Flytta Till Sjukhuset???

Jag kan ju lika gärna flytta till sjukhuset ju. För det händer ju mig saker hela tiden. Haha. När ska detta ta slut? Kommer det någonsin ta slut?? Just nu är jag helt slut. Jag pallar inte mer.

Igår skulle jag egentligen ta ledigt men jag tog en kollegas tid och skulle jobba trots allt. Jobbade i fredags och halkade, jag trillade inte men halkade och foten hamnade på sniskan. Jag trillde ju förra helgen och skulle inte överanstränga foten, men fredagar brukar vara lugna på jobb så tyckte inte det var så farligt att jobba, kunde ju inte förutspå att jag skulle halka.

Vaknade på lördagsmorgonen och haltade lite som jag brukar göra när jag vaknar efter jobb. Tänkte inte mer på det. Sen insåg jag att foten svullnade mer och mer och de gjorde mer och mer ont. Fattade ganska snabbt att något var fel. Så det var ju bara att hälsa på sjukhuset igen ju. Börjar bli en helgrutin nu känns det som.

Denna gången skulle de BARA tömma skelettvätska som hade "läckt". BARA liksom. Behöver jag nämna att det gjorde ONT? Typ AJ AJ AJ AJ TRIPPEL AJ??

Läkaren tyckte han skulle sjukskriva mig en månad och att jag skulle stanna över en natt iaf. Det tyckte inte jag så efter många om och men och jag LOVADE att ta det lugnt så fick jag åka hem och blev inte ens sjukskriven för jag jobbar ju knappt sa jag. hehe!!!

Fick med mig några smärtstillande som jag skulle ta. Och jag är ju jätte känslig mot piller därför jag hellre kvider än käkar piller. Iaf så när jag kom hem så hade jag så ont så jag var tvungen att ta. Försökte sen gå och lägga mig men det gick ju inte så bra där heller. Jag har kräkt typ hela natten. Och fick mega ont i magen. Så nu har jag varit inne igen och nästan precis kommit hem. Vilken sommar det kommer bli för mig om detta ska fortsätta.

Salt på såret är ju att någon har käkat upp min sol IGEN.. *Tår i ögat*



image180

PICCABOO´S SPRING BREAK PARTY PÅ PARK LANE I GÖTEBORG!!!


♥ XoXo Nikki... ♥ 


Daaaaaaaamp



Jag dampar.. De senaste dagarna har jag dampat.. Stör mig på allt och alla.. Och alla går mig på nerverna.. Varför ska alla hålla på när jag redan dampar och är på dåligt humör?? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Jag gömmer mig!!!!!!!!!!!!!


image179

♥ XoXo Nikki... ♥ 

I Just Loooove This

Jag älskar detta vädret.. Har varit ute jättemycket dessa dagarna sen solen tittade fram och bara njötit av solen.. Rykten går ju om att den ska försvinna imorgon redan.. I´m gonna miss you big time.. Love you long time.. hahaha..

Igår så åkte jag och tjejerna ut till sjön och grillade.. det var såååååååååå mysigt och gott.. Som vi fjantade oss.. Såna tröga kort vi tog asså.. haha.. Den som sett oss måste tro att vi var en hel hög tjejer som precis hade rymt från psykhemmet eller ngt.. hahaha..

Jag har massor av bilder jag har lovat att visa jag vet.. Men det är inte mitt fel.. De korten som jag inte har och kan visa tillhör en annan kameraägare.. Och den ägaren är såååååååå slö.. Den nya myran.. hahaha..

Idag har det inte hänt så mycket.. Varit med vargen hela dagen och vilat min rygg.. När ska det bli bra igen?? Sen mötte jag upp J för att käka.. Var så sugen på kycklingsallad men hade så ont i ryggen att jag inte orkade göra någon själv.. Passade bra att J var hungrig också.. hihi.. Sen tog vi en glass i solen.. Gottiiiiiii.. Sen traska jag bara hem och hämta vargen för en långpromenad..

Imorgon har jag massor att göra som jag bara har skötit fram sen solen dök upp.. Får passa på att ta tag i det när det ska bli gråare imorgon.. =)

Nu pallar inte min rygg mer.. Ha en fortsatt underbar kväll..

image177

När vargen var valp..Typ fyra månader.. haha.. Klaga inte att han är stor bara för han inte ser ut som en liten råtta när han är valp..

♥ XoXo Nikki... ♥ 


 


Tårar&Jobb&Vodka&Tjockhuve

Jag har varit kass på att uppdatera jag vet. Men jag skrev faktiskt ett jätte långt inlägg igår. Helt plötsligt från ingenstans så laddades sidan om och allting försvann. Hade ingen vidare lust att sitta och skriva ner allting en gång till så jag gav upp. hehe..

I lördags var det som sagt en tung och tårfylld dag. Tårarna började redan rinna när jag vaknade. Jag hade bett om ledighet från jobb men eftersom jag inte hade hört något från chefen så tog jag förgivet att det inte gick att ordna. När jag väl kom till jobb frågade min ena kollega vad jag gjorde på jobb fast jag var ledig. Trodde de skojjade men när jag mötte chefen i omklädningsrummet så förstod jag att det var sant.

Jag hade inte svarat i telefon på hela dagen eftersom jag var så ledsen och hade ingen lust att prata med någon. Hade femton missade samtal från dolt nummer men när jag pratade med A så sa han att han hade ringt från dolt så då tänkte jag inte mer på det. Men tydligen hade chefen också ringt från dolt nummer. Och han hade pratat in i telefonsvararen men den hade jag missat o lyssna av. Typiskt ju. Allting var förberett och jag skulle bara byta om för öppning så kunde lika gärna stanna o jobba.

Höll på att brista i gråt jag vet inte hur många gånger. Men så fort mina ögon var tårfyllda så lyckades mina sjuka kollegor få mig på andra tankar. Så det såg ut som glädjetårar istället.

Som om inte dagen var tung nog för mig. Nej nej absolut inte. Aldrig nog när det gäller Nikki tycker ju den som sitter där uppe o trollar eller vad det nu som än händer däruppe. Jag trillade i trapporna för att någon apa hade spillt is. Såg ut som en studsboll och kul var det. Jag skrattade jätte mycket. Ända tills jag upptäckte att jag hade jätte ont. hahaa.. Hade ont i min skadade fot men tänkte inte mycket mer på det. Typiskt mig att ta saker och ting med en nypa salt alltid ju.

Gick upp till mina andra kollegor i baren däruppe när det var lite lugnt. Ställde armen på bartopen och kände hur ont det gjorde. Drog upp min kofta och skjorta och upptäckte att min arm var helt uppskrapad och det blödde ganska mycket. Min gulliga kollega kom med en blöt servett och tvättade av såret och kylde ner det med is. Vi pratade och jag tittade honom i ögonen.

Samtidigt från ingenstans kom min mindre gulliga kollega med en servett FULL med VODKA och bara TRYCKTE in den i armen. Jag var helt chockad o skrek o minen på mig var oslagbar sa de. Inte nog med att Vodka svider på sår, han tryckte jättehårt med servetten på det redan uppskrapade såret. Konstigt jag skrek och såg konstig ut i ansiktet liksom. Hahaha. Fick inte bort honom heller han bara det dödar bakterier jag lovar dig. hahaha störd..

De sista timmarna så haltade jag mer och mer men tänkte inte så mycket på det. När jag var på väg hem gjorde det jätte ont. Gick och lade mig. Fyra timmar senare vaknade jag av att vargen tjaffsa med den lille hunden så skulle jag vända mig och somna om. Men kände att foten var lite konstig och det pumpade. Kollade på foten och såg att den var uppsvullen som ett tjockhuve. Hahaha.. Något stämmer inte. Så då var det bara att bege sig till akuten och kvida vidare där.

Väl där inne så skulle de BARA vrida min fot hit och dit och vrida skruvarna tillrätta. De skulle BARA.. Jag skrek som en idiot och tårarna rann så ont det gjorde men de skulle BARA tyckte de. AJ AJ AJ AJ!!!


♥ XoXo Nikki... ♥ 

Tillägnad Sam.. Min Älskade & Saknade Bror

♥SAM♥

Du hade hela livet framför dig. Med dig ville ödet något annat.
Du var en av oss alla,nu är vi en av dig.
Vi höll på att bygga en väg tillsammans in till en FIN framtid, men tyvärr hände något på vägen.
Nu måste du bygga din egen väg,men vi kommer ändå över och hjälper dig senare.
Vi kommer alltid att sakna dig.

image176

♥SAM♥
Vid världens ände,i nattens mörker och ändlösa timmar.
Där månen gråter och solen ler.
Där havet brinner och himlen slocknar.
Där tänker vi på dig,längtar och väntar.

Vid havets början,vid djupets slut.
Där molnen sjunger och bergen dansar.
Där skratten föds och tårar torkar.
Där ljudet tystnar och livet leker.
Där vet vi att du finns när vi kommer.
Du var lätt att älska, men är svår att sakna

♥♥♥Du finns ALLTID med oss♥♥♥

Saknade&Älskade Sam 790905-010419

Jag hoppas du vilar i frid vart du än befinner dig. Du hade allt. Du hade din högskoleutbildning, du hade ditt drömjobb, du hade din nya lägenhet, du hade din nya bil och du hade kärleken. Men livet kunde inte låta dig leva gott allt för länge så du togs ifrån oss för sju år sen. SJU ÅR SEN ÄR DET IDAG! För sju år sen omkom du i bilolyckan. Jag kan inte förstå det. Jag kommer aldrig kunna förstå det.

Denna dagen alla åren har varit så sjukt jobbig. Men jag trodde att med åren skulle det bli bättre?? Det heter ju att tiden läker alla såren?? Men för mig känns det mer som att desto längre tid som går desto mer inser jag att det är sant att du är borta för gott. Att jag aldrig mer kommer få träffa dig.

Vi byggde en fin väg tillsammans men va fan hände på vägen??

Jag kan inte med ord förklara hur ont det gör. Jag kan inte visa hur ont det gör. Kan inte någon väcka mig från denna sjuhelvetes mardröm!

Igår kunde jag inte somna och när jag kollade på klockan så tänkte jag att om fyra timmar så var det exakt sju år sen du försvann. Det kändes som jag fick en kniv i magen och jag fick nästan inte luft. Jag undrar vad som fanns i dina tankar? Dina sista önskningar?? Om du fick lida länge?

Mina tårar har sprutat hejdlöst ända sen jag vaknade halv åtta i morse. Jag slutar ett litet tag sen kommer de igen. Jag har snart inga tårar kvar och jag kan snart inte öppna ögonen. Varje år säger jag att jag ska vara stark och inte bryta ihop totalt. För jag vet hur ont det gjorde för dig varenda gång jag var ledsen när du levde och du skulle aldrig vilja se mig såhär, men vart enda år misslyckas jag.

Jag saknar dig och tänker på dig var enda dag men denna dagen känns tusen ggr tyngre. Jag tänker tillbaka på olyckan så sjukt mkt och önskar jag visste mer.

Det är så jävla tungt.. Det är så jävla jobbigt.. Det är så jävla svårt.. Det gör så jävla ont.. Du är död.. Du är borta för evigt.. Jag kommer aldrig mer få se dig!!! Jag vill inte tro att det är sant!!!

Du var 21 och hade hela livet framför dig. Du hade mkt kvar att se och uppleva och göra. Men varför fick du inte?

Jag älskar dig sjukt mkt och saknar dig sjukt mkt... du var min bror..min bästa vän..den som alltid förstod mig och fanns vid min sida oavsett vad.. OAVSETT vad.. Du förstod alltid mina misstag o hjälpte mig lösa allt istället för att skälla för det löser ingenting.. Sen du försvann har jag mist en del av mig själv.. Den tomheten kommer aldrig att kunna fyllas ut.. Ja längtar tills den dagen du möter mig på andra sidan bron och vi bygger vår väg ihop igen...
 
Alltid Älskad och Alltid Saknad!!!

♥♥♥Kärlek och Eviga Tankar Från Din Lillasyster♥♥♥

Mask I Bajset/Magen & Uppraggad

Mask i Bajset/Magen

Jag är så sjuuuuukt äcklad just nu.. Min hund Demon aka Vargen har varit lite små konstig dessa dagarna. Igår var hade han nog ont i magen eller något. Inte så att han gjorde någonting inomhus men hans mage kurrade jätte konstigt och han ville inte sova utan bara strosade rundor och suckade och gnällde i stort sett hela natten...

Idag verkade han piggare och jag tänkte inte mer på det. Varje gång han ska göra nummer två ute (bajsa) så går han skit långt in i skogen eller bland buskar o sånt o gömmer sig innan han gör något. Hör han någon som ska gå förbi eller att folk kommer så gör han ingenting utan kommer ut igen. Han bajsar inte offentligt. Hahaha.. Han skämms tror jag?? Eller vad fan är felet??

Hur som helst.. Han är ju fortf. bara ett par månader gammal och utforskar fortf. världen. Kennelägaren nämnde att han är avmaskad tre ggr innan jag fick hem honom. Att jag ska göra det en gång till vid sex månaders ålder för säkerhets skull. Jag har inte tänkt på det eftersom aldrig har våra hundar haft mask i magen. Eller någon annan familjemedlems hund. Och vi har ändå många många hundar i familjen sammanlagt. Så jag har Aldrig ens sett en sådan mask. FÖRRÄN IDAG!!

Som sagt han går alltid skit långt innan för att göra sina behov och det är inte så att jag går efter för att titta.. Men idag så satt han och gjorde sitt behov som en normal hund. En bit in i gräset från gången där vi gick i skogen bara. Tyckte det var skumt att han gjorde det men att han nog var så nödig att han inte orka vänta tills jag skulle släppa honom lös. 

Det är inte så att jag står och inspekterar när min hund skiter. Dessutom så skämms han ju så får man i princip inte kolla på honom för annars skiter han i att skita.. Hahaha.. Tyckte det tog lång tid idag så jag vände mig bak för att checka läget.. Tyckte jag såg något konstigt så jag gick närmare för att kolla.. Då var det en massa saker i bajset som rörde sig.. DET VAR EN MASSA MASKAR. MIN HUND HAR MASK I MAGEN. 

Jag mådde så sjuuukt illa och fick nästan ont i magen. Har aldrig varit med om detta så blev lite orolig. Nästan sprang hem med hunden på huvet.. haha.. Ringde kennelägaren och sen skulle jag till Apoteket för att handla medicin till honom.. Nästan hundra spänn för ett piller.. Och han behöver två.. Vadå dyrt.. Hoppas fan det hjälper.. 

Kennelägaren sa iaf något lugnande för att lugna ner mig "Amen Nikki tyckte du det var äckligt ska du bara vänta tills han fått medicinen när han ska bajsa ut ALLA maskar han har i magen" NAAAAAAAAAAAAASTY!!!!!! Min hund ska få bo ute idag.. Nej men nästan.. För jag tänker fanimaj inte plocka upp maskar från mitt golv...... ÖRK!!!!!! 

Jag som är äckelmagad.. Kommer kräka tio gånger för varje mask ju!!!!!!!

image174


Allt ont medför något gott heter det ju!!

Innan jag gick in på Apoteket så såg jag att de hade blommor på torget. Så tänkte jag skulle köpa och plantera på brossans grav. Jag och gurkan gick i värsta regnet med vars ett paraply för att kolla blommor.. Och hon är ingen bra rådgivare. När jag fråga henne något. "Jag vet inte bestäm du".. haha.. lönt!! Iaf.. En kille kom springandes som jag kände igen.. Då sa jag till gurkan att förra året jag köpte gravblommor åt brossan av honom så packade han in en bukett rosor till mig bara sådär för han tyckte jag var vacker.

image175

Så tråkiga de här liljorna ser ut. Haha. Hoppas de slår ut innan lördag som sagt!!!



När jag äntligen hade bestämt mig för vilka blommor jag skulle ha så bad jag honom plocka det åt mig. Han gick mot snittblommorna för att hämta kassar. Tog en bukett vita liljor också för det älskade brorsan. Hoppas de slår ut tills på Lördag iaf. Tittade snabbt på hans rosor och pekade och sa till Gurkan att de rosorna är jättefina. Alla var ju såklart fina för de var mega stora och långa och skit snygga. Jag är ju svag för rosor. Men just denna gången fastnade jag för de eldfärgade. Vände mig om och fortsatte prata med gurkan när han packade mina blommor efter jag hade betalat. När han var klar så gav han mig kassen och två buketter. Jag stod som ett frågetecken och han sa att jag fick de för jag tyckte de var vackra och de var lika vackra som mig.. Ngt i den stilen..Visste inte hur jag skulle reagera och blev distraherad.. haha.. Vad skulle jag göra?? tackade för mig och gick vidare mot apoteket för att köpa MASKMEDICINEN!!!!

Detta är andra året i rad samma kille ger mig en bukett rosor när jag handlar blommor av honom. Undrar om han kände igen mig?? Tror ju knappast det. Det var ändå förra året och jag är nog inte den enda han gett blommor till. hahaha.. Tredje året i rad och jag kommer fria.. hahahaha..

♥ XoXo Nikki... ♥ 


God Morgon

God morgon mina små korvar.. =)

Idag vaknade jag typ sju.. För att folk inte kan checka tidsskillnaden innan de ringer från utlandet.. *Grrrrrrrr* Samtidigt som det ringde så fick jag meddelande från någon annan som också är från utlandet.. Lite komiskt. KOLLAR INGEN TIDSSKILLNADEN INNAN MAN RINGER ELLER?? hahaha..

Har inte alls sovit många timmar.. Eftersom vargen var dålig inatt så har inte kunnat sova.. Efter många om och men somnade äntligen både jag och han.. Tills det ringde ju.. Surt eller vad.. Och jag har ju annars redan skit mkt problem för att sova.. Så vi ska inte ens snacka om att somna om..

Jag gjorde iaf ett nytt försök om att försöka somna om.. Det gick ganska dåligt men det gick till slut.. Sen blev jag väckt igen..  Då gav jag upp.. =(((

Stäng av mobilen eller ljudlösa den säger alla till mig.. Min telefon är aldrig avstängd.. Den har varit det en gång och då hände något tragiskt utan att jag fick reda på det så det kommer jag inte att göra om.. Dessutom vet alla att min telefon aldrig är avstängd.. Stänger jag av den så kommer de bomba hemtelefonen, eller ännu värre besöka mig för de tror det har hänt mig något.. hahaha..

Ljudlösa den är ju knappst lönt.. Min vibration hörs ju till Månen för fan.. Ja jag vet man kan stänga av vibrationen men orka det när jag knappt orkar öppna ögonen.. hahaha..

Shit så mkt bullshit jag snackar!! haha..

Hur som helst.. jag har varit duktig och gått långrunda med vargen och varit på gymet o tränat.. Min träningsvärk sitter fortfarande i och det var inte direkt skönt att träna.. *Blääää*

Jag undrar hur min rygg mår?? haha.. nämnde det igår.. att jag har sån träningsvärk och ont i hela kroppen att jag inte vet om jag har träningsvärk i ryggen eller om det är skadan som fortf. gör ont?? hehe.. We will wee!!

Nu ska jag så smått börja laga middag.. Funderar på om jag ska ha Spagetti med ost och skinksås eller hoppa det helt och hållet?? Är inte så sugen längre??

♥ XoXo Nikki... ♥ 

Min Kropp Värker & Skriker

Träningsvärk är bara förnamnet. Jag kan ju verkligen känna att jag verkligen gjorde nytta på gymet igår. Hahaha. Kan knappt röra mig idag. Kunde inte ens klä på mig utan att kvida. Nu funderar jag på hur jag ska få av mig tröjan utan att börja gråta, jag kan knappt lyfta mina armar.. Haha.. Små rörelser går bra.. =) Någon som vill hjälpa till??

Idag skippade jag gymet för hade inte kunnat göra så mycket ändå. Har istället gått långa rundor med vargen, fast i småsteg för jag har ont i innanlåren också.. Innanlår?? Låter som grisdelen man köper.. Hur många kilo innanlår vill du beställa?? hahaha.. cp!!

Var sugen på Spagetti med ost och skinsås men hade Kassler och potatisgratäng över från igår så åt det. Skulle laga det till kvällsmat istället men jag blev sugen på nudlar med kycklingsmak.. Hahaha.. Var längesen jag åt det. Så det blev det istället.. Sån latismat.

Jag har bakat sockerkaka med banan och kanelsmak. Låter skit knasigt och inte så gott jag vet. Men jag var tvungen o prova. Och det var faktiskt skit gott. Eftersom man skär bananerna i små bitar så känner man inte själva bananbiten men det smakar lite banan och kanel. Skit mumsigt.. Prova.. =) Och mina sockerkakor och sånt brukar vara mjuka o skit smarriga o goda.. Inte såna torra sockerkakor eller muffins som man brukar få..bläääää.. Eller som sockerflingan sa idag.. "Såna torra fluffkakor gillar jag inte.. Jag gillar blöta och kletiga kakor med choklad i" hahaha!!!

Jag älskar att laga mat och baka. Och älskar att prova olika saker. Kan faktiskt inte minnas sist jag gjorde nånting som var äckligt. Och när jag nämner att jag lagat något och lagt upp bild på det så har folk undrat hur man gör det. Så nu ska jag vara snäll och försöka orka lägga in recept på det jag gör. =) Om jag kommer ihåg hur det gick till. För jag brukar inte använda mått, häller på fri hand. =)

Jag älskar att prova nya saker. Och alla som jag känner och umgås med tycker jag är sjukt kräsen?? Hur hör det ihop?? Hum.. Jag fick senast höra det idag av min mamichullo.. =(( men men.. Nu ska jag glo lite tv för att sen dejta John Blund och hångla med kudden..


Sov gott och dröm sött mina små korvar.. =)
 


 ♥ XoXo Nikki... ♥ 

Sockerkaka Med Banansmak

  Mycket god banankaka som är en sockerkaka med smak av banan och kanel.


image173

 

Klocka Tid: 1 timma och 15 min varav 1 timma i ugnen


Muffins 1 banankaka


Du behöver:

  • 100 g smör eller margarin
  • 3 dl  strösocker
  • 2-3 ägg ägg
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver ingefära
  • 2 tsk kanel
  • ½ dl kallt vatten + 2 tsk néscafe ELLER ½ dl mjölk
  • 2 mogna bananer


    Gör så här:

    Smörj och bröa en sockerkaksform med hål i mitten som rymmer ca 1 ½ liter.

    Smält smöret eller margarinet och låt det bli rumsvarmt. Separera ägg-gulan i en plastbunke och ägg-vitan i en annan plastbunke. Använd elvispen för att vispa äggvitan och sockret. Vispa sedan ägg-gulan.

    Blanda vetemjöl, bakpulver, och kanel. Blanda ihop vatten, nescafé eller mjöken. Tillsätt sedan allt till matfettsblandningen och rör ihop. Skiva bananerna för att sedan dela de på mitten sedan på mitten igen, alltså en skiva i fyra delar. Tillsätt alltsammans till smeten och rör till en jämn smet. Rör lugnt och försiktigt för att inte överröra degen så den blir torr och tråkig under gräddning.  

  • Häll i smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 45-60min.


    Låt banankakan svalna några minuter innan du stjälper upp den på ett fat. Låt svalna under sockerkaksformen.


 

 ♥ XoXo Nikki... ♥ 


Träning & Kvällsmat

Idag har jag varit jätte duktig. Jag gick långrunda med vargen i morse. Sen tränade vi på gymet och solade. Handlade efter åt och lagade kvällsmat till oss. Kassler och potatisgratäng. Har varit sugen länge så det var mumma.. =) Efteråt var vi så sjukt mätta att vi haffa vargen för en snabb runda tänkte vi. Kasta pinnar o trötta ut vargen.. haha.. Sen följde jag halvan till jobbet o skulle gå hem men det var så fint väder ute så jag och vargen fortsatte vår promenad en stund till.
 
image172


Har precis tagit ett varmt bad så nu känns det lite bättre i ryggen igen och resten av kroppen. Har sån träningsvärk redan. Som det känns nu så ska jag aldrig mer träna.. haha.. Ska gå och lägga mig alldeles strax.. Och hoppas på att jag kan somna innan tolv för en gångs skull. Kan inte minnas det hände senast??

image171


♥ XoXo Nikki... ♥ 



 

I´m Back..And I Hope 4 Good..

Ville verkligen försöka sova tidigt igår men det gick inte.. =(( Var så sugen på att telefonbomba folk o väcka folk men neah ville inte vara så elak.. haha.. Fanns ingenting o se på tv.. och fanns ingenting o göra mitt i natten.. inte ens min varg brydde sig om mig.. han sov så gott o kunde inte bry sig mindre.. =((( För en gångs skull är det jag som vill kela o leka men tro han ville det.. nej exakt..

Tröttnade på allting och gick in o lade mig.. Var så pigg så jag kunde knappt stänga ögonen.. haha.. .Gjorde inte saken bättre att jag skulle sova på mage ju..bläääää.. Till slut somnade jag.. Vad händer då.. Jo jag får ett sms.. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Typiskt!!! Jag sov typ fyra timmar inatt.. Vaknade halv nio pigg som en jag vet inte vad.. Gick upp o åt frukost o gav vargen mat.. Sen gick vi en långrunda.. Och nu ösregnar det..bläääää

Ska kolla på våra bästa år.. Ja jag vet.. Nördigt.. Men har fastnat.. Det enda jag gjorde var ju att glo tv när jag hade som ondast o knappt kunde röra mig..

Men nu känns det lite bättre.. Långt ifrån bra igen men jag kan vara uppe liiite liiite mer iaf..

Ska sticka och träna med Johanna om någon timme.. o sola..  Men hur mkt jag kan göra återstår att se.. hehe.. =)

De här senaste dagarna har varit så sköna.. Det känns som om alla mina problem och sånt har lämnat mig.. Vilket de inte har.. Inga större förändringar egentligen men jag känner mig ändå mkt mkt bättre... Mycket är tack vare mina nära och kära.. Kan inte riktigt förklara vad som känns så bra?? Det bara gör det.. Men det är då jag är som räddast.. För alltid när det är bra så dyker alltid något jävla skit upp.. Och det orkar jag verkligen inte med just nu..

♥ XoXo Nikki... ♥ 


Helgen Redan Förbi

Helgen är redan förbi utan att jag knappt hunnit blinka.. =( Igår så hade jag och mina tjejer myskväll.. Vi lagade mat och käkade efterrätt och spelade spel.. Kände mig som en drottning för jag rörde knappt nånting för min rygg.. =)

Vi spelade som galningar ända tills typ två på natten.. haha.. Vi sjöng singstar.. Spelade buzz och Guitar Hero på Nintendo wii.. Tog en massa sjuka kort som jag inte orkar lägga upp just nu.. Det var mys på hög nivå..

Idag har vi också bara myst.. gått långrunda med vargen o sparkat boll med honom.. sen käkat middag ihopa och sen blev det fika o lite snackisar..

Nu är jag helt seg och har jätte ont i ryggen men kan ändå inte sova.. =(

Någon som gillar att sova på mage?? För jag gör inte det men kan inte somna annars för ryggen..blääää..



image170

Aww va jag saknar mitt långa och ljusa hår..*snyfta*


♥ XoXo Nikki... ♥ 

Surf´s Up

Den var sjukt seg de första 15 minuterna men sen hände det balla grejor hela tiden.. kan inte minnas sist jag hyrde en animerad film.. eller rättare sagt har nog aldrig gjort.. hehe.. har jag sett ngn så är det polarna som har haft.. Men denna var ball.. roligt faktiskt.. o nää inte på dagisnivå.. =)

image169


Nu sitter jag och traggar på msn med världens bästa Sockerflinga och världens bästa halva..
Utan att jag visste ordet av så blev jag helt tårögd.. Av vissa saker som sockerflingan skrev..
Nu ska jag torka tårarna och klä på mig.. hehehe.. Har tagit ledigt från jobb idag för jag måste verkligen ta det lugnt och anstränger jag mig igen kommer jag aldrig bli bra.. Jag ska träffa brudarna och låta de ta hand om mig.. hehe..
Ha en trevlig lördag ute i solen..

♥ XoXo Nikki... ♥
 


Sprutor & Piller

Ni har väl knappast missat att jag har jätte ont i ryggen.. Och för den som har missat det.. Jag har jätte ont i ryggen.. haha..

Alla tjatar på att jag ska ta mina jävla piller o gå till läkaren.. Jo men visst.. Jag gick till läkaren och betalade x antal hundra lappar för akutmottagning.. Först får jag vänta jag vet inte hur länge.. Och de kallar det för akut?? Sen är där en apjävel som trycker lite på mig, när jag då skriker säger han OJ gjorde det ont.. NO SHIT VA FAN GÖR JAG HÄR TROR DU??

Sen utan vidare undersökning vill han ge mig spruta och piller?? WHAT THA FUCK?? Nu är fallet inte så men TÄNK om jag bara hade sträckt mig lite lätt?? Eller legat fel och har ont?? Inte ens såna simpla frågor ställde de.. Och de vill ge mig sprutor och piller.. Glöm det sa jag och vände lika fort hem igen.. Jävla kokosnötter..

Jag har ju smärtstillande som jag har för foten men jag är den som hatar piller.. Tar inte förrän jag verkligen nästan är död.. Har haft mega ont.. Så ont att jag i stort sett legat hela veckan.. Jobbade ju förra helgen dum som jag var.. Jag kan inte ens sitta upp för att kolla mail eller dylikt i fem minuter.. Så får ha laptopen på magen och liggandes.. hur svårt är det inte o skriva på två skalor.. haha..

Igår så kände jag mig så otroligt ensam.. Vet inte varför?? Jag var så less på att ha ont och inte kunna göra någonting.. Så jag tog mina smärtstillande.. Och utan att jag hann märka av det så gjorde det inte ont längre.. Rastlös som jag är.. Jag började storstäda o ha mig.. Möblerade om lite i hallen.. O byta lakan..

Borstade och Rensade min varg i två timmar.. Bokstavligen rensade.. Vädret är så konstigt så hans päls är helknas.. Först tappar han och sen tappar han inte osv osv.. Och när han tappar.. shit vi skojjar ju inte bort det.. Det hänger stora tussar på honom som man bara kan dra av.. Vi snackar inte strån utan BOLLAR man kan dra av... Som bomullstussar.. Lite läskigt.. Hållt på så nu i en månad.. Blev faktiskt nojjig och var tvungen o ringa kenneln och fråga om det var normalt att han först tappar bollar o sen ingenting o sen bollar igen.. Men det vra det tydligen pga vädret..

Jag måste nog sluta använda så mkt hårspray så att allting kan stabiliseras och min varg kan tappa all som päls som han ska göra.. haha..

Helt plötsligt var hela hallen mörk..Ofta fyra glödlampor smäller på en och samma gång då.. gud tyckte väl att jag likagärna kunde göra allt på en gång när jag ändå höll på..

Sen lade jag mig ner en stund med laptopen efter en stund kom vargen och tyckte vi skulle leka så han slängde upp tassen på laptopen.. Och utan att jag visste hur det gick till så hade han satt upp mig på gästlistan till Piccaboos´s fest i göteborg igår.. hahaa..

Jag väntade på att mamma skulle komma men hon var som borta med vinden?? Hon skulle handla till mig för jag var så sugen på plommon men det verkade som om hon handlade halva stan ju?? Jag kan handla själv men när jag frågade om hon kunde handla till mig så hade jag fortf. inte tagit mina piller och hade ont ju..=)

Äntligen kom mamma med mina plommon och vi satte oss ner och åt middag.. Jag SATT och åt middag tom.. haha.. Det var gott och mysigt.. Jag hade lagat revbensspjäll och ris och sallad.. *mummma*

Sen frågade jag om mamma ville se film med mig.. Så jag gick ner o hyrde film.. Det blev ROGUE ASSASSIN..


image168

"När FBI-agenten Crawford mister sin partner gör han det till sitt livsmål att hitta mördaren - den ökände torpeden Rogue. Men Rogue är försvunnen och dyker upp först tre år senare för att delta i den blodiga uppgörelsen mellan San Franciscos asiatiska gangstergäng, Crawford är mer än redo att ge honom ett varmt välkomnande, Men i sin iver att hämnas förlorar Crawford sitt professionella omdöme och medan våldet eskalerar utvecklas stridigheterna till en veritabel mardröm för den hämndlystne FBI-agenten"


Jag tyckte den var skit bra. Det hände saker hela tiden. Det var mycket döda hit och döda dit men det var inte överdrivit där blodet sprutar en meter utan det som hände i filmen hade kunnat hända i verkligheten. Bonusen är att det var ett jävligt oväntat slut och varför saker och ting var som det var.. Denna måsta ni se=)

♥ XoXo Nikki... ♥

Sanningen Om Min Rädsla

Jag är rädd för att släppa in någon i mitt liv. Jag är rädd för att älska någon djupt. Rädslan är inte att bli sårad utan rädslan för att förlora de. Förlora de för gott. Been there done that och jag har fortf. inte läkt. Och jag kommer aldrig någonsin att göra. De jag älskade mest av allt i hela världen har med tiden lämnat mig.

Jag är mer eller mindre uppvuxen utan pappa. En dag bara förlorade jag honom.. Visst han är fortf. vid liv men han har aldrig funnits där för mig när jag har behövt. De som ersatte hans plats var mina bröder. Jag har aldrig klagat jag har haft tre mini pappor istället. Som älskade mig över allt annat. Som aldrig svek mig. En dag förlorade jag en av världens bästa bror i en bilolycka. Jag hade förlorat någon jag älskade djupt.. Igen..

Efter mkt kämpande och fällda tårar kunde livet sakta men säkert fortsätta.. Jag träffade min allra riktiga första kärlek.. Efter tre underbara år gick något snett och vi gick skilda vägar.. Jag förlorade någon jag älskade djupt.. igen..

Det går inte med ord o förklara hur ont det gör att förlora någon som man verkligen hade kunnat ge sitt liv till.. Men som det så fint heter så fortsätter livet ändå och allt har en mening?? Men jag har fortf. inte hittat de meningarna än.

Jag trodde inte saker o ting kunde bli värre. Men man ska aldrig säga aldrig. Helvetet brakade loss och jag förlorade tre människor som jag älskade djupt.. Igen..

Hur i helvete skulle jag gå vidare?? Hur i helvete ska jag någonsin bli bra igen?? Bli hel igen?? Sanningen är den att jag har lärt mig att leva med det och så smått tagit små steg för att gå vidare men jag har inte och kommer aldrig bli bra igen.. Jag kommer aldrig bli hel igen.. Det finns alldeles för många tomrum att fylla igen hos mig för att det någonsin ska bli bra igen..

Livet går vidare oavsett händelse. Men det är tuffa och jobbiga steg. Jag klarar mig.. I really do.. Men det gör så jävla ont..

Därför har jag så svårt att verkligen släppa in folk till hjärtat.. För jag är så rädd att förlora de.. Jag vill inte genomgå de igen o igen o igen.. Så jag väljer hellre att stänga ute folk och gå miste om underbara människor.

Allting kan verka så enkelt i någon annans ögon. Men förutom den som själv är utsatt så kan absolut ingen annan veta eller ens i närheten känna hur det verkligen är och känns. Hur man agerar och hur man är som människa, det finns oftast alltid förklaringar och grunder till varför det är som det är. Man föds inte bara och är som man är. Det finns alltid former man har gått efter.


 

Kommer jag någonsin släppa rädslan för att förlora och våga släppa in folk i mitt liv igen??


- There Is No Such Thing As Forever..

♥ XoXo Nikki... ♥


Ps. I Love You

Jag tror det var i Onsdags som vi var på bio och såg den filmen. Det var en sjuk impuls grej och det var verkligen värt det. Bland de bästa jag har sett på länge. Gör den desto bättre att man i slutet får reda på att den är tillägnad åt någon och antagligen verklighetsbaserad.

När vi stod i kassan och köpte biljetter så gav hon oss vars en servett och vek den fint. Hon bad oss stoppa den i fickan fast hon sa ngt konstigt ord så vi fattade ingenting och som vanligt var det bara jag som frågade.. haha.. Hon skrattade åt mig och sa att hon menade fickan. Varför undrade jag. Då förklarade hon att nästan alla som sett den har kommit ut gråtande. Jaja whatever tänkte jag. Har också hört det men jag har aldrig i hela mitt liv bölat till en film. Att en och annan tår kan trilla för en händelse men inte att man total gråtit liksom. Hur som haver..

Filmen varande inte mer än fem minuter tills jag började böla. Helt otroligt. Och jag kan inte komma ihåg hur många ggr jag grät under filmen. Tur jag inte var den enda som snyftade. hehe.. Den var sjukt bra och rörande. Men så som jag känner mig själv så var det inte anledningen till att jag grät. Det har funnits många bra filmer innan som man sett som varit rörande osv osv inte har jag gråtit som ett barn för det.

Anledningen är att jag kände igen mig så sjukt mkt i filmen. Och jag gräver alltid djupare än jag borde med saker och ting.



image167


Tycker absolut ni ska se den. Den var sjukt rörande och bra. Om inget annat så är ju Gerard Butler sjuk snygg och kolla på iallafall.. hahaha..
 
♥ XoXo Nikki... ♥


Saknaden och Tomheten

Jag skulle gå och lägga mig men ryggen gör alldeles för ont för att sova utan att ta smärtstillande.. Så nu har jag tagit två piller och väntar på att de ska verka så jag kan försöka sova.. I brist på annat så börjar jag tänka.. Och när det händer så blir det för mkt..

Jag saknar en massa folk i mitt liv.. Jag saknar det förflutna.. Kom inte hit o säg "Nikki tänk inte på det förflutna utan blicka framåt" eller dylikt för jag tänker inte lyssna.. Jag saknar det förflutna... Jag saknar mkt fint som har hänt..

Varför måste tider ändras?? Varför?? Varför måste folk förändras?? Varför??

Hur man än gör och försöker så blir det aldrig detsamma.. Jag saknar alla som en gång i tiden var mig så sjukt nära.. Vad hände?? Vad gick så jävla fel på vägen?? En gång i tiden byggde vi vår väg ihop.. Helt plötsligt bygger jag min väg alldeles ensam.. Jag har inte en enda nära barndomsvän kvar i mitt liv.. Jo visst om jag hör av mig och behöver något vet jag att de alltid finns där för mig men varför hörs man inte av oftare?? Varför hörs man bara av när det har hänt någonting?? Jag kan slå vad om att nästa gång vi alla samlas igen... *peppar peppar knacka på trä* det är när någonting tragiskt har hänt..

Varför kan man aldrig uppskatta någonting förrän det är försent??

När någon säger till mig "Jag älskar dig.. Det är jag och du förevigt" Jag tar aldrig åt mig.. Jag lyssnar aldrig.. Jag tvivlar direkt.. Jag blir frånstötande.. Oavsett om det är en kille eller en vän.. Det håller aldrig.. tyvärr så gör det aldrig det.. aldrig förevigt.. det är alltid någonting som dyker upp som gör ett förhinder.. och då är man isär.. och det är förevigt..

Så jag har blivit så sjukt rädd för att fästa mig vid folk.. För jag blir helt förkrossad när vi måste gå åt varsett håll senare i livet.. Det är egoistiskt kanske jag vet inte.. Men är man inte en positiv ego om man älskar någon så djupt att man inte vill vara utan personen eller??


Så många frågor så få svar..

♥ XoXo Nikki... ♥

Snuskiga JobbHistorier

I helgen så har jag bara jobbat.. Förutom allt spännande som alltid tycks hända på mitt jobb så har det inte hunnit hända så mkt annat..

Utan att överdriva så händer det alltid sjuka saker på mitt jobb.. Är det inte mina kollegor som bidrar med det så är det gästerna som bidrar med sjuka saker.. I fredags var det en sån riktigt konstig kväll.. Som om stans alla konstiga männisor befann sig på klubben.. jag tror inte jag kommer ihåg allt tyvärr..

Det var en kvinna med världens största bröst.. De största jag har sett i hela mitt liv iaf.. Och jag kan lova att det var inga silicon utan äkta.. För gud va de hängde.. Fast hon hade världens största bh.. haha.. Och världens urringning hade hon så brösten trilla ut några enstaka gånger.. Min stackars kollega såg som han beskrev "Världens största bröstvårta och vårtgård, hon måste ha ammat ett antal män och x antal ungar".. ahahaha..

Hon kom fram till baren och skulle beställa med ett av kvällens ragg som hon hade.. Hon beställde typ tjugo drinkar till alla sina vänner och förväntade sig att ragget skulle betala.. Sen när ragget inte hade pengar så var det kaos..

När vi hade stängt och vi skulle beställa mat så såg vi samma kvinna stå och skrika ring polisen snälla hjälp mig.. Ja då visade sig att hon hade hittat ett annat ragg och lurat honom att köpa mat till hon och alla vännerna och lovade att han skulle få följa med hem.. När de fått sin mat så sa hon att hon tyckte han verkade farlig och vågade inte följa med hem,  bad oss ringa snuten för hon var rädd.. Ehhh ok??

En man stod och kissade hej vilt på möblerna ute i rökrummet.. EN VUXEN MAN HALLÅÅ???

Jag stoppde två män som skulle kissa i våra växter där nere.. Jag frågade om de var friska i huvudet och om de brukade kissa på deras växter där hemma.. Som svar fick jag att nej det gjorde de inte, men att våra växter verkade behöva näring.. Inte fan behöver våra växter näring från två skruttna saker som inte ens har näring åt sig själv..

En jättefull tjej/kvinna som satte sig vid ett bord hos en massa främmande människor och började krama de och slicka de i ansiktet.. hahaha.. alla raggningssätt måste ju provas..

En tjej och en kille kom till baren och beställde skumpa av min kollega.. När min kollega häller upp skumpan ser jag killen stirra som fan på min kollega och slickar sig runt munnen och tar på sig själv och leker med tungan.. hahaha.. hur ska det tolkas??? OBSERVERA att gästen var en kille och kollegan är en kille.. =)


Jag skulle gå förbi ett bord vid dansgolvet.. och det är inte så lätt att komma förbi där när det är jättemkt folk.. Samtidigt som jag försöker komma förbi upptäcker jag att en kille kollar jättemkt på mig.. kollar¨på honom och samtidigt som han stirrar på mig så smeker han en annan på bröstet o kelar med henne.. när jag har honom bredvid vid hör jag en röst fråga är du singel.. och kollar och ser att han fortf. taffsar på henne.. gud asså.. vad är det för fel på folk now a days??

Det hände en massa sjuka saker.. Kommer inte ens ihåg allt.. haha.. Något annat som har hänt som jag har glömt att nämna är:


När jag skulle gå till en annan bar för att hämta en penna.. hade jätte bråttom och gick med långa o snabba steg.. vi hade precis öppnat så det var typ inget folk.. bara en som gick framför mig med sitt wiskyglas.. jag tyckte jag hörde konstiga ljud.. samtidigt som den apan framför mig går helt nöjd med sitt wiskyglas så går han och pruttar konstant.. och vi snackar inga smygisar utan det hördes skit högt.. det överröstade musiken fan...

En gång råkade en kollega släppa en smygare i baren som luktade satan.. När han hade serverat den gästen går han vidare mot andra änden av baren.. Efter en stund ser han två gäster slåss som galningar.. När vakterna plockat de så visade sig att den ena kallade den ena svin för han trodde det var han som fes.. medan den andre blev arg för han trodde det var nummer ett som fes men skyllde på honom.. Så de började slå varann gul o blå..osså var det min kollega som släppte en smygare.. hahaha..

Nu orkar jag inte mer.. Får ont i magen av att skratta när jag tänker på händelserna.. hahaha.. Händer mkt sjukt.. inte bara fishistorier.. Men erkänn en sak.. när de förbjöd rökning på nattklubbar så luktar det fan bara apsvett och fisar..

Kom på att vi borde hitta en deosponsor och låta vakterna/värdarna dela ut det vid entren.. För att FÖR många använder tyvärr inte deo..*ulkar*

Jag har varit dålig på att blogga på senaste jag vet.. Men jag har så sjukt ont i min rygg.. Kan inte sitta länge.. När jag väl sätter mig vid datorn är det jobb och andra viktiga saker.. Jag är sjukt sen med min göteborgsblogg också.. sorry.. fick påminnelser om det jättemkt.. men dt kommer jag lovar.. när jag är lite bättre..*snyft*


♥ XoXo Nikki... ♥



 


Snusk I Skogen

Har nästan precis kommit hem och jag är död som en jag vet inte vad.. Gick en låååång runda i skogen med vargen o tjejerna o doggarna.. Vi såg nog rätt roliga ut.. För att alla kollade på oss.. haha.. Den skogsrundan vi skulle gå, var vi tvungen att gå över stora vägen vid rondellen och alla som körde kollade jättenyfiket på oss.. Men det bjuder vi på.. haha..

Följde med brudarna på en runda jag aldrig har gått innan... Det var mysigt i det sköna vädret.. Men väldigt slabbigt på vissa ställen.. *Yerk* Jag skratta så mkt så jag har nog tränat mina magmuskler också.. haha.. Vi sa att Johanna var en Indian typ som kunde allting.. För allt vi kommenterade visste hon.. haha.. Typ..  "Ja där går många älgar.. Det är bara en fågel som låter se inte så konstig ut.. Kolla den stora myrstacken.. Har tagit de lång tid att bygga.." Kommer inte på alla nu men det lät skit roligt.. Hon gick först också så hon var verkligen skogsledaren.. haha..

Helt plötsligt när vi går så hör jag den som går framför mig fnittra.. När jag kollar ner var det skalbaggesnusk.. haha.. Skit barnsligt jag vet men så mkt som vi skrattade i skogen så var detta bara grädde på moset.. Jag fortsatte att gå och skratta sen vände jag mig och var tvungen att dokumentera den på bild.. haha.. Förlåt.. Det är privat jag vet.. Typiskt Nikki tänker nu många som känner mig.. haha.. Inte för att jag brukar dokumentera folk som har sex men att jag ibland kan ha sjukt roligt över saker som är på dagisnivå.. hahaha
 

image165


Vi fortsätter att gå när jag ser Johanna svänga till höger och säger att vi måste gå runt om för det var så sjukt geggigt därframme.. Ja visst och vi hänger på.. Helt plötsligt skakar jag och blir helt yr.. De bara tittar på mig och skrattar.. Jag är ju höjdrädd.. Och vi gick skit högt upp för att sen gå ner när det var skit brant.. Oh my god jag hade bara velat sätta mig på rumpan och kasa ner.. haha.. De bara garva åt mig och menade på att jag måste driva med de.. Men nej när jag började krama träden o grenarna så fattade de att jag inte skojade.. hahaha..

Vi gick o gick o gick.. Helt plötsligt är det skit mkt vatten.. Oj ja just det vi måste hoppa här säger Johanna.. haha.. VA??? Jag har ont i ryggen och ont i foten.. Jag kan knappt röra mig.. går som en robot och hon begär att vi ska hoppa.. Hon tar vargen och säger han hoppar väl.. Jo säger någon han hoppade skit högt innan ju.. Hon tar sats o springer o hoppar.. UTAN ATT FÖRVARNA VARGEN UTAN TAR FÖRGIVET ATT HAN BARA HÄNGER PÅ.. Han hade ju stannat upp för att lukta på någonting så han hängde inte med i svängarna och plurrade rakt ner i vattnet.. Min stackare.. Så nu är han inte så vit.. Hans tassar är helt bruna.. hahaha.. Nasty..

Men just nu har jag för ont i ryggen för att orka bada honom.. Ska ändå ut om en stund igen då kan han äckla sig hur mkt han vill när han ändå är smutsig..

image166

Är det bara jag som inte tycker min varg ser ut som en Siberian Husky på bilden?? =(

Jag har alltid lika kul med mina brudar.. Tom när vi befinner oss i skogen.. hahaha... Detta är inte ens hälften av allt som hände.. Två timmar i skogen.. Det kan hända mkt.. haha..

Vi lekte med tankarna lite och jag ställde frågan "Vad hade ni gjort om ni hade upptäckt en Björn i skogen"?
En hade klättrat upp i träden.. En hade stått still.. En hade gömt sig.. En hade gjort i brallan.. En hade kramat björnen.. hahaha.. En sak är säker.. JAG TROR DOCK INTE VI HADE ÖVERLEVT OM VI HADE SETT EN BJÖRN IHOP.. Jag hade väl velat fotta den och ngn hade väl velat krama den osv osv.. haha.. Vad hade ni gjort??

♥ XoXo Nikki... ♥


Ryggont och Ingen Bakning=(

Shit asså min rygg dödar verkligen mig. Jag måste verkligen bli bättre för jag ska ju jobba i helgen. Kommer absolut inte klara det annars om det ska göra ont som det gör nu. Vågar inte ens tänka på vad som är felet. Det har med bilolyckan att göra garanterat. Vågar inte gå till doktorn.

Jag var jätte sugen på att baka ju.. Men det blev inget.. För jag hade massor att göra framför datorn.. Är inte ens klar.. Men har kommit en bra bit iaf.. Sen var jag tvungen att ligga rak lång och död i en timme.. Kan inte ens ligga normalt för att det gör så jävla ont då också. Hur fan ska jag ligga?? Jag kan inte somna på mage.. Räcker det inte att jag redan har sömnbrist och sömnproblem eller.. Gräddet på moset är ju denna jävla ryggsmärtan..

Jag hoppas jag vaknar upp imorgon och det är som vanligt igen.. Åhhhh..!!!


Vad har ni hittat på ikväll då??
 

  ♥ XoXo Nikki... ♥

Hemmafrun Har Varit I Farten

Japp.. Hemmafrun som finns inuti mig har varit i full fart idag.. haha.. Fast jag egentligen inte borde.. För jag har sjukt ont i min rygg igen.. *Snyft* Men men vad ska jag göra?? Har ju ont när jag ligger ner också så va fan liksom..

Idag har jag städat som en galning så nu nyser jag som bara den för jag är ju allergisk mot damm o sånt.. Usch..!!!

Men nu är det jätterent iallafall.. hehe.. dammat vart enda hörn o hållt på i 180.. Lagat mat.. Tvättat.. Vikt tvätt o gjort extra fint i mina garderober.. Jag är ju lite cp när det gäller sånt.. När mamma tvättar o viker mina kläder måste jag alltid vika om det.. för det ska vara exakt på mitt sätt.. och alla linjer ska vara exakt vikta.. Och när de ska in i garderoben så är det i färgordning o sånt.. Viker tom mina trosor och har de i färgordning.. Det är nästan lite varning.. Men äsch det är ju ordning och reda på mig iaf.. =)

Vad har jag mer gjort?? Tittat i min skosamling och drömmer mig in till våren och sommar.. I nästa sekund när jag tittar ut så regnar det.. Kul.. Neah!! Jag hittade rätt många skor som jag inte ens visste jag ägde.. Som jag aldrig har använt.. Sånt är alltid lika roligt och uppskattat.. hahaha..

Nu sitter jag och har mega mega ont i min rygg.. Men måste fixa lite saker med datorn.. Funderar på om jag ska baka eller inte.. Lusten och suget har jag men ryggen säger nej...

Tror ni jag kommer baka eller jag kommer strunta i det?? Klockan är iofs halv åtta snart.. Hm...

  ♥ XoXo Nikki... ♥


John Blund Dumpar Mig

Finns det någon försöka sova psykolog man kan gå till?? För i såna fall är jag den första som vill ha numret dit.. *Snyft*

Igår somnade jag klockan sex och var uppe och pigg som en jag vet inte vad klockan nio.. Nu är klockan snart två och jag sa för ett par timmar sen att jag skulle försöka sova.. Men eftersom det inte fungerade så har jag istället träffat tjejerna, busat, fikat, kollat film och fikat ännu mer. hahahaha.. Jag skulle vila idag egentligen.. Igår så kollade vi film och krängde så mkt att jag idag inte alls mådde bra... Hade mega ont i magen och var duktig och tog medicin vällingen.. Tills jag fick damp på mig själv och var uttråkad och vi skulle fika..

Jag och tjejerna och hundarna gick en långrunda idag.. Såå skönt väder.. Me like velly much.. Blåser inte nånstans.. Sååå skönt.. Hoppas du det håller i sig.. För jag är verkligen trött på vinter o snö o slask o kyligt.. Brrrrrr

Vi tog en massa cp kort innan idag.. Orkar inte lägga upp de nu så de kommer kanske imorron.. =)

Nu ska jag försöka krama kudden o försöka somna.. Hur det kommer gå återkommer jag med.. haha.. Natti!!

image164

♥ XoXo Nikki... ♥


Borde Sova & Varför Vi Är Som Vi Är

Klockan är just nu snart fem på morgonen och jag borde försöka somna innan det blir ljust för då kommer jag definitivt inte kunna sova.. bläää.. Jag försökte lägga mig efter vi hade myst och kollat film men det gick åt helvete ju.. Så nu sitter jag med laptopen i knäet.. Och gör jag vet inte vad??

Jag är mega sen med att uppdatera och berätta om min balla Påskhelg.. Och just nu har jag för ont i ryggen för det.. Men det kommer jag lovar.. ni kan få skratta åt en annan sak så länge..



När Gud skapade åsnan sa han till åsnan:

-Nu har jag skapat dig. Som åsna ska du gå på fälten hela dagarna. Du ska arbeta dagen lång under solen! Jag ger dig en livstid på 50år.

-Men, invände åsnan. Den sortens liv, och du vill att jag ska leva i 50år! Låt mig leva i 20år och jag ger tillbaka resterande 30år. Och Gud accepterade.

 

När Gud skapade hunden sa han till hunden:

-Du förväntas hela dagarna sitta vid dörren till huset. Alla som går förbi eller kommer in skall du skälla åt. Jag ger dig en livstid på 20år.

-Vad, invände hunden. Sitta hela dagen vid dörren? Aldrig! Låt mig leva i 10år och jag ger dig tillbaka 10år. Och Gud accepterade.

När Gud skapade apan sa han till apan:

-En apa skall underhålla folk. Du skall få dom att skratta och göra konster för dom. Jag ger dig en livstid på 20år.

-Vad då, invände apan. Få dom att skratta? Göra grimaser och konster? Tio år får räcka, jag ger tillbaka resterande 10år. Och Gud accepterade.




Så skapade Gud mannen och sa till mannen:

-Din uppgift är att sova, äta och leka. Du kommer att ha mycket skoj i ditt liv. Allt du behöver är att roa dig. För den sortens liv ger jag dig en livstid på 20år.

-Hör nu, protesterade mannen. Ett sådant gott liv! Äta, leka, sova och inte göra något! Och du förväntar dig att jag bara skall leva i 20år? Låt oss göra en överenskommelse. Eftersom åsnan gav tillbaka 30år, hunden 10år och apan 10år, så tar jag dom åren ifrån dig! Det ger mig en livstid på 70år. Överens? Och Gud accepterade.

Det är därför vi:

Under våra första 20år sover, äter, leker och njuter allt gott utan att göra just någonting.

Under de nästa 30åren arbetar vi dagen lång, lider och drar försorg om familjen.

Nästa 10år underhåller vi våra barnbarn och spelar apa.

Och de sista 10åren sitter vi vid dörren och skäller på folk.


Natti!!



 

♥ XoXo Nikki... ♥


RSS 2.0