Varning...!!!!

Jaha då var denna dagen slut. Har varit och handlat en massa med mamichullo, slang gurkan och hennes mamichullo. Mysigt, dock inte ösregnet men man kan inte få allt heter det väl? Hahaha.

Hummm... Efter vi hade handlat så stack jag till gymmet och kom hem hungrig som ett jävla svin. Käkade som en jävla gris, sen ringde mobilen, trodde det var halvan, men nej det var videogubben.. Hihihi.. Jävla helvete shit hade glömt att lämna filmen, hahaha. Tog gurkans cykel och cyklade ner som en jävla idiot. När jag kom fram sa han "Nikki du bor i närheten va för jag pratade med dig precis".. Ehh nej men jag cykla som en galning blev nästan påkörd.. hahahha.. Jag i ett nötskal.. skulle ta filmen o lämna innan träningen men tror ni jag kom ihåg det.. Nej precis..

Halvan har precis varit här.. Skrattat och fjantat oss som vanligt.. Fattar inte vart vi får allting ifrån...

Dagen knäppa samtal:
N: Heeeeej...
F: Fan försöker du ta livet ur mig eller??
N: Vaa??
F: Ja fan sysslar du med??
N: Vad har jag nu gjort??*Hjärtat bankar i 290*
F: Du vet mkt väl vad jag syftar på..
N: Neeeej?? Vad har jag gjort..
F: Ja jag kan inte säga det för det finns folk här runtomkring..
N: Jaha har du sett??
F: Ja det har jag.. Du lyckas alltid.. Jag vet inte hur men du lyckas alltid.. *Skratt*

*Fyyyy fan vilket lättnad.. Jag blev skit rädd för jag trodde han syftade på en helt annan sak.. Men det var det inte.. hahaha...Tuuuuuur...*


Idag när jag vaknade så var allting fel ända från början. Datorn strulade.. Dell supporten strulade.. Mobilen hade ingen nät.. Hemtelefonen var död.. Piccaboooo strulade med mig.. Fy fan ingenting var som det skulle.. Men P han sa dagarna som börjar som de värsta brukar sluta ganska bra när allting börjar lösa sig och visst gjorde det det..hehehe..

Har nu fått bilderna som jag tog för ett tag sen som jag bloggade om. Tycker inte alls om de. Ingenting fel på fotografen eller så för att gurkan blev skit snygg. Det var fel på mig helt enkelt. Det var inte min dag. Jag var rädd för kameran eller något. Jag vet inte.. Allting blev fel iallafall. Ångest o se dom.. Men men.. Slänger in ett smakprov.. Hissa eller dissa varsågod..!!!!!!! Me hate it anyway... Denna bilden är den enda jag tycker är lite okey, tänk er då hur alla andra ser ut. hahahaha.. poooor meeee..



image76

image77

Meningslöst...

Just nu känns allting så jävla meningslöst. Mitt liv känns så meningslöst. Allting är bara fel. Och jag vet inte hur jag ska göra för att rätta till det? Hela helgen har varit knas. Jag känner inte igen mig själv längre. Den tomheten som du har skapat för mig gör mig totalt blind. Jag önskar verkligen saker och ting kunde vara annorlunda, att det kunde vara som förr.

Snart är helgen över och det är måndag igen. Dagarna bara flyger förbi det är helt sjukt. Snart är semestern över och då börjar allvaret igen. Men just nu orkar jag inte ta tag i saker och ting. Jag vill bara flyta iväg med molnen nånstans och gömma mig.

Helsingborgsfestivalen är över för i år. Jag bojkottade verkligen den. Alla var där och jag hade inte ens lust. På fredan när folk var nere i stan satt jag hemma och glodde film. När jag inte kunde sova så bakade jag. Igår när alla var nere i stan så kollade jag film, när jag inte kunde sova så bakade jag. När F hade slutat jobba lyckades han övertala mig att träffa dom en sväng. Det var ändå skönt o komma ifrån mitt "Nikki gömmer sig för världen". Så hemma hos mig finns gott om bakelser och kakor så är någon sugen så ring så postar jag det till er eller ngt. För jag lär inte äta upp det. Tappat aptiten igen. Ingen lust för någonting. Ingen motivation till någonting i heller.

Jag som är den som hatar att vara själv. Nu bara gömmer jag mig för allt och alla. Ska sticka en sväng till Ängelholm och äta en bit mat med J och träffa Desse en snabb sväng. Orkar egentligen inte men har lovat. Sen ska jag hem och titta på Norbit, helt själv. Hatar att vara själv och kolla film själv men nu vill jag bara gömma mig under täcket och vara helt utestängd från allt och alla. Känner verkligen inte för nånting. Hoppas mitt vanliga jag kommer tillbaka snart för jag orkar inte leva så här längre. Det tar på mina krafter att egentligen må jätte dåligt men framför folk låtsas jag som ingenting, det är därför jag inte orkar träffa någon längre för jag orkar inte lägga på det falska smilet mer. Min gräns är nådd.

-Precis när jag satte mig vid datorn loggade du in. Det stack till i hjärtat. Just nu vet jag inte vad jag känner och vad jag verkligen vill. Förutom att jag saknar dig och vill ha dig tillbaka så vet jag ingenting. Allting är tomt. Ingenting är som det ska. Allting är fel. Och det gör ONT.

När ska allt bli bra igen? När ska jag börja läka igen? När ska jag få fram ett riktigt smile igen? När ska jag känna mig lycklig igen? När ska jag få börja leva igen? När ska den riktiga Nikki komma tillbaka?

Upp & Ner, Bak & fram!!

Hela min laptop och trådlösa nätverk är upp och ner bak och fram. Det dör när det vill och det sätts igång när det vill. Störigt?? Joooo tack. Är så jävla sur att det finns bara inte. Hade ju viktiga saker att göra med laptopen och internet heeela helgen. Men neeej den ska ju krångla precis när man behöver det och precis när det är helg och jävla Dell support har stääääängt. Me hate me hate.

Idag har jag fan inte gjort något vettigt mer än att försöka få i ordning på dator helvetet. Han på Dell support fick det att låta så jävla enkelt. Tryck på dom två knapparna så går allt igång automatiskt. JO VISST jag märkte det. Har snart tryckt i sönder knapparna utan resultat. Allting började med att mitt trådlösa nätverk strulade. Han bad mig avinstallera det trådlösa nätverkskortet för att sedan med hjälp av skivan installera om det. Tror ni det funkade sen när jag stoppade i skivan. Nej självklart inte. Allting blev bara fel och fel och fel. Han bad mig göra en backup och sen formatera om hela laptopen för det verkade som det behövdes eftersom så mkt strulade. Han LOVADE alla program som fanns med när jag köpte laptopen skulle finnas kvar. Med andra ord laptopen skulle vara som ny. Lät ju bra för det har jag gjort innan på min stationära dator. Men eftersom det enkla tryck på två knappar inte funka så hittade jag Dell restore shit nånting i datorn jag skulle bränna ut och sen stoppa i och blåsa skiten istället för två knapparna. Sagt och gjort. Blåsa skiten gick utmärkt. Vad händer när jag sätter igång datorn. Hela jävla datorjäveln är TOM TOM TOM TOM TOM. Jag har inte ens Officeprogrammet som jag ju behövde nu i helgen. Hur jävla surt är inte det på två skalor. Det finns absolut ingenting på laptopen nu. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuugggggggggggg...

Jag ska klaga klaga klaga klaga klaga på måndag när han ringer mig. Stackars kille så mkt skit han kommer att få jag loooooooooooooooooovar. Är så jävla förbannad och kommer vara det hela jävla fucking helgen så lämna mig i fred okey om ni inte vill få utskällning i onödan.

Idag är det fredag.. eller ja inte nu längre.. Alla befinner sig på helsingborgs festivalen men i år bestämde jag mig för att bojkotta den. Ska ha en lugn helg med film och mys och bara sooooofta och rensa mig själv.

Klockan är snart ett och jag kan inte sova. Funderar på att baka cupcakes igen.. haha..



-All I want is you right now. I wan´t you to come home and be with me. I want everything to be alright. I miss you.

Stop Confuse Me Plz...!!!!

Idag fick jag höra något så jävla vackert och klokt. Okey det var på Tv men det har verkligen en mening om man gräver i det. Om du vill ha riktig lycka och vill veta om det är värt det så ska du känna att du verkligen kan offra ALLT för sakens skull. Allting handlar om Karma.

Can you really sacrifice EVERYTHING 4 love?  And my answear is no I can´t.

Det är kanske därför jag alltid har problem med kärleken? Jag innerst inne tror inte på att kärlek existerar för mig, ingenting som blir långvarigt iaf. Jag har alltid varit rädd för att binda mig. Är rädd för att bli sårad. Är rädd för alla kärleksproblem man får se som kompisarna utsätter sig för osv osv. Dessutom har jag alltid sagt att min karriär går före kärleken. Det var antagligen där jag sumpade mitt förhållande med J?? Tre dagar innan tre år sprack det.. Men vi hade mkt mkt mkt mkt problem månaderna innan. Jag har varit så jävla dum, vem har sagt att man inte kan varva? Jag lade verkligen ner all min tid på att bygga upp min karriär och framtid. Tänkte inte på någonting annat än det. Nu i efterhand ångrar jag mig och det är liksom fucking för sent. Det jävla sjuka är att den människan älskar/älskade jag så jävla mkt. Han var/är nog den stora kärleken i mitt liv. Någon som jag aldrig kommer glömma. Det sjukaste av allt är att förhållandet höll i nästan tre år. Och jag har aldrig trott på mig och honom. Det är så jävla sjukt. Trodde aldrig det skulle bli vi. Det blev vi. Trodde aldrig i min vildaste fantasi det skulle hålla mer än några dagar. Det höll. Jag är den stora idioten. Satt och blogga för nån vecka sen om att be, tro och få liksom. Jag vill ha kärlek men jag tror inte på det. Varför kan jag alltid bara ge råd men aldrig lyssna till dom själv?


-Asså jag kan inte förstå detta, det är helt otroligt. Det är otroligt hur mkt en människa kan betyda för någon annan, det är otroligt hur mkt man kan tycka om någon. Jag tycker om dig så mycket att det gör ont. Jag saknar dig så mkt att det gör ont. Jag tänker på dig konstant. När jag ska göra någonting dyker du upp i mina tankar och jag blir helt okoncentrerad och gör fel. Det är exstremt jobbigt att du alltid finns hos mig, vare sig jag vill eller ej. Du försvinner inte. Det är en fläck som inte går att tvätta bort. Just nu vet jag inte ens vart du är eller vad du gör. Är du ens värd allt detta? Det är den stora frågan. Det kan göra hur jävla ont det vill, allting kan bli hur jävla fel som helst. Jag kan fälla hur jävla många tårar som helst, skada mig hur mkt som helst, allting kan gå åt helvete. Bara jag vet en sak. Bara jag VET att det kommer bli bra när du kommer tillbaka och finns hos mig igen. Men just nu är jag så jävla osäker att jag inte vet någonting. Kommer vi att finna en lösning när du kommer hem? Kommer jag någonsin kunna glömma det förflutna? Kommer vi hitta tillbaka och fortsätta där vi slutade? Kommer jag fortf. ha lika starka känslor för dig? Kommer jag fortfarande tänka på dig natt och dag? Kommer såren verkligen att läka med tiden?

Om du bara kommer hem, ordnar sig allting då? Kommer du göra allting bra igen? Kommer du göra mig säker igen? Kommer jag sluta känna mig ensam? Kommer jag känna mig trygg hos dig igen? Kommer jag att vakna med ett leende varje morgon igen?



KOMMER VI ATT VARA LYCKLIGA IGEN????



----------------------------
Some day If I still Love You??
No, I don´t think so

You have hurt me more than once

I won´t let you do that again

Not today, not tomorrow, Never ever again!
--------------------------------------------

You are history now

Sure, I remember our good times

Even though I don´t think and want to forget

I can´t forget

--------------------------------------------

I thought everything was fine between us
Now I realize it was just a lie
You´ve lied to me the entire time
And now you want me back?!?
I just can´t belive you...
-----------------------------------
One day I´ll meet you in person
and tell you how much you have hurt me
Some day....
I hope you will take me in real.

--------------------------

Dedikerad till min kärlek..My bachelor..
(Ge fan i att sno den)


image75

Like the fireball in my heart!!


CupCakes Två På Natten..

Jajjamensannnnnnn Nikkilicious bakar cupcakes två på natten.. Till det vanliga så är ju jag rätt onormal så vad spelar det för roll.. hahaha.. Till er som inte vet.. Cupcakes är som muffins men på amerikanskt vis.. Med smakfyllning ovanpå osv.. Skiiiit goda...

Jag ääääääälskar cupcakes som finns på köpcentret i Stockholm.. Sushi och cupcakes är ett måste äta när jag är i stockholm.. fan va jag saknar det nu..snyft... Bara man kollar på dom så dregglar man ju.. Kokos.. Vit choklad.. muuuuums.. alla möjliga smaker finns.. *sakna*

Iallafall.. Igår kväll vid halv tolv ringde gurkan och fråga om jag hade duschat än för jag skulle hjälpa henne med en sak. Och som vanligt så fastnar jag alltid nånstans och ska göra nånting annat när jag har bestämt mig för att göra en sak.. Fan jag låter mer och mer som F.. Detta är inte bra.. För jag stör mig som fan på honom.. Att han alltid säger han ska göra en sak men gör något annat för han fastnar..haha.. Nåååja..

Hur som helst ja kunde inte hjälpa gurkan för jag skulle duscha och sen försöka lägga mig "tidigt" för jag skulle upp tidigt och fixa några saker med J.. Men när jag kom ut ur duschen halv ett så var jag pigg som en lärka.. Inget ovanligt.. Kunde inte sova så jag ringde knasen F för att höra vad han/dom gjorde. Misstänkte ju att han var ute.. Inte fel hade jag heller..

En del av samtalet:
F: Hallåååå baby hur är läget??
N: Jo det är underbart. Är du onykter vad gör du?
F: Nej jag är inte onykter jag festar lite bara. Är du i Malmö.
N: Nej det är jag inte, tar det lugnt. Är dock rastlös.
F: Vadå tar det lugnt det är fan lördag.??
N: Lördag??
F: Jaaaaaa??
N: Nej det är Onsdag..
F: Hm.. Ja men skit samma.. Lill lördag då.. Kom hit med dig vad har hänt med dig??
N: Shit vadå inte full du bara mumlar ju.. haha..


Mitt i samtalet så blev jag ju sjuuukt sugen på cupcakes så jag ställde mig i hotpants och förkläde och bakade två på natten.. Och jag som alltid ska överdriva gjorde trippelsats så jag höll på till typ halv fyra fyra..hahaha..
Gott var det iallafall.. Känns som om jag börjar få min aptit tillbaka.. Jihaaaaaaaaaaaaaa

Men nu har jag sååå ont i magen att jag inte alls orkar tänka på mat..Snyfta.. Grannen sysslar med ngt skumt.. Spelar musik så det hörs till månen och dunkar som om dom har boxningsmatch eller håller på att slå ihjäl varann med möblerna..Störigt när man inte mår bra?? jooo tack...

image72



image74


Tråkigt På Jobb? Se&Lär!!!=)

Har ni ibland som mig vääääldigt tråkigt?? Och på jobb dessutom? Checka in dom här bilderna och se och lär helt enkelt. Om ni inte har ngt jobb som liknar bilderna så har ni annars fått en liten rolig stund nu iallafall.. *S*

Hahaha.. Hörde precis något kul när jag skickade bilderna till en tok polare.. Han sa att den som inte tycker det finns något roligt med dom här bilderna är ju för trög för att förstå sig på bilderna.. hahaha.. Naaaajs.. =)

image65



image66

(Jag har själv inga glasögon men har alltid fått höra att man aldrig ska snåla när man väl behöver..Now I see why)

image67


image68
(Ser ni hunden som biter i skyddspappret..Vem har sagt att valpar är oskyldiga ofarliga =)


image69
(Vill man vara fin får man lida pin..hahaha=)


image70


image71

(Raaaaww..Sexy asss thinks the gay guy.. ahhahaha)


Tro På Det Övernaturliga??

Asså jag har ju alltid varit den som sagt att jag inte vet. Jag kan inte säga att jag inte tror på det övernaturliga och inte heller att jag tror på det. Så jag ligger väl mitt emellan. Hehe. Men idag hände en jätte skum sak, eller ja nästan nyligen faktiskt.

Käkade middag med gurkan min hos mig, sen tog jag med laptopen hem till gurkan. Laptopen var inte på, locket var nere och datorn var avstängd. Satte laptopen på hennes säng för att sätta mig vid hennes dator och kolla en sak först, ser att hon stirrar på min laptop och hör henne säga ngt i stil med detta är inte sant. Min kära laptop spelade musik!!!! Kan ni förklara det för mig? För jag har ingen aning om hur det gick till. Laptopen var inte på viloläge eller dylikt, den var inte igång alls. Den spelade en stund och sen blev det tyst. När jag satte mig och tittade på laptopen lös inga lampor så den var fortf. avstängd. Så snälla kan någon förklara innan jag blir knäpp i skallen?hahaha..

En annan sak som MÅSTE ha med det övernaturliga att göra är att jag har nog fått ngn gast inuti mig. En gast som är hemmafru och hela paketet. hahaha.. Nej men allvar. Shit jag kom på mig själv idag. Jag har ju tjatat om att jag har städat varje dag sen förra veckan. Innan så skulle jag laga mat och gick ut i hallen för att hämta sandaler så upptäckte jag lite sand och grus sen när det var lite folk hemma. Vad gör jag? Jo grabbar tag i sopkvasten och börjar sopa hela hallen och sen in i köket. Jag kom på mig själv att jag fan nästan nyligen satte in dammsugaren. Och lite grus från skor vad fan skadar det. Det är NORMALT... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Vad händer med mig????? Det är liksom så rent det bara kan bli där hemma. Finns verkligen ingenting att städa mer, ingenting att kasta mer, alla kläderna är PERFEKT vikna och sorterade i färgordning, jag tom viket mina trosor, allt allt allt är liksom perfekt, men jag hittar ändå NÅGONTING att städa eller någonting att torka. Det är helt jävla ofattbart.

Idag vaknade jag av en sån jävla huvudvärk att man bara vill gräva ner sig. Skallen vägde fan hundra ton asså. Skulle åkt in till stan o träffat J men orkade verkligen inte röra mig så ont i huvudet jag hade. Han skulle komma på kaffe och klockan är snart åtta men vart är han? haha.. Ovanligt han inte kan hålla tiderna.. Men men..


-Det håller på att lösa sig och det känns så jävla skönt. Allting känns mycket lättare nu. Det tunga jag har gått och burit på ryggen så jävla länge börjar avlasta sig nu. Det hjälper verkligen att inte fundera så mycket på problemen utan hitta en lösning och låt det hända av sig själv. Tänk på allt positivt som kommer hända när allting har löst sig istället. Då kanske jag kan känna att jag är lycklig igen??!!!


image64

Haha vi är alltid sååå jävla normala att det finns liksom inga normalare.. Ehh what?? haha.. Jävlar vilka feta läääppar.. här behövs det inget restylane inte.. hahaha..


Tomt,Tomt,Tomt,Jätte Tomt

När jag vaknar på morgonen så är det något som saknas, Du saknas bredvid mig.
När jag ska stiga upp och inte orkar så finns inte du där för att få upp mig från sängen.
När jag ska äta frukost så har jag ingen som får mig att smila utan jag tittar rakt in i väggen eller på mina mackor.
När jag ska gå hemifrån finns det ingen som ger mig en puss och säger "Ha en trevlig dag baby".
När jag är på jobb finns det ingen som överraskar mig med söta sms.
När jag ska hem från jobb har jag ingen att längta efter hemma.
När jag sticker till träningen har jag fortfarande ingen att längta hem till.
När jag kommer hem från träningen finns det ingen som pussar mig och säger jag ska in i duschen.
När jag ska laga mat finns det ingen som äter med mig.
När jag ska diska finns det ingen som gör mig sällskap.
När jag ska titta på tv framför soffan finns det ingen som kramar mig och summerar dagen.
När jag somnar på soffan finns det ingen som väcker mig.
När jag ska lägga mig i sängen är det kallt och ingen som värmer mig.
Jag ligger helt ensam i min överdrivet för stora säng och överdrivet för stora täcke, alldeles ENSAM.
Insåg inatt att jag behöver fan inte en för stor säng på 180cm och jag behöver inte ett för stort täcke på 200cm UTAN DIG..



Behöver jag förklara ännu mer hur jävla mkt jag saknar dig? Hur jävla mkt jag vill ha dig här hos mig just nu??
Hur jävla tomt det känns? Hur jävla ensam jag känner mig? Hur jävla mkt jag bara vill glömma allt och börja om på nytt?? Hur jävla mkt jag vill vara lycklig med dig?? Allting vill jag så jävla mkt att det gör ont inombords.


Pumpa Mitt Lååårr..

Hahaha.. Puuumpa Puuuumpa Johanna... Ta iiii liiiite tiiill.. Käänns det nu då? Nej men sääära liiite till..liiite till sååå ja.. hahahaha.. Ehh hm.. Tror ni folk tittade på oss på träningen?? Jo grattis.. haha.. men men.. vem har sagt att träning ska vara tråkigt eller hur?? =))

Har ont i hela min kropp borde egentligen inte träna men det ska ju alltid komma ngt i vägen när jag bestämmer mig för att börja vara duktig så nu skiter jag i det. Tar det lite lugnare istället. Tappade balansen innan och höll på att trilla o slå ihjäl mig. hahaha.. Jag i ett nötskal på gymmet tom. Men men.. Måste ju få nån att skratta iaf.. =))

Vaknade i morse och tänkte sticka och träna men kom på att jag hade lovat att vänta tills Johanna slutade klockan två.

I söndags så krängde vi ju som fan, allt möjligt. Då jag mådde så dåligt efteråt. Helt plötsligt igår så tappade jag aptiten helt. Vaknade och gjorde varma mackor med halvan och gurkan. Och det var det enda jag åt på hela dagen förutom lite chips sen hemma hos gurkan. Hade verkligen ingen aptit och ingen hunger heller. Även om man inte har aptit så brukar man känna hunger men jag kände verkligen ingenting. Ni som känner mig brukar annars veta att jag är konstant sugen på saker och ting.

Men det är pooofff borta helt plötsligt efter i Söndags. Jag kom på att jag inte hade ätit mer än varma mackor när jag pratade med F och han sa att han skulle bara käka och sen ringa upp, då kom jag på shit jag har inte ätit idag. Glömma bort och äta och inte känna hunger gjorde jag innan när jag jobbade jätte mkt men nu kan jag inte skylla på det. Vart är min aptit? Vart är min hunger? I want it back. Snyfta.

Idag när jag vaknade så kände jag heller inte för någonting. Brukar alltid annars vara hungrig en halv timme efter jag har vaknat. Stoppa i mit två knäckebröd innan jag skulle träna. Nu efter träningen brukar jag vara svinhungrig. Men nej jag sitter och kramas med min laptop istället. Fattar inte alltså. Vad är det med mig? Jag måste få tillbaka min aptit. Kommer ju gå upp i vikt av att inte äta. Min kropp kommer ställa sig på svält och spara allt som jag stoppar i mig och allt kommer bli knas..

OHHHH NOOOOO!!! KÖTTBULLEN KOMMER BLI ÄNNU MER KÖTTBULLIGARE.. Snyfta..

Den som hittar min aptit igen får belöning jag lovar..*Smile*
 

Pool & Vin & ChokladBollar.....

Jaaa ffyyyy faaaan säger jag bara om gårdagen. Halvan ringde och sa att hon slutade jobba klockan halv åtta om jag ville hitta på någonting?? Självklart liksom, min älskade. Jag hade liksom tänkt mig kanske film och chilla. Helt plötsligt fick vi för oss att vi skulle bada i poolen och dricka vin? Haha varför inte? Det lät ju suveränt. Förutom att det SPÖREGNA ute. Haha. Men vadå, det sägs ju att det är varmast då i vattnet eller? Hehe.

När hon väl hade slutat så träffades vi allihopa. Hällde upp lite vin, jag gick ut och tittade på poolen och studsmattan och ehhh det verkligen ÖVERSVÄMMMMMNINGS REGNADE..hahaha.. Nej det gjorde det inte alls.. Det var JÄTTE soligt och JÄTTE varmt hos oss.. Det lockade F att komma faktiskt för det regna där .. *ler*
Jag och gurkan var skiiit sugna på negerbullar *förlåt* så jag skulle baka det. Sagt och gjort. Och som alltid. När mattanten Nikki är igång så blir det fööör mkt. Helt plötsligt skulle jag göra kokosflingor. Men dööööö gott var det.. Mumms.. Fyyy fan va vi krängde och blanda allt möjligt, fick såååå jävla ont i magen heeela natten.

Tur det för hade jag hoppat i poolen hade jag fan druknat och sjunkit ner till botten för min mage var så tuuuung..haha.. Dessutom har vi väl redan lärt oss att en kombination av Pool och Sprit är INTE bra för Nikki.. hahaha.. Hmm...


image41


Vem Håller Med Om Att Borta Bra Men Hemma Bäst? Men Å Andra Sidan Vem Har Sagt Att Man Bara Kan Ha Ett Hem? Jag Trivs I Alla Mina Hem. *hihi*



Ödet? Väl Detta Som Kallas För Ödet Helt Enkelt..

Asså det är helt sjukt.. Igår satt jag och bloggade om en barndomsvän som sa några kloka ord till mig en gång i tiden. Och att jag önskade att vi kunde hitta tillbaka till varann en vacker dag.. Vad händer.. Efter tre timmar ringer hon mig.. Det är helt sjukt.. Jag har inte pratat med henne på evigheter.. Mitt hjärta stannade i fem sekunder när jag såg hennes nummer på telefonen.. Men det är väl det som kallas för evig vänskap, riktig vänskap och äkta kärlek va??!!

En annan skum sak är. Jag satt nyligen och bloggade om bachelor.. Att jag ger upp osv osv.. Vad händer.. Jo han dumpar ett mail i min mailbox.. Väl också detta som kallas för äkta kärlek, äkta vänskap och förevigt eller??

Skumt som fan är det.. Men som sagt jag tror ju på ödet.. Förutom när jag trotsar ödet förståss.. =)))
Ödet leker med mig helt enkelt.. Prövar mig.. Hur stor är chansen att just i den stunden och just då liksom.. Saker och ting händer för en orsak helt enkelt.. Ingenting är meningslöst och lön löst.. Så är det bara..

Eftersom jag delar med mig det mesta och förra mailet från Bachelor så delar jag med mig detta också.. Visst det är mitt privatliv men kan ju gynna dom som tycker det är skoj o läsa om mitt privatliv.. *Smile*

Förresten det hade inte skadat om ni hade kommenterat så man vet vilka som läser ens blogg.. Ser massor av besökare.. Då menar jag verkligen massor.. Men varför kommenterar ingen?? Så tråkiga alla är.. *snyfta*


Mail av min älskade bachelor:

Hej!

 

Okey nu antar jag att jag har sumpat min allra sista chans hos dig eller hur? Alltså gumman förlåt, jag vet verkligen inte vad som är fel med mig. Här om dagen när jag ringde dig så var det meningen att vi skulle försöka prata ut lite grand. Men det gick ju åt helvete och jag fick dig att gråta istället.


Egentligen borde jag inte höra av mig överhuvudtaget. Jag läste i din blogg och du verkade må rätt bra efter jag åkt och inte hört av mig, sen ringde jag dig och fick dig att må dåligt igen. Nu verkar du försöka reparera allting och må bra så nu kommer jag att maila dig. Jag är världens största idiot jag vet. Men jag vill verkligen inte förlora dig. Och jag vet att om jag inte gör någonting INNAN jag kommer hem så kommer det vara kört för mig/oss.

 

Jag har funderat och så här ligger det till. Allting var underbart när allting var bra och vi träffades. Från allra första början så klickade allting bara så bra och allting bara flöt på utan att vi ens pratade om det. När jag började tänka efter och verkligen förstod att jag började få känslor för dig och tycka om dig så skrämde jag upp mig själv rejält. Den kvällen du var hos mig med dina polare så var allting perfekt men sen blev allting svart för mig. Du skulle ut och du var jättefull. Jag märkte att du också tycker om mig som jag tycker om dig. Allting kändes så bra när du var där med mig. Men du skulle som sagt ut och du blev jättefull för du hade inte ätit på hela dagen och jobbat mycket osv osv jag vet. Vi började bråka och du stack när vi var ovänner, jag började fundera när jag var hemma. Och allting bara satte spel i mitt huvud. Du ringde mig och vi började bråka ännu mer. Allting blev bara värre, du sa att vi skulle skita i allting för vi är så olika men jag ville inte. Jag tänkte att det var en dum fyllegrej, jag var inte själv så nykter för jag hade också druckit fast jag var inte full. Men allting den kvällen fastnade i mitt huvud fast jag inte ville. Och ja det var då allt fel uppstod.

 

Jag har verkligen tänkt på orden du sa till mig den kvällen. Vi är verkligen olika som jag sa till dig i telefonen när du började gråta. Jag vet att jag var en skit stövel och lade fram allting skit kallt och elakt i telefon men jag reagerar på hela händelsen konstigt när jag väl befinner mig med dig jag vet. Förlåt.

 

Vi är olika, fel, vi är jätte olika. But so what? Vi kan älska varann ändå, och vi kan försöka ändå och vi kan bli lyckliga ändå eller hur?! Det vet jag. Och jag kommer inte ge upp, även om jag vet att du har gjort det nu. Jag kommer kämpa och jag ska bevisa att jag förtjänar din kärlek lika mycket tillbaka fast jag har skadat dig så mycket. Jag har fått många tårar att rinna jag vet och jag är inte ens värd dina tårar. Jag ska gottgöra alla dom försvunna tårarna jag lovar dig. Jag ska inte säga för mycket, du ska få se med egna ögon helt enkelt.

 

Jag önskar jag kunde göra allt jag har gjort och allt jag sagt ogjort och osagt men det går tyvärr inte. Du har mått så dåligt pga mig.
Jag vet inte om du någonsin kan sätta dig in i min situation och förstå varför jag har varit som jag varit och handlat så som jag gjort. När jag först lärde känna dig var vi kompisar, men när vi träffades så pang bara förändrades allting. Djupare och djupare blev det varenda gång vi sågs. Vi pratade och messade varann hundra ggr om dagen, vilket jag aldrig gör, har inte ens gjort det med mina förra flickvänner. Jag blev en helt annan person, du förändrade mig helt. Hela jag var plötsligt så glad och lycklig igen, du gjorde mig hel. Varenda gång jag skickade konstiga sms till dig och du frågade varför jag skickade så bara så var det för att jag saknade dig och ville höra av mig men jag visste inte hur jag skulle börja och hur du skulle reagera. Jag visste inte vart jag hade dig. Du hade en massa killar efter dig, sms och samtal hela tiden från killar. Han är snygg och han är snygg. Du gjorde mig så osäker, jag kände mig som en i högen bara. När du sa att jag var speciell trodde jag du snackade ren skit därför spottade jag ur mig en dag att du är inte flickväns material för min smak. Men när jag sen märkte att du tittade surt på mig och tog åt dig, då märkte jag att jag fanns lika mycket hos dig som du fanns hos mig. Och den dagen då du var odrägligt full, då kände jag verkligen din kärlek för mig även om du nu kommer förneka det för du bara vill gå vidare för jag har skadat dig så mycket.

 

Nu ligger all fakta på bordet och jag vet verkligen hur allting ligger till, och gör jag ingenting kommer jag sumpa alltihopa. Jag kommer hem om tre veckor. Jag saknar dig så otroligt mycket. Går inte ens att förklara. Jag kommer inte störa dig inom dom här tre veckorna. Utan låta dig få fundera och tänka ifred. Men jag hoppas verkligen du kommer ge oss en sista chans att försöka.
Jag hoppas du verkligen tänker efter och väljer att vilja vara med mig. Jag vill att du ska ta jobbet i Malmö och inte flytta till Stockholm. Även om Januari 2008 känns som lång tid så är det inte det. Det är snart Augusti liksom. Men som sagt det är dina val här i livet, jag kan bara säga hur mkt jag älskar dig och vill du ska stanna och vara med mig. Men jag säger absolut inte vad du ska göra och vad du ska välja.

 

Jo? Du ska göra och välja det som känns rätt för HJÄRTAT!!!

 

Det var allt från mig.. Hoppas du kan ha det bra nu och får lika mkt sol där hemma som vi har här nere..

 

Puss och massa kärlek///******


image63


Its Over.. For Real..

Nej nu är allting verkligen över.. För alltid.. Jag lägger allting på hyllan och börjar om från noll.. Det är ju måndag imorron.. Som jag har kommit överrens om med mig själv.. Börja om på nytt och ta nya tag... och det gäller ALLTING.. =))  Heejjj ååå Hååå...

Ska mysa med halvan ikväll.. Hoppas min gurka vill följa med sin morot bara.. hihiih.. Mina älsklingar..


-Oavsett vad du tycker och tänker och säger så älskar jag dig. Du finns i mitt hjärta dag in och dag ut. Men nu orkar jag verkligen inte mer. Jag trodde allting var bra. Tills du ringde mig häromdagen och fick mina sista tårar att falla för dig. Jag har gråtit tillräckligt för dig. Tårkanalen för dig är tom nu. Finns inte mer. Kommer aldrig att producera mer i heller. För nu tar jag nya tag och börjar om på nytt. Jag orkar inte mer. Det finns inte fler chanser. Det finns inget oss längre. Från och med nu är det du och jag. Jag önskar dig Lycka till vad du än kommer göra för beslut i framtiden. Och önskar att du hittar den som du kan vara lycklig med snart!!!!! För innerst inne är du världens goaste och verkligen en drömpojkvän man kan önska sig. Allt positivt man vill ha hos en pojkvän existerar hos dig. Allt negativt man vill slippa hos en pojkvän slipper man hos dig. Du har gett mig många tårfyllda stunder i mitt liv men samtidigt har du gett mig många glädjestunder också. Hade man kunnat spola tillbaka tiden hade jag varit villig att göra vad som helst för det. För det är dig jag tycker om. Det är dig jag vill ha. Det är dig jag vill bygga en väg ihop med. Men någonting gick konstigt på vägen och nu bygger vi varsen väg. Och kommer aldrig mer att mötas.



image62



I Finally Made It...

Wiiiit wwwiiieeeooo.. *busvisslar*

Äntligen har jag gjort det.. Guuud asså.. Har suttit i drygt tre timmar och bara koncentrerat mig på att göra det och få det färdiggjort.. Stängde ner MSN, SÅ INGEN KUNDE SKRIVA, Telefonerna på ljudlös. Jag har dragit ut på skiten i sex månader men nu är det gjort.. Faktiskt lite stolt över mig själv.. hihi.. Men att jag inte kunde gjort det lite tidigare. Så typiskt mig, att jag aldrig lär mig heller. Bättre att göra saker och ting och få det överstökat eller hur. Nej nej. Nikki tänker äsch jag gör det imorgon, alltid samma visa. Fattar inte. Idag fick jag en kick att jag bara måste göra det nu. Så nu är det gjort. Inte hundra procent färdigt för det saknas lite information så kan inte göra klart det. Vill ju jättegärna säga vad det handlar om men det gör jag inte förrän allting är spikat och klart. Blir bara så jävla mkt snack annars. Nåååjjaaa..

Igår bestämde jag mig för en sak. Jag har sagt det länge men nu ska det verkligen hända nånting också. Jag har idag och imorgon på mig att böla, lata mig, slappa, dra ut på saker som ska göras osv osv. Sånt som inte är bra för min livsstil helt enkelt. Från och med måndag är det stora förändringar som skall ske. Och det är verkligen slut på allt skit denna gången.

Det som ska göras ska göras direkt och inte imorgon. Oavsett om jag mår bra eller dåligt så ska det göras. Träna ska det göras VARJE dag. Eller nja lördag och söndag kan vara undantag. Ätas ska det göras regelbundet. Finns mkt som ska förändras, orkar inte printa ner allting. Mitt liv ska få en helt ny vändning iallafall. Trött på att leva i skuggan av mig själv. Jag har gömt mig tillräckligt och mått dåligt av det som hände för sex månader sen. Nu är det slut på det. Jag ska börja leva igen. Jag ska börja om på nytt. Jag ska ställa mig på benen och sätta dom målen i livet som jag vill nå och jag ska nå dom oavsett vad.

Just nu känns det toppen. Jag är bara så rädd att jag ska vara på botten igen. Hela jag är som en berg och dalbana. Jag är så extremt känslig och har varit det på den senaste tiden, det är inte klokt. Det är inte jag. Innan visste jag knappt hur man stavade ordet känslig bara. Jag ska bita ihop helt enkelt. Dom trampade ner mig till botten av botten och där nere har jag legat i ett halvår nu. Men nu är det slut på det. Jag ska sakta men säkert klättra upp igen. Och jag ska komma upp. En vacker dag ska jag stå och titta på dom. Som så känt sen innan. What Goes Around Comes Around.. Sooner or later..

Den som skrattar sist skrattar bäst. Just nu känns det underbart. Dom som finns runtomkring mig idag är dom som verkligen ligger närmast hjärtat, dom som alltid finns där för mig oavsett vad. Dom som inte dömmer mig för mina fel och brister utan älskar det också. Ingen människa är perfekt. Den som skulle vara perfekt är den som redan har begått alla misstagen. Det viktiga är inte felen man gör utan att man lär sig av sina misstag helt enkelt.


En barndomsvän sa något väldigt vackert till mig för några år sedan:
"Nikki du ska inte känna dig som världens största idiot och skämmas. Visst jag kan förstå att du känner så som du gör. Men gör inte det. Den som älskar dig dömmer inte dig. Den som älskar dig älskar dina fel och brister och accepterar det. Jag bryr mig inte. Jag älskar dig och stöttar dina val och steg här i livet. Även om du gör fel så vet jag att du inser det senare och lär dig en läxa av det. Och att du alltid står för dina fel och erkänner dom. Det är det som är det viktigaste eller hur. Det är därför jag älskar dig så jävla mkt och aldrig dömmer dig oavsett vad. Everything has a reason. Och just det valet som du gör för stunden kanske verkar fel i allas ögon men det är rätt i dina ögon, och det visar sig i slutändan varför du gjorde som du gjorde. Det är det som räknas. Jag säger bara det. När jag säger att jag älskar dig så älskar jag hela dig. Jag älskar inte bara dig när du har rätt även när du har fel. Kom alltid ihåg det att jag finns vid din sida när ingen annan gör det för dom inte förstår dig."

Det är en gammal vän som alltid har funnits där för mig oavsett vad och när och hur. Men tyvärr så händer det saker man inte kan förutse och man växer ifrån varandra och glider ifrån varandra pga dom olika livsvalen man gör här i livet. Denna vännen saknar jag så otroligt mycket att det gör ont. Jag önskar vi en dag kan hitta tillbaka till varann igen. För jag älskar henne verkligen så otroligt mycket. Gammal vänskap rostar verkligen aldrig.



Idag svek jag min halva, hon ringde och frågade om vi skulle träna och jag sa NEJ. Fattar ni jag sa NEJ. Haha. Nej men jag var helt inne i det jag höll på med och jag vet att hade jag pausat och stuckit och tränat så hade jag inte orkat fortsätta när jag kom hem. Då hade det bara blivit usch jag ska titta på tv så jag tar det imorgon. Yeah right!
Just nu är jag lite rastlös faktiskt. Nästan så jag skulle börja städa en gång till. Hahaha. Fan det enda jag har gjort hela veckan. Guud asså. Ska bli kul komma tillbaka till jobb och bossen frågar: Nikki vad har du gjort på din semester, du fick till och med en vecka extra ju. Ehh jag var så rastlös och dessutom gav du mig en vecka till så jag städade varje dag. hahaha.. Katastrof..

Så jävla ruttet nästa fredag skulle vi ha flögit till Magaluf ju. Men neeeeej neeej blir ju aldrig som man vill. Först när vi har kollat biljetter just den 27 så har det inte funnits några. När vi på impuls gick in i en resebyrå i Malmö och kollade så fanns det två platser kvar hur stor är chansen liksom. Så vi bokade dom. Allting var helt perfekt. Lidde go kick man fick när man höll biljetterna i handen. Självklart fick ju inte halvan semester den veckan. Liiidde ruttet.. Blääää.. Skulle ju varit jag halvan och tolv sjuka killkompisar ju.. Men nej nej suuuugg... Nåja.. Ödet ville inte helt enkelt. Kolla jag börjar se saker från den ljusa sidan.. Wihiieeeooowww..hahaha..

Nej nu ska jag.. ehhh..Hitta på något????????????? LIKE WHAT?????


image61


Ehh jag vet jag och Johanna är lite onormala. Men man blir ju såååå jävla rastlös på tåget till Malmö alltid ju. Så vi fyller ALLTID mobilen med mongofotton. Hahaha. Snacka om att den apjäveln som snodde min mobil i Malmö hade mycket att titta på. Hoppas du njuter och runkar till bilderna på alla mina killkompisar din idiot.. Åhhhhh..
Saknar min Mobil..*tår i ögat*
Så om du som läser min blogg ser att någon har en Sony Ericsson W880i SVART med en MASSA kort på mig och mina vänner så är det min mobil. Snälla sno tillbaka den då.. *smile* Hade kunnat funka..*=)*


"Din Jävla Fitta Jag Skall Döda Dig"





Telefonen ringer.
Rädslan kryper in, hjärtat slår fortare.
Öronen får ta emot en massa skrik och dylikt.
Kinderna känner hur tårarna börjar falla ner.
Öronen får så mycket psykisk misshandel,
att den inte orkar ta emot mer information och registrera det.
Hjärnan sparade endast "Din jävla fitta jag skall döda dig"!
Kroppen orkar inte stå emot mer och faller ihop.
You Always Make My Day....




Jävla Mördare...

Har varit en jävla mördare idag känns det som. Dödat en massa flugor, tvestjärtar, getingar och damsugat upp en massa döda och torkade flugor som på något konstigt sätt hamnat i hörnor. Måste varit min hund, hon är också en mördare. Hon älskar att döda flugor o getingar o sånt. Tacka gud för hon inte käkar upp dem bara. Jag undrar va fan min hund gör ute asså. Jag dammsuga fan igår och då var det kliniskt rent. Idag såg det ut som om jag inte hade dammsugat på flera år. Skit överallt och stenar överallt. Tror min hund har såna fickor där hon samlar skit i varenda gång hon är ute och skakar av det för hon tycker jag har så mycket tid över. haha.. Ehhh va fan yrar jag om nu då?? hahaha..

Vad har jag gjort idag då?? Lekt städerska i hotpants och sen har jag lekt frisör. Varit sjuuukt varmt idag, ändå har jag inte visat mig ute. Har en sån period just nu, mår inte bra, vill inte träffa folk, vill vara för mig själv, ändå blir jag sjuuukt rastlös och vill inte tänka och bli ledsen så jag hittar på allt möjligt onödigt att göra. Jag tycker fan jag har städat varenda jävla dag nu asså. Springer runt med min dammtrasa och min dammvippa KOOONSTANT. Dammtrasan, dammvippan, dammsugaren och moppen är fan mina nya älskare nu asså, träffar ju dom och rör dom konstant.

Idag vaknade jag som ett solsken men genast blev det ändrat och jag kände mig så off. Fattar inte vad det är med mig asså. När ska den glada Nikki dyka upp igen? Hur som haver. Började städa IGEN. Nu finns det verkligen ingenting mer att städa här hemma asså. Har varit i vart enda hörn. Möblerat om vardagsrummet och fastnade bakom vitrinskåpet i tjugo minuter. Hahaha.. Skulle flytta på vitrinskåpet och det väger fan tooon. Kunde inte flytta på den framifrån för jag ville inte kladda på glaset så flytta den bakifrån och backade mot hörnet där jag skulle ha den. Väl på plats så fastnade den i trägolvet och jag kunde inte röra den en centimeter så där stod jag bakom i tjugo minuter innan jag kunde flytta den och komma fram igen. Kul? Nej inte riktigt.

Idag spikade jag upp tavlorna igen eftersom ja ville byta plats på dom efter möbleringen. Nu är allting perfekt. Tycker jag nu ja. Tills jag blir rastlös och deppig igen och flyttar rundor på allting igen. Ööööö.. Någon som behöver en inredare eller en flyttant eller dylikt? Hitta mig på hitta.se så dyker ja genast upp.. *Snurr*

Sen skulle man vidare från spikar o dammvippor till pensel och färg. Skulle måla mamichullos skalle. Haha. O klippa henne. Nu är hon söööööt.. Precis när jag hade blandat färg till mamichullo så ringde gurkans mamma och ville jag skulle måla hennes skalle också. Efter jag renoverat om mamichullo så tog jag en dusch i min mors vackra badkar. Ehh?? Kan badkar vara vackert? haha.. Sen stack jag ner till gurkans mamma. Gurkan var inte hemma så jag hade myspys med morens hennes.hehe. Vi pratade lite, fikade, rökade och målade henne. Det var naaajs. hehe. Hon är så go o mysig. Jag fick dessutom ett linne av henne. Såååå gulligt.

Dom här senaste dagarna har jag mått sååå himla konstigt. Äter som en jävla gris, blir aldrig mätt, mår illa osv osv. Säg inte jag är gravid för det är jag inte. Tror nog det beror på att jag är deprimerad. Kroppen är konstig. Har verkligen krängt som en jävla gris. Allt möjligt. Heeela tiden, blir liksom aldrig mätt heller. Sen har jag kommit på en dum sluta röka idé ju. Då kränger jag äääännu mer. Har säkert gått upp hundrafemtio kilo eller dylikt.

Imorgon tänkte jag vara duktig och vakna tidigt för att gå till gymmet. Har ju inte varit på humör för att träna. Dessutom har jag sååå himla ont i min rygg att jag knappt kan röra mig. Fattar inte. Måste nog beställa tid hos min läkare och göra en helundersökning för någonting är fel med mig iallafall. Någonting stämmer inte.


-I natt dök du upp i mina tankar igen så jag kunde inte somna. Låg och tänkte på hur allting började och hur allting slutade. Vad som har hänt och vad du har gjort mot mig. Jag vill att allting ska bli bra igen. Jag vill ha dig tillbaka. jag vill det ska vara VI och inte du och jag. Men kommer det verkligen att gå? Kommer det någonsin bli bra? Kommer såren att läka? Jag önskar jag visste, önskar jag hade svaret. Just nu saknar jag dig så otroligt mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag mår inte bra, jag önskar du fanns vid min sida just nu. Men du finns inte. Du är någonstans långt långt borta. Och du vet inte ens hur jag mår. Bryr du dig ens just nu? Finns jag ens i dina tankar? Du finns i mina iallafall.



image60

Ok klaga inte på mig. Dom bilderna jag slänger upp är inga färska bilder, därav vinterdojjorna. haha. Springer väl knappast med såna här dojjor i denna värmen. Jo om man önskar sig fotsvett.. Wihhiieee..Ewwwww!!

♥"Jag Älskar Dig...!" Hit&Dit♥

Efter jag förlorade min storebror år 2001 i en tragisk bilolycka har jag lärt mig jätte mkt. Som jag idag inte alltid tänker på tyvärr, vilket jag borde. Han lärde mig att alltid se livet från den ljusa sidan. Allt ont medför något gott. Även om man kanske inte för stunden hitta det goda direkt så dyker det upp senare och om man gräver riktigt djupt så förstår man. Ingenting varar för evigt hur mkt man än önskar det så se till att ta vara på stunden, ta vara på tillvaron och ta vara på dom du älskar.

 

Jag har alltid varit den som inte springer rundor och säger jag älskar dig till allt och alla, för jag tycker det tappar värde. 99.9% av alla ?jag älskar dig? som kommer ur är inte sanna. Folk säger det för att det ska vara så och låta fint inte för dom innerst inne verkligen menar det. Innan han dog, om man ska räkna alla gånger jag sa ?Jag älskar dig? så får man nog plats med alla på en hand Tyvärr. Men efter hans död lärde jag mig en sak, det är att säga och visa vad du känner för dina nära och kära. Du ska aldrig tänka att det inte behövs för dom vet det redan. Att verkligen få höra det är en annan sak. Även om det i vissa fall är en självklarhet att man tex älskar sina föräldrar. Ord som kommer från hjärtat går in i hjärtat. Men det betyder inte att jag säger en massa saker till folk nu för att göra dom glada. Det jag säger menar jag verkligen. Tycker det är ganska onödigt annars. Vad tjänar jag på att säga saker jag inte menar.

 

Ungefär en vecka innan Sam dog så blev vi ovänner, vi hade aldrig varit ovänner i hela vårt liv. Han var alltid den som älskade mig mest och brydde sig mest, förstod alltid mig osv. Av någon konstig anledning blev vi ovänner, det var inte ens mitt fel men han trodde inte på mina ord, vilket han alltid gjorde. Jag hade husnycklar hem till honom som han ville ha tillbaka också. Jag brukade annars vara hemma hos honom varje dag efter skolan men nu hade ja inte sett honom på flera dagar. Inte ens pratat. Annars brukar han bara skälla på mig sen när ja blir ledsen kramar han mig och ber om förlåtelse för det värsta han visste var att se lillasyster fälla tårar. Men allting var jätte skumt. Jag vet inte om det kanske var ödet? Det kanske var menat att jag skulle lära mig någonting utav det? För ödet var skrivet att han skulle lämna oss,samtidigt lära mig en läxa om livet??.

 

Allting var som sagt jätte skumt. Han brukade annars vara hemma hos mamma varje dag efter jobb också. Men han hade inte varit hemma hos mamma heller. Dagen innan han dog ringde han och pratade med mig. Vi hade egentligen bestämt vi skulle laga middag ihop den kvällen och umgås men jag dök aldrig upp pga bråket. Så frågade han varför jag aldrig kom så sa jag jag har ingen nyckel fan ska ja komma in och vad ska ja göra hos dig typ. Om jag inte minns fel var jag jätte kaxig mot honom, för jag visste hur mkt han älskade mig. Jag var ju ledsen för vi var ovänner och han hade tagit nyckeln men jag vägrade erkänna det. Envisa jag som alltid. Hur som helst så skojjade han med mig lite och sen sa han kan inte du komma till mig imorgon eller så kommer jag till mamma och sen hämtar jag dig. Vi måste prata och reda ut saker och ting. Jag vill inte ha det så här jag älskar dig. Jajja whatever ungefär hade jag sagt. Innerst inne var jag jätteglad att vi äntligen skulle reda ut det och tänkte hela kvällen vad jag skulle säga till honom och sånt. Men det hann som sagt aldrig hända. Klockan sex morgondagen på väg till jobbet så dog han i en bilolycka. Han lämnade mig så jävla hastigt.

 

Jag fick aldrig säga förlåt. Jag fick aldrig säga farväl. Jag fick aldrig säga jag älskar dig. Fast jag vet att han innerst inne visste hur mkt jag älskade/älskar honom och hur mkt han betydde/betyder för mig så fick jag aldrig säga dem tre magiska orden face 2 face. Vi skiljdes åt som ovänner. Det gör lika ont varenda gång jag tänker på det.

 

Det jag vill säga är.. ta din chans när du har den.. vänta aldrig.. det kan vara försent. Lev dagen som om det vore din sista. Visa dina nära och kära din kärlek. Man kan aldrig veta vad som kommer ske i nästa sekund. Man måste ta vara på varje sekund man har här i livet. Även om allt verkar surt och ruttet så går det över. Det finns som sagt något gott i allt det onda. Efter regn kommer alltid solen. Även om det känns som evigheter så kommer den att dyka upp. Och när den väl gör det då känns allting mycket lättare och när man tänker tillbaka på tuffa tider då man ville kanske begå självmord, så tänker man varför tänkte jag så. Jag klarade ju det.

 Ingenting är omöjligt. Finns det ett problem så finns det en lösning, det gäller bara att hitta den. Om du inte kan gå rakt fram får du ta andra vägar. Det finns inte bara en väg. Den enda utvägen som du kanske ser är bara en genväg. Det finns andra omvägar som inte är lika lätta men dom fungerar och det är ju det som är huvudsaken.

Allt har en mening som sagt. Ta chanserna du får här i livet. Bättre att ha testat och misslyckats än att aldrig få chansen att testa.


♥♥♥

Sam jag saknar dig så otroligt mkt. Idag har varit en tung dag för mig. Du har funnits i mina tankar och tårarna har forsat nerför kinderna. Jag kan inte förstå att jag verkligen ALDRIG mer får se dig.
*Forever Love And Forever In My Mind And Forever With Me*


♥ XoXo Nikki.. ♥


Livets Regler...

Varje morgon jag vaknar har jag två val. Om jag ska möta min dag med smilegroparna uppdragna eller nerdragna. Jag sitter och funderar hur jag ska göra, kommer sedan på att hur som helst så måste jag genomgå denna dagen, så varför inte dra upp dom och visa min omgivning ett leende?!!

 

Ingen har sagt att livet är enkelt och rättvist. Det är fel att säga att livet blir som man gör det till, till en viss del är det rätt iofs. Oönskade och tråkiga händelser sker under vår livstid. Ingen lever ett helt perfekt liv utan några som helst problem. Alla har vi våra fel och brister, vissa visar det mer vissa visar det mindre bara.

 

Jag kan sitta och tycka att någons liv verkar perfekt medans dom kanske hatar sitt liv. Allting syns inte på utsidan. Man ska som sagt aldrig döma boken efter omslaget, hunden efter håren osv. Hur som helst så är vi ändå aldrig nöjda. Alla klagar vi över någonting. Vissa över lite större saker och vissa över bagateller men som för dom verkar livshotande.

 

Jag satt och pratade med Jeppe här om dagen om ngt som fick mig att tänka om, inte bara en gång. Finns faktiskt en studie om det i USA som kallas för ?The Secret?. Snubblade precis över det på Internet, därav denna bloggen. Han sa att alla händelser sker egentligen efter ens egna handlingar. Om man slutar vara så självkritisk och negativ så känns helt plötsligt livet mkt enklare. Lite svårt att förklara vet inte riktigt hur jag ska skriva ner det. Ett exempel som liknar är ju när man är typ på en restaurang. Jag bestämmer mig för att beställa en Kycklingsallad med enbart isbergssallad, majs,gurka och kyckling. Då har jag skickat ut ?one message? om att jag vill att min sallad ska se ut så som jag vill ha den. Det jag förväntar mig och bad om. Det kommer jag givetvis att få. (Förutom fel service då)

 

Tre enkla ord. Be-Tro-Få. (Okey nu snackar jag inte om att be och tro på gud) Svårare än så är det inte. Träffar jag tex en kille ute på krogen. Jag är intresserad och vill lägga in en stöt. Men jag blir genast negativ och tror äsch han vill inte ha mig. Då kommer det antagligen att bli så också. Människan sänder ut signaler med ögonen, ansiktsuttryck och kroppsuttryck omedvetet. Men ser jag däremot en snygg kille jag vill lägga in en stöt på och känner mig skit snygg och sexig och har självförtroendet på rätt plats. När jag går fram och ska göra ?mitt? så kommer det självklart att märkas positivt än den som var osäker på sig själv och hade tungan i kläm och knappt kunde säga Hej.

 

Är så trött på alla som klagar på att ingen vill ha dom, ingen älskar dom osv osv.
Men gör dom någonting åt saken? Nej, dom hoppas på att det en vacker dag plingar på dörren och där står han med det stora H:et i deras liv och säger ?Hallå? typ. Fungerar kanske inte riktigt så även om man hade önskat.
?Jag är intresserad av honom och han är skit snygg men jag vågar inte göra ngt?. Nähä och vem ska göra det åt dig då? Hur farligt är det? Visst det är enklare sagt än gjort. Men gud, det kan inte bli värre än ?jag är inte intresserad av dig tyvärr?. Då vet man i alla fall svaret och kan gå vidare istället för att vara smygkär och aldrig få veta. Är inte det enklare?

Alla säger till mig ?Ja men du ska fan inte säga något. Du har alltid skit tur. Är du intresserad av någon får du alltid positivt gensvar tillbaka. Eller så dom som raggar på dig är alltid snygga och så jävla goa som du också blir intresserad av. Du blir aldrig dissad så du vet inte hur det känns att kanske bli nekad?

TUR?????? Vem uppfann de ordet? För jag HATAR de ordet. Varje gång jag ska ta första steget är det skit jobbigt för mig med. Jag är också nervös, jag är också rädd o bli dissad. Men jag försöker att inte tänka på det, spelar coolare än vad jag innerst inne är för stunden när jag ska spotta ut dom första orden. Tro det eller ej men första intrycket spelar MKT roll i en fortsatt konversation eller relation med en person.
När polarna frågar om råd vet jag faktiskt inte vad jag ska svara? Jag har ingen regelbok ?gör så här?. Var dig själv. Var självsäker. Var positiv så blir det positivt. Är du negativ blir det ju negativt. Om du är dig själv och blir nekad så är det ju han/hon som går miste om något.

 

Innan tänkte jag alltid det värsta för då kan det inte bli värre tänkte jag. Visst det fungera det med men hur bra mådde man liksom? Varför tänka negativt när man kan tänka positivt? Varför vara ledsen när man kan vara glad? Varför dö när man kan leva? Osv osv.

 

Så mkt som jag har fått genomgå på mina bara snart 20 år. Så mkt jag har fått se redan, så mkt jag har fått höra redan och så mkt jag har fått gjort redan. Det är helt sjukt. Jag har begått många misstag jag med. Men samtidigt har alla misstagen lärt mig en läxa på vägen. Inte alltid man lyssnar på sin självkänsla och låta bli saker man borde låta bli. Men samtidigt, allt kan ha en vändning och skenet kan bedra right. Det finns mkt jag har gjort som är fel och mkt jag önskar jag hade fått ogjort. Men samtidigt, hade jag aldrig varit den jag är idag om jag inte vågat prova allt det jag har provat osv. Lärt mig mkt på vägen, samtidigt har det kostat mig mkt. (Ok jag pratar inte pengar nu)

 

Försök hitta det positiva i den negativa situationen så kommer du komma ur ditt problem mycket enklare. Fokusera inte enbart på problemet. Hitta lösningen och låt det sen löpa på automatiskt utan att tänka på det så mkt. Desto mer du tänker desto tyngre blir det. Fokusera istället på hur underbart och bra du kommer ha det när det väl är löst.

 

Jag har som sagt svårt att sova på kvällarna. För att jag tänker alldeles för mkt. När jag kommer på mig själv så tänker jag va fan tänker jag nu för. Finns absolut ingenting jag kan göra klockan tre på natten ändå så nu försöker jag slappna av och sova så tacklar jag probleme imorgon. Konstigt nog så fungerar det varenda gång. Istället för att tänka hela natten när du inte kan göra ngt åt saken, vara trött och ofokuserad nästa dag när du ska ta itu med problemet. Slappna av, sov ut och vara pigg när du ska ta itu med problemet/problemen så blir det mkt mkt enklare tro mig. Been there done that. Jag snackar ju inte tomt precis. Erfarenheter alltihopa.


Därför hatar jag ordet TUR. Ingenting har någonsin varit färdigbäddat för mig. Jag har inte varit servad med silversked i mun. Har fått tackla och tänka ut allting själv. Så det så. Allt jag äger idag, både lärdomar, kontakter och materiella saker har jag fått kämpa för. Ingenting är gratis. I´m a fucking brat som lever på pappas kreditkort och pappas kontakter osv osv. Fuck that!

 

Remember.. Pray for what you want.. Believe it gonna happend? And have it.. Simple.. =))
Som alla säljare får lära sig på RIKTIGA säljutbildningar:
K.I.S.S=Keep It Simpel Stupid

Sug på de ordet i detta sammanhanget.. =)))


Våldtagen..

Min msn är så jävla våldtagen blir sååå himla arg... Loggar ut och in ut och in hundra miljoner ggr.. Folk tror jag är dum i huvudet ju.. Skiiit störigt.. Pratar jag med ngn helt plötsligt bara dör jag liksom.. Åhhhh...

Sitter här med min älskade laptop i knäet och är så rastlös att jag borde dö. Har ingen aning om vad jag ska göra, vad kan jag göra? Jo jag kan städa mitt rum. Var ju iväg igår så nu ser det ut som om jag har krigat där inne.Skojjar inte.. Verkligen krigat. Jag som nyligen städade. Borde sätta upp tavlorna i vardagsrummet också efter jag möblerat om. Nåjjaa..En sak i taget Nikki.. hahaha..

Min halva har helt försvunnit idag.. Vart är hooooon?? Snyyfft!!



Gårdagens sööööööta sms:
Ehhh igår så lade jag mig i sängen och kunde inte sova.. Kom och tänka på F så jag skickade ett mess till honom.. och till min förvåning så fick jag ett tillbaka direkt..

N: Hej söt. Kom precis på att tänka på dig så tänkte bara säga sov gott och dröm söta drömmar. Pussas
F: Otroligt tänkte oxå precis på dig gumman =) hehe, fan va skoj, lite coolt, det som kallas öder huh? ska du redan sova? Puss
Sen fortsatte smsandet i typ nästan två timmar innan jag finally deckade.. haha.. Var ju egentligen lättare o ringa men mysigare att smsa ibland.. =))

Godagens "jag glömmer Nikki som vanligt" sms:
N: Eftersom du antagligen glömt bort mig så får väl jag lägga mig och göra det då. Kolla jag ÄR en underbar flickvän, jag ger mig ibland. *räcka tunga* Ville bara säga sov gott och dröm sött. Och att du finns i mina tankar. Varför vet jag inte? Kanske för du är knäpp som mig? Puss honey..
PFX: Nejnej, du är knäppare. Men det är så jag gillar dig..=) Sovgott nu och dröm vackra drömmar. Jag ska duscha och sen däcka i sängen.. Hörs imorron, baby! Kyss!

Dagens knäppa sms från D:
D: *Hon skickar ett TOMT sms*
N: Varför skickar du ett tomt sms till alla mina telefoner?
D: För jag visste inte vilket nr jag skulle skicka till för du har så många men nu vet jag. hihi.. Allt bra med dig gumman?? Puss
N: Kunde du inte skriva det då? Istället för skicka tomma sms?haha??
Hon ringer mig utan svar för jag var på gymmet. Hon messar igen..
D: Mohaha fan va dålig låt på mobilen. Threeee is a magic number. Hahaha. Men men jobbar du o sånt nu eller?? vi får träffas nån dag tycker jag!!
Efter fyrtio minuter:
D: Vad gör du på fredag kväll?
N: haha jävla gast va du har ringt o messat. kunde du inte tänka klart eller? du kunde skickat ett mess istället för att sära på messet som har sammanhang och skicka olika. Onödigt.. =)
D: Äsch va fan jag ringer dig..

hahaha... Lönt o skriva hon ska ringa mig.. jävla knas som alltid.. But me lööööve her anyway..

Dagens sötaste MSN konversation...
N: Hur går det med renoveringen?
B: Jo då men jag får inget gjort när jag sitter här på msn och pratar med dig hela dagen.
N: Sorry för jag stör, ska inte störa mer.
B: Gör du som sagt inte.. Tycker det är betydligt roligare att prata med dig. Om du var här så kunde jag ligga på sängen och prata medan du fixade iordning..=)
N: Medan JAG fixar i ordning?
B: haha. var inte de en bra idé?
N: Jo jag hade faktiskt gjort det för din skull.
B: Åhh va snällt.. =)
N: Rätt kul o måla o sånt så jag hade gärna hjälp dig. Älskar dessutom ordning och reda och när allt är klart.
B: Mmm det gör jag med så därför trivs jag inte nu under renoveringen.
N: Gå och städa då så hörs vi kanske senare gubben..=)
B: Klart vi gör.. =) Du, du är ngt extra gumman, fötterna nere på jorden och speciell på ngt sätt. =) Ibland kanske man har tur trots allt.. =)
N: Jo men du... Gäller nog faktiskt dig också..
B: Åhh nu känner jag mig faktiskt lite speciell. Det kan jag leva på resten av dagen faktiskt. =)

Pussaaa..


Efter ett par timmar:
N: Hallå där.. Hur går det med renoveringen??
B: Hej du.. Njaaee det går väl framåt iallafall.. Varit ute och ätit nu??
N: Jag har faktiskt hunnit med mkt.. Hhiihi..

B: Oj då.. Värst vad produktiv du varit då.. =)) Håller på att spackla i hallen nu.. Döö jobbigt..

N: Önskar jag var där och kunde hjälpa dig som sagt. =)

Vi diskuterar förhållande och sånt.
N: Alla tjejer säger alltid typ jag skulle aldrig låta en kille förstöra en vänskap bla bla bla.. Men till 99.9% som sitter i den sitsen skiter i sina kompisar och väljer killen..

B: Bra val.. =)

N: Neah inte alls.. Killar kommer och går men riktiga vänner består. =) Men det beror ju självklart på situationen. Om jag har bestämt med min pojkvän att jag ska vara med honom hela helgen och min polare ber mig skite i honom för att gå ut och festa så skiter jag självklart i henne. För jag har lovat honom. =)
B: Bra tjej.. =))
N: Jag vet jag är en underbar flickvän.. Göör sååå mkt för den jag verkligen älskar. Den som lykas fånga mitt hjärta, vilket dock inte är lätt.. =))

B: Hehe.. Typiskt att du inte är min då.. =)) Jag har alltid velat ha en lika underbar flickvän som dig Nikki.. =))
Den som säger att du inte är flickvänsmaterial vet antingen inte hur du fungerar eller så har han väldigt konstiga önskemål på sin flickvän..
N: Awww va du är söt.. Nu smälter jag ju.. =)))



Världen är verkligen konstig. Ödet är verkligen konstigt. Jag önskar jag hade en bok där det stod hemligheter om vad som kommer hända mig. Jag önskar jag hade facit. Jag har sagt jag inte tror på horoskop och sånt. För tex alla vågar i hela världen kan liksom inte ha samma. Oftast läser man horoskopet och sen är det psykiskt att man tror på det så mkt att man hittar en situation som stämmer in i horoskopet. Mkt är liksom psykiskt. Men det som har hänt mig är verkligen inte psykiskt.

Läste ett kärlekshoroskop för typ två månader sen. Min lyckodag skulle vara 23 och 24. Det stämde helt perfekt. Det var då Bachelor blev en stor roll i mitt liv.
Här om dagen läste jag Horoskop för Emma. Så stod det att mina största chanser finns just nu hos Lejon och Jungfrun. Tänkte inte mer på det.
Nästa dag jag prata med Emma berättade jag om B.. Hon frågade vilket horoskop han var.. Lejon sa jag.. Är det sant sa hon helt förvånad? Vad tänkte jag. Kommer du ihåg horoskopet igår. Det stod att dina största chanser ligger hos Lejon. Sammanträffande men ganska sjukt..

Någon som varit med om liknande?? Tror ni på horoskop??Spådom?? Tips på vart man kan spå sig??


image59


I Love My Bosssss.....

Just nu älskar jag mitt jobb OCH min chef...hahahaha..
Igår så var jag inte på kontoret pga konferens, fick mail av bossen att jag skulle ringa till kontoret. Höll på att trilla ner från stolen så nervös jag var. Trodde jag hade gjort någonting ju. Haha

En charmig röst som svarade "Tjenare Nikki, Hur mår du idag?"
Jag kommer få sparken tänkte jag..hahaha..
Men neeeej.. Bossen var på braaaaaaaa humör.. Det var soooool igår.. Då älskar alla alla nästan..haha

Bossen ja Jaa du jag har redan semester och det har Jessica och Robert också..(dem som sitter under honom)
Men ni har tyvärr en vecka kvar. Ni jobbar denna veckan också, men jaaa..eftersom du inte var här idag och det bara är fyra dagar kvar.. Sååå vad sägs som att jag sjukanmäler dig, och du får betalt för att soooola, har ju hört det ska bli fint väder igen. Det är ju bara fyra dagar kvar och det händer ändå inte så mkt. Har du några invändningar nikki??

VA FAN SVARAR MAN PÅ DEN FRÅGAN?? NEJ SNÄLLA HERR BOSS JAG VILL HELLRE GÅ TILL JOBB... Hahaha.. Yeah riiight.. Han kanske önska det?? Hm.. Tänk om det var ett test?? ahahahhaa.. Hur som helst så önskade jag booossen trevlig sommar och semester så ses vi igen om tre veckor...Jihaaaaaaaaaaa.... Så nu har Nikki tre veckors semester istället för två.. Och asså nu kan jag göra vad jag vill?? Sola bada?? Aaaaa göötttt.....


I LÖVE MY JOOBBB AND I LÖÖÖÖV MYYY BOOOSS!!!!!


image58

Jag saknar tripp trapp trull.. (Moppan,Milo och Tyson)

Detox Dag Nummer Tre..

I Söndags var det min sista Detox dag.. Jag kände mig verkligen helt slut i hela kroppen.. Samtidigt som det var skönt på något sätt? Jag känner redan skillnad på min hud, som har blivit så kass pga värmen och klibbet. Det börjar sakta sakta bli lite bättre. Min kropp är inte lika torr längre, jag brukar ju vara ormen själv.

Asså allt detta kan låta som överdrivet att man känner ngt efter tre dagar men gör man det rätt så blir det verkligen skillnad tro mig. Ändå slarvade jag lite för jag var ute och festa i Båstad ju.

Jag var så trött på att mecka juicer så jag gjorde bara smoothisar hela dagen.. Mumsigt var det.. Passade bra till värmen också.. Iskalla..Mmmm..Testade en med ananas, blåbär och björnbär. Den var god men anansen gjorde den lite mesig tyckte jag..Vet inte riktigt.. Mesig smak..

Kom på en sak att allt jag skrivit ner är bara information. Jag har liksom inte skrivit ner riktiga recept på det jag verkligen har ätit/druckit. Så försöker ni göra en smoothie på bara ananas och blåbär och björnbär blir det varken smoothie eller en detox smoothie..=)) Hoppas det inte blivit missförstånd så någon har provat iallafall..*ler*

Hur som helst.. Nu är min Detox kur över för ett tag iallafall.. Känns faktiskt lite sorgligt för det var rätt kul o mecka.. Neah.. Skönt att det är över så jag kan träna igen.. Saknat träningen..

Pumpa Brösten..

Äntligen är min Detox över och jag har tom varit duktig och vilat EN HEL DAG. Inte bokstavligen vilat men jag tränade ju inte igår fast jag var döööö sugen.. =))

Var på gymmet innan jag sprang av mig lite energi och lyfte lite skrot.. haha.. kul det låter.. Blev ääääckligt sviiiiittiiiiggg.. Örk.. Men men.. Vem har sagt man ska vara snygg på gymmet och är väl inte där för att visa upp mig.. Ehm.. Finns väl men inte jag/vi iallafall..hehe.. Eller jo jag brukar stå och puta ut med rumpan och brösten och suga in magen när jag springer på bandet.. Osså brukar jag springa i slow motion.. hahahhaah.. Naaaahhh not really..

Idag har jag varit duktig.. Vaknade i morse och åt frukost inom en timme.. Sen åt jag lite nån timme innan träningen och har ätit efter träningen.. inom en timme dessutom..

Jag fattar inte vad som är felet asså.. Varenda gång jag har tränat så tappar jag känseln i mitt högra ben.. Hm.. Tränar jag för hårt?? Neaaahh knappast..eller?? Whats wrong then?? *snyfta*

Kom på en sak.. Det var längesen jag vägde mig.. Har ju inte vägt mig sen jag började blogga om min träning.. *smile* Vågar inte ställa mig på vågen heller.. Det är bra om den fortf. står på samma.. Har knappast gått ner.. Det värsta som kan hända är ju att jag gått upp..hahaha.. Vågar inte.. Neah..väntar en vecka till.. *pustar ut*

Tankar & Känslor..

Dem här senaste dagarna har jag varit så himla.. Ja jag vet inte vad jag skall kalla det för?? Känslomässig??
Känns som om vart jag än befunnit mig, vad jag än kollat på, vart jag än har vänt mig helt enkelt. Så har det varit den ?lyckliga familjebilden? som har dykit upp. Den perfekta drömfamiljen. Med ett lyckat äktenskap och barn. Jag har ju aldrig direkt haft den drömmen om man säger så, okey kanske fel ordval. Vem vill inte ha en lycklig framtid. Men jag har typ aldrig trott på att den man hittar kommer man leva lyckligt med i resten av sitt liv Tiderna är så förändrade och det känns som om alla äktenskap slutar i skilsmässa. Rätta mig om jag har fel liksom?? 

Så jag har liksom aldrig drömt om varken bröllop eller dylikt. Har alltid sagt att jag aldrig vill gifta mig och på den senaste tiden har jag tom sagt att jag aldrig vill ha barn. Men självklart vill jag ha barn. Jag älskar barn. Tänk då mitt eget kött och blod. Hur underbart hade inte det varit liksom. Men någonstans där inne hos mig finns rädslan. Jag har ju själv varit uppvuxen utan pappa. Visst jag har haft turen att jag har aldrig mått dåligt över att min pappa aldrig funnits med i bilden. Men jag hade ju däremot inte tackat nej om han hade liksom. Jag har haft tur att jag blivit den jag är idag. Att jag mår lika bra utan en far. Men jag vill inte utsätta mitt/mina barn för det. Jag vet inte om jag hade varit så stark som min mamma o uppfostra ett barn helt själv. Jag vet verkligen inte det. Jag har varit så himla negativ den senaste tiden till allt med framtid att göra. 

 Men dom senaste dagarna har det bara funnits sånt i mina tankar. Längtar till jag hittar han med det stora H:et i mitt liv. Allting känns bra och lyckligt. Vi stadgar oss och bygger en framtid ihop. Mitt drömhus med en riktigt stor walk in closet, Jacuzzi, pool utomhus. Ögonblicket vi får reda på att vi ska ha barn. Stunden där jag ligger och skriker som en stucken kossa för jag ska krysta fram barnet. Lyckan att få se vårt barn för första gången. Turen att kanske få prova en bröllopsklänning och planera mitt ?drömbröllop? som just nu inte existerar. Gå fram i altaret för att överlämna hela mig själv till mannen i mitt liv. Allt det DÄR vill jag ha trots allt. Det perfekta livet. 

Men det känns som om allt kommer förbli en dröm som ligger i baktankarna. Tror inte mitt öde är skrivet så faktiskt om jag ska vara helt ärlig.  Jag tror att jag faktiskt kommer hitta ngn som jag lever med i några år. Men jag tror tyvärr kärleken kommer dö ut. Så i slutändan kommer jag vara själv och döö själv. Haha.. tragiskt men sant.

Jag vet inte?!!  Jag är faktiskt trött på att dejta rundor just nu. Vill ha någon som älskar mig lika mkt som jag älskar honom. Vill ha han som jag kan göra allt med. Han som jag kan berätta allt för. Skratta och gråta. Slåss och kramas. Titta film och festa med. Äta ute och laga middag hemma med. Som får mig att orka gå upp på morgonen fast jag egentligen inte orkar och mår dåligt. Han som får mig att sova gott om nätterna fast jag har sömproblem. Han som gör att jag vågar göra saker som jag egentligen inte vågar. Han som gör att jag känner mig trygg och glömmer rädslan. Helt enkelt den andra halvan av mig som förgyller min dag. 

Vart finns han???!!!!!!!! I want you.. And I want you NOW! And FOREVER!!!!!



image57


 

*Drömmer om HAN i mitt liv* 


Detox Dag Nummer Två...

Igår var ju min Detox dag nummer två. Den kändes helt underbar faktiskt. Jag känner mig verkligen mkt piggare och det är verkligen inte bara som jag tror. Asså kroppen är ju utmattad pga att den driver ut så mkt vätska. Men man känner sig fräschare och piggare på ett annat sätt.

 

När jag vaknade igår blev det hett vatten med citron.

 

Frukost gjorde jag en juice innehållandes ja konstiga saker. Den smakade faktiskt helt ok. Trodde den skulle vara riktigt äcklig med tanke på ingredienserna. Men den gick faktiskt att dricka utan att jag klöktes.

 

Lunch hade jag en smoothie som innehöll typ färska ananas, björnbär och jordgubbar plus dem andra konstiga sakerna. Tror ni den var god. Det var fan bara förnamnet. Färgerna var riktigt niiice.

 

Ångrar mig att jag inte har fottat mina verk ju. *snyfta*

 

Mellanmål hade jag samma som lunchen för den var så jävla god.

 

Kvällsmålet slarvade jag med. Var ju på middag.. =/// Men vad skulle jag ha gjort liksom??

 

Sen blev det ju alkohol i Båstad.. Fyyyyy mig..


Nu Var Det Gjort...

Nu är det över för detta året.. Det har både varit överskattat och jävligt roligt samtidigt.. =))

Mmmm jag pratar ju om Båstad/Tennisveckan? Igår kände jag egentligen inte alls för att sticka dit men gjorde det ändå och det är ju absolut ingenting jag ångrar. Hahaha.. Gud så galet det var asså.. Det var ändå bara förnamnet.. haha.. Saknade dock min andra halva där, hon jobbade natt. Snyft.. På det senaste halvåret så var det nog första dagen igår som jag inte festade ihop med henne, vi brukar ju göra allting ihop. Prata varje dag och ses varje dag. Igår såg jag inte ens henne. För när jag var hemma så var hon på bröllop innan hon skulle jobba. Men men ny dag idag och sen ska vi väl ses antar jag??! =))

 

Shiii varför lär jag aldrig mig och tar vara på min tid för?? Fattar inte det.. Asså jag hade liksom hela dagen på mig att göra mig i ordning och fixa allting, men gjorde jag det? Nej precis. Men det var mkt för att jag innerst inne inte kände för att sticka dit. Men efter många om och men så gjorde jag ju det ändå, hade ändå inget bättre för mig hemma. Så jag var ute i sista minuten som vanligt när jag kom på att jag inte bara skulle till Båstad, jag hade ju fan bestämt jag skulle på middag.. Ahhhhh.. Panik till max.. Jag bokstavligen slängde mig i duschen och slängde på mig kläder och smink och hade jag haft en peruk hade jag fan slängt på en sådan också. Visst jag äääälskar mitt långa hår men inte fan när jag har bråttom.. Grrrrrr..

 

Men men.. Fast jag stressar ihjäl mig så brukar det ändå bli bäst så i slutändan.. Allting som är välplanerat brukar dessvärre bli skit för min del.. Middagen var sååå jävla fin och vacker.. Allting var perfekt.. Dukningen var såå fin.. Maten var sååå god.. Vinet var perfekt.. Men dessvärre var det sååååå mkt folk.. Jag som är så folkskygg..haha kanske inte riktigt.. men det var fööör mkt folk.. Antar det är så när man har många syskon o hela paketet..*S* Men det var underbart i alla fall.. och det har jag underbara Jeppe att tacka för så klart..

 

Efter middagen och lite snabbmingel var det dags att bege oss vidare till Båstad. Jag visste inte riktigt vilka det var som skulle dit ju. Helt plötsligt var det ännnuuu mer folk som droppade in.. Ehhh jaha.. Det var liksom.. Jag Jeppe plus tjugo andra som också skulle dit.. Hm.. Kan inte klaga på att vi är för litet sällskap i alla fall.. hahaha.. Väl framme i Båstad skulle jag ju träffa E en snabb runda.. Och va fan är det med folk och stora sällskap?? Haha.. Han ringde mig precis när vi anlände i Båstad.. Jeppe och company skulle göra sitt så jag bad om att bli avsläppt hos E och company så länge.. Jääääävlar vilket vackert hus säger jag bara.. Vill inte ens tänka på hur hans hus i Spanien ser ut.. *Busvisslar* =)))
När jag hade honom i luren frågade jag hur många dem var för det lät som om halva sweeden var där.. Inte alls många säger han.. När jag kommer in trippandes ser jag det är proooopppat med folk.. Kunde ju knappt andas för det var syrebrist..hahaha.. Nejjj.. det var niiice..really niiice.. han var också niiice.. *smile*

 

Efter allt snick snack och mingel och drickande var det dags för Pepes.. Mkt folk?? Jo..Lång kö?? Skojjja.. Men.. V.I.P?? Jaaaa tack..haha.. Ingen kö ingenting.. Niiiice.. Me like..


Hela den underbara kvällen avrundades med mkt nytt trevligt folk, mkt dansande, mkt drickande, mkt skumpasprutande och självklart jordgubbs och melonätande..haha... Det var en magisk kväll helt enkelt, och det har jag två speciella att tacka för!! Den ena har varit speciell i mitt liv länge, den andra är relativt ny och om jag får som jag vill så kommer han stanna läääänge i mitt liv.. *Hålla tummar*

image56



Detox Dag Nummer Ett..

Som jag nämnde innan så var min första detox dag igår.. Jag vaknade på morgonen drack ett glas hett vatten med citron. Sen gick jag ner till Ica för att inhandla det jag behöver.

Sen gick och gjorde min Juice. Som blev så jääävla snygg. Röd var det. Likna en drink faktskt. =) Smakade den och fick en massa konstiga grimaser. Haha. Stoppade i massa is för att sedan köra mixern på max. Hällde upp det fint i ett fint glas för jag fick för mig det skulle smaka bättre. Och tro mig. Det gjorde den. Okey det var väl inte pga glaset utan mer för isen så den blev kall o så. Det var min frukost..

 

Till Lunch så blev det en Smothiee innehållande typ blåbär, björnbär och resten av ingredienserna. Den var faktiskt mega god..

 

Mellanmål hade jag en annan Smoothie innehållande typ hallon, jordgubbar och resten av dem andra konstiga sakerna. Den var också mega god. Lite syrlig dock. Och socker är ju ABSOLUT FÖRBJUDET. Men jag älskar å andra sidan sura saker så det var liksom inga problem. Men eftersom magen bara innehöll vätska så var den lite mer känslig. Men men den slank ner. Efter den så gick jag och lade mig på soffan och kände att huvudet började värka lite. Trodde det var inbillning så jag fortsatte kolla på tv. Sen blev det bara värre o värre så jag blundade och somnade i soffan. Hade lovat gurkan o möta henne kvart över fyra men då sov jag så jävla gott. Haha. Sen ringde hon mig och jag vaknade av att det kändes som om huvudet vägde tusen miljoner kilo. Gick hem till henne och hon gav mig en fet kanna med vatten. Haha. Awww sötisen min.. Jag såg helt sönder ut verkligen. Haha

 

Jag stack hem från gurkan för att jag skulle duscha men innandess så gjorde jag samma Juice som jag drack på morgonen. Efter jag hade duschat var jag som bekant mega hungrig och jag hade verkligen ingen energi kvar. Allting var helt helt snurrigt och det kändes som om jag behövde åka pling plong taxi så jag var tvungen att ta en bit mat och det var då vi käkade fullkornspizza. Så jag lyckades utan att synda i alla fall.. =)) det var en nyttig pizza med färska grönsaker o sånt. Stolt.. =)))

 

Asså jag kan ju säga som så att igår så som jag mådde, hade verkligen ingen lust att fortsätta. Men eftersom jag har gjort detta innan så visste jag att det skulle gå över och då skulle allt vara perfekt. Men första dagen är riktig illa kan jag tala om.

 

Det perfekta och ultimata hade varit om man har någon som tar hand om en. Bokstavligen tar hand om en. Så man inte behöver resa på sig så mkt för allting snurrar verkligen. Och desto mer man rör på sig desto mer krafter försvinner och man mår ännu sämre.

Förra året jag gjorde detta en hel vecka tog min älskade Jeppe hand om mig när vi var tillsammans. Skojjade med honom för några dagar sen att jag skulle köra detta igen och fråga om han kunde ta hand om mig.

Fick svaret:

?Nikki i helvete heller. Du jag ska säga dig att det var första och sista gången. Inte för att du var krävande och jobbig utan du var sååå jävla otrevlig och rent ut sagt en jävla bitch. Jag vet att det var pga den jävla detoxen och du var inte dig själv. Men fy fan va jag fick stå ut. Kommer du ihåg när jag fick rött vin på skjortan och popcorn skålen på huvudet? Jag älskar dig och gör allt för dig men aldrig det igen?

 

Hahahaha.. Jag sa ju att man blir inte riktigt sig själv om allting går som det ska.. =)) Man blir såååå utmattad att allting är pest o pina.. Röd vinet och popcornen har han faktiskt sig själv o skylla lite granna. Vi skulle kolla på film. Och jag får ju varken äta popcorn eller dricka röd vin. Vad händer. Jo kära J går och poppar popcorn och häller upp ett jätte gott rödvin mitt framför näsan på mig. Och har popcorn skålen på min mage. Hahaha. Han drog sin egen lott för vid de laget hade han redan märkt hur otålig jag var. =))

 

Hur som helst.. Igår var jag väldigt duktig. Förutom två STORA fel.. Jag drack alkohol på kvällen och jag sov inte mer än två och en halv timme.. Man MÅSTE sova minst åtta timmar.

Och ingen jävla alkohol. JÄVLA BÅSTAD SÄGER JAG BARA!!!!!*snyfta*


Detox/Avgiftning

Bestämde mig i förra veckan att här skall det verkligen skärpas.. Träningen skall igång INTENSIVT och det skall ätas var tredje timme.. Och det SKA SOVAS till vilket pris som helst.. Om jag så ska behöva ringa min läkare för sömnpiller så gör jag det.. Fy fan va allt detta tar kål på min kropp.. Har fått en massa äckliga småfinnar i ansiktet.. Har aldrig haft sånt skit innan.. Så nu märker jag verkligen hur allting tar kål på mig fast jag inte har brytt mig innan.. Dessutom har jag mega ont i ryggen.. Vad är felet?? Har ju alltid haft ont i ryggen då och då efter bilolyckan men det varar max två dagar.. Men nu har jag verkligen haft ont i mer än en vecka.. Jag kommer fan dö snart helt allvarligt..haha..

 

I alla fall här skall skärpning in i bilden.. från och med måndag.. Eller ja redan nu faktiskt.. Igår så var det min första Detoxdag.. Vilket betyder avgiftning.. Låter lite läskigt på svenska jag vet men det är inte alls så farligt som det låter..

 

För er som inte redan vet så är Detox ja avgiftning.. rensning av kroppen helt enkelt..
Allt skit som har samlats under åren.. All rökning.. All onyttigt som har fastnat i fetterna.. Alkoholen.. Med mera med mera.. Detox är faktiskt bra att köra några gånger om året.. Även om man blir en helt annan människa och det känns som om man snart ska dö så är det skönt när det väl är över tro mig.. Jag har provat innan..

När jag städade i förra veckan hittade jag gamla recept från min före detta personliga tränare som jag hade innan bilolyckan, då jag var träningsnarkoman. Innan jag började intensivträna boxning, kickboxning och allt annat så gick jag på detox för att rensa kroppen.

Det finns många sätt man kan göra detox på. Men jag kör på recepten som jag hittade från honom. Det är olika recept på juicer som man gör själv och olika smothies..(eller hur det nu stavas). Allting ska vara färska råvaror och absolut inget fusk med det.

 

Man ska bara leva på det i tre dagar.. Helst sju dagar men det går inte för jag jobbar ju.. Så jag ska köra tre dagar denna gången och kanske sju på min sista semestervecka. Jag var lite osmart, hade ju kunnat vänta en vecka till jag har semester och köra sju men jag var som vanligt för girig för att vänta.. =/// Men det spelar ingen roll nu är det gjort. =))

 

Alltså i tre dagar ska jag bara leva på juicerna och smoothie sex ggr om dagen. Det här låter som bantning för er jag vet, men det är absolut ingen bantning. Det är skit viktigt att man verkligen är försiktig när man kör detta, det kan vara farligt annars. Man ska inte göra ngt som är ansträngande, absolut inte träna eller sola. Kroppen töms ju på en massa ?skit? så man blir helt slö. (asså man skiter inte en massa om ni tror det. Haha.. vet faktiskt inte vart allt tar vägen?? Tror man kissar ut det för jag går på toa konstant) Men är konstant trött och har lite lite ont i huvudet hela tiden. Som jag nämnde så går man på toa hela tiden så därför måste man dricka massor massor. Får man ont i huvudet måste man stå ut för man ska helst helst inte ta någon tablett. Sov hellre bort det. Första dagen är riktig pain in the ass tro mig. Det var min första dag igår jag trodde jag skulle be någon gräva en grav åt mig verkligen. Jag mådde så dåligt att jag var tvungen att äta en bit fullkornspizza. Men jag hade mig själv o skylla. Två tre dagar innan du börjar ska du redan ha slappnat av. Vilket jag inte gjorde. Tränade som en jävla gast dagen innan jag började. Men men min första dag är över och nu känns det suveränt. Man känner verkligen skillnad direkt utan att överdriva. Gör du inte det har du gjort fel.

 

Asså jag ljuger ju om jag säger att man inte går ner i vikt av detta. Eftersom man driver allt skit från kroppen sjunker självklart vågen. Men det är ju inte därför man gör det. Utan det är för att rensa kroppen som jag upprepar hela tiden. Tar du detta som ett sätt att gå ner i vikt kan du verkligen gå till begravningsbyrån och beställa din begravning redan nu. Utan att överdriva nu. Detta är verkligen superbra men gör du fel kan det också bli stora konsekvenser.

 

Annars Lycka till.. =)))

  

Såhär påverkas din kropp av detox.

 

Håret blir tjockare och glansigare.

Ögonen får tillbaka sin lyster.

Du får klarare, slätare och vackrare hy!

Gifterna i fettdepåer och lever försvinner, dina organ fungerar bättre.

Naglarna blir starkare.

Immunförsvaret stärks av all C-vitamin, betakaroten och antioxidanter.

 

Men bli inte lurad och tro att efter tre eller sju dagar så mår du bra i resten av ditt liv om du fortsätter att stoppa i dig en massa jävla skit dagligen. Jag är väldigt mån om mig själv men samtidigt lever jag på att man lever bara en gång. Men samtidigt är det A och O. Allt har en gräns. När jag säger att jag äter var tredje timme och har ingen begränsning på vad jag äter. Bara jag äter i små mängder. Så menar jag självklart inte käka hamburgare och choklad och kebab var tredje timme. Ja ni fattar.. Förhoppningsvis.. =))

 

Sju steg till ett renare och sundare liv.

 
  1. Ät mat som är lagad av färska och naturliga råvaror. Skippa halvfabrikat och snabbmat. Köt gärna kravmärkta eller biodynamiska produkter.
  2. Ät varierat. Blanda grönsaker, frukt och vitt kött och öka intaget av anti­oxidanter. Se över ditt vitaminintag.
  3. Hitta ett sätt att hantera vardagsstressen. Meditera, läs eller skapa rutiner. Det sänker kortisolhalten i blodet. För mycket kortisol ger inre stress. Skapa goda sömnvanor.

  4. Börja motionera. Vardagsmotionera eller sätt upp ett träningsmål. Yoga och långa promenader är bra för avgiftningssystemet.
  5. Att röka och snusa är bland det sämsta man kan göra för kroppen. Försök att sluta så fort som möjligt.
  6. Har du druckit för mycket alkohol nu under semestern? Och ätit för mycket skräpmat? Ta en vit månad.
  7. Ät och drick på regelbundna tider. Skapa en balans i intaget ? varken för mycket eller för lite är bra.
 

Bra Detoxmat:


 Frukt: äpplen, aprikoser, avokado, banan, björnbär, blåbär, körsbär, klementiner, dadlar, fikon, grape, kiwi, citron, mango, lime, oliver, papaya, persika, päron, ananas, plommon, hallon, rabarber, russin, jordgubbar, tomater, vattenmelon. 

Grönsaker: sparris, majs, broccoli, vitkål, grönkål, blomkål, selleri, zucchini, gurka, fänkål, vitlök, haricots verts, sallad, svamp, lök, ärtor, paprika, potatis, pumpa, spenat, squash, vattenkrasse, alger. 

Gryn och ris: havregryn, rismjöl, quinoa, arborioris, råris, vildris.

Bönor och linser: black-eyed bönor, flageoletbönor, kikärtor, hummus, kidneybönor, linser, mungbönor, alfa alfa.

Nötter och frön: (osaltade) mandlar, cashewnötter, paranötter, hasselnötter, jordnötter, pekannötter, pinjenötter, valnötter, linfrön, sesamfrön, pumpafrön, solrosfrön.

Oljor och fetter: olivolja, linfröolja, pumpafröolja, rapsolja, sesamfröolja, mandelolja, solrosolja, valnötsolja.

Mjölkersättningar: mandelmjölk, kokosnötsmjölk, havremjölk, rismjölk, sojamjölk, sojayoghurt, tofu. Naturell yoghurt och getost går bra att äta måttligt.

Drycker: vatten, örtte, grönt te, chai-te, yogi-te, färskpressad fruktjuice, grönsaksjuice.
  

Annat: salvia, basilika, persilja, koriander, mynta, kanel, kummin, chili, dijonsenap, färsk ingefära, tamarisoja, honung, balsamvinäger, svart- och vitpeppar.

 Undvik detta:
Färdig- och skräpmat, hydrogenerad vegetabilisk olja, chips, ostbågar, popcorn, kött, fisk, fågel, ägg, kakor, bröd, vete, socker, alkohol, koffein, läsk (även light), pasta, salt.


And The Wiiiinner Iiiisssss....

Summeringen av gårdagen skall komma nu då eller?? Haha..

Kan väl säga att båda delarna vann.. Både Båstad&Tennisveckan och  Täcke&Sängen.. Kanske inte riktigt fifty fifty men ändå.. hehe.. Inte det som räknas.. *räcker tunga*

Jag har egentligen inget vettigt att skriva om så om ni inte orkar läsa onödigt skit så stäng ner rutan istället för att klaga på att jag är tråkig.. =)))

 

Hur som helst.. Ändrade ju oss tusen fem hundra ggr om vad vi skulle göra igår ju.. Helt plötsligt skulle vi feta oss istället med pizza film och massa snacks.. Stack hem från gurkan..  Duschade.. Satte på mig ett linne som var för litet så min stackars mage och tatto fick massa frisk luft..hhahaha.. Fick lite ångest där.. Men men.. That´s life..

Blev helt plötsligt skiiiit hungrig.. Väntade på att telefonen skulle ringa men ingen ringde?? Nähä.. Gick in på MSN och skriver till hela världen varför ringer ni inte.. Alla svarar väntar på att du ska ringa, du sa du skulle ringa efter du duschat så skulle vi käka....Jaha sa jag??hahaha.. Lika förvirrad som vanligt.. Gick ner mot den stoooooora staden för att äta.. Lovade gurkan att jag skulle ringa henne.. tror ni jag kom ihåg det eller?? Nej precis.. hahaha.. Jag var egentligen sugen på tacos igår men det var tydligen bara jag som orkade gå och handla och laga det så det sket sig big time.. Det blev pizza istället.. Skulle smaka fullkornspizza vilket låter döö äckligt men det var faktiskt jätte gott.. Den var sån tunn o knaprig.. Jätte naaaaajs.. =))) Vi hyrde film och skulle hem och grisa oss.. Men det blev inte mer än 20 minuter av filmen.. Har sett hela idag.. Den är faktiskt mega bra.. Ehm.. Vad hetter den nu?? Getting played.. Handlar om några brudar som vänder på spelreglerna och ska playa en kille alla tre men shiii fick dem tillbaka. What goes around comes around.. Look at me.. =///

 

Hur som helst.. Det blev BÅSTAD i alla fall.. Åhhhhh.. Innan var det jätte skoj med Båstad o Tennisveckan men nu är det så jävla överskattat tycker jag.. Får ju panik om man inte är full dvs.. Folk går inte dit för nöjje o tennis längre.. Utan det känns som om alla ?bratsen? kommer dig för att visa vem som har rikast föräldrar med det fetaste platinakortet.. Vatten för 12000 på Pepes och specialpizza för 22500kr..Normalt??Nej kanske inte riktigt.. Men men.. Ain´t my businesssss..Bara lite störigt och överdrivet.. En polare sa en dum sak igår.. ?Nikki du snackar om dig själv, du är också en brats. Men du slösar inte på över över onödiga saker som dem här but still vissa saker är onödiga. Som väskor för tio tals kronor o shopping.Admit it bitch you are a brat to? Kan ju säga att han inte är så snygg på kinden idag.. O bitmärke som heter duga på halsen och armen.. hahahaha..

 

Nej betyget blir egentligen en överskattad kväll men eftersom vi alltid har gott sällskap så är det väldigt väldigt sällan tråkigt.. Och det är så det ska vara.. Ska inte spela någon roll vart man är eller vilka som är där.. Så länge dem spelar bra musik och man har gott sällskap så är det roligt.. Därför har jag aldrig tråkigt när jag går ut.. =)) *Love You Guys*


Båstad&Tennisveckan VS. Täcke&Sängen

Vaknade av att hemtelefonen ringde... Vem i helvete ringer folk halv sju på morgonen?? Tur för han/hon/den/det att han/hon/den/det lade på precis innan jag svarade iaf.. Helt jävla sanslöst.. Hatar det.. Jag som har såna jävla fucking sömnproblem också.. Pratade med min halva igår till typ halv två eller ngt?? Sen somnade jag inte förrän typ halv fyra fem?? Helt sjukt..

Jag sover nästan aldrig.. Förstår inte ens hur jag kan stå på mina egna ben bara.. Hur jag ens orkar bära upp min kropp bara..

Idag är det fredag.. Det är sååå otroligt hur fort veckorna går asså.. Det är liksom redan JULI.. Helt skadat.. Tyckte det var Februari precis??? Jag hinner inte med.. Allting händer så fort.. Kan någon trycka på sakta ner?? Så Nikki också hänger med lite granna??? Allting bara flyger förbi mig ju.. Jag hinner inte ta tag i det och stoppa det jag vill stoppa.. Eller det går kanske inte??

Har ingen aning om vad som händer denna helgen.. Är nog den första helgen på flera månader som vi inte vet vad vi ska göra riktigt.. Eller jo.. Det var ju planerat sen längetillbaka att det skulle vara båstad/tennisveckan hela denna veckan och ligga i miami vice båten och sola och bada.. Men har vädret tillåtit det?? Nej precis.. Ligga och samla regn kanske hade vart ngt.. Hatar detta jävla möget.. Har sagt vi ska till Båstad idag och checka läget iallafall men fan jag har verkligen ingen lust.. vad har hänt med mig?? Jag säger nej till att åka iväg?? Det är inte likt mig för fem öre.. Vi får som sagt se vad som händer.. Båstad vs Täcke och sängen.. Vem vinner??

Gårdagens awwww men samtidigt släng dig i väggen samtal:
F: Asså gumman förlåt men jag har verkligen inte mått bra idag därför jag varit som jag varit. Allting är helt fel jag är helt off. känns som om jag inte har sovit på flera veckor och bara jobbat.
N: Awww men gubben stackare.. Varför är du såå nere, vad är felet? Vad kan jag göra för dig..
F: Allting är bara så jävla fucking fel. Hatar allting just nu.. Fattar du jag tappade mina bilnycklar från åttonde våningen så mitt jävla larm till min nya bil är paajjj...
N: Awww hahahaha..Sorry!!
F: Faktiskt inte kul.. Larmet sätts igång när den känner för det..
N: Kunde inte låta bli.. Tycker synd om dig.. Puss.. Men du.. om du är så jävla trött ska inte du hem o lägga dig??
F: Jo jag ska det.. Ska bara äta och sånt först.. Mår verkligen inte som jag ska..
N: Awww jag vet hur det känns... Ska vi kolla film och slappa ihop?? kan massera dig..??
F: Njaeeeee...
N: Varför?? Ska du till Båstad din jävel??
F: Ja hade tänkt mig det.. *tyst*
N: Din jävel.. Har du slösat min dyrbara tid att försöka uppmuntra dig och såna saker.. Så har du egentligen bestämt du ska åka till Båstad..Lika gott åt dig.. Fuck off.. *klick*
F: Meeen?? Är du kvar??

Gårdagens söta sms:
J: Hej min Älskling. Du förlåt för jag e så tråkig. Vet inte vad det är med mig=( har varit så trött och har ingen energi till att göra något. Har inte med dig att göra, så trött på allt och detta vädret. Aaa får panik. Ska köpa massa redbull och knapra i mig massa piller.. Gör du då?? Puss Love..
*Awww du vet att jag alltid förlåter dig för allting..=)) Det är lugnt har inte tagit åt mig.. Mår själv inte så bra ju. Redbull?? Få en massa onödig energi som mig??hahhah*

Gårdagens "jag har lovat att ringa men glömde förlåt" sms:
E: Hej Sötis.. Sorry att jag inte har ringt dig. Hör av mig imorgon istället.. Pozz min Puzzii..
*Ehhh va?? du brukar alltid glömma mig så jag är van..haha.. men ehh Puzzi??what??haha*

Gårdagens söta godnattsms:
P: Nu är det dags att säga Godnatt. Somnar med dig som det sista i mina tankar, kommer drömma vackert...=) Sovgott sötis.. Puss&Kram

Dagens jävla knassms:
N: Fan vet du jag satt på möte med företagets VD:n.. en av dem heter Joyce.. Som mitt andra namn.. =))
J: Åhhhh fan ännnuuuu en porrskådis...hehehe
*För er som inte vet.. J påstår att min pappa har döpt mig efter sina favvo porrskådisar.. Nikki och Joyce.. Kul.. NEJ*




- Ehm... Jaha.. Du är tillbaka i mina tankar igen.. Du sätter sprätt på min skalle igen.. Du gör mig hel konstig igen.. Jag vet knappt vad jag heter bara?? Hur ska detta gå?? Jag har fortfarande inte förstått att mailet jag fick igår var verklighet. Igårkväll blockade jag upp dig på MSN.. Varför gjorde jag det?? Jag vet inte?? Jag ville inte skriva något.. Ville bara klicka på den gröna MSNgubben och ha med dig i gamet igen eller?? Ännu en gång chockerade du mig.. Du skrev ingenting.. Förrän efter ett par timmar.. Precis innan du skulle gå och lägga dig.. När jag inte kunde somna så loggade jag in på mobilen för jag inte skulle sitta vid datorn och uggla.. Satt och skrev till någon annan samtidigt som jag pratade i telefon. När jag hade fullt upp hörde jag att det plingade att någon annan skrivit.. När jag kollade stod det: "Vet att du inte vill jag ska skriva inte därför du blocka upp mig, men jag ville ändå skriva någonting för att lätta på mitt hjärta. Sov gott och dröm sött. Jag hoppas jag kommer få drömma om oss. Puss"
Jag pratade med halvan och sa åhh någon sa sov gott o dröm sött.. Men när jag läste igen upptäckte jag vad det egentligen stod och att det var DU.. Ännu en gång samma dag stannade mitt hjärta i några sekunder.. Fingrarna ville skriva till dig men jag bestämde mig för att inte göra det.. Så jag stängde ner hela skiten och gömde mobilen under kudden.. Hur kommer detta att sluta????


Panik..Chockad..HjärtAttack..

Asså detta är ju helt jävla sjukt.. Jag vet inte vart jag skall ta vägen asså??? Jag har påbörjat min väg att försöka glömma dig och försöka "radera" allting.. Idag är det en jätte tung dag för mig.. Varför skall du göra min dag ännu tyngre genom att höra av dig??? Jag svarar inte på dina samtal.. Jag läser varken SMS eller MMS från dig.. Jag har blockat dig från MSN.. En sak jag inte tänkte på och ändå inte hade kunnat göra någonting åt är E-MAIL..

Fan fan fan fan är bara förnamnet asså.. Sluta sätta snurr på mitt huvud.. Jag orkar verkligen inte mer..

Det är egentligen lite privat men just nu känns det som jag skiter i vilket. Delar med mig av mailet från Bachelor..



"Hej gumman!

 

Jag vet verkligen inte vart jag ska börja någonstans. Just nu är allting upp och ner hos mig. Alla tankarna är helt konstiga. Jag vet inte vad jag känner? Jag vet inte hur du känner? Ärligt talat om du frågar mig så känns det som att jag har levt i en tjock dimma ända sen första dagen jag träffade dig. Sen första dagen jag träffade dig har allting varit, ja alltså jag vet inte ens hur jag ska förklara det? Just nu saknar jag dig så jävla mycket att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag har alltid varit den som kan skilja på jobb och privat. Men nu kan jag verkligen inte koncentrera mig på jobbet. Sanningen ligger på bordet att du orkar inte mer och har gett upp oss. Men du förstår inte hur jävla jobbigt det är att inte få tag på dig. Få berätta mina sista ord och tankar.

 

Jag vet hur jävla envis du är. Har du bestämt dig så kan ingen annan förutom du själv ändra på beslutet. Allting är mitt fel jag vet. Du har gett mig fler chanser än jag någonsin förtjänar det erkänner jag. Jag vet inte hur allting kunde gå så snett? Hur allting kunde bli så fel?

 

Allra första gången jag råka stöta på dig ute i Malmö har gjort mig till en helt annan människa. Rättare sagt första gången jag hade en riktig konversation med dig bara. Andra gången vi skulle ses var ju ingenting vi hade planerat. Sen den gången har du funnits i mina tankar varje dag. Du visste mitt förflutna. Jag har sagt att jag inte vill ha något seriöst nu och ett tag framöver för jag vill leva själv och känna på vad jag verkligen vill här i livet. Det accepterade du eftersom du själv heller inte var ute efter förhållande direkt. Vi bestämde vi skulle vara kompisar men när vi väl träffades igen efter allt snack så bara föll allting in i en dimma. Det var vi två igen, vad hände med allt vi hade pratat om?

 

Hur som helst. Det jag vill säga är att jag vet att allt som har hänt är mitt eget fel. Jag sumpade dig. Du har velat ha en massa svar av mig hela tiden, jag har inte kunnat ge dig några. Anledningen är för att jag själv gömde mig för sanningen. Jag vägrade erkänna att jag hade känslor för dig. Riktiga känslor. Jag ville inte tro att du hade förändrat mig och lyckades få mig på fall. Och eftersom vi har så olika personligheter så blev jag förvirrad och skrämd av omständigheterna. Du är som du är och jag är som jag är. Du är en underbar flickvän när du väl blir en flickvän jag vet. Du är helt magisk. Dem stunderna med dig är något jag aldrig kommer att glömma. Du har två helt olika sidor. Det är det som skrämmer mig så mycket. Du kan anpassa dig så jävla bra att jag bli helt mållös. När du är ute och festar med dina kompisar är du en Nikki och när du är med mig är du en helt annan Nikki. Du är så flippig och överbusig till 250% men samtidigt så vet du när du ska stänga av det och vara den magiska och underbara Nikki som jag inte tror många vet existerar hos dig. Du är väldigt hård och bestämd men man måste bara hitta den magiska knappen för att så känna hur god du samtidigt är. Jag har verkligen sett hur du fungerar som människa. Sidor som jag i min vildaste fantasi inte kunde tro fanns hos dig, för du visar alltid dig som stenhård. Men jag förstår också varför med tanke på vad du har genomgått, men den som verkligen får en plats i ditt hjärta stannar där för evigt och hade kunnat få ditt liv om så var fallet, fast du vägrar erkänna saker och ting ibland som vi båda vet är sanna. Du är inte den största idioten du själv känner och det vet du om för det är jag. Jag är den största idioten du känner.

 

Jag vet inte vad jag vill få ut av detta mailet egentligen. Allting är helt rörigt. Jag tror att jag vill att du ska förstå lite grand att jag verkligen tycker om dig och bryr mig. Det är inte alls som du tror. Du tror att jag bara lekt hela tiden och nu när jag lekt färdigt är jag helt konstig och beteer mig som ett svin. Men så är det inte alls. Jag trodde verkligen att du lekte med mig och inte alls menade dem sakerna du sa. Men nu efteråt när det är försent förstår jag att du menade allvar med alla dina ord till mig. Det är sant som du bloggar om. Varför inser man inte förrän det är för sent?

 

Jag jobbar sista dagen imorgon och sen går jag på semester i fyra veckor så jag åker på Söndag. Jag vet att jag inte kommer hinna få tag på dig tills på söndag. Men jag hoppas att du under dem här veckorna verkligen tänker efter och vi kanske kan prata ut om det? När allting har lugnat ner sig hos dig? När du inte är lika förbannad längre? Även om det aldrig kommer bli något mellan oss igen så vill jag inte förlora dig för du är helt underbar som person. Är du villig att försöka, eller nej börja om på nytt så finns det inget annat jag hellre vill än det.

 

Nu måste jag sticka för jag ska iväg och träna. Hinner inte skriva mer och tror inte du vill läsa mer heller. Om du skulle ångra dig eller dylikt så finns jag alltid här för dig. Du finns i mitt hjärta.

  

Puss Puss *censur*"



- Mailat kom en chock. Det trodde jag aldrig. Att du skulle göra allt för att försöka få tag på mig. Det var verkligen din enda utväg, E-MAIL förutom att skicka post till mig förståss. Jag kan fortfarande inte tro att du verkligen gjorde det. Mailade till mig och öppnade dig för mig. Nu är det alldeles fööör många blandade känslor. Jag vet inte vad jag ska säga göra eller ens andas?? Jag vet bara att jag är helt paff och verkligen överraskad. Jag får inte luft.. Just nu vet jag varken ut eller in. Borde jag svara på mailet eller låta bli? Jag vet verkligen inte.. Jag tycker om dig såååååå... Kanske borde vänta tills mina nerver har lugnat sig lite?? Vänta tills du åkt iväg och fått tänka igenom saker och ting också?? Jag vet att du läser min blogg.. Jag kommer att tänka igenom allting som har hänt.. Jag kommer ge dig ett svar.. Kanske inte idag eller imorgon men det rätta svaret kommer.. Och det är mitt slutgiltiga svar till dig för evigt.. Tills dess vill jag att du när du får semester och åker iväg, verkligen tänker igenom varför saker blev som det blev. Varför du behandlade mig så som du gjorde nu i slutet när allting var underbart i början?? Vad var det som gick sååå fel på vägen som gjorde dig sååå rädd att du blev som du blev.. Vad du vill ska hända hädanefter.. Säg inte bara du tycker om mig och vill ha och vara med mig.. det fungerar inte på mig det vet du.. jag vill att du VERKLIGEN tänker efter noga och ger mig ett svar från HJÄRTAT.. Om det är från hjärtat eller inte kommer jag märka det vet du.. Jag känner dig innantill och utantill.. Untillllll then.. ha det så underbart på semestern och skäm verkligen bort det dig förtjänar du.. Även om jag förnekar det och inte vill det så finns du i mitt hjärta och du finns i mina tankar.. 24 timmar om dygnet.. Varje morgon varje kväll.. Nästan varje dröm.. Jag och du mot hela världen.. Jag och du i dimman..


Shoppingen..

Asså nu har jag gått för långt.. Jag fottade en del av sakerna jag handlade dem här dagarna.. Dock inte allt för jag kom på mig själv och tänkte va fan jag sysslade med..haha..

Nyligen satt jag och skällde ut en fluga för han/hon/den/det inte låter mig vara ifred.. I need serious help.. and that NOW..

Jajja när jag ändå tagit bilderna kan jag ändå slänga upp dem här..

image50

Äntligen har jag fått HELA min Zebra bikini.. hihi.. Tycker om den såååå mkt.. Blev först lite si och så för att köpa den eftersom trosan ser jääääättehög ut fast det är en S.. Men när jag kom hem och provade den så satt den jääätelågt.. Täcker ju precis muttan så det är perfekt..hahaa.. Låter lite knas men vem fan vill ha trosor upp till midjan?? Dessutom en "jättesnygg" bränna då ju.. Ehh nej tack.. Dessuom knyter man dem vilket bara är perfekt.. Me love knyteband..


image51

Likadant här.. trosorna såg så jävla höga ut så jag ville inte köpa dem men tur jag gjorde det för dem sitter ju skiit najjs.. hihi.. Känns lite ryndaktigt med silver men det är ändå naajs.. Tycker jag.. Sen skiter jag i vad ni tycker..haha..

image52

En jättedålig bild men det är ett silvrigt linne.. Där jag kan ha min silvriga bikiniöverdel till.. Hihi..

image53

En jätte söt gul klänning med sidenknytband.. Fan va jag älskar sidenband.. *Sött*

image54

En kort kort kjol i svart jeans typ.. Som ni ser med dragkedja uppifrån och hela vägen ner.. Och ja man kan få av mig kjolen på d sättet för persikan och halvan har redan provat.. hahaha..

image55

En kort kort kjol igen i vit/silver med lite lite glitterskimmer.. Svårt o förklara..

Fan va tråkigt detta var.. Orkar inte slänga upp mer bilder på kläder.. haha.. usch..

BETALA MIG FÖR HELVETE....

Verkligen så jävla fucking trött på att jaga folk som är skyldiga mig pengar. Vi snackar inte om nån vecka eller så.. Utan år.. Det är bara så jävla pinsamt. Varenda jävla gång jag har frågat har dem lovat mig och sen gömmer dem sig när dem väl får pengar. Asså fan skämms ni inte?? Allvarligt asså.. JAG skämms att behöva fråga så jävla många ggr och jaga er.. Timea när ni får lön och såna saker.. Ska det verkligen behöva vara så?? Jag var snäll och lånade ut när ni behövde, då tar jag förgivet att ni skall betala tillbaka utan att jag ens ska behöva fråga. Folk verkar ju inte veta hur man stavar skämmas. Ska jag behöva skämmas för jag vill ha mina pengar tillbaka? Det roliga är att folk är bra på att vända på situationen så jag får skuldkänslor. Jag har väl fan inget med deras ekonomi att göra???!!!! Inte mitt problem att dem super upp sina pengar och inte kan sköta sin jävla fucking ekonomi. Nu är jag så otrevlig att det är skrämmande men jag ORKAR VERKLIGEN INTE MER? Har folk ingen skam i kroppen????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Alltid när jag frågar om pengar har folk inga pengar.. Men shoppa..festa..fika..TOM ÅKA UTOMLANDS DET HAR DEM RÅD MED?Så jävla pinsamt att det inte ens finns ord för det bara.. Det är inte bara en det handlar om.. Utan flera flera stycken och alla är mer eller mindre likadana.. Så trött.. Verkligen såå trött.. Aldrig mer.. Verkligen ALDRIG mer.. Inte en jävel hjälper mig när jag behöver.. Jag förväntar mig ingenting tillbaka.. Det minsta är att jag vill ha mina pengar tillbaka.. Är det verkligen så jävla fucking mkt begärt?..

  

Idag har det inte hänt så jävla mkt.. Förutom att mitt trådlösa bredband är så jävla våldtaget det bara kan bli liksom.. Dör när som helst och hur som helst..
Jag är verkligen inte mig själv just nu.. Ingenting är som det ska.. Allting är bara fel fel fel och fel.. Livet suger.. Jobbet suger.. Kärleken? Suger.. Familjen förutom mamma suger.. Vännerna är inga riktiga vänner förutom dem få.. Hälsan krånglar.. Ödet fuckar.. Allting fuckar..

 

När ska allting bli normalt?? När ska allting bli bra?? När ska jag sluta gråta om nätterna och sova gott?? När ska jag kunna somna överhuvudtaget?? När ska jag få ett riktigt leende igen??


 

- Jag undviker dig på alla sätt som går. Varenda gång tankarna vill tänka på dig försöker jag hitta något att göra eller vad som helst. Bara tankarna inte vilar på dig. Men det är så jävla svårt. Vart jag än tittar och vart jag än går eller vad jag än gör finns det någonting som påminner om dig. Jag har fortfarande en massa bilder på dig. Som jag borde ta bort. Men som jag inte vill. Det är jobbigt och tungt just nu jag vet men när jag väl lärt mig att gå vidare utan dig så vill jag ha minnena kvar. För dem minnen som finns är faktiskt fina minnen trots allt. När allting var bra så var allting underbart. Du var min drömprins. Du var den finaste. Du var den snyggaste. Den sexigaste. Allting var perfekt hos dig. Dem bra sakerna kommer jag aldrig att kunna radera hur mkt jag än vill just nu. Ett moln av dimma..


A Little Bit Of This A Little Bit Of That..

Ok nu är det gjort? Men ni får fortsätta att hålla tummarna.. För att det ska gå bra.. För att det ska gå så som jag vill.. =))) Men just nu avslöjar jag inte vad det är.. Det återstår att se som sagt..

 Idag har det varit Malmömys igen.. A little bit of this a little bit of that.. hihihi..

Lite mat och lite shopping.. Det skulle bli LITE shopping. Men blev det det? Nej det blev FÖR mkt shopping. Såååån ångest.. Igår så köpte jag tre bikinisar.. Hatar att prova kläder så jag och halvan hade såna problem att gissa o ta rätt storlek.. =))) Tog S och M i underdel och M i överdel. Sen när jag irrade rundor där på ovanvåningen kom jag på att M i överdel passar fan inte. Tuttarna trillar ut ju. Och det vill vi INTE. Sen att jag måste ha S i underdel för M hänger i rumpan och det vill vi heller INTE. Ska ju inte se ut som jag bajsat på mig..haha.. Så jag lade av mig vissa delar och efter jag plockat på mig en hel del på ovanvåningen skulle vi ner till nedervåningen igen och plocka på mig rätt delar och rätt storlek så jag fick HELA SET liksom.. När jag skulle göra det ringde mobilen och jag upptäckte en kjol som jag missat. Gick och plockade kjolen och prata i mobilen och glömde resten. När jag kom hem hade jag två olika underdelar och en helt annan överdel.. Hahahaha.. Hur fan lyckas man?? Hon i kassan måste tyckt jag var helt störd ju?? Så idag skulle jag ENDAST gå och köpa delarna som saknades.. Men helt plötsligt på vägen hittade jag en massa annat onödigt.. Aaaaa hatar mig själv.

 

Hatar ju regn så jag var helt desperat efter ett paraply. Har tappat bort alla jag äger. Mitt favvorit paraply har ju Jeppe slarvat bort.. grrrrrrrrr? Jag som tyckte om det så mkt.. Paraplyer brukar inte vara fina men detta var perfekt. Svart med jättefin text och stort.. Ett paraply ska liksom inte bara täcka huvudet.. eller har jag fel??

Hur som helst hittade jag inget paraply..*tår i ögat*

Så nu är jag ute efter ett SNYGGT paraply.. Vill ha ett svart med egendesignad text..Finns det??hahaha.. jag är lite över mkt jag vet.. men va fan.. jag vill inte ha ett fult paraply.. Med alla regnbågens färger.. hur snyggt är det?? Eller idag såg gurkan ett paraply i olika bruna äckligt fula färger..haha.. brunt brukar vara fint men detta paraplyet var fan katastrof. Ok vad fan pratar jag om nu?? Paraplyer?? Hahaha..


Jag hade sömnproblem i natt som vanligt. Så sov typ bara från fem till sju. Hihi. Nu har jag övermkt energi som vanligt och får inte nog. Kunde inte sova så bombade alla med min älskade sång:

"Hakuna matata, de ord som är bra. Hakuna matata, gör att man blir glad. Inga bekymmer, man är lycklig var dag. De e ett härligt liv. Filosofi. Hankuna matata. Nikki kan inte sova, de e inte bra na na na na. Ahh shit orkar inte mer. Ingenting fungerar har provat allt men kan fortf. inte sova. Ska prova sätta en kastrull på huvudet."

Detta kära sms fick i stort sett alla i min telefonbok igår. Men det var lite fel och strul så alla kom inte fram. Men ni som inte fick det. Ni kommer få den en vacker dag jag lovar..haha.. 

Varför svarar inte PFX på MSN? Han kan väl fan inte mena allvar att han tog illa vid sig för jag råkade klanta mig igår?? Sorry.. Fungerar det?? Det var liksom inte meningen.. Jag som behövde dig idag..*Snyfta*
 

Det är någonting som känns väldigt tomt inom mig just nu. Känns som om jag missat att göra någonting idag? Missat att säga ngt till ngn?? Jag vet inte vad det är. Men det är något som är tomt i alla fall. Eller jo innerst inne vet jag vad det är som känns tomt. Men jag vägrar att erkänna det. För det existerar inte. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.



  - Obesvarade samtal. Oöppnade SMS. Oöppnade MMS. Blockering på MSN. Första dagen utan någon som helst kontakt med dig. Det har varit fruktansvärt tufft att göra dem sakerna. Eller att inte göra rättare sagt. Hela dagen har varit så tung. Hur ska jag klara dem andra dagarna?! Helst av allt skulle jag vilja slippa genomgå detta. Jag vill vara i din famn. Bli kramad av dig. Bli pussad av dig. Bli kysst av dig. Visa ömsesidig kärlek. Vill du ska titta mig djupt in i ögonen som du gjorde första gången jag träffade dig. Som du har gjort resten av vår resa tillsammans. Se dig smilea. Höra din röst och ditt skratt. Känna din doft. Hålla din hand. Känna dina läppar. Helst av allt vill jag ha tillbaka hela dig. Vi kanske kan börja om?!




Håll Tummarna..

Håll tummarna och önska mig lycka säger jag bara.. Håll håååååårt...


Finns många val här i livet.. En del lätta en del svåra.. Man vill ha det man inte kan få.. Varför skall det vara så?? Varför uppskattar man inte det man har förrän man förlorar det?? Varför inser man inte värdet i det man har utan är så girig att man vill ha mer?? Varför får man aldrig nog???

Goddagens..

Klockan är just nu tjugo över tio.. Det ösregnar och åskar och blixtrar.. Kan det bli härligare?? Ska nog ta ett dopp i poolen sen... Vad hände igår då?? Tisdagsklubbens Poolparty?? Jajjamen vad annars.. Hade blivit förvånad annars ju.. hahaha.. Har ju typ knappt sovit någonting alls.. Så jag förstår inte vart jag får all min energi ifrån???? Jag sover ju nästan aldrig.. Lägger mig sent och vaknar tidigt.. Borde vara en död lax dygnet runt.. Men nej nej någon tyckte jag borde få medicinering för min energi så jag borde lugna ner mig och inte spränga någonting inuti mig.. Fan va det lät läskigt.. Någonting INUTI mig.. bläää...

När somnade kära Nikki idag då?? Ehm.. Fem kanske?? Och vaknade sju?? Skulle sticka o träna med halvan men eftersom det blixtrade och sånt roligt så bestämde jag mig för att ligga kvar en halv timme till och bara mysa med mina kuddar och mitt mega duntäcke som jag hatar så mkt just nu.. Hatar min dubbelsäng också, för den är tom på andra sidan. Det är så fruktansvärt kallt att råka rulla över på den andra tomma sidan mitt i natten.. Jag hatar det jag verkligen hatar det..

Saknar tiden då jag kunde rulla o vrida o vända hur jag än ville utan att vara rädd att trilla ner eller att det skulle vara kallt. Höll jag på att rulla ner så fångade du mig.. Frös jag så värmde du mig.. Vad händer nu då?? Rullar jag för mkt så trillar jag ner.. Fryser jag så kryper jag ihop ensam.. Detta känns inte bra.. I miss..The old times..

Igår i bloggens all hast så hann inte fingrarna med hjärnan riktigt.. Ja bytte plats på "Dagens" grejjorna.. Skulle skriva idiot på ett visst ställe men det hamnade på ett visst annat ställe.. när jag läste igenom det så orkade ja faktiskt inte ändra för jag hade redan slängt upp bloggen.. men jag tänkte att ja ville han skulle läsa o kommentera det.. och jag fick som jag ville...*ler* Men Dagens (går)dagens konstiga msn är faktiskt ingen idiot.. tvärtom.. han är hur underbar som helst.. fast ja inte.. jajja skit samma.. har inte riktigt tid o gå in på det just nu..ska på möte klockan två och har massor att göra innan dess och jag sitter fortf. o grovhånglar med datorn..guuud Nikki... Hur som helst.. Idioten skulle faktiskt dagens konstiga sms ha.. och inte bara igår..han är idiot på heltid.. men men..

Gotta go..!!!!!



- Igår bestämde jag mig som sagt att idag när jag vaknar skulle verkligen allting vara en mardröm. Att du inte längre skulle existera hos mig. Det läskiga är att dem knappt tre timmarna jag sov i natt.. Drömde jag om dig.. Om det var en mardröm för dig vet jag inte.. men det var en mardröm för mig iallafall.. Jag grät floder.. Jag grät så mkt att kudden var genomvåt när jag vaknade.. Jag kan inte riktigt i detaljer säga vad som hände i min dröm.. Men allting var liksom mer eller mindre att du inte kunde bestämma dig.. Du var som du alltid brukar vara i verkligheten med andra ord.. Pratar i gåtor.. Säger och gör elaka saker som du sen ångrar jag vill ta tillbaka.. I min dröm skulle du först lämna mig och vi skulle göra slut pga omständigheterna.. När jag skulle packa mina saker och gå så började du packa upp mina saker och säger skit samma vi börjar om.. Vi skulle laga romantisk middag hemma när jag väl hade börjat sa du skit samma jag ska ut o äta med polarna.. Vi skulle kolla film o mysa.. När jag kom hem från jobb satt du med någon annan.. När vi skulle ha sex så sa du helt plötsligt att du inte ville vara med mig.. Allting var överdrivet och vredet.. Men i sanningens ögonblick så är det verkligen en sån du har varit. Inte exakt dem här sakerna kanske men du har verkligen kört dubbelmoral. Jag saknar dig redan fruktansvärt mkt och det gör så jävla ont att tänka på det. Jag är rädd att jag kommer trilla tillbaka. Men jag måste hålla mig i skinnet och påminna mig själv om hur jag mådde och fortf. mår och kommer må ett tag framöver.  Säga en sak och mena en annan sak fungerar verkligen inte. Jag är ingen tankeläsare.  Du kan inte säga att du inte vill träffa mig när du innerst inne vill. Hur ska jag kunna veta?


MysDag I Malmö...

Idag har vi haft det allmänt mysigt i Malmö... När vi kom fram så sken solen och det blev varmt som bara den.. Hungrig som en häst.. Beställde som vanligt så onödigt mkt mat så jag blev mätt som en gris efteråt..haha.. Sen satte vi oss vid kanalen och myste med en cigg.. Skulle sedan vidare en sväng i stan och bara "kolla" men jo visst.. Vem handlar om inte jag.. Så jävla onödigt.. Hatar mig själv för det.. Vad händer sen då ?? Jo självklart sätter vi oss och fikar.. hihi.. Espresso house som vanligt.. en Vaniljlatte as always.. Naajs Naajs.. =))

Sitter nu med laptopen i knäet och vill så gärna till Tisdagsklubbens Poolparty så vad händer?????
Idag har varit en allmänt konstig dag med konstiga människor.. Tur jag alltid har skoj med min halva ändå... träffade persikan en sväng innan och tog en cigg..

Jag och halvan har varit allmänt störda idag... övermkt energi liksom.. men det är inget ovanligt..

Dagens söta samtal:
N: Är det fint väder i Malmö..??
F: Jaa det är skit varmt men det är lite molnigt ändå..
N: Skiner inte solen då??
F: Nej du har ju inte kommit fram än..
N: haha du är så kass men det var ändå sött.. =))

Dagens konstiga sms:
N: Ska ni komma ner på fika?? Eller är det en snuskhona? Hihi..
(Hundra år senare)
M: Nej vi vill inte, mina kompisar är normala.
Mina tankar: Ehh va?? Jag SKOJJADE bara.. Förlåt mig..

Dagens konstiga MSN:
Idiot: jag vet vad du tror men det är verkligen inte som du tror. är du nöjd nu?

Dagens söta men knasiga sms:
(Vi hade pratat i telefon och F visste inte vad F skulle köpa i present till en tjej som fyller år. Så sa jag köp en dildo, nej hon har många, köp kulor med fjärrkontroll, ja bra idé säger F. Möt upp mig där och leta efter ngt så länge. Nej dem stänger väl sex undrar jag? Ja synd sa F. Sen skickade jag mess och hade liksom bytt samtalsämne men..)
N: Jobbar du på fredag gullet?
F: vet ej men kan ta reda på det till imorgon. Jobbar då =)
N: Ska vi leka annars? Typ på riktigt denna gången? haha.
F: Kunde inte prata så mkt i tele. men du gjorde mig grymt leksugen=) Leker gärna bara (hoppas) jag är ledig på.
N: Haha eh va?? Vad sa jag som var så lockande? Vad menar du med leka? Jag menar umgås o kolla film o kanske kramas=) Hoppas du bara att du är ledig så du kan *censur*. haha. Det krävs isånafall a big diamond darling. haha=)

Ehm.. Vart är världen på väg?? När jag säger leka så menar jag typ umgås och inget annat.. Haha.. Alla sextolkar ju allt man säger.. Hm.. Inte bra.. Sexig värld.. haha..


- Nu har jag verkligen bestämt mig. Jag lägger ner dig på riktigt. Jag orkar verkligen inte mer. Jag har varit så jävla snäll och tagit så jävla mkt skit från dig och låtsas som om ingenting har hänt efteråt. Vi reder inte ens upp det utan skiter i det. Jag känner inte igen mig längre. Varför gör jag så här..?? Jo för jag har redan lämnat mitt hjärta till dig.. Men du har trampat på den gång på gång på gång på gång.. Men nu tar jag tillbaka mitt hjärta och försöker klistra ihop den igen. Du har fått så jävla många chanser men nu får det vara nog. Jag vet inte vad ditt jävla fucking problem är men från och med nu bryr jag mig heller inte. Imorgon när jag vaknar så låtsas jag som att allting bara varit en jävla mardröm. Imorgon ska jag vakna upp till verkligheten och den finns inte du med i. Det spelar ingen roll vad du kommer att säga till mig efter det som har hänt idag. Jag bryr mig inte längre. Ingenting du säger kommer kunna få mig på andra tankar. För nu har jag verkligen fått nog. Dina chanser var slut för längesen men jag ville inte ge upp. Jag försökte alltid hitta en förklaring till allt du gjorde och allt elakt du sa till mig. Men nu hittar jag verkligen ingen utväg längre. Du har verkligen krossat allting vi hade i tio tusen miljoner bitar. Nu ska jag försöka hitta alla bitarna och klistra ihop det. Jag bygger från och med nu min väg utan dig. Oavsett vad du har att säga. Det är över nu!!!!!!

Fortf. Ingen Känsel Efter Träningen..

Asså jag förstår verkligen inte vad som är felet? Något fel måste det vara iallafall.. Jag har ingen känsel på mitt högra ben efter varje träning??? När jag ska gå hem känns det som jag går med ett ben.. Hur skönt är det?? Ehh inte alls skönt kan jag ju tala om..

Igår när vi kom till gymmet så var det jätte mkt folk.. Skit jobbigt.. Har ju alltid varit lugnt när vi har varit o tränat.. Prickat in dem rätta tiderna.. Men igår.. Fyyy satan va folk.. Men men.. Dem rann iväg ganska fort så sen var det lugnt igen.. hihi..

Det är ganska kul när man råkar blicka förbi på folk som tränar.. Inte för vi är några jävla tränings experter.. Men jag syftar på "småkillarna" som knappt fått hår på snoppen..hahaha.. dem tar så här skiiiit mkt vikter.. Så när dem ska lyfta någonting eller överhuvudtaget göra ngt så blir man ju nästan rädd att dem ska skita på sig när man kollar på deras miner..haha.. sen orkar dem kanske fem lyft max.. är det lönt?? Nej nu ska jag sluta vara så jävla elak...

Har faktiskt varit duktig.. Ätit bra och tränat relativt bra. Träningen hade kunnat vara bättre men men.. Det går uppför iaf och inte nerför.. =) Min andra halva är rädd att vi ska bli såna biffar.. hahaha.. kul det låter.. för er som vet.. man måste ju förbränna innan man börjar bygga så det är nog inga problem det närmsta året..haha.. Alla som "känner och märker skillnad" när dem precis har börjat träna.. Sorry men det är bara inbildning.. det syns inte så fort.. =))

10 Tecken På Otrohet...

Nu är det sommar och sol, eller ja snart iallafall. Hur som helst så är det sommarkänslor och man blir sprallig. Man har semester från jobbet. Man ska kanske åka utomlands. Man behöver inte vakna tidigt på morgonen. Man behöver inte gå till jobb. Man kan vara uppe senare än normalt. Man kan festa mitt i veckan. Man kan helt enkelt slappna av och ta det lugnt för en gångs skull. Och till mina arbetslösa vänner så gäller självklart inte detta..*S*

Nästan vart man än kommer är det avklätt, varmt och förföriskt- otrohetens årstid är här. Välkommen eller inte.
När det är sommar och man har ledighet ställer det högre krav på förhållandet. Tiden finns ju där nu men vart har helt plötsligt lusten tagit vägen? Helt plötsligt när man har för mkt effektiv tid tillsammans börjar förhållandet kanske kännas trist och man vill börja söka spänning?

Det sociala utrymmet växer ju ofta över sommaren. Man träffar mer folk och umgås mer osv. Grillfester, semestrar och spontana träffar gör mötet med nya människor oändligt. Om jag får säga mitt så tror jag att det ligger i naturen. Det är härligare och varmare ute och man är mer pigg och vill göra saker. Sån är jag iallafall. Visst är det mysigt med vinter när man får klä på sig rejält och sen ut och gå en sväng och sånt. Men oftast blir det inte mer än så. Vem vill sitta på en uteservering och ta en drink eller två och umgås till klockan ett två på natten på en vardag mitt i vintern?? Inte jag iallafall. Dessutom finns det ju inga ute serveringar på vintern. Visst är det mysigt o sitta inne också men uteserveringar är ändå något speciellt måste ni hålla med om??!!

Är så trött på att alla tjatar om att killar är svin, killar är otrogna osv osv. Ungefär lika många kvinnor som män är faktiskt otrogna mot sin partner, men jag tror att den stora skillnaden är att kvinnor är betydligt duktigare på att dölja det än män. Vi är betydligt bättre på att sopa undan spåren.. =)

Om man själv får säga mitt så är otrohet bland det värsta jag vet. Skulle aldrig acceptera eller förlåta en otrohet oavsett vad. Jag förstår inte hela grejjen liksom. Vissa skyller på spriten, vissa skyller på nyfikenhet, vissa skyller helt enkelt på att det bara var ett rent felsteg. Men allvarligt talat.. alla vet att otrohet skadar den man "älskar". Jag tror inte att man älskar den personen så mkt om man kan vara otrogen. För innerst inne vet man att allting kommer fram och att det skadar. Men jag tror man förtränger det. När man ens har en tanke på att vara otrogen så tycker jag det är ett tecken på att det är något som inte stämmer. Jag kanske har helt fel jag vet inte? Någon som vet bättre?

Jag lever på att ärlighet varar längst. Svart eller vitt. Antingen eller. Inget mitt emellan. Antingen vill du vara med mig eller så vill du vara med någon annan. Finns inget mitt emellan. Du kan inte både vilja ha mig kvar och prova någonting annat. Innerst inne finns det ett val som är starkare än det andra. Men oftast är det bara att man kanske inte vågar stå för det starka valet riktigt. För man kanske har varit tillsammans länge, då blir det lätt att man faller i mönstret att det ska vara såhär för det har alltid varit såhär.

Att lämna någon pga otrohet är svårare sagt än gjort. Jag har inte varit med om det själv för jag accepterar helt enkelt inte det men jag har många livs levande exempel framför mig var och varannan vecka tyvärr. Man får reda på att partnern är otrogen och man bestämmer sig för att skita i honom/henne. Men 99% trillar alltid tillbaka förr eller senare. Om inte imorgon så i övermorgon eller nästa vecka.

Det är hemskt. Det är inte lätt. Men du kan tydligen inte lita på din partner efter vad som har hänt och mår inte bra i förhållandet, känslorna börjar blekna. Men varför är du kvar? Rädslan av att vara ensam? Titta dig i speglen och se hur vacker du är. Du kan få vem du vill. Någon som förtjänar din kärlek. Det är svårt jag vet. Men det är bara du som kan ta steget att börja om. Vi runtomkring som älskar dig kan inte göra mer än att stötta dig men valet och steget gör du själv. Jag önskar det fanns mer vi kunde göra. Vi gör allt för dig. Allt du ber om. Men det största jobbet hänger på dig tyvärr. Gång på gång på gång har du sagt att du är trött på det och vill gå vidare, men gång på gång på gång på gång faller du tillbaka när du blir behandlad lite extra. När du väl gått tillbaka är det samma skit igen. När ska du vakna upp och förstå och ta sanningen i handen? Det gör ont i mitt hjärta att se dig såhär. Men samtidigt det finns inte mkt jag kan göra? Ska jag ta dig och låsa in dig? Jag kan inte hjälpa dig om du inte är villig att hjälpa dig själv. *Love*



10 tecken på otrohet


1. Drar din partner sig undan och skickar sms hela tiden, utan att vilja berätta till vem han heller hon skickar alla meddelanden?

2. Kommer du upprepade gånger på din partner med att ljuga om var han/hon varit eller får du röriga förklaringar som inte riktigt går ihop?

3. Har han eller hon betydligt högre mobilräkning, trots att inget särskilt hänt inom jobb eller familjeliv som kräver fler telefonsamtal?

4. Växlar din partner mellan att dra sig undan och vara överraskande närvarande och kärleksfull?

5. Har din partner skaffat en ny hobby som tar upp hela fritiden, men som du inte får vara delaktig i?

6. Sitter din partner uppe och mejlar sent in på natten till en okänd mottagare?

7. Har din partner plötsligt och oförklarligt blivit väldigt mån om sitt yttre?

8. Jobbar din partner över mer än vanligt?

9. Får ni gång på gång telefonsamtal som bryts när du svarar?

10. Är din partner glad, men verkar ha tankarna på annat håll?


Oftast finns det massor av tecken som man märker av. Har man varit med sin partner länge så känner man till och vet hur ens partner fungerar. Minsta lilla konstiga och man märker av det genast. Problemet är bara att man ofta förtränger det. Låtsas som om man inte ser. Låtsas som ingenting har hänt. Man vill inte inse sanningen helt enkelt. Man vill inte tro det värsta om den man älskar. Tills sanningen hinner ikapp en och helt plötsligt ligger framför ansiktet på en. Då kan man tyvärr inte gömma sig mer..


Usch vilket deprimerande blogginlägg. Är som sagt inne i en väldigt jobbig deppressionsperiod just nu. Hoppas ni inte blir indragna bara. Upptäckte igår att wow jag har jäääättemånga bloggläsare. Men tråkiga bloggläsare som inte kommenterar..Snyfta. Kan ni inte skriva ngt litet bara? =) Kul o se vilka som läser ju..



image49

Bilägaren skall vara glad att han inte hade en dyrare bil. Fråga min polare som klottra ner hela sin ex splitternya Ferrari.. hahahaha.. Lika gott..

Ödet?? Ehh Va??

Det var längesen jag kände att jag hatade söndagar, har nog inte känt såhär sen ja jag vet inte hur länge?!
Jobb imorgon och det är ångest till max, iofs det är ganska ok när det är så här tråkigt väder men jag känner ändå att?? Ja jag vet inte. Jag har sån drivkraft inom mig, jag brinner för att göra något, något rejält. Inte sitta på något jävla kontor och göra en massa jobb och tjäna en massa pengar åt någon annan. Fan jag hoppas detta bara är tillfälligt som jag känner sån här ångest för jobbet. Har ju alltid sagt att ja drar när jag inte trivs eller har ångest att gå till jobb. *Katastrof Nikki*

Jag bestämde ju mig här om dagen att jag skulle strunta i Bachelor, kanske inte för all framtid men hela helgen och hela nästa vecka kanske. Så jag tog bort alla hans sms och hans nummer, eftersom ja messade sist och inte han hört av sig sen dess så tänkte jag att hör han inte av sig alls så skiter vi i allting. Det var tungt o jobbigt men fingrarna kunde inte klia eftersom jag inte hade hans nummer. Vad händer då då?? Jo han messar mig när jag MINST anar det. Ödet älskar verkligen att leka med mig. Det är helt sjukt.
Jag tror inte på gud jesus eller dylikt. Men ödet kan jag verkligen inte säga att jag inte tror på?! Mer eller mindre så måste liksom något existera därför världen är som den är?! Ödet har lekt med mig hela livet. Jag tror på att det som är menat är liksom menat, är det menat att det ska hända så kommer det hända förr eller senare hur man än undviker det. Det har ju jag fått smaka på rätt många gånger. Både positivt och negativt liksom. Men å andra sidan så tror jag att vissa saker måste man själv göra för att påverka ödet lite grand. Eller typ skynda på ödet eller hjälpa till eller som jag.. helt enkelt TROTSA ödet.. hahaha..

Jag vet egentligen inte vad jag babblar om?? Jag måste göra ngt åt mig själv asså. Har typ låst in mig själv i lägenheten hela helgen. Har verkligen inte gått ut mer än till balkongen o rökat. Har varit så jävla rastlös att det heter duga. Har mått så jävla dåligt. Hittat en massa onödiga saker att göra. Städat o vänt upp o ner på allting. Har så jävla ont i ryggen att det heter duga där också. Tränat som en jävla gast. Släppt ut mina aggressioner på vikterna på gymmet. Stackars dem om dem nu känner ngt.. Bara letar efter saker som jag kan kasta. Men nu har jag fan kastat allt ja kan kasta. Snart är det tomt. Haha.. Kastade nästan ett splitternytt linne. Va fan tänker jag med liksom.
Eller ja rättare sagt jag tänkte inte alls heter det kanske. Haha.. Det var som i tisdags när vi skulle till tisdagsklubben. Klädde på mig i all hast. Öppnade mina nya leggins som var i två pack. Tog på mig dem snabbt och kastade det andra paret och prislapp o allt sånt skit i en kasse. Sen nu när jag har städat har jag trott att kassen var en soppåse. Så jag har fyllt den med ?skit? och sen kastat den.. Yeaaahh.. Eller inte.. snyfta..

Hela helgen har jag gömt mig i lägenheten. Har inte druckit en droppe sprit på hela veckan, eller jo vänta nu ljög jag var ju ute i tisdags på tisdagsklubben i malmö. Men i alla fall jag har inte druckit en droppe på hela helgen. Och jag förtjänar en stjärna i taket för det. Haha. Hela helgen har varit så himla deprimerande och rutten. Är inne i en såååå mega jobbig depressionsperiod att ja nästan hänger mig själv. Kan sitta o le o skratta o andra sekunden bara gråta floder.

Hur som helst så satt jag och skrev bloggdelen där uppe om ödet och sånt ?skit?. Helt plötsligt dyker det upp en MSN ruta där någon addar mig. Sitter och funderar shit vem är det har inte gett ut min msn. Men visst det hade jag. Igår var jag så rastlös o kunde inte sova så jag klickade rundor och allmänt torr surfade. ?Råkade? hamna på någons blogg som jag tyckte verkade vara intressant så jag läste vidare och upptäckte att personen skrev så jävla vackert. Asså jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men han formulerar allting så jävla fint helt enkelt. Inget illa men killar brukar inte skriva så mkt och dem är kanske inte dem bästa på att ?skriva fint? och uttrycka sig. Fan attackera inte mig nu. Haha. Men det är faktiskt sant. Har nog aldrig stött på någon tidigare som skriver som han gör. Det sjuka var att han frågade hur hamnade du på min sida av ?misstag?, så sa jag jag vet faktiskt inte?! Så skrev han:
det är väl det som kallas Ödet va..?

Inget speciellt med det och han skojjade ju bara men det sjuka var ju att jag precis satt och skrev i min blogg om ödet och det som står ovan. Helt jävla sjuk i huvudet tycker ni att jag är jag vet. Men va fan just nu är jag ett nervvrak och allt som händer runt omkring mig sätter sig i mitt huvud. Kan inte hjälpa det. Sorry typ.

Hur som helst så har allting varit så jävla ruttet och jag har typ inte skrattat på riktigt sen i tisdags. Tills ja ?mötte? denna strangern. En av dem första sakerna han sa till mig var ?du är ju störd, men jag gillar det?. Hahaha. Oavsett om han menar det eller inte så tar jag alltid det som en komplimang. Dem som känner mig vet varför. Jag är så flippig att det finns inte ens ord för det. Hatar tråkiga människor dem kan som sagt stanna hemma och sticka koftor.. Jag känner inte denna strangern men han gav mig ett leende på läpparna. Ett äkta leende. Inte bara ett leende utan en massa skratt. Det behövde jag verkligen. *tack*
Pratade inte speciellt mkt så och inget seriöst så. Men när saker och ting väl dök upp så kändes det som om ja kunde låta alla grodor hoppa ut från munnen? Jag vet inte? Konstig känsla med en främling. Hahaha. Jag är nog bara allmänt störd idag. Ska sluta dricka redbull och sova för lite. Snart hamnar jag på ngt som jag inte ens vet vad det heter.  Shit va lång bloggen blev. Det jag ville komma fram till var att ja stött (jag menar typ träffa på inte stött som i ragga som ni tror..haha)  på en stranger som verkar vara helt underbar. Hans personlighet verkar hur underbar som helst. Fötterna nere på jorden helt enkelt. Och om jag inte har den turen att han blir min framtidsman kanske jag har lite mindre tur att han blir min vän? Hahahahhaa.. kolla shit klockan är 00.00 och jag är allmänt störd i huvudet. Sitter o bloggar om ngn stranger som jag pratat med typ två ggr och varit allmänt störd med? Hahaha.. han stod ut med mig.. det är alltid någonting.. =))) Men dyker han inte upp fler ggr på msn så vet jag vad som har hänt *BLOCKAD* hahaha

Och ehhh nej ni behöver inte ens fråga vad han har för blogg för jag tänker inte låta er stjäla min framtidsman.. hahaha..
 
Usch.. Kanske dags att kramas med kudden??? Naaaaah? Ska ringa min andra halva hon jobbar ju natt..  


- Det har varit så jävla jobbigt att inte svara tillbaka på ditt meddelande. Men jag höll mig hela dagen och jag ska hålla mig ännu längre. Jag har sett dig inne på msn och jag har inte skrivit. Jag vet egentligen inte vad jag sysslar med. Jag vill egentligen inte göra detta, för jag tycker verkligen om dig. Men jag orkar inte mer. Jag är för psykiskt instabil för allt detta. Jag lägger ner allting nu och fokuserar på mig själv. Jag vill inte men jag måste. Innan jag kan lägga ner tid och energi på någon annan måste  jag först lappa ihop mig själv. Du kom med ditt ?trubbel? vid fel tidpunkt, när jag mår dåligt. Jag tål mkt och kan ta mkt skit. Men allt har en gräns eller hur. Och nu känner jag att jag orkar inte längre. Jag lägger oss vid sidan nu. Fast jag inte vill så måste och bör jag. Det sista jag behöver i mitt liv just nu är någon som får mig att må ännu sämre.
För jag klarar verkligen inte av mer. Tanken på att mista dig är också hemsk. Men det kommer att gå över. För det gör det väl? Eller?



image48


DepressionsAttack..!!!

Här sitter jag helt ensam med min kära laptop. Det var längesen jag satt och surfade ensam. Sitter alltid antingen på kontoret och är det för nöjes skull så sitter jag och surfar med gurkan. Känner mig så jävla deprimerad. Jag har verkligen problem med att vara ensam, egentligen har jag inte problem med att vara ensam men när jag inte är ensam försöker jag inte tänka på mina problem och bekymmer utan drar på ett leende, som jag nämnde innan egentligen är falskt.

 

Har varit jätte duktig och städat hela mitt rum. Verkligen gått igenom allting, och verkligen kastat allt jag inte behöver. Typ en massa gamla räkningar och en massa gamla papper och allt annat onödigt som man sparat. Flera kassar med skräp fick jag ihop. Hittade en massa cd skivor med fotton som jag stoppade i laptopen och kollade på. Tårarna rann ner så det heter duga. Hittade en massa bilder på Alex o Kristina o Chico. (Brorsson och Brors Sambo och Bror) För er som vet så har vi ju inte kontakt längre och för er som inte vet är det skit samma. Saknar Alex så otroligt mkt. Han är ett år och en månad typ. Har missat hela hans uppväxt och kommer antagligen missa hela hans liv. Han var mitt allt. Den dagen han föddes förändrade han så mkt i min värld. Varje gång jag hade det tufft och kom hem och fick se hans skratt och glädjen av att se mig, allting kändes mkt lättare och jag fick återigen kraften att kämpa vidare med mitt liv. Men nu är allt bara ett minne blott.

 

Allting är så super mega tungt just nu. Ingenting är som det ska liksom. När ska allting bli bra igen?? Eller börja i alla fall?? Om det verkligen fanns ett förra liv måste jag ha varit en riktig jävel därför jag får mitt straff detta livet.

 

Skickade meddelande till Bachelor men han har inte svarat mig. Och det är så jävla surt för han svarar alltid direkt. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med honom? Kan någon ge mig ett bra råd? Eller ett ruttet råd? Först ska vi skita i allting, sen ska vi inte skita i allting, sen skiter jag i det, då börjar han öppna sig lite och säga att han tycker om mig men är förvirrad och osäker pga omständigheterna och för jag är som jag är, då börjar vi om på nytt, och nu är han knäpptyst och vi är tillbaka på ruta ett???

 

Vadå jag är som jag är?? För jag är ute och festar med polarna så mkt?? För jag är ute mitt i veckan?? Men jag sköter ändå mitt jobb. För jag har så många killkompisar?? För jag pratar så ofta med mina killkompisar?? Är hela jag fel då asså?? Varför vill han ha MIG då då?? Om jag ändrar på ALLTING och gör exakt som han vill, vill han öppna sig mer för mig då?? Vill han berätta vad som gömmer sig i hans tankar då?? Kan vi börja om från början och ha det bra igen då?? Om han får exakt som han vill blir det nog perfekt va?? NEJ DET BLIR DET INTE! Absolut inte.. Aldrig.. För ändrar jag på mig för hans skull är det inte jag längre, då är det inte mig han vill ha utan den tjejen jag skulle bli är en tjej han har målat upp. Då drar JAG!!!

 

-Du anar inte så mkt jag tycker om dig redan. Du har redan vänt upp och ner på min värld. Tårarna som faller pga dig är inte meningslösa, dem har bevisat för mig att du verkligen betyder ngt för mig. Det är inga falska fjärilar i magen. Jag hade kunnat göra allt för att allting ska bli bra, för att du ska bli säker på oss. Men jag vägrar ändra min personlighet för att du vill det. Den dagen du lärde känna mig visste du exakt hur jag var. Då var det inga problem, varför är det ett så stort problem just nu? Varför gömmer du dig för mig?? Är jag verkligen så skrämmande? Eller gömmer du dina känslor för mig? Jag är inte ute efter att skada dig på ngt sätt, jag leker inte längre, är trött på att leka rundor, jag menar vartenda ord jag säger till dig. Springer inte rundor och säger saker jag inte menar.
Seriöst och ärligt. Svart eller vitt inget grått, det har jag talat om för dig från första dagen.


image45

Förlåt för att jag är som jag är, därför jag gör dig osäker och förvirrad. Förlåt för att jag är jag liksom.


image46

Ska mitt hjärta bli krossat igen?? Jag har hittat riktig kärlek två ggr i mitt liv. Den ena gången blev väldigt lyckad. Denna gången är bara åt helvete. Ska det vara såhär??


Tappade Känslen I Mitt Högra Ben...!!!

Jag och halvan skulle träna tolv. Men när stack vi och tränade jo typ halv fyra. Men men har förstående för hon jobbar natt, från nio på kvällen till sju på morgonen så ville inte väcka henne så lät henne sova. Jag var så himla trött i hela kroppen och ont i ryggen som en jävla gast så var himla seg på gymmet. Men svett o träning blev det i alla fall. Vi kämpade så hårt att mina ben kändes som spagetti när vi skulle gå hem. Haha.. Jag hade verkligen ingen känsel i mitt högra ben. Men det är väl bara bra eller?? Hahaha..

 

Finns en kille som vi har träffat på VARJE gång vi har tränat sen vi började. Det är helt sjukt. Vi kommer till gymmet, tränar i typ 20 minuter så dyker han upp. VARENDA gång har det varit så. Ödet kanske? Hahahha.. Synd han inte är snygg.. *snyfta* Naaah skojjja..

 

Idag har jag faktiskt varit duktig. Jag har tränat och ätit regelbundet.

Efter träningen var jag hungrig som en gnu. Stack hem fort som fan och åt. Sen blev jag lite slö och tittade på tv. Blev sugen på lite godis. Åt LITE godis. Det var verkligen bara typ fyra bitar för hittade inget mer surt eller choklad så struntade i det. Sen åt jag LITE chips. Det var också bara lite faktiskt eftersom dem var så himla starka. *hot hot*
Var så himla choklad sugen blir ju alltid det när jag är deprimerad. Så hittade ett kexchoklad i skafferiet. Stoppade i mig det och sen somnade jag. Haha. Sov i typ en timme sen var det dags att fortsätta städa. Har varit lite onyttig men jag tränade så hårt idag och har inte ätit mkt onyttigt så det är faktiskt helt lagligt. Haha..

 

Imorgon har vi bestämt att vi ska pumpa brösten klockan tolv. Vi får väl se hur d löftet håller..haha.. Huvudsaken är att vi kommer iväg i alla fall.

Är ute efter en ?tant cykel med korg?, någon som vill sälja sin?

Det är så jävla jobbigt att gå till gymmet, det är inte långt men i detta översvämningsvädret har man verkligen ingen lust. Ska man till gymmet och man kollar ut när det ösregnar vill man hellre stanna kvar under täcket i soffan. O sen när solen börjar komma tillbaka så är det skit varmt och svettigt innan man ens har börjat träna. Jag gnäller är aldrig nöjd jag vet. Men jag söker en CYKEL?

Jag är så himla slarvig och dylikt så känner inte att jag vill lägga ut flera tusen på en cykel. En kärringacykel som fungerar duger för mig.

Har ju ägt cyklar i mitt liv men jag sålde ju min som jag fick av pappa sen jag var ?liten?. Tänkte jag hade Sams cykel. Men vad händer inte med den då när jag behöver den. Jo först snor dem min sadel sen snor dem hela min cykel. Sugit eller vad?

 

Cykel Köpes?!!!!!!!


All Good Things Comes To An End...

Just nu känns det så skitigt och mögigt..
Vaknade i morse av att gurkan ringde.. Orkade inte svara för ja visste hon skulle ringa igen.. haha..
Så sant så hon ringde igen och bad mig gå upp.. Mmmm mumlade Nikki yeah right typ..
Sen dök hon upp hemma hos mig.. Kvar låg jag och vred i sängen och funderade o ville inte gå upp.
Men upp gick jag iaf.. För jag hade lovat gurkan att sminka henne till bröllopet..
Provade ett nytt experiment och till min förvåning blev det skiiiit snyggt.. Make Up Store och I.d Mineral smink rockar fett.. Me love..

När jag hade sminkat färdigt henne trodde jag att ja slapp undan resten men hade glömt hennes hår...haha..
Fan nästa gång jag rör någon ska jag ta betalt.. Mina kunskaper är inte gratis.. =)) Skojjar bara.. Gör allt för er mina gurkor o halvor o persikor o allt vad jag kallar er..hahaha..

Sitter här och ugglar framför min älskade laptop och väntar på att halvan ska ringa mig för vi ska träna... Guuuud va hon dröjjer.. hon är den segaste människa jag känner just nu.. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Denna helgen har jag lovat att bara ta det lugnt och inte göra nånting.. Det borde jag göra.. För på tisdag lär det bli tisdagsklubben igen..haha.. Har insett att jag kan inte gå ut varje fredag och lördag och tisdag och resten av dagarna i veckan när man kan gå ut i malmö.. Det är typ.. Tisdag..onsdag..torsdag..fredag och lördag.. Då hamnar jag tillbaka på ruta ett där jag var innan när jag hade orchid garden.. Det är skit jobbigt men jag måste tämja mig själv.. Grrrrr...

Helst av allt skulle jag vilja träffa Bachelor..Bara vara med honom o inte tänka på någonting.. Men det går inte.. Jag får inte.. Jag måste vara ifrån honom ett tag.. Jag måste hitta mig själv.. Jag måste veta vart jag står.. Jag måste ställa mig på båda benen igen och bita ihop.. För snart kommer jag att knäckas igen.. Och jag orkar inte det verkligen.. Det är bara Juli just nu och jag har fått genomgå sååå sjukt mkt.. När ska det ta slut?????

Varje morgon jag vaknar lägger jag på ett smile som om jag mår skit bra..
När jag träffar mina kompisar skrattar jag och ler som om jag mår skit bra..
Jag gör saker och ting som om jag mår skit bra..
Jag låtsas så jävla mkt att jag själv tror att jag mår skit bra..
Men innerst inne är allting bara skit..
Allt som har hänt sen det blev 2007 tar på mig mer än vad jag själv tror..
Vissa dagar när allting bara blir för mkt känner jag hur svag jag egentligen är..
Men jag vill inte visa det.. Jag vill inte dra ner andra för jag är deppig o mår dåligt..

Jag vill vara den glada Nikki som ler även när det är tufft..
Jag vill vara den Nikki som ler även när hon gråter...
Jag vill vara den Nikki som alltid ser ngt positivt i det negativa..
Jag vill vara den Nikki som alltid kommer på en bra lösning..
Jag vill vara den Nikki som alltid vet när hon ska blunda och gå vidare..

Vart är den Nikki??? Jag vill ha tillbaka henne.. För jag klarar mig inte utan henne.. Snart drunknar jag i mina tårar.. Snart kvävs jag.. Snart svimmar jag.. Snart stryper jag mig själv, kommer hon och räddar mig då??

Fettförbränning På Hög Nivå...

Väntar på att min andra halva ska ringa mig så vi kan sticka till gymet. Drygt om det börjat ösregna igen som vanligt. Har inte tränat så intensivt som jag lovat mig själv att göra pga jobbet. Har legat lite på latsidan och mår dåligt över det. Men jag har ändå gjort så gott jag kan. Inte tränat varje dag som jag bestämde mig för men det kom liksom saker i vägen hela tiden. Det är en dålig ursäkt jag vet men det är faktiskt sant. Det dök upp saker hela tiden. Sen har jag varit lite nere och när jag är förbannad o deppig o sticker till gymet så tränar ja mig själv medvetslös.

Men det allra viktigaste är att jag har försökt äta regelbundet så gott jag kan. Lite jobbigt pga jobbet o så.. men men det går.. sen har jag tränat.. inte varje dag men jag har tränat..

Ställde mig på vågen idag och den står på 68.. Wiiieee... Från 76 till 70 och nu 68.. det går åt rätt håll iaf.. =))
men det kan ju knappast bero på att jag tränat intensivt för det har jag inte.. dessutom har jag festat som en gast mitt i veckan också..
Sanningen är nog den att intensiv s** och intensiv träning fungerar lika bra.. Trodde inte på det men nu har vi det bevisat..hahaha..

men som sagt jag skiter i vad vågen visar.. vill ha tillbaka min gamla mage..och bort med mina stora armar..grrr

Gymet nästa..

Forever Love...

Första gången jag såg dig så visste jag direkt vad jag kände. Fjärilarna flög rundor i min mage. Varje gång jag tänkte på dig så fick jag en kick i hela kroppen. När tårarna vill ner för kinden så lägger jag tankarna på dig och då drar du upp mina smilegropar. Just  nu är jag så lycklig med dig, samtidigt som jag vet att detta inte håller för evigt så vill jag tro att det håller för evigt.

Jag vill ha dig här och nu
Jag vill känna din underbara kropp tätt emot min varje morgon jag vaknar och varje natt jag ska sova
Jag vill du ska nanna mig till sömns
Jag vill ligga sked med dig o känna mig trygg
Jag vill känna dina mjuka läppar emot mina
Jag vill höra dig säga älskling
Jag vill höra dig säga jag älskar dig
Jag vill låna din axel när jag behöver gråta o andas ut för världen är orättvis
Jag vill att vi ska flytta ihop och göra allting ihop
Jag önskar jag kunde vara med dig 24 timmar om dygnet o inte behöva göra ngt annat
Jag vill göra kärleksbarn med dig
Jag vill visa för hela världen hur fin du är och att du bara är min.. att du innerst inne bara älskar mig

Jag vet att man inte kan få allt här i världen.. Och just nu är vår relation så jävla jobbig.. Men som sagt jag tror på att efter regn så kommer alltid solen.. en dag.. en dag kommer vi också kunna vara lyckliga som alla andra..

Men innan dess behöver jag nog terapi för jag är sååååå jävla rastlös att jag dööörrr...hahahahahhahahahahha..
O du gurkan jag vet att du tänder på min man.. Hands off biatch... *Puss*


image44



*~*Forever Love*~*


Sommarflörta & Sommarragga & Sommarsnuska=)

Nu är sommaren verkligen här och i och med detta blir alla som tokiga i varandra. Antingen blir man kär i sig själv eller också faller man för någon annan. Det är ett underligt fenomen men det bara är så och har alltid varit så. Kärleken ligger het i sommarluften, men ibland måste man hjälpa till lite på traven.

Är du liksom jag singel så är sommaren ett ypperligt tillfälle att träffa någon. Men det finns vissa metoder i raggningsdjungeln som du absolut inte skall använda dig av. Jag ska här tala om vilka.

Jag sitter och funderar lite på hur raggningsmetoderna sett ut genom tiderna och tänker på neandertalarna och hur de en gång i tiden raggade. Eftersom de inte kunde prata med varandra kunde de förmodligen inte tänka med ord heller. Kom det en snygg neandertalar-pudding gående förbi som körde de säkert med grymtande och apliknande dans. Mycket sexigt. Och om de nu kunde tala var det säkert raggningsrepliker som ?Åh, snygg ryamatta på ryggen, är det ok att jag sätter mig och flätar dig lite där bak?? Idag skulle denna raggningsmetod inte vara speciellt uppskattad.

Två andra raggningsmetoder som inte heller är speciellt uppskattade och som jag blivit utsatt för är: ?Vad är din favoritmat i bamba?? och ?Vill du göra provrörsbefruktning med mig?? Jag måste erkänna att jag inte smälte direkt och deras otroligt korkade val av repliker kom de inte många centimeter med. Så snälla, kom inte med någon gammal klyscha som man som tjej hört 1000 gånger förut.

Kassa raggningsrepliker har vi tyvärr alla blivit utsatta för tyvärr. Om du verkligen inte kommer på något bra så säg sanningen. Att du tycker personen i fråga är skit snygg eller sexig eller vad du nu tycker. Komplimanger får man inte för många av. *Eller jo vissa som lever ovanför molnen får men men=)*

Så... Läs noga nu...

Steg 1: Skapa ögonkontakt, visa intresse, lyssna på tjejen och prata absolut inte bara om dig själv vilket många killar redan vunnit världsmästerskapen i. Dra lite sköna repliker och skrattar tjejen med dig (inte åt dig) är det bara att köra vidare. Och våga vara dig själv. Att spela någon annan, att inte kunna slappna av och att vara för blyg är exempel på några dåliga egenskaper. Ta istället fram dina bästa sidor, var trevlig och glad och våga skämta om dig själv. 

När du väl fångat tjejens intresse, och det är dags för steg 2.

Steg 2:  Det är riktigt viktigt med fungerande kyssteknik. Det mest osexiga som finns är en kille som kör propellern i munnen eller kör ner tungan så långt ner i halsen att man kippar efter luft och blir helt blå i ansiktet. Är du lite osäker på det här med kyssar så köp hem lite tomater att öva dig på innan utgång. En bra kyssare har redan halva inne. Kom ihåg att det ska vara lugna sensuella rörelser. Du ska liksom inte vispa grädde i den andres mun =p. Tungspets mot tungspets är hett. =) Det är där det är som känsligast. *har jag hört* =)

Steg 3: Vi tjejer vill känna oss speciella, så att dra repliker eller antydningar på att du tar med en tjej hem till din säng varje kväll är något som vi absolut inte vill veta. Tjejer vill känna bekräftelse så var inte feg för komplimanger och fina handlingar. Om det var en lyckad säng-session så önskar jag bara ett stort lycka till med sommarflörten, och hoppas att det utvecklar sig till något mer.

Och, kom ihåg, man måste våga för att vinna. = )
Hellre testat och misslyckat än att gå och undra vad som kunde ha hänt eller hur?! Blir du dissad så går dem miste om något och inte du för du är säkert helt underbar.. =))

En sista regel är att vara dig själv och var ärlig. Försök aldrig spela finare än du är eller rikare än du är. För allting visar sig i slutändan och då kan det sluta ganska tråkigt tyvärr. Och om du har mkt pengar så flasha inte för det är så avtändande o skryta liksom. *Peace Out Lovers & Friends*

image43

Följ tipsen under tidiga sommaren - sensommaren kanske du får uppleva på en middagsbordet med din nya kärlek...


- Även om vi just nu inte har några löften för varann och dejtar/träffar andra så betyder det inte att jag inte känner någonting för dig. Fjärilarna för dig uppstod ganska tidigt, lättare sagt första gången jag såg dig. Men jag vet inte vart jag har dig och du vet inte vart du har mig. Så vi båda spelar som om vi inte bryr oss om varandra men innerst inne gör vi det. Så varför ska det behöva vara såhär? Jag vill strunta i alla andra, jag vill ha dig, jag vill att du ska krama mig i soffan om kvällarna, att du ska kalla mig älskling, att jag ska vara den enda för dig, att vi kan erkänna att vi tycker om varandra och att vi tänker på varann ständigt.

Gurkan Är Swedens Sexigaste Singel Nummer 147 i Moore.. Check It Out..=) *slick*

Min sura jävla långa gurka är med i Moore.. Hon är så pinsam att jag spyr.. Låter swedens äckliga gubbar runka till henne.. ÖRK..hahahaha.. Nej skojar bara.. Är sååå stolt över henne.. Köra sitt eget race och låta folk snacka.. Who cares liksom.. Det man inte dör av blir man bara starkare över.. Alla valen vi gör här i livet kan inte vara perfekta och rätta.. Men det viktiga är att man ska lära sig av sina misstag eller hur.. Och alla jävla skit snackare där ute.. Snacka ni på för det är det ni lever av eller hur.. Er vardag hade varit så jävla grå och tråkig om ni inte hade oss att prata om.. Vet att det är många av "er" som läser min blogg just nu.. Men ja.. Orkar inte ens slösa fler rader till er inne på min dyrbara blogg.. Wiiiieeeeoooo...

Dagens nyhet är att jag har blivit en P.I.M.P slash M.A.N.A.G.E.R hahaha.. Yeah!!!!! You are pimped by me..


Nej nu ska jag och gurkan parkera rumpan och titta på Honey på kanal 5.. Runka över sexiga Jessica Alba.. hahaa..

*Miiip Miiip*

image42

Gurkan i Moore.. *Slick*


- Även om du inte är ensam hos mig just nu så är DU speciell ändå. Tro det eller ej!

TisdagsKlubben Bus..

I tisdags var det dags för tisdagsklubbens premiär.. Jag och min andra halva skulle egentligen inte dit.. Men eftersom killarna var sugna så stack vi till malmö iaf.. Helt plötsligt kunde inte killarna följa med för Danne skulle jobba dagen efter..Men efter många om och men så började han senare så dem kunde följa med ut.. Det var såååå jävla dööö roligt.. Helt skadade var vi asså.. Det tråkiga var att man skulle jobba från tolv till nio dagen efter.. Men va fan sånt är livet.. Allt löser sig bara man vill..hahaa.. Konsekvenser man får ta när man vill ut o busa liksom..

Så jävla mkt folk det var ute. Helt jävla knas. Man kunde tro att hela sweeeden är arbetslösa ju. Kön ska vi ju inte ens prata om. Plus att det ösregnade.. Ringde Fille o nästan bölade för ja inte ville stå i kö i regnet.. haha.. han sa ok ok ok sluta skrik jag kommer ner NUUU.. men som vanligt vet inte han vad nu betyder... och när han väl kom så hade det redan löst sig med vip biljetter o dylikt..

Utan att avslöja för mkt så gav den kvällen oss minnen för livet.. Både bra och dåliga.. Träffade på folk som jag aldrig mer i hela mitt liv vill stöta på.. och självklart träffar man på dem när man absolut inte vill och borde.. men men that´s life.. hade kunnat bli värsta slagsmålet men jag hanterade situationen ganska fint.. Jag ignorerade dem så gott jag kunde och ville inte ens titta så det blev ingen fight.. rätt synd men ändå.. Tur jag var smart.. vakterna stod och kollade när vi tjaffsade och hade ja börjat hade ja åkt på det direkt.. även om jag var redlöst onykter så höll jag mig i skinnet och det är jag glad för.. Hade bara skämmt ut mig annars..

Det var den ballaste premiären och den ballaste kvällen ever.. såååå jävla skoj och såå jävla busigt det var.. Minnen som sitter för livet.. Synd bara för jag inte får tala om vad det är.. *S* Denna gången tappade Nikki varken pengar eller mobil.. Lite ovanligt men det är tack vare att min andra halva hade mina saker i hennes väska.. haha..


"Friends 4 life, Fun 4 life, Memories 4 life & Love 4 life"


image41

Home Sweet Home.. Borta Bra Men Hemma Bäst.. =)


Depressionstider på gång..

Jobbat som en gnu hela veckan och sovit dåligt.. Så har varit dödstrött varje dag men ändå inte kunnat sova när jag väl har kommit hem.. Tänkt på honom varje dag och varje natt.. Han är den första och den sista jag tänker på varenda jävla dag.. Och det är så jävla jobbigt.. Speciellt nu när man har fått reda på en massa saker.. Iofs vet jag inte om det är sant.. Jag verkligen ber till gud att det inte är sant.. För då vet jag verkligen inte vart jag tar vägen asså.. är allt detta som händer mig straff för vad jag har gjort mot folk innan??
Ok jag har inte varit en ängel.. Men saken är den att jag har aldrig varit otrogen.. Jag har aldrig ljögit.. Jag har alltid sagt som det är.. När frågan väl dyker upp har jag varit ärlig och sagt att jag är ingen seriös tjej som vill ha förhållande och stadga mig!!! Jag sticker inte under stolen med det.. Så vad är det jag straffas för?? Att jag "lekt" med känslor?? Jag kan ju inte hjälpa att folk får känslor för mig och sen blir sårade!! Jag talar ju om från början att jag är ingen förhållande tjej.. Vad mer kan jag göra??

Denna helgen har varit en riktig skit helg.. Jag och min andra halva stack till malmö som vanligt och skulle festa.. Vi var hemma hos min bachelor.. allting var så underbart och perfekt.. tills allting blev för mkt.. efter jag fick ett samtal i mobilen blev ja på dåligt humör och vi bråkade som fan.. sen bråkade vi ännu mer och allting blev bara värre och värre.. innan jag skulle in på nattklubben bråkade vi och jag grät som fan.. folk blir sentimentala på fyllan och gråter hur som helst men när jag gråter på fyllan så är det på riktigt.. just den kvällen märkte jag verkligen vad jag har utvecklat för honom på så kort tid.. och vad jag kommer kunna utveckla för honom... men om det jag fått reda på idag verkligen är sant då kommer jag springa och gömma mig...
Vad är allt detta som händer för nånting egentligen?? jag skulle inte träffa ngn på ett jättebra tag.. jag skulle inte göra nånting.. jag skulle inte utveckla nånting.. jag är inte redo.. jag är inte redo att bli sårad igen... jag har mått så jävla dåligt hela helgen.. haft sån ångest och mått så illa pga det.. jag visste det var någonting som låg i luften och har legat i luften hela veckan..pang boom så bråkade vi som fan och han bad mig dra åt helvete för gott.. pga en sån skit sak?? är det värt det?? allt har en mening sägs det ju.. meningen är kanske att jag ska dra för om detta som jag fått reda på verkligen sant så kommer jag dra oavsett om han vill det eller ej..

Utgången i helgen var bara katastrof.. Massa bråk o tjaffs..Plus jag tappade min älskade mobil som är typ två veckor gammal.. vadå surt liksom.. Så mina kära vänner som läser detta.. Om ni fått skumma sms och samtal så är det inte jag på fyllan utan idioten som hittat min telefon.. och han/hon/den/det kommer bli påkörd tio ggr och plågas till döds..




"Everything happends for a reason"


RSS 2.0