Ligger De Ovanför Mig Så Funkar Det

Killarna är inte mkt bättre men de har iallafall principer (ok undantag finns det överallt). De flesta killarna rör absolut inte en brud som polarna har "haft". Alla de där "självklara reglerna" för killarna existerar verkligen inte för oss tjejer. Tjejer är kapabla till ALLT när det gäller att haffa en kille hon har fått upp ögonen för. Alla medel som går att använda används. Kan trampa över lik för det. Ett ord. ALLT!!! Det är helt sjukt!! TJEJER ÄR BLAND DET VÄRSTA SOM FINNS!!!

Men frågan är varför?? Den analysen skulle jag vilja ha. Jag menar, det finns tusentals andra, varför just den som någon annan "såg först". Jag vet att förbjuden frukt verkligen är något man alltid är sugen på. Men hur kan man vara så grymt elak att man kan göra vad som helst, tom mot sina vänner för att få som man vill. Jag försöker inte framstå som en ängel, jag har också gjort saker under mina dagar. Men jag har aldrig skadat en kompis för att få som jag vill.

En kille som en polare har dejtat/legat med/är intresserad av eller whatever, vill jag inte ens titta på. Får jag upp ögonen för honom så är det på vänskapsnivå för att jag tycker han verkar vara en bra människa/vän, absolut ingenting annat. Spelar ingen roll hur snygg han är eller vad som helst, har någon annan varit där först så ser inte jag det snygga eller det underbara och perfekta längre. Jag vet inte?? Jag är skum jag vet. Det är samma sak som om man skulle träffa en mega snygg kille/tjej och han/hon har värsta attityden och/eller är otrevlig osv osv, man tappar det intresset man hade från början för att det var bara ett as liksom.

Om din polare träffar en kille/tjej och han/hon inte vill att ni ska lära känna varandra. Är det då dig eller den respektive som polaren inte kan lita på? Eller handlar det om att polaren har dålig självkänsla och är rädd att du ska komma in i bilden och "ta över"?

I exakt ALLA mina förhållanden/dejter så har jag förlorat minst en "tjejkompis". Antingen så har hon varit intresserad eller så vill hon bara förstöra för att han verkar vara ngt bra. Och jag får ju absolut inte ha det bättre än vad någon annan tjej runt omkring mig har det för då råkar jag illa ut.


De är jättebra vänner så länge de ligger ovanför mig på topplistan och alltid är i centrum.. Always and forever..

♥ XoXo Nikki... ♥


Forever Is Just Bullshit

Minnen är fina att ha.. men samtidigt kan minnen göra väldigt ont.. de kan öppna sår som man trodde läkt.. Jag har kommit in i en sån period där jag inte känner igen mig själv.. Jag städar konstant för jag ska slippa tänka.. Jag shoppar en massa, egentligen onödiga saker.. Ska jag gå till Ica för att handla mjölk har jag helt plötsligt plockat på mig en massa saker för flera hundra utan att jag ens hinner tänka.. Jag blir irriterad för minsta lilla.. Och humöret svänger lika snabbt som berg och dalbanan gör..

Häromdagen när jag städade och kom till mina smycken så höll jag i en ask jätte länge och bara stirrade på den.. Jag vet faktiskt inte varför, jag vet inte vad jag tänkte, jag fick en blackout. Tills vargen skällde och jag vaknade till.. Jag öppnade asken och där låg det.. Halsbandet jag inte har velat komma ihåg att jag äger.. Halsbandet med första bokstaven i mitt namn i äkta silver och diamanter.. Halsbandet jag en gång i tiden älskade.. Upptäcker kortet som ligger i.. Läser vad som står i det.. "Jag uppskattar allt du gör för mig gumman. jag kommer aldrig glömma det. Jag kommer alltid finns för dig no matter what. Love you"

ALLTID FINNAS FÖR DIG?? NO MATTER WHAT?? Och var i helvete är du nu då?? Och varför backstabba du mig när jag behövde dig!!!



En gång i tiden var det du och jag mot hela världen.. Varje dag.. 24 timmar om dygnet.. sju dagar i veckan.. var det du och jag.. vi var som syskon.. du var min själsfrände.. De bitarna det saknades av mig fyllde du i.. En massa skoj, stök, bus, kärlek, allt allt allt delade vi.. Vi kunde inte ens äta varsen glass, vi skulle dela. Allt vi gjorde var så sjukt underbart.. Jag kan inte komma ihåg en enda stund där vi hade tråkigt under sex års tid..

Ofta tänkte jag på att det var för bra för att vara sant.. Men det var sant.. iallafall under sex års tid.. Helt plötsligt så vände det.. jag fick ett spjut rakt i hjärtat när jag minst anade det..  jag ljuger om jag säger att jag inte fick förvarningar... Jag märkte att du hade förändrats och saker och ting inte riktigt var som förut.. men jag älskade dig för mkt och det gjorde för ont för att kunna tro något sånt.. Jag blev blind och förbisåg alla varningar jag fick..

I slutet tog jag all skit du gav mig.. Utan att blinka.. Det gjorde så sjukt ont men jag vågade inte göra ngt annat.. Du var en del av mitt liv.. Du blev en syster jag aldrig hade.. Nu har det gått ett år sen jag såg dig för sista gången.. Jag vet inte om jag älskar dig längre??

När du försvann från mitt liv tog du med dig en bit av mig.. Som aldrig kommer bli hel igen.. Det kommer aldrig läka.. Det kommer alltid vara ett öppet sår som påminner mig om händelsen..

Jag hade klättrat upp på toppen men du kunde inte stå ut med att se mig där uppe så du knuffade ner mig till bottens botten.. Än idag har jag inte kommit upp än.. Jag ligger inte på bottens botten men jag ligger fortf. där nere någonstans.. Du lyckades.. Du vann.. Du fick som du ville.. Du knäckte mig totalt och tog ifrån mig allting.. Men glöm inte att det var DU som lärde mig What goes around comes around.. En dag kommer jag nå toppen igen.. Det kommer ta tid.. men tiden har jag..

Efter allt som hände var det ett helvete.. Men det räckte inte.. Du skulle göra det ännu värre för mig.. Du önskade nog verkligen jag skulle ta mitt liv.. Var jag än gick fick jag höra rykten och snack.. Du skulle verkligen ta ifrån mig chansen att någonsin kunna komma upp igen..

Det gör så fruktansvärt ont att tänka på det.. Fast det har gått mer än ett år.. Tårarna rinner som ett vattenfall varenda gång.. Jag älskade dig verkligen med hela mitt hjärta.. Du hade kunnat få mitt liv utan tvekan om du hade varit i nöden.. Hela sanningen om varför saker och ting blev som det blev vet bara du och jag innerst inne.. Men jag måste säga att du är grym på att hitta på historier för när du har smutskastat mig och berättat "storyn" för folk, du kanske ska hålla dig till en och samma story..

Men som sagt.. Sanningen?? Det spelar mindre roll nu.. Du har gett mig livets största läxa.. Innan detta hände trodde jag att jag varit med om det mesta och att det inte fanns mkt som kunde chockera mig.. Men efter backstabben du gav mig, nu finns det verkligen ingenting som kan chockera mig.. Jag hoppas du är förberedd på allt som kommer slå tillbaka till dig själv för allt du har gjort mot mig..



♥ XoXo Nikki... ♥


JAG BLOTTADE MIG FÖR POSTGUBBEN

Om du tittar på mig, rör på mig, luktar på mig och studerar mig riktigt... Så ser jag vaken ut.. Men egentligen är jag inte vaken för fem öre.. haha.. Jag skulle ju lägga mig "tidigt" igår/inatt ju.. Sa Godnatt till laptopen typ kvart över ett.. Men inte kramade jag kudden efter det.. Efter jag slängt in blogginlägget så ja, jag vet faktiskt inte vad jag gjorde?? haha..

Jag somnade kanske vid tre.. fyra och en halv timme senare, alltså halv åtta ringer det på dörren som aldrig förr.. Först trodde jag det var en dröm, sen hör jag att det fortsätter att ringa och att vargen blir helt hysterisk därute, upp studsar jag snabbt som blixten.  Ögonen halvöppna och fattar ingenting, när jag redan har kinesögon som aldrig är helöppna..haha..
När jag öppnar så är det postgubben som ska leverera mitt hår till kunden jag ska ha senare idag. Han tittar och hälsar med värsta smilet som om han varit vaken hela livet..

Jag fick en konstig känsla och tackade snabbt för mig och stängde dörren.. När jag trippar mot sovrummet och går förbi speglen i hallen backar jag tillbaka för att kolla en extra gång med mina halv öppna ögon.. JAG HAR ÖPPNAT FÖR POSTGUBBEN OCH STÅTT FRAMFÖR HONOM MED VÄRSTA RUFFSEN I HÅRET, BRÖSTVÅRTORNA I VÄDRET (EHH NEJ JAG HADE INGEN KONSTIG DRÖM UTAN DET ÄR SVINKALLT I LÄGENHETEN) OCH SVARTA HOTPANTS MED KONSTIGA SNÖREN SOM BARA HÄNGER OCH SKRIKER DRA AV DE TYP..HAHAHA.. Det enda som saknades var ju typ att snobben skulle sitta på mina hotpants och att linnet skulle vara genomskinligt, fast å andra sidan behövdes ju inte det för att bröstvårtorna skulle titta ut.. Tänk om han trodde att jag ville visa upp mig sådär... Oh my god!!! Vad tänkte jag med?? Eller ja, jag tänkte ju inte!!! HÄDANEFTER SKA JAG SOVA MED BH, MUNKTRÖJA OCH TERMOBYXOR/SKIDBYXOR!!!!

 
image157


Jag hoppas ju att det VERKLIGEN inte är som vissa säger, att så som morgonen börjar kommer dagen sluta.

XoXo Nikki...


Stolt Över Mig Själv

Haha.. Idag har vi varit på Ikea.. Jag, halvan och Lollo Rosso.. Vi åkte inte förrän vid fem.. Så det var skönt för där var knappt något folk.. Jag får panik annars.. Har varit duktig och äntligen köpt alla gardinstänger som behövs och sånt.. Och mitt efterlängtade nagelbord.. som jag tjatat så länge om.. Så nu saknas det bara att sätta ihop allting och borra upp allting.. Så snart ska min sparkdräkt på och jag ska leka byggare o allt vad det innebär.. haha..


Jag missade Gossip Girl.. *Snyft* Så jag kommer hänga den som berättar någonting.. Och jag hoppas den går i repris?? Annars blir jag tår i ögat..

Vad har jag annars gjort idag då?? Tycker jag har haft en massa telefonsamtal att ringa hela dagen.. Ringde några samtal till pappa.. Ringde folk som sökt till fotografjobbet på Piccaboo.. Träffat exstensionskund.. Beställt hår.. Jagat mitt försvunna hår och nagelslip.. Sen dess har jag inte sett min mobil och jag vet fortfarande inte vart den är.. haha.. Orkar faktiskt inte bry mig heller..

Som vanligt så är jag jätte dålig på att lämna tillbaka filmer jag hyrt i tid.. haha.. När jag väl gör det så blir videogubben faktiskt förvånad.. *S* Jag kom faktiskt ihåg det idag, att jag skulle lämna filmerna innan sex.. Jag och halvan skulle handla mat och laga ngt gott så skulle ta filmerna då.. Tills Lollo ringde och fråga om vi skulle till Ikea.. Då glömde jag filmerna totalt, tills vi var halvvägs till Ikea och Väla.. haha.. Nåja.. Inget ovanligt som sagt..!!!

Nu ska jag nog ta och krama kudden och träffa John Blund.. Sov gott och dröm sött!!!


XoXo Nikki...


Kärlek På Menyn...

image154

Kärlek på menyn heter den på svenska.. Denna filmen har vi ugglat till idag.. Så sjukt mysig var den.. Jag trodde faktiskt denna filmen var överskattad.. Men den var jättebra faktiskt.. Hon är ju bara så sjukt vacker.. Catherine Zeta Jones..

Är inte på humör idag.. Så borde gå och krama kudden och invänta en ny dag.. Just nu är jag så sjukt trött på allt och alla typ.. Återkommer imorgon med mer information om detta möget jag fastnat i.. Godnatt så länge!!!

XoXo Nikki...


FilmTajm...

Nu har mina underbara tjejjer precis lämnat mig..*Snyft* Vi har kollat film och krängt massa choklad o popcorn.. haha.. Inte bra för min mage nej det vet jag redan om.. Vi kollade på två jättebra filmer.. De måste ni ABSOLUT se..

Det är kul att tänka efter hur man sitter och sånt när man kollar skräckisar.. Jag har alltid fötterna uppe plus täcke och ska alltid sitta i kanten bredvid någon annan som jag kan skrämma eller som jag kan ta tag i när jag blir rädd..haha.. Emma sitter hopsjunken i soffan med fötterna helt raka nere på golvet och alltid ska sitta bredvid någon.. Johanna sitter oftast ensam på fåtöljen med benen på andra fåtöljen.. Jag vet inte varför men att ha fötterna uppe och ett täcke känns som en trygghet.. hahaha..

image151


 

Denna var sjukt bra.. Helt oväntat vad som egentligen pågick.. Denna borde typ alla killar se.. Och sluta underskatta brudar..haha.. Nej men den var faktiskt HELGRYM!!!!!!!



 

image152

Först när jag såg trailern på reklam när jag skulle kolla på någon annan film så trodde jag den skulle vara bra. Sen fick jag för mig att det nog var en B film.. Men den är faktiskt också jättebra.. Helt klart värd att se också.. Har hört att det är många som inte förstår slutet.. Man tycker nog den är knas om man inte förstår slutet och fattar budskapet.. Uppskatta det man har är något man alltid ska komma ihåg!!!

XoXo Nikki...



Tagit-Hand-Om-Mig-Själv-Fredag

Egentligen kunde jag ha stannat kvar i Stockholm en dag till eftersom jag inte ska jobba förrän imorgon. Men jag hade "planerat" eller jag tänkte iallafall umgås med Louise idag, men hon fick visst andra planer för sig så det sket sig. Men skit samma. Tid för mig själv kan jag aldrig få för mycket utav.

Jag har precis klättrat ut från det varma sköna bubbelbadet. Har kletat in mig själv i BodyButter från The Body Shop så är helt kladdig och har kladdat ner hela min laptop också. Haha. Men det går att torka av. *Tror jag iallafall*
Borde ligga och sova för jag har bara sovit två timmar inatt som jag nämnde innan, men känns slösigt att sova bort en hel fredag ju. Så jag har *äntligen* spikat upp alla tavlor som ska upp. Har dragit ut på det så länge som det bara går ju. haha..

Sen hade jag inget vettigt för mig och tänkte att jag fan inte ska sitta med min laptop och uggla.. Så jag tappade upp ett varmt bubbelbad med en massa sköna och bra oljor.. På tal om det, har en rätt rolig historia om "Ett Romantiskt Algbad jag kan berätta någon dag"
Klättrade i det stora stora badkaret och bara degade till sköön musik.. Slängde på en ansiktsmask och en hårinpackning.. Har tom hunnit göra en kroppspeeling för att bli av med äcklig gammal hud.. *Yerk*
Nu sitter jag inkletad i bodybutter och har ett sånt där konstigt plåster på näsan, hakan och pannan för att rensa poooooooooooooormaskar..*Yerk igen*
 
Sitter och funderar på om jag ska fixa mina naglar eller inte.. Plockade av gelen på mina naglar för nårra veckor sen och har knäckt alla mina egna naglar på jobb. *Snyft* Så nu måste jag göra en förlängning och odla mina egna naglar på nytt igen.. *bölar*


image149

Jag och BIG SMAAAAAAAAAJJJL går verkligen inte ihop.. Det kan ni ju bedömma själva.. haha..

image150

Jag vet inte om vi försöker pussa fotografen eller om vi försöker vissla..Hur som helst så ser det inte normalt ut iaf.. haha


Känns som jag glömt att göra något "rensande", måste nog göra en checklista för mig själv för att kolla.. =))

Klippa tånaglar
Kroppspeeling
Bubbelbad med oljor
Ansiktsmask
Hårinpackning

Tömma porer
Kleta in kroppen
Kleta in ansiktet

Kleta in mina hälar med den konstiga specialkrämen
Plocka Ögonbrynen
Bygga Naglar


Se visste det var något jag hade glömt. Ögonbrynen. Hahaha.. Säkert något mer??? Nej nu ska jag inte sitta här mer.. Får se om jag pallar bygga naglarna.. Annars kommer jag nog krama en film och en fet strut med glass.. *Mumma*

XoXo Nikki...


UPPDATERING!!! AJ AJ AJ AJ AJ AJ AJ OCH AJ!! JAG VAR NOG INTE SÅ SMUTSIG SOM JAG TRODDE.. NÄR JAG SKULLE DRA AV DE SATANS POOOORJÄVLARRUTTNAFANAPLÅSTERNA.. DET FASTNADE MER HUD OCH SMÅHÅR ÄN POOORMASKOR... FYYY FAN VA OOOOOSKÖNT..!! *RYSER*




Posten Kan Dra Åt Helvete & Suga Björkträdet

Så sjukt irriterad är jag just nu, så trampa mig absolut inte på svansen idag för då spricker jag förmodligen..
Jag har beställt en elektrisk slipmaskin till naglar från skolan, den fanns inte på lager när jag var där så jag blev lovad att den skulle skickas från huvudkontoret. Pratade med de igår och den skulle komma fram idag. Fick kollinr och allt. Men tror ni jag och Posten kommer överrens som vanligt?? Nej exakt.. Mitt paket har fastnat någonstans. I någons jävla hål och den jävlen kommer få sota för det. Sist jag beställde en, ja då levererade de den fel, så någon jävel har tagit emot min slipmaskin som kostar flera tusen. Denna gången sa jag att jag ville ha den till posten så hämtar jag den själv.. Men inte fan fungerar det i heller..

Tycker det är helt jävla sjukt att man kan ta emot saker och ting som levereras hem utan underskrift och legitimation. Speciellt när det finns så jävla många idioter som tar emot saker och ting och säger de heter si och så fast de inte gör det. Gratis är gott men fan har ni ingen skam i kroppen eller, finns faktiskt folk som har betalat för sina saker och inte har lust att ge bort saker som kostar flera tusen till främlingar.

I förra veckan beställde jag hår.. Beställde på express så jag skulle få leveransen dagen efter.. De hann inte skicka det med express eftersom vi dividera så mkt fram o tillbaka med färg så det fick bli med A-post, tror det heter så. I vilket fall som helst, de meddelade mig att det brukar komma fram dagen efter ändå men när posten kommer med vanliga posten istället, express kommer med bud hem innan klockan nio. Det har gått mer än en vecka och jag har fortf. inte fått mitt hår, så som vanligt så har väl någon annan tagit emot mitt hår, också på ett par tusen. Detta är ju så jävla trevligt..

Fy fan va jag hatar Posten.. Hoppas hela jävla postkontoret flyger iväg med stormen eller nåt sånt.. Senast jag beställde hår, då var det också med express som skulle komma hem innan klockan nio. Jag fick hämta det själv för de hade glömt det. Gången innan hade de glömt det och sen råkat skicka iväg det till ICAs post istället för att ha kvar det på företagscentret. Gången innandess så hade de gjort samma sak fast ännu värre, då hade Icas personal slarvat bort det. Tjejen tom säger nu kommer jag ihåg, jag höll i det i morse men nu hittar jag inte det, hoppas ingen snott det. VA FAN ÄR DET FÖR JÄVLA IDIOTER SOM JOBBAR PÅ STÄLLENA ASSÅ HELT ALLVARLIGT.

Jag har inte ens ord och säga om det mer än ILSKA!!!!!!!!!! Tack för ni förstört min helg!!!!!!!


XoXo Nikki...


Kysser STHLM Adjö.. *suck*

"Fällde en vacker liten tår när hon vände sig om för att ta adjö av den underbara huvudstaden Stockholm och kramade sina vänner hårt.. Fällde ytterligare en tår när hon tänkte att det kommer dröja innan hon återvänder tillbaka.. Och en tredje tår när hon tänkte på vad hon hade att vänta sig när hon kom hem.."

Hahaha.. Vad var det där för något?? Och vart kom de ifrån?? Ja jag har ingen aning.. haha.. En gast som flög i mig..

Nu är jag hemma igen och det är faktiskt sant att jag redan saknar Stocholm.. Varför flyttade jag inte dit för gott?? Varför kom jag tillbaka?? Varför varför?? Den frågan lär jag aldrig få svar på..

Snabbisen i Sthlm var alldeles underbar.. Hade sjukt roligt och sjukt mysigt och sjukt stressigt med alla möten.. Kändes som om jag var där i trettio minuter fast jag var där faktiskt en och en halv dag.. Mer detaljerat om vad jag sysslade med där uppe kommer senare.. Just nu är jag för trött.. Har sovit typ två timmar.. Vill inte sova heller för då kommer jag bara sova bort hela dagen.. Jag kanske lyckas somna tidigare ikväll om jag lyckas hålla mig vaken??


image148

XoXo Nikki...


Tjäna Bra Extrapengar & Ha Skoj Samtidigt..



Nu söker Piccaboo dig som är en festlig fotograf i Helsingborg!
Du ska vara pigg och glad. Erfarenheter av fotografering är ett stort plus men inget måste. Att du gillar att mingla och att känna på pulsen nattetid är bara en bonus... Känner du dig lämplig för jobbet, eller vet någon som är det så vänta inte utan hör av dig NU!!! 
 
Vänliga Hälsningar

Nikki
Piccaboo-ansvarig Helsingborg
[email protected]
image147

XoXo Nikki...

Det är ett superroligt jobb, hade jag själv inte varit upptagen på helgerna hade jag själv kidnappat kameran för att sticka ut och leka paparazzi. Jag önskar faktiskt jag hade kunnat göra det själv. Nytta och nöje plus pengar, det är inte ofta man hittar ett sånt jobberbjudande.


En Tanke Till Sam...

Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva och få ut av detta.. Jag vet inte riktigt hur jag känner eller ska känna..
Det jag vet är att jag saknar dig otroligt mkt och älskar dig överallt annat.. Häromdagen var jag vid din grav och det gjorde så otroligt ont helt plötsligt när jag tittade på gravstenen.. Det gjorde så ont att tänka att jag aldrig mer få se dig.. Att aldrig mer få höra din röst.. Det var sex år sen du lämnade oss.. Det gör fortf. sjukt ont.. Tiden läker alla såren sägs det ju??

image145

Jag har aldrig riktigt förstått sanningen att du är borta för gott och jag kommer nog aldrig förstå det heller, eller acceptera det??!! Varenda dag vaknar jag med en tomhet som aldrig kommer att fyllas ut igen.. Tårarna forsar nerför kinderna och det går inte att stoppa, jag vill inte heller, för det är ganska skönt ibland.

När du försvann till andra sidan förlorade jag inte bara en storebror, jag förlorade även min bästa vän. Du var mitt allt som alltid forstod mig och som alltid ställde upp för mig i vått och torrt oavsett situation. Du har och du kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta och du lever vidare med mig i mitt hjärta.. Always and forever..

image146

Jag vet inte vart du är eller vad du gör. Jag vet inte vad som händer efter döden och om det händer något. Oavsett vad så vet jag att du har det bra och du väntar på mig och tar emot mig den dagen det är min tur..

 
♥ Kärlek från din lillasyster.. ♥


 


Kräftfest blir Kn*llfest...

Haha har inget vettigt för mig just nu.. Sitter och ugglar på MSN.. En polare berättade precis en sak för mig..

Snart kommer värmen, sol, semester och vårkänslorna tittar fram. Likaså gör kåtheten och pirret i magen. *S*
Sol, semester och nio månader efter (Läs Maj) det varit kräftskiva så ploppar det fram barn.. Och de är faktiskt inget påhitt.. Det föds flest ungar i Sverige i Maj.. Speciellt kring den 14maj, och det är ungefär nio månader efter midsommar. Så fyller du år då eller känner någon som gör det så vet du vad dina föräldrar gjorde på kräftskivan iaf.

image144

Haha..Aww så söt..

♥ XoXo Nikki.. ♥

Kommentarer..

Eftersom jag inte vill kommentera i min egen blogg för det känns si så där.. Den som har läst de inlägget och kommenterar kanske missar att jag kommenterat tillbaka på samma inlägg.. Det brukar vara så för mig iallafall.. För jag bläddrar ju inte tillbaka där jag redan varit o läst.. Ok jag vet inte vad jag försöker komma fram till.. Klockan är halv tre och jag ska dejta John Blund men innan dess så tänkte jag svara till lite kommentarer till folk som inte har blogg jag kan svara till...

Christian Widman Karlsson:

Jo Chuck And Larry var megaball. Kul du håller med din fjant. haha.. Kinesen och sin cirkelförklaring?? haha.. Glöm inte att jag har lite kinesiskt blod som rinner i mina ådror så Jackie Chan kanske är min nånting släkt nånting so watch out buddy.. haha..
Dessutom så var han faktiskt ingen kines.. Det är ju han vad han nu heter som spelar en wannabe kines bara..*snyft*

Angående min Magic Bullet, jag höjde precis hans position till en av mina bästa vänner igår. Så talar du om för mig att han kommer dö? Vad är detta? Vadå glädjedödare? Jag tycker ju om honom! *snyft* Vadå gummipackningen?? Min Magic Bullet är av plast och inte gummi så du drömde antagligen och pratade om dina andra gummisaker som brukar spricka/gå i sönder.. *asg*

puttefesken:

Jag vet att det är snuskhummers som läser min blogg, speciellt du. Har ingen aning om vem du är men jag har mina snuskiga tankar om dig ändå.. ahahahha..
Och förresten.. Jo jag gör exstensions på killar.. Ska vi ha en dejt?? Och du.. Jag gör inte det på första dejten.. Asså dina exstensions då och tänk inte på annat nu.. *asg*

Lollo Rosso:

Din basshunter blogg kommer.. Det är helt sent nu, så det är inte roligt längre.. Men ja den kommer upp nångång.. haha..

Sist men inte minst herr/fru annonym:

Det är rätt kul att vi pratade om dig häromdagen. Jag nämnde för en polare att jag inte hade fått några elaka kommentarer än så länge på min blogg.. Osså dyker du upp.. Vilket sammanträffande.. När man pratar om trollen så.. Om du tycker jag är så sjukt störig varför läser du min blogg?? Jag har inte bett dig eller?? Du ger mig en fråga som "Vart är du vacker någonstans?, varför sägs det du är skitsnygg? Jag ser ingenting. Och du skriver som en kråka"

Var i min blogg har jag någonsin skrivit jag är skitsnygg?? Måste ha varit min lilltå som skrev det för jag kommer inte ihåg att fingrarna gjort det iallafall.. hahaha.. Sen vet jag att jag har stavfel och en massa annat som är fel i min text.. Har väl inte heller påstått jag skriver perfekt eller??

Gulligt att du orkar printa ner nästan en halv A4 och ge mig en massa kritik. Hur lång tid tog det?? Jag orkar inte med dig mer iallafall.. Fortsätt läs och njut eftersom du inte verkar ha något eget liv.. *Lööve*

Ps. Jag hoppas du vet om att det går att kolla upp dig om jag hade haft viljan. Men nej. Roar detta dig så varsågod darling.

♥ XoXo Nikki.. ♥

Gossip Girls Tittar på Gossip Girl...

Idag har jag inget vettigt att skriva.. (Har jag någonsin haft det??) Har inte hänt så värst mkt idag.. Träffade mina Gossip Girl innan för vi skulle kolla på Gossip Girl ihop.. Mina underbara töntar som gjorde mig sällskap var Emma, Johanna, Sara, Emilia och tom Shira kollade på tv med oss.. haha.. På tal om Gossip Girl så frågade någon mig för ett tag sen om jag alltid använt XoXo eller typ fått det från Gossip Girl.. Och svaret är att jag inte snott det från Gossip Girl utan jag snott det från T.. hehe.. Och ja det har jag använt länge.. Typ sen jag började blogga på Lunarstorm då det hette dagbok??hahaha.. Har faktiskt inte ens lagt märke till att de säger det i slutet av serien förrän jag blev påpekad/frågad.

Fick ett intressant samtal innan om en sak, men jag har inte riktigt bestämt mig så jag väntar med att berätta vad det är.. =))

image143

Har ni smakat de nya tra-la-la chipsen, med smak av Italien?? Om inte så gå och köp dem, för det är bara limited edition. haha. Nej men allvar. De är faktiskt goda.. Drömde mig tillbaka till Milano när jag åt de..*skratt*

Nej nu ska jag faktiskt gå och dejta John Blund.. För imorgon ska jag ragga någon som kan Photoshop och/eller Indesign. För jag orkar/hinner inte både lära mig och göra det som jag vill.. =))

Sov Gott & Dröm Sött!!!

♥ XoXo Nikki.. ♥


Trillade Ner Från Fel Sida Av Sängen..

Imorse så vaknade jag på fel sida.. Eller rättare sagt redan i söndags var jag på lite deppigt humör.. Och det blev värre idag.. Det gjorde inte saken bättre att jag fick sju helvetes ont i magen pga det jag åt igår.. Men det visste jag ju redan eftersom jag egentligen inte får äta.. Men men.. Så eftersom allt bara var pest och kolera idag så har jag haft mobilen på ljudlös hela dagen och inte ens kollat på den, eller rättare sagt ända sen igårkväll.. Och telejacket till min hemtelefon har jag dragit ut också.. Kände att jag ville inte veta av någon och bara ha lite deppigt quality time för mig själv.. Eller rättare sagt det var quality time för mig själv och vargen.. för honom blir jag ju aldrig av med.. hehe..
 
Förutom de gångerna jag varit ute med honom idag så har jag bara legat och kramat täcket och kramat den onda magen.. Var jätte sugen på smoothie innan efter vi hade varit och hyrt film.. Så det blev en hallon och jordgubbs smoothie.. Passade på att använda min nya Magic Bullet. Skiiit cool var den. haha.. Bättre än en blender för med denna kan man hacka o mixa o göra juice.. ja allt.. men sjukt mkt tillbehör.. 21 stycken är väl ganska mkt?? haha.. vet inte ens vad hälften är för ngt.. hahaha..



image140

Nu när jag kollar på bilden vill jag faktiskt ha en till.. haha.. men klockan är för mkt och jag har för ont i magen för att ens röra mig från sängen..*suck*


   
image141
Så mkt delar att inte ens alla delar fick plats på bild.. Den har faktiskt en mega stark motor för att vara en sån liten mackapär.. Trodde aldrig det faktiskt.. Och för er information så har jag faktiskt INTE köpt den på Tv-Shop.. Kollar inte ens på Tv-Shop.. haha.. Men har hört den finns där för mkt mkt billigare än vad jag köpte den för.. Så ni vet.. och den är grym..Man kan göra nästan allt.. Sallad o tacos o smoothies o hacka o mixa o pressa juice.. ja.. Bara fantasin sätter gränser.. min nya bästis.. =)) *gjorde jag smygreklam igen precis??*


När jag och vargen trillade in i videobutiken så var det skit varmt där inne, sån äcklig bastuvärme. När vi gick fram till kassan så pratade killen som jobbade där ganska mkt.. Vargen tog några steg fram och luktade och kollade helt plötsligt på mig jätte konstigt och backade. Sen kände jag en konstig lukt och jag höll på att kvävas och kräka.  Ville bara ut därifrån så jag började backa och tackade för mig och killen fattade nog jag ville gå. Han sa att han skulle ta lite friskt luft. Konstigt att det kom just då. Vill inte ens tänka tanken på att han stått där och pratat med mig och släppt en bomb samtidigt. Aaaa men fyyy faaaan va äckligt.. *ulkar* För en sak är säker, att det inte var min varg, eftersom stanken kom framifrån och vargen stod bakom mig..




image142

Denna filmen tjatade jag skit mkt om att jag ville se när den kom ut på bio. Vi skulle se den jättemånga ggr men alltid dök det upp någonting. Nu har den äntligen kommit ut på DVD. Den är faktiskt skit ball, värd att se. Hade hört från ett par killpolare att de inte alls tyckte om den. Men det förklarar saken, de har ju värsta bögfobin. Haha.. Men de är ju inte bögar på riktigt..?? Det är äkta vänskap och kärlek i filmen, sånt gillar vi. haha.. Ohh nej det är ingen tjejfilm.. 

♥ XoXo Nikki.. ♥



Piercing i foten..

Denna helgen har jag jobbat så någon myshelg har det definitivt inte varit. Just nu är jag egentligen för trött för att överhuvudtaget röra mina fingrar ens.. Men jag förstår inte varför jag sitter med min laptop i knäet istället för att krama kudden???? Jag har inget bättre för mig så just nu bloggar jag och sitter på msn.. Den roligaste jag pratar med just nu är C som tycker jag liknar Queen Latifah.. Ehh.. Ok.. För trött för att gå in mer på det.. Så det får bli ett annat blogginlägg..

Jag har lagom stora problem med att försöka sova, gör inte saken bättre att John Blund glömmer att nanna mig var och varannan natt iheller.. Tycker inte om att gå och lägga mig för när jag ligger still och allting är tyst så smyger alla tankarna in i mig som inte borde vara där.. Ok jag kan nästan slå vad om att det finns snuskhummers som läser min blogg. Och nej det är inga snuskiga tankar som flyger in i mig utan andra mindre trevliga sådana.

I fredags var det jätte lugnt på jobbet. Men sjukt roligt var det ändå.. Detaljerna sparar jag för mig själv och för de inblandade så klart...  I lördags var det jättemkt att göra på jobb såklart.. Hände också en hel del saker.. Som sagt vi har aldrig tråkigt på jobb för det är alltid något som är på gång.. haha.. Som sagt så lär man sig nya saker varje dag.. Och i lördags var det väldigt lärorikt för mig.. Fick reda på mkt saker om människor jag aldrig hade kunnat tro såna saker om.. Men återigen.. Skenet kan bedra..

Efter stängning när vi städade så piercade jag min fot.. Eller rättare sagt Frank Lucas hjälpte mig.. Jag skulle gå ut från baren helt plötsligt kände jag att det stack rakt in i foten från sidan och jag skrek som en stucken höna.. När jag kollar ner så ser jag att där sitter en namnbricka på sidan av min sko och nålen har åkt hela vägen in.. Snabbt som fan fick jag rycka ut den och jag hade trampat på "Frank Lucas".. Vem som nu har "Frank Lucas" som namnbricka tänker jag inte nämna.. (Ja inte "Frank Lucas" iallafall om det nu är någon som är trögfattad och som läser bloggen) Så nu tack vare "Frank Lucas" så haltar jag som en jag vet inte vad riktigt.. Vill ni ändå veta vem "Frank Lucas" är så får ni besöka oss på jobbet aka Swing Inn.. Vadå smygreklam.. hahaa Fjant

Idag har jag syndat Big Time.. Hahaha.. Johanna var här och vi hade lite mystajm.. Jag gjorde baguetter i ugnen som jag gjorde till mamma som jag inte kunde äta, har varit döö sugen sen dess.. Så idag då jävlar.. haha.. Idag har jag ätit både Baguetter, äppelpaj och en fet strut med glass.. *Mumma* Gissa vem som kommer ha magont lite senare och imorgon.. JAG!! VEM ANNARS.. men det är värt det.. hahaha..


image139

Jag kom på en sak precis.. Vi åt allting i en sjuk ordning.. haha.. Vi var först och handlade.. När vi var och handlade frågade jag Johanna om vi skulle baka äppelpaj, när vi kommer hem ska mamma precis stoppa en äppelpaj i ugnen. Lite sjukt.. Hur som haver så medan äppelpajen är i ugnen så äter vi kulglass på strut och sen gör vi baguetterna och äter.. ahaha.. jaja.. det är ju vi så det chockar väl ingen..

image136

Mammas äppelpaj. Tycker inte den ser god ut på bilden. Men fy fan så smarrig den var.. hihi..

image137

Smarriga grova baguetter med vitlökssmör, sallad, champinjoner och ost.. *Luktar gott*  Och en mega god Passionsfrukt Juice..

image138

Nu ser den god ut.. Med VANILJSÅS.. Innan var den naken i formen..haha  *Mumma*

Det var ju jättefint väder onsdag och torsdag.. Blev på så himla bra humör och allting kändes toppen av snoppen fast det inte var det.. Men visste ju det var en dröm för på fredag morgon så vaknade man ju upp till grått väder igen.. Får väl lära mig att älska gråa moln istället..


image129

 

Mitt försök att fotta solen.. hahaha..


image130

Mitt andra försök att fotta var då MIN blåa himmel.. =)



image131

Louise på väg till jobb.

image132

Och jag också på väg till jobb. Fast med ett PÅKLISTRAT SMILE.

image133

Det sägs att choklad&vanilj är en bra blandning.. haha

image134

Vår kära personalmat.. Fisken ser så krispig och smarrig ut att jag saglar (eller hur det stavas). Ser nog helt vanlig ut i andras ögon men jag har ju inte fått äta vad jag vill på snart två veckor utan levt på "välling" pga magen.. =(

image135

Här har ni mig.. Snyggare än så här har jag nog Näääver varit.. hahaha.. Varit vaken i mer än 24 timmar och på väg hem från jobb.

Obs!!! Den sista bilden kollar ni på eget ansvar. Den tilltalande (läs mig) står inte för framtida mardrömmar.

♥ XoXo Nikki.. ♥




Exstensions Taaaajm...

Shit idag när jag vaknade så trodde jag inte det var sant.. Jag fick gnugga mina ögon två gånger och nästan knipa mig själv för att se så att jag inte drömde.. Heeela himlen var blå och solen var framme.. Jag sa för någon dag sen att jag nästan har glömt hur solen ser ut för den har inte varit framme länge, han (eller vad solen nu har för kön) kände nog att jag saknade honom.. hahaha.. Såå sjuuukt underbart väder.. Humöret var på topp.. Vargen var helt upp i varv.. Vi har nästan bott ute idag.. Sååå skööööönt.. Gick en mega långrunda med honom.. Ringde Johanna och skulle trilla förbi på kaffe men hon skulle till hästen Valle för han hade skadat sig.. =((

Så jag och Vargen vandrade vidare.. Vi var nog ute i två timmar eller något sånt.. Lääänge var det iallafall.. Så mysigt.. När jag kom hem fixade och trixade jag lite.. Sen skulle jag och vargen ut o leka igen.. Måste ju passa på när vädret väl tillåter en att vara ute så mkt.. Vi hann inte vara hemma mer än ungefär fyrtio minuter så slutade Malin och droppade in. Så då var det dags för mig, Malin och vargen att sticka ut igen.. haha.. Vi stack ner och köpte en jättefin bukett med rosor och gick vidare till brossans grav för att sätta den.. Blev ingen bild tyvärr =(( 

Alla ♥Hjärtans♥ dag idag.. Hoppas alla mina nära och kära har haft det underbart.. Alla trodde jag skulle må helt dåligt av att fira dagen som singel.. Har ju annars firat fyra Alla ♥Hjärtans♥ dag med Jeppe.. Men men.. Jag överlevde trots allt.. Haha.. Jag vet inte om jag hade känt mig deprimerad ifall det hade varit grått o mulet och dåligt väder.. Men idag var vädret så fint och jag kände mig helt pigg.. Har inte ens tänkt på det..

Jag blev påmind om mina underbara dagar med Jesper när jag var inne hos floristen och skulle köpa blommor till graven.. Hon sa att det var tur jag kom nu för det var mega kö innan för hon hade nyligen bundit en stooor bukett med 100st en meters rosor.. Och samma tjej skulle få den stooora Miranda nallen som är en meter hög. Så sa hon den tjejen som inte blir glad, det måste vara något fel på henne. Hahaha.. Jag var med om samma sak när jag var tillsammans med Jesper, och glad är bara förnamnet.. Jag älskar rosor, jag älskar miranda nallar, och jag älskar Jesper..  Det var inte mer än perfekt.. Men men.. det var det förflutna.. Fina minnen för livet har jag iallafall..

Idag har det varit exstensions taaajm för mig.. Så just nu har jag så sjukt ont i min hårbotten för fästena sliter sönder min hårbotten..hahaha.. Hoppas John Blund kommer med MKT sömnpiller ikväll för det krävs för att jag ska sova med de här spikarna i hårbotten..

Här är liet bilder på Louise aka Lollo Rosso by me.. Steg för steg hur hon såg ut innan jag blev färdig.. hihi..

             


image120


Jag tyckte Louise skulle passa i dreadlooks så jag testade en men hon höll inte med så vi fick plocka bort den.. =((

image121


Såhär blev resultatet och Louise blev ännu sötare än vanligt.. Ändå är denna bilden tagen innan håret är klippt och stylat.. =)) Hihi..

Här är lite bilder på Sara steg för steg innan jag blev färdig med henne.. hihi..

        


image127


Så här blev resultatet på söta Sara.. Dåligt ljus så man ser inte färgerna så bra men jag lade i olika blonda nyanser så det smälte in i hennes egna hår eftersom hon själv hade så många olika blonda.. Det blev ubersnyggt..

Ps. Har ni märkt så duktig jag är på att dela upp min text. Fick ju klagomål häromdagen att allting sitter ihop och det är jobbigt att läsa..*ler* Dock orkar jag inte läsa igenom det jag skrivit så stavfelen och att styckena kanske inte hänger ihop.. Ja det får ni leva med.. hihi..

♥ XoXo Nikki.. ♥



♥ Mina Söta Besökare.. ♥



Jag har bara varit tillbaka i några få dagar i nörd bloggandet.. Och vips så har mina besökare stigit som bara den.. Men vilka är ni?? Varför kommenterar ni aldrig?? Såå jävla tråkigt.. Jag vet att jag har en massa snokare som inte vågar för stå för det.. *pikar* Men alla på statistiken kan väl inte vara snokare eller?? *grubblar*

PS: NI HAR VÄL INTE MISSAT ATT NI KAN LÄGGA TILL MIG PÅ "FÖLJ BLOGGEN" IKONEN PÅ VÄNSTER SIDA UNDER MIN BILD.. SÅ VET NI NÄR JAG HAR UPPDATERAT.. =))

♥ XoXo Nikki.. ♥

Uppdaterar senare: Varför syns inte mina ♥:an på rubriken? Utan enbart här och på vänsterspalten?? Snyft..

Kan Inte Andas...

Jo lite kan jag väl andas annars hade jag ju inte varit levande.. Men fyy i helvete va jobbigt det är att andas idag.. Har städat så himla mkt och igår när jag skulle gå igenom alla skokartongerna så var där ju en och annan dammråtta bakom alla lådor.. Och som dammallergiker så mår man inte så bra av det.. Jag hade svårt att andas igårkväll och när jag vaknade var det ännu jobbigare, visste det inte var förkylning för det känns helt konstigt i näsan.. Sen "kom jag på" att jag är ju allergisk mot damm o skit o mög.. Det känns som desto mer jag städar desto mer skit hittar jag att städa och snabbare samlas det damm???

Förresten jag kom på en rolig sak.. På tal om att "glömma" att man är allergisk.. Hittade ett par skivor igår med "gamla" kort.. En skiva som är från Holland förra året när jag, Johanna och company var där.. Så sjuka kort.. hahaha.. Ett par kort där vi står bakom björkträden och sysslar med jag vet inte vad.. Inte undra på att näsan rann och ögonen både svullna och kliade då också.. Jo men jag hade ju då också "glömt" att jag är pollen allergiker..hahaha.. Nikki i ett nötskal som vanligt...


image104

Skulle Johanna fottas eller skulle trädet fottas?? Väldigt snett vilket som..

image105

Aaaahiiiiiiihiiii


image106

"Deeeeet hääääär är då ett björkträd"

image111

Jag syns inte här va??


image108

Sjunger jag med trädet eller vad gör jag?? Eller bråkar vi?? "Haaaaaaaajjjaaa"



image109

Jag tror Johanna verkligen försöker bevisa att hon har större ögon än mig?? hahaha..


image110

Fick en snygg kommentar av snäckan Richard på denna bilden "va fan om du e allergisk e det inte så smart va"
Mitt försvar är: "Nej jag vet, jag kom på det, SENARE!" hahaha..


 

image107

Varför togs denna bilden överhuvudtaget??Tyckte någon det var en fin utsikt eller?? hahaha..


Så kul med såna gamla mongo kort.. hahaha.. De ska jag minnsann o da spara tills jag går med min rullator hem till polarna och visar mina kort från mina unga dagar.. hahahaha... Vilken syn jag fick precis..

Idag har det inte hänt speciellt mycket.. Allergin tar död på mig så har inte orkat göra så mkt.. Det var varmvattensbad idag så tjejjerna har varit o gymmat (stavas det med ett m eller två? glömmer alltid) o badat o solat de jävlarna.. Utan mig.. snöööft..

Istället var jag ute och gick en långrunda med Malin och vargen.. Vi var ute mer än en timme.. Snacka om att jag frös när jag kom hem.. Trodde inte det var så kallt ute så tog bara på mig en fet tjocktröja.. Men det hade behövts vinterjacka för det var verkligen brrrrrrrrrrrr.... Men det var jättemysigt och jätteskönt för det var sånt härligt friskt klimat ute..

Lagade mat till mamma innan idag också.. Wokade äggnudlar med grönsaker och kyckling.. Tog ingen bild för jag glömde så denna bilden är från när jag och Louise lagade nästan samma rätt.. Men den jag gjorde till mamma idag såg annorlunda ut för jag hade andra grönsaker och använde andra kryddor.. Så sjukt sugen jag är på riktig mat.. Vill börja äta snart igen.. Hatar att vara dålig.. =(((


image112


♥ XoXo Nikki.. ♥


Skor & Baguetter

Igår så glömde John Blund förmodligen mig för jag var pigg som en jag vet inte vad. Började bli liiite trött när klockan var fyra.. Så jag somnade nog när klockan var strax över fem eller dylikt. Trodde jag skulle sova bort hela dagen men som vanligt så funkar inte det för mig. Vaknade typ halv elva. Visst var jag trött men jag orkade gå upp iaf.. Hade sjukt ont i magen så jag förflyttade mig från sängen till soffan och fortsatte krama täcket där ute ett tag till. Jag hade så ont att jag knappt kunde lyfta mina egna ben. Mamma sa att det är tur att det finns ett täcke ute i vardagsrummet på soffan för jag hade väl trillat ihop om jag hade behövt ta med mig både mig själv och täcket.. haha.. Mamma gjorde "välling" till mig och gav mig några piller och efter ett litet tag så mådde jag lite bättre. Efter bilolyckan så levde jag nästan på smärtstillande så sen dess har jag haft sån skräck för piller. Jag tar aldrig piller, hur ont jag än har eller hur sjuk jag än blivit. Men denna gången kan jag inte mer än att tacka och ta emot.. Men men.. Det ska väl också gå över någon gång eller ska detta också hänga med mig livet ut som den andra smärtan??


När jag mådde lite bättre så bestämde jag mig för att ta tag i min städning igen.. Förra gången gick hela dagen åt att gå igenom alla kläderna i alla miljoner byrålådor som aldrig tog slut.. Idag har jag haft nöjet att gå igenom alla mina skor och ytterkläder i garderoberna. Jag får sinne på mig själv. Vet inte vad jag ska göra med allt. Allt ligger som packade sillar och kramar varandra. Någon som har något bra tips på att förvara skor?? haha.. Tyck synd om mig snälla gör det.. Vilket jävla problem jag har.. haha..  

Malin kom förbi idag. Har inte träffat henne på evigheter. Vi snackade en massa gojja. Hon låg och softade i min sköööna säng medans jag höll på med mitt eviga städande.. Hon stannade inte så länge men det var trevligt..

Jag pausade mellan sju och nio.. För Louise kom så vi kollade på en serie, sen hade vi en halv timme på oss att sjunga SingStar och sen var det dags för en annan serie. Haha.. Sen skulle Louise hem för att lägga sig tidigt för jobb imorgon. Så då fortsatte jag min städning. Jag blev hungrig och gick in i köket för att göra baguetter i ugnen till mig och mamma. Gjorde jättegoda baguetter med vitlökssmör, champinjoner, skinka, sallad och ost. När jag var klar och de åkte in i ugnen kom jag på att jag inte "får" äta för då kommer magen att säga "AJ AJ" igen.. Så det blev extra baguetter för mamma och "välling" för min del. Bilden på hur de nygräddade baguetterna såg ut har fastnat hos mig och det går inte att radera. *Snyft*


image103


Nu ska jag försöka ta tag i lite saker som ska göras och hoppas på att John Blund kommer lite tidigare idag.


♥ XoXo Nikki.. ♥



 


Jag Ljuger Inte...

Jag sa att jag skulle vara tillbaka och blogga och jag menade faktiskt allvarligt denna gången.. Haha.. Men vad hände?? Alltid när jag bestämmer mig för någonting så händer det någonting självklart.. Jag blev jättedålig och inlagd på sjukhuset och har fortf. inte blivit bra. Men den historien orkar jag inte ta upp just nu..

Idag har jag försökt komma på benen lite mer och försökt att städa lite.. Städade i fem minuter och var tvungen att vila i fem minuter osv osv.. Så kan inte påstå att jag har varit effektiv idag.. Johanna kom förbi en snabb sväng innan jobb så vi bestämde oss för att handla lite grönsaker och laga mat.. Jag får egentligen inte äta överhuvudtaget enligt läkarna men brukar jag lyssna eller?? Nej precis.. Har levt på "välling" i snart en vecka och jag blir tokig snart.. Hur som haver.. Vi skulle laga potatisgratäng och när Johanna kom på att jag inte ska äta kött på en månad (också en annan historia) så skulle hon också köra vegetariskt idag..  Så söt.. Så vi skulle ha potatisgratäng och stekta grönsaker och sallad.. När jag upptäckte vitlökskroketter så blev jag jättesugen och vi skulle ha det också.. Sen såg jag baguetter som jag skulle kleta på vitlökssmör och sen in i ugnen.. Japp vi luktade inte vidare gott efter maten..hahaha.. Det gick inte mer än fem minuter efter jag var färdig med maten.. Så sjukt ont i magen jag fick igen.. Jag ska nog lyssna lite bättre på läkarna och fortsätta äta,dricka och krama min "välling". Kröp upp i soffan och kramade täcket och började nästan gråta så ont jag hade..

image101

image102


♥ XoXo Nikki.. ♥



Vem Snackar Skit Om Mig??



Eller va *beep* det nu betyder.. Jag har haft hicka fram och tillbaka hela *beep* morgonen/förmiddagen.. Orkar inte mer.. Kan ni sluta prata illa om mig?? hahaa.. Var ett försök iallafall..

♥ XoXo Nikki.. ♥


Sanering På Hög Nivå..

Nej nu tog jag kanske i liiiiiite föööör mkt att jag ska sanera.. haha.. hela dagen igår så städade jag.. Jag är långt ifrån färdig.. haha.. Gick igenom ALLA mina kläder.. Och det tog mig nästan åtta timmar och jag är inte ens färdig.. Visste inte ens jag hade så sjukt mkt underkläder och kläder för den delen.. Slutade räkna när jag kom till fyrtio nånting på bhar.. Varenda gång jag ska nånstans och ska ha ngt att ta på mig så säger jag "jag måste shoppa jag har fan inga kläder"... Så säger alltid alla fan snackar du för skit du har hur mkt som helst.. Neah säger jag och bara tycker de vill vara snälla mot mig.. haha.. Jag vet inte hur mkt jag hittade igår som är nytt med prislappar på.. Som jag inte ens kommer ihåg att jag äger.. Jag kan inte handla mer för alla garderober och byrålådor är proppfulla.. Så dåligt jag mår.. Sån ångest jag fick.. Och jag har överdrivet mkt med skor.. Jag har åtta par nya som jag inte ens vet vart jag ska göra av med och lådorna bara ligger på golvet.. Vart kommer alla nya sakerna ifrån egentligen?? Som jag inte ens kommer ihåg jag handlat..

Grädde på moset är ju att jag och Louise var och shoppade som galningar i förra veckan.. Så mkt kassar att jag fick ont i händerna och hon fick hjälpa mig bära och alla bara glodde.. Några dagar efter var jag och shoppade med Johanna.. Jag skulle absolut inte ha nånting, bara vara sällskap, höll det måtro?? Nej exakt.. Jag är bara rädd för en sak.. Jag har suttit där en gång och tänk om jag hamnat där igen??? Shoppar jag ihjäl mig för att jag innerst inne inte mår bra och förnekar det?? Är det tröstshopping?? För av alla kläder och skor jag handlat så är det en svart kjol och ett par svarta skor som jag verkligen behövde och det var till jobb. Allt annat hade jag kunnat leva utan. Och hur ofta köper man åtta par skor på en dag oavsett hur mkt man tycker om de??

Okey okey.. Detta var ingen bra början på dagen.. Desto mer jag grubblar desto sämre kommer jag må för tillfället.. Nu ska jag faktiskt gå och städa vidare.. Ska ställa i ordning alla mina skor och förhoppningsvis hitta plats till allt.. Laga mat.. Borde träna o sånt.. Fixa naglarna.. ja jag får se hur långt jag hinner.. haha..

image100                                          image99


♥ XoXo Nikki.. ♥



Guess Who´s Back..

Självklart är det jag vem annars liksom.. hehe.. =)) Jag har sagt det många gånger jag vet.. Att jag ska börja blogga som vanligt igen men alltid är det något som dyker upp som gör att jag tappar humöret för allt och inget.. Men denna gången ska det verkligen bli en förändring.. Tror jag iallafall?? haha.. Bäst o inte säga för mkt.. Bättre att bevisa det istället.. Lite roligt att kolla statistiken, fy i helvete va jag har tappat läsare men konstigt det var väl en månad sen sist jag uppdaterade.. Men där är fortf. massor av unika besökare som klickar varje dag.. Lite kul att veta.. hihi.. Snokare eller vad liksom.. Ehh??


Visserligen har det hänt massor sen sist jag bloggade för då var jag ju i Kina.. Just nu har jag varken orken eller tiden att uppdatera allting men det kommer.. Så smått så.. =)) Just nu ska jag pysa iväg och laga lite mat och kolla vad min valp sysslar med för det låter som han river halva lägenheten...

But I´ll be back.. soon..very soon.. =))


♥ XoXo Nikki.. ♥



RSS 2.0