The Perfect Life...

Det som hände i det förflutna eller det som händer i framtiden spelar inte så stor roll, om man inte uppskattar händelserna, eller lär sig av misstagen. Livet blir aldrig som man har tänkt sig. I det undermedvetna har man "planerat" livet på ett underbart sätt som man vill att det ska vara. Men någonstans på vägen blir man besviken att det inte blir så, men å andra sidan dyker det ändå upp saker man aldrig tänkt sig, och det är på något sätt mer underbart än man någonsin hade vågat önska sig.

Självklart vill alla ha en jätte karriär, någon som älskar en överallt annat på denna jorden, vara ekonomiskt oberoende. Ja listan kan göras hur lång som helst. Alla önskar sig överflöd av pengar, brudar är golddiggers som flockas runt killar som har pengar. Är det bara jag som tycker att lycka inte kan köpas av pengar?? Eller är det jag som har fel??  

Jag hade en perfekt bild av hur mitt liv skulle vara. Allting flöt verkligen på och var så jävla underbart. Jag höll på att bygga upp min framtida karriär och höll på med de sakerna som jag verkligen ville göra och som jag älskade så jävla mkt. Jag ägde en egen restaurang och samtidigt var jag utbildad nagelteknolog. Jag hade ett långt förhållande med någon jag verkligen älskade med hela mitt hjärta. Jag hade en så jävla bra familjerelation. Allt allt allt var så underbart. Mitt liv var låååångt ifrån vad jag i min vildaste fantasi kunde drömma om. Allting kändes som en dröm. Varje natt jag gick och lade mig var jag rädd att jag skulle vakna upp och inse att allting bara var en dröm. Men det var det verkligen inte. Tiden gick och saker och ting förändrades sakta men säkert. Idag är mitt liv inte ens i närheten av vad det var. Jag säger inte att mitt liv inte är bra nu men inte heller det liv jag har tänkt mig.

Hur man än tycker och tänker och vill att saker ska vara så förändras det alltid.

Egentligen vet jag inte ens vad jag pratar om just nu. Har varit otroligt sjuk föööör länge, tror att febern har bränt fööör många hjärnceller. Har varit ensam hemma alldeles fööör mkt så tankarna flyger iväg för lätt.

En sak är iallafall säker. Gör det du vill göra, var inte rädd för att våga chansa. Det kan gå jävligt bra men samtidigt kan det gå rent åt helvete. Man vet inte förrän man har provat. Det viktigaste är att man lär sig av sina misstag.

Att vara stark är inte att aldrig falla. Att vara stark är att våga falla och orka ta sig upp igen. Hur ofta har man inte sagt att man inte orkar kämpa mer att man ger upp osv. Men i slutändan har man ändå orkat ta sig upp igen och när man tänker tillbaka så var det inte så tufft som man tyckte det var då. Saker och ting ordnar sig, allting löser sig med tiden. Det finns inga problem utan lösningar, kanske inte en genväg men en omväg finns. 

En väldigt viktig sak jag lärt mig på vägen är att alla de högsta fallen orsakar man inte själv. Avundsjuka styr så sjukt mkt. De högsta och farligaste fallen orsakas av folk man en gång älskat. Folk som en gång har betytt allt för en osv. Håll dina vänner nära men dina fiender ännu närmare. Älska och lita på rätt folk. Håll ALLTID ögonen öppna för det kommer när man minst anar det.

Jag låg på toppen av toppen och trillade ner på botten av bottens botten. Jag är lååångt ifrån där jag vill vara just nu, men jag har inte gett upp och kommer inte ge upp. Jag ska dit. Kanske inte idag, imorgon, nästa vecka eller nästa månad men jag SKA dit. De som skrattar sist kommer absolut inte var jag den saken är säker.

Säg det du vill säga, visa för de närmsta hur mkt de betyder för dig, ta inte förgivet att de vet. För en dag kan det vara försent. Man kan aldrig få för mkt kärlek.


♥Amor Vincit Omnia - Kärleken Övervinner Allt♥

Jag har bloggat mkt om horoskop och dylikt förut. Att jag inte tror på att tex alla som är Vågen verkligen kan gå efter det som står. Och alltid, iallafall på mig så stämmer ingenting av det som står. Skulle man tycka att någonting stämmer så brukar man själv påverka det psykiskt, alltså typ det har hänt någonting så pysslar man själv ihop det med det man läste i horoskopet och tycker ja shit det stämde. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men något i den stilen är det iallafall.. =)))

Någonting som däremot verkligen har stämt på mig är ett visst horoskop jag läser varje månad. Där står det typ alltid vilket horoskop jag har störst chans med just den månaden och vilka turdatum som är mina. Det har varit rätt varenda gång sen årsskiftet. Det är rätt läskigt. Okey jag har väl inte dejtat nytt folk varenda jävla månad sen året började, hahahaha, men de jag väl har dejtat eller dylikt har verkligen haft det horoskopet. Och turdatumen stämmer alltid, har alltid hänt något speciellt den dagen. Saken är den att jag brukar liksom kolla horoskopet ganska sent på månaden, sen när jag tänker tillbaka så har det verkligen hänt saker just det datumet och jag har mött någon med just det horoskopet. Hur som helst så är det sjukt.. hehehe..

Satt häromdagen med en polare och lekte med kärleksnumerologi. Lite creeepy, fick detta resultatet med en viss prins.. Och allting stämmer sååå jävla bra.. Det har verkligen varit en slump, allting har verkligen varit underbart sen vi träffades osv osv. Jag är då nummer åtta och han är nummer två.

Det här är en mycket bra kombination. Åttan kan i andra förhållanden vara rastlös, men i tvåans sällskap finner han/hon harmoni, och kan sträva efter samma mål som sin partner. Ofta har duon träffats av en ren slump, eftersom de är så olika varandra och i regel inte umgås i samma kretsar. När de träffas dröjer det dock inte länge förrän båda känner av en stark ömsesidig attraktion. Förhållandet inleds nästan automatiskt, och det krävs inte någon ansträngning för att det skall fungera. Dessa förhållanden är ofta för livet - helt enkelt för att det är svårt att hitta några som passar bättre ihop.

Samstämmighet: 100%


Det är ju inte vi två nu längre, men vem vet i framtiden. Tror ju på ödet litegranna, samtidigt som jag vet att ödet älskar att leka med mig, och oftast får jag pusha ödet. Hahaha.. så vi får väl se vad som händer och sker. Diskuterade en sjuk grejj förresten, vi satt och snackade tjejsnack, så sa någon undrar hur livet kommer vara i framtiden. Jag tror jag kommer leva ensam och faktiskt aldrig hitta en livspartner säger jag. Hahaha alla garvar som fan och säger fan snackar du om, du behöver bara knäppa med fingrarna så har du de här, problemet sitter hos dig att du alltid ska hitta fel och en massa skit som dyker upp tex skit snack och dylikt. Sen säger alla Hm... och funderar.. Ja precis Nikki kommer leva själv i resten av sitt liv. För alltid när hon träffar någon och allting är så underbart och vackert så är det alltid någonting som dyker upp som förstör allting. Skitsnack övervinner alltid. Jag är så jävla trött på det. Även om man säger att man inte ska lyssna osv så tar det över förr eller senare. Man är dessutom bara mänsklig, man orkar inte hur mkt som helst. Så är det bara.

I hela mitt jävla fucking liv har det varit så. Avundsjuka människor som alltid har förstört för mig. Man tror de är ens vänner sen vänder de sig och sticker en rakt i hjärtat utan förvarning. Alla mina närmsta vänner har jag förlorat pga skitsnack. Min första riktiga och största kärlek och verkligen underbara förhållande med Jeppe förstördes av skitsnack. Nu är jag så jävla fucking trött på det verkligen. Att inte lyssna och inte bry sig är så jävla enkelt att säga, men när man väl sitter där och nya saker bara ploppar upp hela tiden så är det stopp till slut och man bara ger upp tyvärr.

Det var en gång en tjej som hade fötts med ett genetiskt fel. Hon var blind. Och hon önskade inget mer än att få se världen. Hon sa till sin pojkvän :Om jag bara kunde se så skulle jag gifta mig med dig, två veckor senare donerade någon ett par ögon till henne. Hon kunde se, då frågade hennes pojkvän om de skulle gifta sig. Men när flickan såg att han var blind så vägrade hon och lämnade honom. Det sista hon hörde från honom var ett brev. I brevet stog det : Okej, älskling lämna mig om det verkligen är ditt val. Men lova mig en sak! Ta hand om mina ögon ...

♥Amor Vincit Omnia -  Kärleken Övervinner Allt♥

Den meningen är så jävla fin men tycker tyvärr inte den håller alltid.



Sååå Sjukt Skamligt...

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Faaaaaan vilken hosta jag ligger inne med.. Ont i magen och värsta febern.. Så jävla härligt, jag som sa för någon vecka sen att det var längesen jag var riktigt sjuk att jag knappt kom ihåg hur det kändes, det fick jag minsann äta upp. Det kom från ingenstans.. Vaknade upp en dag och hade jätte ont i halsen och knappt någon röst kvar. Sen kom allt detta sakta men säkert. Men jag vet vad grunden är. Nya baciller som slog ut mina egna baciller, nåja smällar man får ta. Dödar inte detta mig så gör det väl mig bara starkare. ehehhehe... Vaknade upp mitt i natten och bara kallsvettades och hade värsta febern. Jag var fan helt genomvåt samtidigt som jag frös så in i helvete. Hemskt var det. Då önskade jag att någon låg bredvid mig och kramade om mig när jag låg och skakade som ett jävla asplöv..*snyfta*

Igår var det en sjukt skadad dag.. Hahahaha.. Allting är som en jävla berg och dalabana, så man vet inte om man ska skratta eller gråta liksom. Först var allting tipp topp skit underbart.. sen blev någonting konstigt så jag låg och grät.. Sen blev det bra igen.. Sen var det fortfarande bra.. Sen grät jag igen.. Sen orkade jag verkligen inte mer.. Halvan kom hem till mig så vi satt och fikade och bara allmänt fjantade oss.. hahaha.. Sjukt skadat.. Först var det liksom Awww va söt.. Sen bara fan fuck off dra åt helvete.. hahahahha... Det är en rörig förklaring som ingen fattar någonting om jag vet.. Men det är så mitt liv är just nu.. Upp och ner bak och fram.. Men emellanåt är det ändå så jävla underbart.. Jag ska absolut inte klaga.. Jag har det tufft men samtidigt har mkt gott kommit ur allt det onda..

Jag är fortf. så jävla ung och har hela jävla livet framför mig men jag har ändå fått göra och uppleva såååå sjukt mkt redan.. Min bästa killkompis sa till mig att känner man inte mig så tror man att allting är rena påhitten.. Kanske därför alla snackar så jävla mkt skit och vill förstöra?? hahaha.. Men vem fan orkar bry sig?? inte jag iallafall.. De som älskar mig de tvivlar aldrig på mig, och de finns närmast hjärtat.. Fuck the rest liksom..


*Atchoooooooooooooooooooooooo*




Mitt Hjärta Dunkar I 280 Slag/Sekund....

Mitt hjärta bultar som aldrig förr. Jag undrar vad som är fel? Håller jag på att få hjärtattack? Sjuk är jag men så dålig är jag väl ändå inte?! Är jag kär? Det kan inte heller stämma. Håller jag på att falla?? DET kan däremot stämma. MEN.. Där är alldeles FÖR många MEN så det kommer kanske ändå aldrig att hända ändå?! Just nu är jag svarslös, låter tiden utvisa allting. Jag har gjort vad jag har kunnat, mer kan jag inte göra. Tror på ödet men ödet lekte med mig som vanligt och tvärstannade så jag fick pusha på egen hand. Det finns så mkt jag vill säga, det finns så mkt jag vill göra, men får jag någonsin chansen?! Jag tänker på det varje dag. Tänk om, ifall, att det hade blivit som jag hade velat att det skulle bli, så som vi trodde det skulle bli från första början. Hade allting varit underbart nu? Självklart hade det varit underbart. Allting har varit underbart från första början. Jag svävade på rosa moln men någonting gick fel på vägen och jag trillade rakt igenom det rosa molnet. Jag försöker hitta vägen upp till det rosa molnet igen, men just nu ser jag inte ens det rosa molnet så vad ska jag göra??

Vart har allting tagit vägen? Och varför måste det alltid gå snett för mig? Allting var så himla perfekt, allting var så underbart, det var så rart, det var så kärt, den känslan går inte att förklara. När jag oftast möter något nytt finns ALLTID en tveksam tanke där. Visst att allting känns bra där med men någonstans inom mig finns det stora MEN. Men denna gången var det annorlunda. Ingen tvivel för en enda sekund fanns, jag var tvärsäker på allting. Jag visste inom mig, även om jag förträngde det så visste jag. Det var rätt, det kändes rätt, det skulle bli ännu mer rätt med tiden. Ryser i hela kroppen när jag bara lägger tankarna på dig.

Någonting gick snett på vägen och allting blev fel fel fel fel. Normala jag hade gett upp för längesen, men någonting inom mig sa att jag inte skulle göra det. Visst tvekade jag ett tag och skulle gå emot mina instinkter. Men mina instinkter eller sjätte sinne eller vad det nu än är, det sviker mig aldrig. Jag är sååå glad att jag aldrig gav upp. Jag visste att jag inte hade fel om dig, även om alla andra sa tvärtom och bad mig ge upp osv osv. Men jag vet ju mkt väl hur många det egentligen som vill mig väl när de ska ge mig råd. Vilket inte alls är många.

I början var det riktigt riktigt jobbigt och det gjorde ont bara jag tänkte på det. Varje gång jag skulle göra något och jag inte fick något positivit tillbaka så kändes det som att någon stack en kniv rakt in i mig. Men det som inte dödar mig gör mig bara starkare och jag visste att jag inte skulle ge upp. Envis som jag är, har jag väl bestämg mig så har jag. NU vet jag att det var ett alldeles perfekt beslut. Visst allting är långt ifrån bra just nu, men det är på väg det vet jag om, det repareras sakta men säkert.

Ibland får jag tankar som säger mig varför jag inte ska ge upp och verkligen ge allt jag har och visa allt jag känner. Då tänker jag att ska jag behöva offra och bevisa så mkt för att hitta det där rosa molnet så skiter jag i det. Man när jag sen gräver djupare så var det jag som gjorde hål i det rosa molnet från första början. Eller njaee det var någon annan som gjorde det första hålet men jag gjorde den större.

Jag vågar inte ens tänka på det rosa molnet som jag en gång satt på. Det kickar av glädjetårar bara av att tänka på det.

Allting är just nu i krypterad text, knappt jag förstår vad jag vill säga. Men det är en sån känsla man verkligen ska ha. Allting ska vara förvirrande, man vet inte in eller ut, bak eller fram. Känslorna bara flödar och det går inte att förklara. En konstig saknad finns konstant. Evigt tänkande. Allting bara klickar på så bra från första början. Det går inte ens att förklara hur det känns. Allting är bara så mega skumt. DÅ vet jag att det är RÄTT. Ingen flipp. Bara äkta
.

It´s Same Same But Anyway Different. It´s Real, But It´s Not Real Love YET, So What Is It Now? 

THE Player Knows A Players Game..


One Day, I Know That One Day Everything Will Be Okey... But Until Then......???


image83

Förvirrande Tankar...

Just nu är allting så förvirrande att jag varken vet in eller ut.. Allting kommer samtidigt och det blir bara alldeles fööör mkt för mig.. Jag vet inte vad jag ska göra, vart jag ska börja eller någonting. Vill bara gömma mig under täcket och komma tillbaka om några år eller månader eller dylikt. Hade varit så fruktansvärt skönt. Eller bara börja ett nytt liv eller något????

Bartenderskolan är snart slut, har ett stort slutprov på torsdag, har sån ångest att jag nästan hänger mig. Tiden har bara runnit iväg och det har redan gått en månad snart. Känns faktiskt sorgligt för även om det är jätte tufft så är det samtidigt skit skoj. Man bara pluggar och pluggar och pluggar och det känns som så fort ny information stoppas in så försvinner det gamla. Vart fan ska jag ta mig till???? Något knep??? Vi snackar liksom flera hundra miljoner överdrivna drinkar och hundra miljoner sidor teori. Allt jag har läst om nu, kan fan tillverka eget vin, öl, cognac, vodka eller likör.. Någon som vill??hahahaha.. störd jävel är jag jag vet..

Kramat mina bartenderskolesaker är fan det enda jag har kramat på den senaste tiden, har inte haft tid för någonting. Vaknar tidigt på morgonen och lägger mig jättesent på nätterna. Sover typ två tre timmar per dygn inte konstigt man lever på Red bull och gäspar konstant. Har inte träffat folk på evigheter. Det enda jag har gjort den senaste månader är bara bartenderskolan, jobbat på nattklubben och träffat halvan. Alla andra har jag knappt hunnit prata med ens en gång..

I fredags var jag och halvan i Malmö på filmkvälll med två underbara varelser och det var underbart trevligt helt enkelt. Vi skulle egentligen ut men det blev inte så, filmerna var så bra så vi fastnade. =))) Satt och glodde film och drack vin. Har inte haft en riktigt mysig kväll och bara chillat på jag vet inte hur länge alltså.

I lördags jobbade jag.. Trodde det skulle vara en lugn kväll men såååå jävla fel man kan ha då. Helt proppat med folk var det ju. Kändes som om hela Malmö var ute och slösade sina sista pengar för att invänta lönen nu i veckodagarna. Hahaha. Jag har aldrig koll på sånt, när lönen kommer och sånt. Håller ju knappt koll på veckodagar och datum ens ju..hahahaha..

Måndag idag och det är redan tisdag snart.. Helt otroligt snabbt va det bara flyger förbi. Idag på bartenderskolan så gjorde vi alla drinkarna vi lärt oss och smakade allting. Det blev MASSOR av drinkar kan jag ju lätt tala om.. Hahaha.. Vissa var extremt goda vissa var ju bara blää fyyy örk spy.. hahaha..

Shit klockan bara springer iväg. Nu måste jag kanske slänga upp laptopen och krama kudden istället för laptopen.

- Saker och ting är inte alltid som man tror. Ta inte saker och ting förgivet och alltid bara lyssna på dina egna slutsatser. Det kan vara hur jävla fel som helst. Bättre att vara jobbig och konfrontera och verkligen få reda på sanningen än att bara känna jag orkar inte, jag skiter i vilket, jag tror det är så så det måste vara så. Visst sanningen kommer fram förr eller senare men när sanningen väl kommer fram kanske det är för sent??? Bättre sent än aldrig håller inte alltid. Timing är den speciella nyckeln till mkt. Vackert och underbart som vissa få.

R.I.P My Love.. I Will Always Remember You...

Livet är så oförutsägbart. Det kom kanske inte så oväntat men jag hade inte tänkt mig att du bara poff skulle försvinna. Du var en stor del av mitt liv, och du kommer alltid finnas i tankarna. Du har det bättre på andra sidan och jag vet att du alltid kommer vara med mig. De här dagarna har varit obeskrivligt smärtsamma. Någonstans är man så ego när man inte vill att någon ska dö, du har det bättre där du är nu än att du ska fortsätta finnas med oss och lida. Du var en av mina bästa vänner och du kommer alltid ha en plats hos mig som aldrig kommer kunna fyllas ut. Är det rättvist att lämna jorden redan vid 22 års ålder??

Samtidigt som mkt gammalt är över för mig så betyder det inte slutet för mig. När en dörr stängs öppnas alltid en annan heter det väl? Det har hänt så otroligt mkt detta året, både gott och ont. Ibland när jag vaknar upp på morgonen så undrar jag vad jag egentligen vill med mitt liv, vad jag egentligen borde göra istället för det jag kanske håller på med just nu??

Häromdagen så fick jag höra ett par ord som fick mig att tänka efter. Någon sa till mig "Många vet inte vad de vill göra förrän de har provat det och kanske senare märker att det är fel". Det grubblade jag på lääänge, och kom fram till att såhär vill jag nog inte ha i resten av mitt liv? Jag vill inte ha mitt liv såhär? Visst trivs jag men det är ändå någonting som saknas? Det finns inga ord att förklara hur jag känner just nu. Någonting annat som han sa till mig fastnade också "Vad du än gör för val så kommer du få tillbaka -Gör jag rätt"

Jag brukar inte lyssna på folk, för oftast när någon ska "ge mig ett bra råd och hjälpa mig" så brukar de ha en baktanke med att egentligen vilja skada mig på något sätt, men vissa saker som vissa säger fastnar, helt enkelt när det låter rätt och vettigt för mig. För valen gör ändå jag eller hur? 

Just nu vet jag varken ut eller in. Jag har alldeles för många konstiga tankar som snurrar rundor.  

Uppdatering Av Mitt Liv.. =)

Oj. Bloggen har tappat en maassaaa läsare pga att Nikki inte har haft tid att uppdatera.. *Tår i ögat* Kan ju inte direkt påstå att det kommer bli en ändring förrän om ett tag i heller??!! Jag vet faktiskt inte men jag ska försöka iallafall.. =))

Vad har hänt sen senast då?? Oj väldigt mkt.. Nrj kändisfest.. Ytterliggare en kändisfest.. Italien/Milano.. För tidig födelsedagsfest där borta.. Hem och sen börja Bartenderkursen.. Massa plugg och jobb samtidigt.. Inte mkt tid och kraft finns ju kvar kan jag ju tala om.. Orkar inte dra allt i detaljer.. Klockan är snart nio på morgonen, har inte sovit en blund för jag har precis kommit hem från jobb nästan.

NRJ KÄNDISFESTEN...
Den var ganska naaajs.. Lagom mkt folk, men ändå fullt upp. Var ju en massa kändisar där men inte så att jag sprang och tog autografer, noterade inte ens vilka som var där. hahahhaa..

Den andra kändisfesten..
Skit fint dukat med mat och champagne. Lagom med folk, riktigt skönt faktiskt. Vilka var kändisarna? Det vet jag faktiskt inte. Levde i min egen värld för jag skulle ju till Milano efteråt. hihi..

Italien/Milano..
Det var såååå jävla underbart.. Träffade Marcus som jag inte har sett på evigheter.. Två tjejkompisar som har flyttat dit som jag heller inte har träffat på evigheter.. Försökte få tag på Lollo, ville sååå gärna träffa henne och bäbisen. Men typiskt så fick jag inte tag på henne. Hon brukar alltid vara online på MSN. Men hon var inte det när jag var det under den veckan. Tappade bort hennes nummer när jag tappade förra mobilen.
Marcus och Jesper och gänget hade ordnat en förtidig överraskning till mig, det var en födelsedagsfest. Jag fyller år i Oktober men eftersom Marcus har så mkt med företaget och grejjor så kommer han inte ha tid att flyga över till sverige och fira mig, så jag firade min 20 års dag för tidigt i Milano. Kan inte klaga direkt. Såååå jävla fint hade de gjort det. Var också en massa kändisar där, fråga mig dock inte vilka. hahahaha.. Jo fotbollskillarna från Milan(tror laget heter så iaf=).. Hur som helst.. Såååå snygga killar.. och vilka kroppar... mohahahha.. Röda mattan, limo, champagne. Det var som en dröm. Verkligen en underbart fin födelsedagsfest.
Sen kollade vi på fotbollen också live. Milan VS Fiorentina tror jag de hette. Rätt coolt. Fotboll brukar inte vara min grejj förutom VM o såna stora saker. Kollade iofs ganska ofta när jag var tillsammans med Jeppe för han är ju en riktig fotbolls älskare.. =)) Men det var coolt o kolla live, med så bra platser också. Sen träffa de o krama svettiga killar. hahahaha.. Fick dock ont i magen när jag såg de trilla och ha sig.. *fyyy*

Bartenderskolan...
Direkt när jag kom hem började jag bartenderskolan.. Alla andra man känner som har gått en bartenderskola har haft det så jävla soft osv. Men detta.. Fy fan säger jag bara.. Ångrar mig så jävla mkt.. Varenda jävla morgon jag har vaknat har jag sagt att det är fel för mig och jag inte ska gå dit mer. Plugg och PROV VARJE dag.. Då menar jag verkligen VARJE dag.. Inte lite heller.. typ läsa 30 sidor och 30 drinkar.. det är fan hel skadat.. Men å andra sidan när jag tänker efter så hellre så här tufft än så slappt som alla andra oseriösa skolor. Man betalar och får inte ett skit för pengarna förutom lika basic fakta som är piss enkelt. Det är tufft som fan men å andra sidan är det skit skoj. Förutom första provet så har alla proven känts som skit. Asså att det har gått dåligt för mig. Men i fredags när vi fick tillbaka alla proven så hade jag fått MVG++ på allihopa.. Wihhieeeooo... Mvg++ är alla rätt. hehehe.. Jag blev faktiskt jääättechockad. Trodde jag aldrig faktiskt. Det kändes riktigt härligt.. Två minuter efter jag var på väg hem så skulle jag ringa tresvar för jag hade meddelande. Det meddelandet var ju också super duper. Helt perfekt fredag liksom. Men den saken är lite hemlig än så länge.. =))) Uppdaterar förmodligen om det senare om allt går enligt planerna.

Toppen..Botten..Botten av Botten..Botten av Bottens Botten.. På Väg Upp Igen.. Sakta Men Säkert.. Och Starkare Än NÅGONSIN...

RSS 2.0