The Last GoodBye...!!!

Verkligen.. Sista dagen på detta trubadur år, år 2007. Det har hänt massvis av saker. Mestadels tråkiga saker, men som det så fint heter. Allt ont medför något gott. Och det stämmer ju till en viss del. Avrundar detta året med ett sista blogginlägg och begraver allt skit som hänt under 2007. Det var verkligen inte mitt år, och otur in i det sista är nog det rätta o säga. Men skit i det. Snart är det ett nytt år med nya tag och nya utmaningar. Allt som hänt i det förflutna ska grävas ner och aldrig mer grävas upp. Jag och min andra halva har sagt jättelänge att vi ska fira nyår ihop detta året och verkligen ha superskoj, men som allt annat detta året så går det inte som jag vill. Både jag och hon ska jobba. Men det gör verkligen ingenting. Det känns ruttet att jag inte får fira med henne men efter ett riktigt ruttet år så har jag ingen lust att fira överhuvudtaget. Har varken haft jul eller nyårs känsla någonstans i kroppen. Jag brukar vara den som tycker december är övermysigt. Men men..

Ikväll ska nyår firas på jobb, aka Swing Inn. Kommer nog inte bli så pjåkigt iallafall. För det första är det bra betalt, för det andra får vi dricka, för det tredje så ska det ätas och drickas gott efter jobb. Men iofs, jag kommer ligga död någonstans fem sex på morgonen så vadå mat och dryck då?? Hallåå?? Vart kommer jag befinna mig?? Under baren och sover kanske?? hahaha..


image93

Fan mår dåligt vart enda gång jag ser mitt ärr på foten från bilolyckan, det är någonting jag aldrig kommer kunna gräva ner helt och hållet. Vad ska man då göra?? Lära sig att leva med det??

Nu ska jag ta tag i allt som ska göras innan jobb och sen försöka hinna att drömma mig bort till ett förhoppningsvis underbart år 2008.

Gott Nytt År Allihopa..

♥ XoXo Nikki.. ♥



Uppdatering..

Det var längesen jag var här inne och lämnade kråkspår.. Snart är mina besökare nere på noll.. Från ett tre siffrigt till två siffrigt.. Det är mobbat.. Men konstigt.. Jag uppdaterar inte och det finns ingenting att läsa.. Ok ska skärpa mig.. Jag lovar..Snart?? hahaha.. Jag vet inte vad som händer och sker men tiden på dagarna räcker inte riktigt till.. Men att jag ändå hinner hänga på Picca.. Det fattar jag inte.. Hum??? Måste införa förbud mot Picca.. Nyårslöftet kanske??

En snabb uppdatering då är väl.. Hum.. Jag saknar mina föräldrar.. Jag är en riktig mammagris.. En ny familjemedlem har kommit till världen.. Satt uppe på lussevakan med tjejjerna till åtta på morgonen för vi skulle titta på lucian och sen skulle vi ut till skäralid på mysig uterunda o grilla o bara umgås.. Men det sket sig big long time när alla var utdöda åtta på morgonen..haha.. Jul på liseberg har vi hunnit med.. Köra mot rött utan att förstå det förrän jag skriker det är rött.. haha.. Hm.. Vad har mer hänt?? Det snöade pyttelite igår?? Jag ska jobba juldagen och på nyår.. Skulle ut och resa men pga jobb på juldagen och nyår så blir det framflyttat.. Till????? Ehhhh.. Jag längtar tills det nya året inkommer.. Kanske bättre tur detta året?? Massor har hänt med andra ord.. Ska specifika mig lite senare.. Nu ska jag äta och glo på tv.. Min rygg skriker och laptopen börjat värma mina knän för mkt.. Haudie så länge.. Pusssssssssssssssss


♥ XoXo Nikki.. ♥


 


Tomheten Tar Plats...

Det har känts bra.. Det har känts bra ett tag.. Eller ja.. Det var nog chocken som förträngde sanningen som gjorde att det kändes bra?? På de senaste veckorna har jag gått och tänkt på saker jag inte velat tänka på.. Jag har drömt saker som jag inte velat drömma om.. Jag förtränger sanningen för den gör så otroligt ont.. Jag har intalat mig själv att det är bra, att det verkligen är över.. Det är inte över.. Det kommer aldrig vara över.. Oavsett hur mitt liv ser ut så kommer det finnas skuggor från dig kvar som aldrig kommer försvinna.. När jag minst anar det så dyker du upp i mina tankar.. Jag kan inte med ord förklara mina känslor.. Jag kan inte med ord förklara hur tungt och jobbigt det är.. Jag önskar.. Jag vet inte vad jag önskar längre.. Att allting ska bli bra?? Nej för det är bara en lögn..

♥ XoXo Nikki.. ♥


RSS 2.0