Likbilen & Polisen & Tankar...

Polisbilen har stått utanför sen i eftermiddags.. Ingenting allvarligt tänker man först när man ser en polisbil.. Eller iallafall jag.. Varför?? Varför vill man inte tro att det kan ha hänt någonting?? Efter polisbilen stått där ett par timmar så börjar man undra.. Jag somnade lite på soffan och hemtelefonen ringde.. Så var det Gurkan som frågade om jag sett polisbilen.. Stod den fortfarande där undrade jag liksom.. Efter ett tag kom likbilen.. Sån obehaglig känsla man fick.. Det var en granne som jag inte känner men det spelar ingen roll.. Det är läskigt iallafall.. Polisen var där jättelänge och det tog jättelång tid.. De lös med ficklampor och allt möjligt fast det var tänt i lägenheten.. Bara håller tummarna att han dog en naturlig död och inte led.. Tanken på att det kan vara brott ger mig gåshud till halva Kina... Han hade ju haft inbrott i somras.. Sen några dagar efter såg jag och gurkan honom inne på banken med han som gjorde inbrott.. Så skulle han ta ut en viss summa pengar men han hade inte ens så mkt inne på banken osv osv.. Usch vill inte spinna vidare.. Hoppas bara på att allt bara var ett sammanträffande och att han slapp lida.. Så han inte låg och hade ont och väntade på hjälp.. Och kommer vila ifrid där uppe...

Tillbaka till det om att när det händer någonting så vill jag aldrig tro att det är så allvarligt.. Efter bilolyckan när jag blev påkörd så flög jag ju fem meter bak om bilen.. Satt på asfalten och kunde inte röra mig, inte resa mig upp hur mkt jag än försökte.. Jag grät inte ens.. När jag kände på foten och märkte att ett skelett stack ut vid sidan av foten så sa jag det helt lugnt.. Att det var därför jag inte kunde resa mig.. På vägen in till akuten grät jag inte.. Jag skrek bara på han ambulanskillen för han lade nånting på min fot.. Väl där inne grät Tanja jättemkt och sa att det nog var jätte allvarligt för det var så många doktorar som skakade på huvudet och gick in o ut in o ut.. Nej då inget allvarligt sa jag.. Hon bara tänk om du får ligga över.. Nej då.. De gipsar nog mig sen får jag nog åka hem med kryckor.. Fortfarande kunde jag inte i min vildaste fantasi ana något allvarligt.. Tills det dök upp sex överläkare för att vrida min fot tillrätta.. Jag skrek så högt att Kristina och Chico hittade mig vart jag låg.. Fast jag hade fått dubbeldos av morfin.. Det kom först en sköterska och gav mig.. Sen gick hon ut så när läkaren kom in så missade han henne.. Så kallade han på en annan.. Tanja apan sa ingenting fast hon VISSTE.. hon tyckte bara det var kul o se mig överdrogad..hahaha.. Iaf.. Inte förrän de sex vred min fot.. Jag skrek och böla.. Sen sa de akut operation NUUU.. Jag bara va nej nej jag ska ha gips och kryckor sen klarar jag mig..  Nej du har krossat en massa ben i foten..Det viktigaste av allt.. Språngbenet som ger rörlighet i foten.. Då fattade jag hur allvarligt det var.. jag fattade inte vad de snackade om egentligen.. Det var en massa ord jag inte förstod.. Men ändå förstod jag att det var allvarligt för det var en massa jag inte förstod.. Ja ni förstår.. hahaha.. =)))

Likadant Tsunamin i Thailand för ett par år sen.. Kommer ihåg till punkt och pricka att jag kollade texttvn den dagen.. Läste bara rubriken och tänkte att det inte var Bangkok där vi har en bekant.. Sen kom jag på att jag hade ett par vänner som var nere på resa.. Nej aldrig det skulle ha drabbat de.. Tänkte inte mer på det.. Trodde inte det var så allvarligt heller..Asså hela grejjen.. Sen får man bara höra mer och mer.. Sen kommer det fram att en jag känner var försvunnen.. Varje dag som gick hoppades jag.. Jag vägrade tro att han skulle vara död.. Det gick inte ihop liksom.. Jag pratade med honom dagen innan.. Allting var bra.. Efter ganska lång tid hade de hittat hans kropp och kunde konstatera att han lämnat oss.. Det var helt ofattbart..

När min bror dog i bilolycka.. De drog upp mig på vårdcentralen och spottade ut att min bror omkommit i en bilolycka.. Nej nej du har tagit fel person säger jag.. Det är inte mig du ska prata med.. Allting bara blev helt svart.. Jag fattade inte ens vad omkom betydde.. Jag var inte mer än tolv år.. Var min bror vid liv eller var han död.. Vad hade hänt.. Vilken bror.. Den känslan går inte med ord att förklara.. Den som inte varit i samma sits kan inte säga att de vet hur det känns.. "Jag vet hur det känns jag har förlorat ngn mor eller farförälder".. Det är inte samma sak.. Ingen förtjänar att dö.. Men de gamla har levt sitt liv.. det är någonting man kan acceptera.. det är livet liksom.. Min bror blev bara 21 år.. Han hade fortf. sjukt mkt kvar..

Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till.. Man tar saker och ting förgivet och tror inte att dåliga saker kan drabba ens nära och kära.. Sanningen är den att det kan det.. I vilken sekund som helst.. Och det finns ingenting man kan göra åt det.. More than love them and cherish them.. For every day and every sec..

Jag har sagt att alla negativa människor i mitt liv som får mig att må dåligt skiter jag i.. De förtjänar inte ens att jag ska lägga energi på de.. Jag har tillräckligt med bekymmer att jag klarar mig utan människorna som skapar bekymmer åt mig.. Men för de som ligger närmast hjärtat.. De hade kunnat få mitt liv.. Och det finns nog ingenting jag inte kan förlåta de för.. Tyvärr så är det så.. Äkta kärlek är stark kärlek..

♥ XoXo Nikki.. ♥



Kan Någon Stoppa/Pausa Tiden???

Okey klockan är liksom way 2 much för att sitta här och kyssas med bloggen.. Jag borde ha dejtat John Blund för längesen.. Men tro att jag varit en duktig flicka och gjort det.. Nej exakt..

Idag har jag irrat rundor som en galen höna.. Hade massor att göra men tiden räckte liksom inte ens till hälften av sakerna.. Ändå vaknade jag tidigt.. Lade mig sent och vaknade tidigt som vanligt.. Försov inte mig som jag förutspådde iaf.. Ska nog inte bli spåtant iallafall..haha..

Vaknade hoppade in i duschen.. Ringde en massa samtal.. Nej inte i duschen utan när jag hade duschat klart.. Helt plötsligt bara sprang klockan iväg.. Jo bokstavligen sprang.. Emina kom förbi och skulle lämna en sak när hon hade lucka på lunchen.. Käkade lunch snabbt ihop sen var klockan aaaaaa panik liksom.. Massa jag skulle göra innan mötet klockan två.. Jag hann iallafall.. Efter mötet skulle jag fixa annat raffs.. Skulle hämta mina exstensionshår som hade kommit och se om de passade kunden.. Absolut perfekta färger.. Tror det kommer bli assnyggt.. Ska se om jag kommer ihåg att ta bilder denna gången.. Är så dålig på att ta kort.. Men det ska bli bättring på det.. Ehhh nej just det min digitalkamera är borta och min mobil blev stulen IGEN... Så ja.. Vi får se.. hehe..

Efter checken med håret så skulle jag passa Zorro, som är Ballos bror.. (min gamla hund).. Saknar Ballo så sjukt mkt när jag ser hans bror.. *tår i ögat* Så idag har det varit hunddagis hos mig.. haha.. Men neaaahh han var såå sjukt snäll.. Gjorde absolut ingenting.. Lyssnade på allt jag sa.. Sååå söt..  Helt plötsligt var klockan redan kvart över nio och han skulle hämtas.. Asså fatta va tiden bara springer ifrån mig.. Nu är klockan redan tio i tolv och jag är inte ens redo för sängen.. Ska liksom snart upp igen.. Men men..

Nu ska jag fixa det sista med lite pappersarbeten.. Sen ska jag dejta John Blund..

♥ XoXo Nikki.. ♥

It´s To Late To Apologize...

Alla har en stolthet och vägrar att lägga sig ner.. Jag har jävligt mkt stolthet.. Ibland för mkt.. Jag är stenhård och vet jag att jag har rätt så vägrar jag att ge mig... Men sen finns det alltid undantag.. De som man verkligen älskar.. De som finns närmast hjärtat.. För de människorna kan jag göra vad som helst för.. Och till slut blir det att man blir tagen förgivet och överkörd tio tusen gånger.. Om och om igen.. Varenda gång det gör ont säger jag aldrig mer.. Men ändå förlåter jag och får klacksparkar på klacksparkar när jag minst anar det..

Men nu har jag fått nog.. Verkligen.. Jag orkar inte mer.. Nu är det verkligen sista gången.. Ingen ursäkt i hela världen kan få mig att förlåta.. Absolut ingen.. Jag kommer aldrig att glömma iheller..

Måndag idag och jag har inte gjort något vettigt alls känns det som.. Vaknade ganska tidigt och har inte gjort ett skvatt typ.. Hade verkligen ingen ork idag.. Vet inte vad det är med mig.. Måste rycka upp mig..

I lördags så jobbade jag.. Helt kaos var det.. Blodbad på Privé.. Tur man jobbar på Swing inn iofs.. Sen har det varit bombattentat på Slagthuset.. Helt skadat.. Att folk orkar.. Slänga bomber hit och dit för man inte kommer in eller för vakterna bråkar med en..
Men nuförtiden går ju de flesta ut enbart för att hitta sin penisförlängare genom att leta bråk.. Folk går inte ut för att ha skoj längre.. Folk är otrevliga och odrägliga och allmänt äckliga.. Finns inte ens ord att förklara.. Nu när någon stöter till en så istället för att be om ursäkt frågar de om man vill ha stryk fast det var han/hon som råka knuffa dig först eller whatever.. Inte konstigt man fått avsmak på att gå ut helt enkelt..

Imorron så är det en sån "ta-tag-i-saker" dag för mig.. Har massor att göra.. Kommer inte ens hinna med hälften.. Kommer säkert inte kunna somna inatt så jag kommer säkert försova mig.. hehe..

image92


Vad är det för fel på kärlek nu förtiden?? Varför är alla så jävla hatiska och aggressiva??

♥ XoXo Nikki.. ♥



Extreme MakeOver...

Okey Extreme kanske var lite att ta i.. haha.. Har unnat mig själv lite tid idag och pysslat om mig själv.. Har tränat.. Solat.. Fixat naglarna.. Gjort ansiktsbehandling.. Tagit ett skönt bad och skrubbat hela kroppen med peeling för att bli av med den äckliga torra hösthuden.. haha.. Nu är jag babylen.. *mohahaha*
 
Idag vaknade jag typ åtta.. Av att sockerflingan skickade ett sms.. Ögonen orkade inte öppna sig men de ville heller inte somna om.. Så jag gick upp iallafall.. Frös som en jävla idiot gjorde jag.. Varför kan de inte sätta igång värmen här?? Är de helt galna i skallen eller?? Det snöade satan inatt... Kom på att jag hade absolut ingenting att göra åtta på morgonen så jag satte igång min kära laptop och gömde mig under täcket och nördade mig en stund.. hehe.. Sen käkade jag frukost och stack till gymet.. Så skönt det var.. Det var svinkallt ute men ändå soft.. Det var en frisk kyla.. och lite snö på marken.. Mysigt..

Så skönt o träna tidigt ändå, man orkar ju sjukt mkt mer. Tränade som en idiot i nästan två timmar.. Sen fick jag för mig att jag skulle sola.. Sen var jag dödshungrig.. När jag gick till gymet på var det en klarblå himmel. Helt molnfritt. Men när jag skulle gå hem så var det grått.. =((( Kändes som en evighet och gå hem. Kändes som om jag aldrig kom hem.. haha.. Efter maten så städade jag.. Tiden bara flög iväg..

Sen kom Emina en stund och vi satt o snackade lite skit och nörda oss på Facebook. Sen skulle hon hem och jag skulle ut och handla mat. Kom hem och var sugen på att baka. Så det blev två feta. En tigerkaka och en vanlig sockerkaka. Mumsigt.. hihihi.. Träffade på Emma och Johanna utanför Ica.. Så Johanna följde med hem och det blev fika och Csi sen Prison Break.. Kollade inte på Prison Break för jag har missat så mkt från förra säsongen så fattar nada typ.. Surt.. =(((

- På något konstigt sätt så känns det lättare nu. Lättare är fel ordval, för ingenting har blivit bättre och det är fortfarande tungt och problematiskt men psykiskt så känns det ändå lite bättre. Varför vet jag inte? Har faktiskt ingen förklaring. Ingenting har egentligen löst sig men ändå känns det lite bättre. Hur det går ihop det har jag ingen aning. Det finns de få som verkligen bryr sig från hjärtat. Det värmer så sjukt mycket. Speciellt sockerflingan som alltid försöker få mig att tänka på annat och det fungerar verkligen, även om det bara är för stunden så är det skönt för stunden. One day.. One day.. I´ll be back!!

♥ XoXo Nikki.. ♥




Fel Sida...




Idag har jag vaknat på fel sida.. Allting känns helt fel och allting är allmänt deprimerande.. Jag har bara suttit och funderat på en massa och gråtit en massa.. Sanningen är ju den att vart enda gång det blir bra så blir det tusen gånger värre bara efter ett litet tag.. Och jag är så rädd.. Kommer mitt liv verkligen att ordna upp sig och någonsin bli bra igen?? Just nu vill jag bara gömma mig under täcket och vakna om ett par månader eller år eller kanske tom aldrig mer.. Jag har kämpat och kämpat och kämpat och nu är jag verkligen slutkörd.. Jag orkar verkligen inte bita ihop mer..

Jag ligger på bottens botten och har aldrig känt mig så otroligt ensam...

♥ XoXo Nikki.. ♥

Jag Önskar Du Visste Detta..

Efter det som hände mig i Lördags har jag bara lagt dig på hyllan och verkligen inte lagt så mycket energi på det. Det andra hände och jag bestämde att jag skulle verkligen inte orka att tänka på dig också. Jag ljuger om jag säger att jag inte tänkt på dig, saknat dig och velat något annat men det har inte varit så sjukt tungt ändå. De sista tårarna rann för dig när vi bråkade i Lördags. Sen hände allt annat och fler tårar kom och jag önskade att du just då fanns vid min sida för det hade aldrig hänt. Det var nog då som jag vaknade upp och slutade leva i drömvärlden och önska att allting kommer bli bra mellan oss. För det kommer det ALDRIG att bli.

Nån dag i förra veckan drömde jag om dig. Vi var sams igen och var på väg sakta men säkert att lösa allting och gå vidare. Allting var långt ifrån bra men det var bra eftersom vi försökte lösa alla problemen. Du tittade mig djupt i ögonen med dina blåa ögon som jag aldrig kommer glömma. Och jag blev så sjukt glad. Och du sa "Babe det löser sig, vi löser detta ihop. Allting blev för mkt och kom så olägligt men nu har vi genomgått det och det är över". Jag verkligen kände hur glad jag blev. Sen vaknade jag och insåg att det var en dröm. Jag önskade jag kunde somna om och fortsätta drömmen. Eller ännu bättre att det var sant.

Dagen efter drömde jag om dig igen. Jag var gravid och vi skulle ha barn ihop. Allting kändes också jätte äkta. Helt läskigt. Jag verkligen kände värkarna och hur ont det gjorde och jag skrek och krystade. När jag vaknade var jag helt genomsvettig och grät och hade ont i hela kroppen. Hade nog ansträngt mig på riktigt.. Hehe...

Förstår inte varför jag drömmer om dig.. Du har verkligen blivit någon som alltid kommer fastna hos mig och någon jag aldrig kommer riktigt radera till hundra procent. Alla drömmar och försöken att inte tänka på dig är nog min bearbetning att gå vidare. Jag tror jag tacklar det skit bra men i det undermedvetna så gör det skit ont. Jag förtränger det bara. Är rädd att när chocken går över så bryter jag ihop på riktigt. För det orkar jag verkligen inte.

Jag önskar du kunde lyssna på mig och ta in de sakerna jag har att säga. Men jag vet att du inte bryr dig ett skit vid det här laget längre. Kvittar vad jag säger eller gör du tror jag snackar bullshit. Det jag blir så arg över och så ledsen över är att det som orsakade allting från första början var skitsnack. Skitsnack uppstår för att skada och det lyckas alltid. Fattar inte det!!!

Du kom in i mitt liv snabbt och försvann lika snabbt. Men du lämnade ett spår som aldrig kommer att försvinna.

♥ XoXo Nikki.. ♥


Imorgon Gäller Det...

Måndag igen.. Shiiit redan liksom.. ehh jag hänger inte riktigt med i svängarna.. I Lördags visade jag mig ute för första gången sen förra lördagen typ.. För jag skulle jobba.. Fick så ont i magen och ångest och faktiskt rädd när jag skulle till Malmö igen för att jobba.. Men vad skulle jag göra liksom?? Kan inte gömma mig hela livet.. Det ska inte få förstöra mitt liv mer än det redan har gjort..

Idag har det inte hänt så mycket.. Haft ont i magen hela dagen.. Känns som om någon vrider mina organ.. Men men det ska väl gå över det med.. Nu vill jag krama kudden och sova men kommer inte kunna sova.. För så fort det är mörkt och tyst så kommer det en massa konstiga tankar och jag kan inte sova.. Men jag måste sova.. För imorgon ska jag dit.. Blev helt chockad när det ringde idag och så sjukt nervös och rädd.. Men det måste ändå göras förr eller senare så bättre att få det överstökat.. *Håller mina egna tummar*

♥ XoXo Nikki.. ♥


Min Bästa Kväll Blev Min Värsta Mardröm...

Längesen jag uppdaterade.. Saker och ting har inte varit som det ska.. Någonting gick väldigt fel och jag kollapsade och trillade ihop igen och såg verkligen inget ljust i livet längre.. Tack vare mycket stöd och hjälp från mina nära och kära så gav jag inte upp.. Förstår inte varför livet alltid ska jävlas med mig.. När jag är på väg upp och det känns bra så trillar jag ner igen.. Har varit med om så sjukt mkt och att det ändå finns saker som förvånar mig och kan skada mig.. Oändligheten tar aldrig slut antar jag..

Fyllde ju år i torsdags förra veckan.. Vi var ute på fredagen på Plysch på Lilla Torg i Malmö där Toni hade Svit 401 fest.. Först var vi på middag på Natalie/Pers Krog i Malmö.. Sen var det utgång.. Tog det ganska lugnt med spriten med tanke på att vi visste vi skulle ut på Lördagen och leta karatefylla.. Sagt och gjort.. Drack lagom.. På vägen från Plysch till Buddah Lounge så träffade vi på några polare.. Så vi stannade till och gick aldrig till Buddah utan vi hamnade på Slagthuset efter många om och men.. Det var någon The Voice fest där.. Musiken var skit bra när vi stod i baren och skulle beställa men när vi skulle dansa så sög musiken ganska hårt.. Kvällen var inte riktigt lyckad men inte helt misslyckad heller..

I Lördags så var det först middag hemma hos mamma med vännerna och sen skulle vi börja dricka och sen ut i Malmö.. Hade bokat bord på Privé.. Vi åt som grisar och drack som törstiga svin.. Fulla blev vi dock inte.. Det var helt sjukt.. Vet inte om det var maten som var ivägen eller va fan det var.. Vi drack verkligen jättemkt.. Det var faktiskt läskigt.. Gjorde en massa goa drinkar och en massa frukt Daiquiri.. Och alla vet att de smakar inte sprit hur mkt man än har i nästan.. Typ en drink var en tia..i ett sånt stort vinglas.. Vi drack o drack o shotta o shotta och ingenting hände.. Inte ens när man reste sig upp för att gå ut och röka snurrade det.. Det brukar det annars alltid göra när man rör sig då jävlar.. Iaf klockan tickade iväg och det var dags att bege sig till Malmö.. Väl framme stack vi först in till Privé och hängde av oss och sen stack vi vidare till Swing Inn för att hälsa på alla kollegorna.. Proppat med folk som vanligt.. Efter Johanna fått sin efterlängtade Grasshopper cocktail så stack vi till Privé igen för att invänta vår Champagne.. Hade tappat bort de andra och ringde som en galning.. Som tur var så fick vi tag på de och de väntade vid bordet.. När jag skulle beställa skumpan så fick jag redan problem där.. Han hade bara en flaska vid hans bar o bla bla bla.. Men det löste sig till slut ändå..

Efter andra glaset champagne då jävlar kom fyllan.. Shiiiii vart kom den ifrån?? Helt plötsligt började alla vingla och blev helt utflippade...hahaha.. Vi tappade bort varann som vanligt.. Jag stod och dansade med Johanna när de andra försvann.. Helt plötsligt öppnade sig min väska och mobilen och nycklar o läppglans trillade ut.. Någon kvick jävel tog min telefon... Så nu är jag telefonlös.. Sen träffade jag någon jag inte skulle träffat.. Och bråkade som fan.. Tårarna sprutade och allting kändes bara skit och mög.. Tappat bort alla och hittade ingen.. Kunde inte ringa heller för ingen telefon hade jag.. Trodde inte kvällen kunde bli värre men man ska aldrig säga aldrig.. Kommer inte gå in på vad som hände men det blev min värsta kväll någonsin iallafall..

Allting svartnade för mig och hoppet om ett bra liv dog.. Men jag ska inte ge upp.. Ska tyvärr göra alla som vill det besvikna.. Den jäveln som orsakade det hela kommer åka dit en dag.. Om inte enligt lagen så What Goes Around Comes Around..

Sen förra lördagen har jag inte gjort så mkt mer än att försöka stoppa tårarna och bearbeta det som har hänt.. Allting har en mening sägs det.. Jag hoppas det kommer något riktigt bra ur det helvete jag fått genomgå..

Under helgen tog vi en massa fina och roliga kort från festen och utgången och på de fina drinkar bartendern moi gjorde.. hihi.. men de ligger ju i mobilen som idioten snodde.. Så det finns inga bilder att se..*tår i ögat*

♥ XoXo Nikki.. ♥


RSS 2.0