Tredje Dagen På Jobb..

Idag är det tredje dagen på jobb. Det känns helt underbart. Kontoret är helt underbart. Kollegorna är skit trevliga. Nästan alla iaf.. =)) Så vi får se hur länge Nikki stannar innan hon tröttnar på detta kontoret också.. Tiden lär ju utvisa allting som sagt.. =))

I Tisdags var det första dagen på jobb. Trött som en anka var jag. Ville ändå inte hem. Så min andra halva åkte in till stan, så jag, gurkan och min andra halva vi stack till Malmö och skulle fika. Det slutade med att vi stannade över och satt på ngt jävla ställe och drack med grabbarna. En annan skulle ju upp dagen efter och jobba. Jag sov typ en halv timme.. hahaha.. Snacka om trött på jobbet.. Skulle vara kvar på kontoret till nio och det kändes som en evighet. Aaaaaaaaaaaa... Men men nu är det över.. Men nästa tisdag är det antagligen favoriten i repris.. haha.. Vi ska nog på Tisdagsklubbens premiär i malmö med grabbarna och jag ska vara kvar på kontoret till nio onsdagen därpå också.. Men men..Konsekvenser man får ta när man vill ut o festa och vet man ska upp på morgonen och jobba.. Men men man lever bara en gång och sova kan man göra när man dör.. Men som Jeppe säger.. Ja precis du lever en gång.. du behöver inte förkorta din livslängd..haha.. Men men.. på två dagar har jag sovit tre och en halv timme.. borde vara DÖD nu men jag lever fortf. =) Jajja vi får se.. Fredag imorgon iaf.. Vad händer då då?? hm.. lär vi märka.. Antingen blir det Malmö eller så kommer jag säkert däcka direkt efter jobb.. Snyfta.. Vi får se om vi hittar Nikki i malmö imorron också då då. =) Kan ju lika gärna flytta dit och pendla till hbg för jobb istället..haha.. Nåja..

Fick äntligen träffa min snygga bachelor i tisdes.. I nyktert tillstånd.. och ja han är fortf. as snygg.. =)) Helt oväntat och egentligen skojjade vi bara men vi åkte och hälsade på honom..hehe.. Han var såå mega goo..mega mysig.. allt allt allt.. rak på sak..haha.. helt plötsligt låg vi och kramades i soffan och fråga mig inte hur det gick till.. allting kom som en chock så jag har minnesluckor.. det värsta är att det hände innan vi började dricka.. Nåja.. Synd han skulle jobba så brudarna fick sticka till dem andra grabbarna och ja fick inte med mig bachelor..snyft..
Just nu finns det en jätte stor rädsla inom mig.. Jag vägrar att erkänna det.. Men jag ser spåren som ger mig en deja vu från när jag träffade Jeppe.. Jag föll PLADASK första gången jag träffade honom.. allting hände jätte fort.. och efter nästan tre år har jag samma känslor för killen men har lärt mig att leva med det.. Är rädd att det är samma sak med bachelor just nu.. Vilket absolut inte får hända bara.. han är as snygg och helt underbar.. Alltng klickar så jävla bra fast vi knappt känner varandra.. Vi har redan hunnit bråka.. haha.. och blivit sams.. vi kan prata om allting.. ja asså det är helt sjukt.. skickar tusen sms till varandra fast han hatar sms.. som sagt det är helt jävla skadat.. påminner så jävla mkt om Jeppe så det finns inte ord för det bara..

Jag tappar andan varje gång jag tänker på honom.. Fjärilar i magen när jag hör mobilen för jag vet att det är han som messar mig.. för oavsett vad han gör så svarar han direkt.. känner mig som ett barn med godispåsen på lördagskvällen så fort tanken om honom dyker upp eller han hör av sig.. Jag tom blev svartsjuk idag när han berättade en sak.. jag som aldrig blir svartsjuk oavsett vad.. vad fan håller på att hända med mig?? inte igen?? det har hänt en gång och det får räcka.. jag har jätte svårt att falla men när det verkligen känns rätt så är det pladask direkt... det är skit hemskt..känner inte igen mig själv detta skrämmer mig så jävla mkt..

HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



- När du dyker upp i mina tankar så bultar mitt hjärta tusen ggr snabbare än vanligt.. Fjärilarna i magen bara växer och växer.. Du blir mer och mer underbar för varje dag som går.. Jag tänker på dig konstant.. Det är helt skadat.. Jag känner inte igen mig själv.. hade jag fått välja hade jag velat ha dig vid min sida varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund, varje ögonblick. Vad har du som är så speciellt som jag fastnade för DIREKT?? Jag vill inte detta för jag klarar inte av det psykiskt. Jag vill ur detta HÄR och NU.

Imorgon Börjar Allvaret...

Sitter här med min kära laptop och min gurka... Fan vilket liv man har asså.. Va fan gjorde man innan internet fanns??? Den tiden kommer jag inte ens ihåg.. Hur katastrofalt är inte det på två skalor liksom.. Guuuud...

Imorron ska man bege sig till det nya jobbet, det nya kontoret, dem nya cheferna och nya kollegorna. Undrar om denna VD:n är lika ful som min förra?? hahahahaha...

Jag är inte riktigt frisk i huvudet jag vet. Men samtidigt det är inte DU heller för du LÄSER min blogg.. =))
Nåja.. Du älskar mig iallafall det vet jag om.. *Mohahahaha*

Klockan är nu 20.20. Borde bege mig hemåt och städa. Men orkar jag det? Nej.. Men jag måste. Grrrr..

Min mamma sa till mig idag: Du vet att du har bredband hemma va?
N: Ja?
M: Varför är inte din laptop hemma och varför surfar du inte hemma då?
N: Nej men det är roligare och muppa sig med min gurka?
M: Ok pratar ni inte med varandra utan ni bara surfar?
N: Jo vi pratar! =)
M: Genom internet?
N: Ja!
M: Ok du är ju frisk.

Jag har egentligen inget vettigt o blogga om idag?? Återkommer imorron efter jobbet så får vi se om jag stannar eller säger upp mig igen.. hahaha..



image40


Vågen


Juni blir en riktigt romantisk månad. Du prioriterar bort allt annat, dina vänner kan känna sig bortglömda och du visar inte mycket intresse för släkten heller. Det här leder till en del konflikter eller i varje fall gnäll, men det ger dig också en härlig möjlighet att fokusera på kärlek och romantik. Du njuter i fulla drag av de ljusa sommarkvällarna. Är du singel kan du mycket väl hitta en skir romans, och kanske mer. Och har du en partner kan ni hitta till en ny gemenskap.
Bästa chansen: Vädur, Lejon.
Bästa stället: Mitt i staden.
Bästa datumen: 23-24/6.

Som det står på mitt horoskop så är bästa datumet den 23 och 24. Och jag börjar fundera om det verkligen kan stämma? Just den 23:e började jag och en viss person ha väldigt mkt kontakt via telefon. Och ännu värre blev det igår den 24:e. Hela dagen var fulla av sms och snack. HELA TIDEN. Helt plötsligt idag blev det helt tyst???? Har han redan tröttnat eller har det hänt ngt?? Har skickat ett sms men har inte fått ngt svar. Han brukar svara DIREKT. Vill inte skicka fler för han kanske är upptagen och tycker det är jobbigt?? Aaa fy fan sysslar jag med.. Ingenting med killar har jag lovat mig själv ju. Varför kan jag aldrig hålla det????
Men han är så underbar?? Och Speciell?? En snygging som inte är en player?? Finns det verkligen?? eller kör han bara ett spel med mgi?? hm.. Tiden lär utvisa allting.. Antingen kommer jag fortsätta vara glad och fjärilar uppstår eller också kommer jag vara olyckligt kär.. Usch nej fy fan.. Här ska det inte käras ner.. Nu ska jag ut och röka med gurkan sen ska vi möta min halva och vi ska ta en liten kvällspromenad..

Gå Ner I Vikt På Rätt Sätt...

För ungefär två veckor sen tittade jag på gamla kort när jag var smalare. Snacka om ångest till max. Efter bilolyckan gick jag upp från 58kg till 74kg. Har sagt att jag ska göra ngt åt saken men det har aldrig blivit riktigt bra. Eftersom jag jobbade så mkt innan och stressade så mkt så gick ja upp ännu mer istället och magen var helt svullen hela tiden. Såg ut som en gravid kvinna ju. Ingen tror på mig när jag säger att jag väger 74kg, men tacka gud för det. Hade ganska tur att allting lade sig rätt jämt så jag inte bara har lagt på mig på ett enda ställe. Hade det nu velat lägga sig på ett ställe hade brösten varit perfekt.. haha.. Men det blir ju aldrig så tyvärr. Det lägger ju alltid sig antingen på magen eller på rumpan. Men jag hade tur om jag nu ändå skulle gå upp så är jag glad att det lagt sig rätt jämt att jag inte helt plötsligt ser ut som ett fett berg. Vänner jag inte träffat länge har märkt att jag gått upp men ingen kan säga att jag gått upp 16kg. Haha..

Inte konstigt jag gick upp i vikt. Gå från att träna sex dagar i veckan intensivt till att sitta hemma med gips o kryckor i nio månader. Tröttsamt och ångest var bara förnamnet. Har dessutom varit jätte deprimerad fram o tillbaka så att försöka bli av med kilona har aldrig riktigt blivit bra. Och jag som person måste verkligen vilja en sak till 150% för att det skall bli bra.

Nu börjar livet rulla igång igen lite granna iaf. Snart kommer det väl återfall igen men men.. Kan inte sitta och vänta på det..

Har iallafall för två veckor sen köpt träningskort med min andra halva.. Jag fick ett fnatt och sa nu ska vi börja träna och sju på morgonen dagen efter stack vi till gymmet och köpte träningskort och började träna. Sen var det sjukdomar, jobb och dylikt som kommit ivägen så mer blev det inte. Men igår var vi och tränade igen och nu ska det vara allvar på gång. Jag bryr mig inte om vad vågen visar men jag vill vara nöjd med mig själv. Jag kan inte säga att jag tycker jag är superfet. Någon kanske tycker det? Inte vet jag? haha.. Men jag tycker inte det själv iaf. Jag vill bara ha fastare kropp som jag hade innan och ha tillbaka min tränade mage.. Grrrrrrrr... =)))

Innan när jag tränade jättemkt åt jag allting. Brydde mig inte om vad jag åt.
Fel som många gör när dem ska gå ner i vikt är att sluta äta. Så fort dem börjar äta så ställer kroppen in sig på svält och sparar allt man äter och går upp istället. Ingen bantningsmetod fungerar egentligen till 100%. Den enda regeln som verkligen fungerar på alla är att göra sig av med mer än vad man stoppar i sig. Simpelt eller hur? Jag äter var tredje timme och tränar. Äta sex gånger om dagen låter väldigt mkt men det handlar inte om att äta sig mätt. Utan man ska stoppa i sig lagom så man inte känner hunger och inte känner mättnad. Felet man gör oftast är att svälta och sen äta som en gris en gång om dagen. Det är helt fel fel fel fel. Matsmältningen fungerar bättre om man äter var tredje timme. Tro mig jag har provat många metoder sen jag gick upp så mkt. Innerst inne visste jag hur min kropp fungerar och det är enbart att äta och träna. Men jag var ändå så desperat att man provade allt man fick tag på. Alla piller och drycker. Ingenting fungerar på mig. Men att äta regelbundet och på fasta tider och träna fungerar utmärkt. Så enkelt är det liksom.

Många skyller på att dem inte har tid. Det handlar om en livsstil. Vet du att du ska vara iväg och inte hinner äta den tiden ta med en frukt eller ngt lätt du kan stoppa i dig när klockan ropar. Oftast skyller man på en massa saker för att viljan inte finns till 150%. Jag kan ju säga att har du inte 150% vilja så fungerar det inte. jag har sagt många ggr jag ska ta tag i det och göra det men min motivation har inte varit 150% och alla gånger har jag gått ner några kilo och sen misslyckats helt.

Nu har jag 150% motivation och jag ska följa det schema som min personliga tränare en gång i tiden gjort till mig när jag var träningsnarkoman.

Klockan 7.00: Frukost
Klockan 10.00: Mellanmål
Klockan 13.00: Lunch
Klockan 16.00: Mellanmål
Klockan 19.00: Kvällsmat
Klockan 22.00: Mellanmål

 
Jag har bestämda tider när jag ska äta. Men jag har inte bestämt på VAD jag ska äta. Det blir en tråkig "diet" i längden. Jag bryr mig inte om VAD jag stoppar i mig. Utan tiden är viktig. OCH MÄNGDEN. Ät lite. Du ska inte känna att du är mätt men inte heller att du går hungrig. Mellan tummen och pekfingret liksom.
Imorgon tisdag ska jag börja jobba. Och jag har sagt att jag ska vakna tidigt på morgonen och träna innan frukost och innan jag ska till jobb. Det sägs att man bränner mest innan frukost på morgonen och det är faktiskt sant. Man bränner underhudsfettet enklast då. Man bränner dubbelt så mkt nästan som resten av dygnet.
Jag får en deja vu av när jag ägde restaurangen innan att jag ska vakna så tidigt för jag ska träna, då får jag inte så mkt sömn. Men jag mådde så bra då och det kommer jag göra nu också. Det kommer vara tungt och jobbigt att vakna på morgonen men man vänjer sig ganska fort. Dessutom ska jag försöka pricka in så jag kan träna varje gång med min andra halva. Hitta någon du kan träna med. Då får du mer push och känner dig mer motiverad.

Idag när jag ställde mig på vågen har jag gått ner från 74 till 70. Och det känns så jävla bra. Det är jobbigt i början men när man har kommit igång och ser resultat så lovar jag er att ni kommer inte vilja sluta. Dessutom är min andra halva så himla rolig o träna med så det är ett stort plus.

Jag tänkte jag skulle blogga om min träning och min "kost" som ni kan följa. Och som jag själv kan läsa om när jag blickar tillbaka. För jag ska nå min gamla vikt och min gamla kropp igen. Min mage.. Mmmmm.. =)) Ni kan ju se min köttbulle längre ner där jag visar min tatto.. *snyfta*
Har ni några bra tips så dumpa gärna ner dem till mig.=)

image39

Ok jag överdriver om jag säger att jag ser ut som henne. haha.. Det jag menar är egentligen att när man står framför speglen har man en önsketänkande bild på hur man vill se ut.

Visst man ska vara nöjd med sig själv och alla ska inte se likadana ut. Men det som spelar mest roll är att man trivs med sig själv eller hur? jag är inte ute efter att se ut som en pinne. Som sagt bryr jag mig inte om vad vågen visar. Jag har tur att allt sitter överallt så ingen kan säga att jag väger så "mkt". Jag är 173 så enligt farbror doktor är 70kg normalt. Men jag trivs inte med min mage och mina armar. Vill inte se ut som en pinne. Är ute efter en fastare kropp och finare mage. Därför ska jag börja träna som en galning igen. Och det betyder inte att jag ska sluta dricka alkohol och sluta äta allt skit o mög. Innan när jag vägde 58kg och tränade som en idiot kunde jag och Kristina sticka och äta Amadeus kebab efter träningen utan att ha ångest. Drack som idioter och feta oss med film o chips o popcorn. Det handlar liksom att väga in fitfy fitfy av allting och inte överdriva och kanske äta kebab varje dag tre ggr om dagen?? Då får du träna ihjäl dig för att bara förbränna dem ju.. *S*

Snyggaste Bilderna Ever.. Hahaha..

Som sagt klicka för att förstora men på egen risk.. Nikki står inte för mardrömmarna..hahaha.. 


             

Lilla Nikki har varit på träning med sin andra halva och tänkte skämma bort sig själv med ett bad och skrubbade hela kroppen. Fy fan va brunt vatten man får när man inte duschat på några månader. Haha skojjar bara. Gjorde en ansiktsmask. Guuud så skönt det var.. Men hemskt vacker var man dock inte.. Var så rök sugen att jag var tvungen o sätta mig på balkongen. Gissa om grannarna glodde. Det var bara förnamnet. Dem tittade som om dem sett ett spöke för fan.. Men men det bjuder galna Nikki på.. Varschegoood..!!!







Tråkig Söndag..

Tjaaaa.. det var längesen man var här inne.. shiit måste börja blogga lite oftare har tappat jätte många läsare..undra varför jag bloggar ju aldrig nu förtiden.. snyft.. har inte tid ju..

Vad har hänt den senaste tiden då då??  Ehm.. jag har flyttat ner min laptop till min gamla gurkvän.. Så nu mera sitter vi och surfar ihop, rökar ihop, äter ihop, dricker ihop och hade dem haft två toaletter hade vi bajsat och kissat ihop.. hahahaha.. Nu mera är hon den första och den sista jag ser varje dag.. Det värsta är att vi kommer att synas ännu mer för på tisdag ska vi börja jobba ihop..AAAAAAAAA Damp... Kommer slå ihjäl varann..?? Neah va fan.. Ingenting kan förstöra.. Vi kanske slåss nångång men det går över.. Fan vi har känt varann sen dagis.. Miiip miiip..

Onsdag för två veckor sen flyttade jag ner min laptop till henne för vi skulle söka jobb ihop. Dumpade iväg säkert tjugo mail. Fick avslag på enbart ett.. Det fick mig o tänka varför jag inte har sökt jobb tidigare?? har gått arbetslös sen februari..Men det har varit ganska skönt.. har hittat mig själv lite granna.. tappade mig på vägen efter allt som har hänt.. Dem här månaderna o glassa rundor det behövde jag verkligen.. på Torsdagen när jag var hos min gamla revisor och skulle fixa dem sista papperna så ringde mobilen konstant.. han undrade nog vad jag sysslade med..haha.. var alla som ville boka arbetsintervju.. skit skoj var det.. Så jag och gurkälsklingen hade hela veckan efter fylld med intervjuer.. På fredagmorgon fick jag en intervju och självklart tog jag med gurkan på ett bananskal.. Vi fick jobbet och började på måndag.. Hade utbildning måndag och tisdag.. där vi hade utbildning skulle vi inte jobba utan vi skulle jobba på det andra nya kontoret i stan.. vad händer jo vi trivs som fan på det gamla kontoret och ville inte jobba på det nya...

Som jag har sagt sedan jag var liten jag tänker aldrig stanna på en arbetsplats hur mkt jag än får betalt om jag inte trivs.. funkar helt enkelt inte i längden.. Så efter många om och men snackades det med båda cheferna.. och självklart skulle vår chef bitcha och inte ville oss gå över till dem andra.. nej nej då sticker vi.. men ap jäveln fattade inte vad vi menade och trodde vi skulle stanna sen när jag sa nej nej vi säger upp oss så tappar han nästan sin långa fula äckliga haka.. Jävla VD apa ful som stryk var han eller ÄR han.. Ljög gjorde han osså.. Klart vi hade fått gå över till dem andra vi hade inte skrivit på några papper än ju.. Jaja whatever.. Allt ont för med sig ngt gott..

Samma dag som vi sade upp oss så kom min andra halva in till Malmö för vi skulle fika o mysa.. Stack o beställde resa till magaluf men nu känns det som om hon inte kan få semester.. vilket suger så jävla hårt..
När vi satt vid kanalen och käkade glass så ringde mobilen.. Vem fan är detta tänkte jag.. Jo det var Chefsjobbet jag sökte i stockholm.. Ett nytt kontor som ska starta i stockholm under hösten.. mer än så får jag inte avslöga eftersom dem inte har startat det än.. Trodde aldrig dem skulle höra av sig ens.. Var en rolig grejj.. Fick reda på att alla andra som sökt och fått intervju är 30+ och har värsta utbildningarna.. Jag har inte ens gått ut gymnasiet.. men han sa att mina erfarenheter säger mer än några betyg.. blev väldigt glad.. även om jag inte tror jag kommer få det jobbet så är bara det att dem ringde o intervjuade mig..bara det betyder mkt för mig.. för han sa själv hade du inte varit intressant hade jag inte slösat tid på att höra av mig.. WIIIEEEEE...

Sen kom jag på att jag skulle ringa en annan chef om intervju som jag hade tackat nej till.. Ringde och sa som det var.. han var snäll.. han gav mig en chans till.. då bad jag gurkan ringa efteråt.. vi fick intervju i fredes.. precis när jag hunnit innanför dörren så ringde han och sa "Tjena Nikki jag vill ha dig på tisdag" sen blev han tyst och skratta oj det lät kanske lite fel men ja jag vill du ska komma till kontoret och börja på tisdag..haha..riktigt nice.. gurkan fick också jobbet självklart.. haha.. känns som om vi mer o mer blir likadana nu.. gurk jävel... Så på tisdag börjar allvaret för nikki igen.. usch usch.. men men.. kan inte glassa runt hela livet..
















RULLA NER OCH TITTA PÅ GURKAN PÅ EGEN RISK...... Hahahhaa







































image29
image28
image27
   

Detta är gurkan.. Snyggaste bilderna ever.. hahahaha..  Ja ni får skylla er själva.. Mardrömmarna står inte jag för..

På sista bilden ser det ut som om gurkan har örhängen men det har hon inte.. Det är hennes handsfreee.. Gurkan hänger inte riktigt med i modet med örhängen men handsfree har hon.. men ingen mobil eller mp3.. utan bara en sladd.. men som sagt alltid en början.. hahaha..skojjja..love

När Nya Vänner Trampar In I Ens Liv...

Hur känner man igen en sann ny vän? Hur ska man släppa sina hämningar och våga låta en ny vän komma in i ens liv?

Hur släpper man in en ny själ i sitt liv? Det är frågan många av oss dagligen ställer oss. Oavsett om det handlar om vänskap eller en relation som må leda till något, vill man ha det klart för sig innan man ger sig in i något.

Jag talar självfallet om ett storstadsfenomen, ett sådant som märks särskilt väl i Stockholm, Göteborg och Malmö. Att träffa en ny person, ny blivande vän eller någon som man gott och väl kan tänka sig att dela all sin fritid med, är inte det allra svåraste. Det räcker med att man går ut en kväll så är de där: de här nya människorna varav en del verkar riktigt intressanta. Man utbyter erfarenheter, pratar om livets höjdpunkter, samtalar om ämnen som berör varje människa och ser till att intresserat lyssna till sin "motspelare". Vad gillar hon/han? Vilka fritidsintressen har de? Vad har de för bakgrund?

Att vara social i en storstad är enklare än att värma plättar. Det svåra visar sig vara steg nummer två, det vill säga eventuell vidare kontakt. Vet jag tillräckligt om den här människan nu att jag vågar släppa in henne/honom mitt liv? Är hon/han så fascinerande, så lik mig, så trevlig att umgås med att jag gärna vill se henne/honom igen? Vem tar det första steget mot en vidare kontakt?

Det hör inte till ovanligheterna att man då och då träffar en ny person som man gärna vill umgås med mer. Men vad händer sedan? Ofta förblir det någon form av ytlig kontakt för vi, unga människor, är riktigt bra på att leva efter mottot "De riktiga vänner är de jag har haft sedan lång tid tillbaka". Däri ligger felet. Att vi sluter oss. Att vi helt enkelt inte vågar gå vidare mot en ny vänskap, en vänskap som faktiskt kan leda till en livslång sådan.

För att ta mig själv som exempel, för det är ju den lättaste vägen till att beskriva det här fenomenet, så har jag bara under de senaste åren träffat en del nya förmågor, nya personer som kom att betyda väldigt mycket i mitt liv. Ibland har jag fått mig en törn, det måste jag medge. Ibland har jag fort som attan rusat ut ur den så kallade vänskapen av den enkla anledningen att personen i fråga inte motsvarat mina förväntningar, inte varit genuin nog. Men ibland har jag också förvånats över att det faktiskt finns goda själar kvar, personer som prioriterar en ärlig vänskap framför den ytliga diton.

Viktigast har väl ändå varit att våga sig in i något nytt. Det är enkelt att leva efter den gamla devisen, i mitt fall "Jag är nöjd med det jag har". Desto svårare är det att ge sig in på okänd mark, även om det kan komma att innebära en del trevliga förändringar i ens liv.

För att slå hål på ytligheten som råder (hey! den handlar inte bara om kläder och det kyliga sättet att vara) gäller det att våga släppa sina spärrar, våga låsa upp. Ens liv är inte mer värdefullt än någon annans, även om vi bryr oss om oss själva först och främst. Men för att kunna älska oss själva gäller det att älska omgivningen också. Kanske inte med samma intensitet. Kanske inte med samma omsorg, åtminstone inte till en början. Men att stänga sina dörrar av rädsla för att släppa in nya personer i ens liv kan innebära en livslång kamp med sig själv. Let´s face it, att bli en bra människa krävs inte bara att vara trygg i sig själv och omtänksam mot andra. Det krävs också att man då och då, kanske inte alltför ofta men absolut inte alltför sällan heller, släpper in ett nytt liv i sitt eget.

Min själsfrände, min allra bästa vän, träffade jag för många, många, många år sedan. Men de goda vännerna jag kan stoltsera med nu träffade jag för inte alltför länge sedan. Fyra-fem år sedan, i runda slängar. Jag är fortfarande lika öppen för ny vänskap och har bara under de senaste månaderna träffat någon som jag vet kommer betyda en hel del för mig.

Våga chansa helt enkelt.. Du kan missa någon som verkligen är en vän för livet..

Håll dina "nya" vänner först på avstånd... (berätta inte dina största hemligheter för dom). Utan lär känna dom... När du vet att du kan lita på din "nya" vän, släpp in dom i din innersta krets. Låt dom känna sig speciella och din nya vän behadlar dig på samma sätt. Och du kanske har en vän för livet.


image25

Den nya snäckan i mitt liv.. Hon är min andra halva.. Så sjuka saker vi kan hitta på.. Vi har aldrig tråkigt tillsammans.. Och fler bus ska det absolut bli..=))

image26







- Varenda gång jag befinner mig i malmö så kan jag inte låta bli att tänka på dig. Det har gått ett tag nu och visst har jag lärt mig att leva med sanningen men jag har inte glömt dig. Det kanske kommer hända det kanske aldrig kommer att hända. Jag önskar dig lycka till med hon i ditt liv och menar verkligen det. Vi hade strul från första början och det hade nog aldrig blivit något bra ändå. Men jag kan inte sluta att tänka på om, ifall, att det hade blivit något seriöst, hur hade vi haft det? Underbart?? Eller bara problem?? Det är en fråga jag aldrig lär få svar på.. But that´s life.. You can´t have everything.. Men jag har lärt mig mkt av detta.. Dem här månaderna har gett mig väldigt mkt nytt i mitt liv.. Allt ont för med sig ngt gott och det stämmer verkligen.. Hade saker och ting mellan oss aldrig inträffat så hade jag inte haft människorna i mitt liv som jag har idag.. En sak är jag väldigt ledsen över och det är att vi kom överrens om att vara vänner men det blev inte så trots allt. Hade egentligen redan förväntat mig det men ville ändå inte tro det.. Men som sagt.. Hänt har hänt.. Vi får se vad som sker i framtiden..
Just nu blickar jag framåt och önskar dig all lycka med livet och alla dina drömmar..
En vacker dag vill jag stöta på dig med din drömbil och att du ska ha byggt ditt drömhus som vi pratade om...



Brist På Sysselsättning...

Alla, Dum och Ingen
Det var en gång Ingen och Dum, som gick på ett höghus. Då ramlade Ingen ner. Då ringde Dum 112.
"Hallå, hallå larmcentralen? Ingen har ramlat ner från ett höghus!"
"Jamen det var väl bra."
"Men Ingen har ramlat ner från ett höghus!"
"Jamen det var väl bra."
"Hör du inte vad jag säger: Ingen har ramlat ner från ett höghus!"
"Äru dum eller?"
"Jaa."



Hahahahaha..dagens torra men döööö roliga skämt ändå...Guuud asså...


image22

Blivit en wannabe blondin nu till sommaren tänkte jag... hahaha.. och har ÄNNU längre hår med exstenstions..*me like*

image23

Lite rastlös o mongo på väg till malmö.. hahaha..

image24

Ehhh menar du allvar??


Fan blir man någonsin av med sitt babyface?? Checka in mina runda kinder..hahahahhahahaa... stackars Nikki

Min Gadd...

Ok jag vet att min mage är lite dallrig och lite överfettig men det är inte den ni ska kolla på. Hahaha.. Fick faktiskt sån ångest när jag kollade på gamla kort och denna feta magen att jag har gått och köpt ett gymkort och börjat dallra av mig fettet.. hahaha.. *HÅLL TUMMARNA FÖR NIKKI*

Tatton slutar lite längre ner *censur* men vi kan inte visa allt för allmänheten.. haha.. =))

image21

Fy fan va brun jag var där.. Naaajs..hihi.. Tatto jävel kan du läka så ja kan steka mig i solen igen.. Fast först kanske solen ska titta fram igen.. =))


image20




image19



Saker & Ting Är Inte Alltid Som Det Verkar...!!!

Är så trött på att alltid få skit för saker o ting jag inte har gjort... Denna gången är det ju bara ren skit snack och hitte på.. Jag har inte ens tänkt tanken på att förstöra för jag skulle vara intresserad.. Vet inte ens vart allt kommer ifrån.. Först var det en dum fyllegrejj men sen visade sig att det fanns visst då saker i luften...

Detta är inte första gången.. Det är konstigt att det fortfarande förvånar mig.. Jag har inte umgåtts med tjejer på jätte länge pga att det alltid uppstår problem förr eller senare.. problemen är egentligen grundlösa.. alltid ngn som vill förstöra sen blir det värsta händelserna.. och det är alltid killar inblandade.. alla tjejer säger så lätt: Jag skulle aldrig låta en kille förstöra en riktig vänskap men när det väl kommer till kritan så är det svårt att hålla det man har sagt..

Jag har aldrig förstått grejjen med att välja en kille före vänner... Killar kommer och går men riktig vänskap består..
Får alltid problem med någon så kallad tjejkompis för att antingen vill hon ha min kille eller så anklagar hon mig att jag vill ha hennes kille.. Skulle aldrig få för mig.. har alltid sagt att ja aldrig skulle kunna röra ngn som en polare har haft..dessvärre inte förstöra ngt bara för jag vill ha honom.. aldrig i hela mitt liv..

Saker och ting kan vändas o vridas som det vill.. Det är ganska sjukt..


- Jag släppte in dig i mitt hjärta väldigt snabbt och verkligen trodde på dig som en sann vän. Redan första gången jag var med dig hade jag sjukt roligt. Vi har aldrig haft tråkigt. Alla våra stunder har varit speciella. Vi har alltid hittat på sjuka saker som man skrattar åt efteråt. Jag trivs med dig som fisken trivs i vattnet. Varenda gång såna här situationer har uppstått där jag är anklagad för ngt jag inte har gjort har jag bara struntat i det, för om ngn som ja tror är min vän anklagar mig för ngt sånt så är personen inte värd min vänskap o min tid. Men jag har försökt o försökt. Du sa att allting var bra att du tyckte om mig och att ja visste det. Men nu vette ja fan vad ja ska tro. Du är inte dig själv när du pratar med mig. jag hade lika gärna kunna skita i allting men nånting säger mig att jag inte ska det. Jag blir tårögd av att bara tänka på det. Vi bestämde vi skulle ha den bästa sommaren någonsin ihop. Vi skulle göra allting ihop. Allt sjukt som bara vi kan göra. Vad ska hända nu då? Ska allting bara rinna ut med tiden?? Easy come easy go men va fan är detta missförståndet verkligen värt det?? På bara dem här månaderna har vi hunnit göra så mkt ihop. Vi har varit glada och ledsna ihop. Det var jag och du mot resten av världen. Men nu då??? Är jag ensam igen?? Jag fattar inte att du inte kan fatta att jag aldrig skulle kunna göra en sån sak mot dig.. inte ens tänka tanken.. Jag har gjort allt för att det ska bli bra mellan er och önskar er allt gott.. Hur fan kan du tro att jag nu vill förstöra?? Du var en del av mitt hjärta och jag älskar dig sjukt mkt.. Varför skulle jag vilja skada dig?? ALDRIG!! Inte ens under pistolhot, för då hade jag hellre tagit skottet själv än att förlora dig!! Och ända från första början har jag talat om för dig att jag säger inte saker jag inte menar. Springa runt o säga jag saknar dig och jag älskar dig till allt o alla utan att egentligen mena det.. vad är det för mening? har aldrig förstått det..

Men som sagt. All Good Things Comes 2 An End.. Sooner or later..




Tag dig tid till att läsa detta.

Två resande änglar kom till en rik familj för att
övernatta. Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett
gästrum. Istället placerades de i ett rum i en kall källare. När de
skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade
det. Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet. Hon
svarade: ?Saker är inte alltid sådana som man tror.?

Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus. Snälla
husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i deras sängar för att vila
sig ordentligt. När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru
gråtande. deras enda ko låg döende på ängen.
Den yngre ängeln var verkligen arg och frågade den äldre
hur hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända. Den elaka
husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå. Trots att den andre
hade väldigt lite, delade han det med oss och du tillät att hans
enda ko dör. Den äldre ängeln svarade: ?Saker är inte alltid sådana som
man tror.?

När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld
i det hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet,
eftersom han var så girig. Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom
dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav honom
kon istället.? Saker är inte alltid sådana som man tror.

Någon gång händer det saker som man är olycklig över. Tro
att varje sådan händelse är till din fördel. Med tiden
kommer du att få veta..
Några människor kommer snabbt in i våra liv och snabbt
försvinner ur våra liv. Några människor blir våra vänner och stannar länge i
våra liv. De lämnar vackra spår i våra hjärtan.
Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna
en god vän!
Igår är historia. Imorgon är en gåta. Idag är en present
och därför heter det nutiden. Lev och njut i varje ögonblick!
Ta den lilla ängeln och var rädd om den. Han vaktar över
dig.


Just nu är någon väldigt stolt över dig.
- någon tänker på dig
- någon saknar dig
- någon vill prata med dig
- någon vill att du inte har problem
- någon är tacksam för din hjälp
- någon vill hålla din hand
- någon vill se dig lycklig
- någon vill ge dig en present
- någon älskar dig
- någon beundrar din styrka
- någon behöver din axel
- någon behöver att du skickar den här ängeln till
honom/henne!



Tänkvärda ord!!

Efter Regn Kommer Alltid Sol...

Det sägs ju att allt det negativa bringer med sig något positivt..
Att efter regn kommer alltid solen fram..

Nu har jag haft konstant regn i mitt liv i sex månader och äntligen börjar solen så smått dyka fram...
Har bestämt mig för att denna sommaren ska bli den bästa någonsin...
Den har redan börjat ganska bra...
Igår fick jag fnatt... Satt och sökte jobb som en idiot.. Skickade säkert trettio ansökan... Snacka om fingerkramp..haha..
Men det gav resultat iaf.. Redan idag har jag fått en massa telefon samtal om intervjuer.. skulle egentligen redan på intervju idag men hann inte för jag skulle in till stan o träffa revisorn.. så att det fick bli imorron...

Kommer bli en stressig dag imorgon.. Ska på jobb intervju i malmö imorgon bitti.. Sen snabbt till Klippan för Sara tar studenten.. Men regnar det så hoppar jag.. haha.. Sen ska vi vara hos Sara och sen blir det utgång i stan på kvällen... På Lördag ska jag och mina diamantsnuttar till Malmö och göra stan osäker..haha.. Kommer bli grymt ballt som alltid.. På Söndag morgon blir det dop.. Snacka om en helg fylld med bus och lite sömn.. Men vadå då.. Sova kan jag göra när jag dör.. haha..
Nästan hela nästa vecka är fylld med arbetsintervjuer.. Hoppas det blir något bra iaf som jag vill ha.. Ska alltid hitta en massa fel o bla bla bla... Nåja.. Inte tänka mer på det.. Det som sker det sker som sagt inget o göra åt...


Har precis ätit fläskfilé & potatisgratäng med darling.. Mätt som en ÅSNA är jag.. haha..

Åt Sushi med mamichullo innan idag.. *MUMS* Var sååååå längesen.. Men som Jeppe alltid säger: Du är ingen riktig Sushiätare för du äter bara lax o räkor..

Vadå då hur gott är sliskig bläckfisk på två skalor..hahaha..


Nygaddad & Märkt För LIVET!!!!

I Onsdes förra veckan så blev man gaddad. Jag har alltid sagt att jag ska tattuera mig men har aldrig vågat. För några år sedan så gjorde Hank en jättefin tatto till mig som jag skulle göra. Gick iväg till tattogubben och bokade tid. Hade två veckors väntetid. Och när det väl närmade sig så fick jag kalla fötter och bangade.

En dag fick jag och Johanna fnatt att vi skulle boka tid och tatta oss. Men ja fegade ändå men var jävligt sugen. Pratade med Jeppe om det. Tröga jag sa då: Jo om jag ska göra det så ska någon beställa tid och ta dit mig annars fegar ja alltid.  Och han får ju alltid roliga ideer. En dag sa han ska vi åka o kolla tattos i Köpenhamn där han har gjort sina. Ja visst sa jag du ska ha en till ju så vi kan åka o kolla någon dag. Vi bestämde då Onsdag i förra veckan. Sagt och gjort. På Onsdagen när han hämtade mig var han jätte skum. Han små fnittrade hela vägen och ja fattade ingenting. Han försa sig rätt många ggr men jag kopplade inte sammanhanget.

Väl framme gick ja in först. Ut kommer en tjej:
V: Är det du som är Nikki?
N: Ja???*undrar*
V: Ja du har tid klockan två?
N: Ehhh nej det har jag inte.. *Tittar runt för att hitta en annan Nikki*
In kommer Jeppe och säger JA NU ELLER ALDRIG...
V: Jo där har vi snyggingen som har beställt till dig ju...

Jag DOG... Vad ska jag göra tänkte jag.. Dem snackade lite om hans tatto som han ska göra senare... Medans ja bläddrade i nårra pärmar.. Har sagt jag vill ha tassar på magen.. Men alla tassar ja hittade var helt svarta.. asså ifyllda och väldigt små.. Ifyllda tassar ser så livlöst ut tyckte jag..osså tycker jag att dem är så små så på lång väg ser det ut som om man bara har prickar hur snyggt är det..haha.. *Åsikter om allt sa Jeppe*

Hon sa hon kunde rita till mig om ja berättade hur ja ville ha det.. Jag är sämst på att förklara så jag greppa pennan och ritade tassar på mitt eget vis.. Niiice tyckte jag.. Så hon gjorde avtryck på magen.. Tre tassar på höger sida av magen.. Så lite tyckte ja.. gå lite längre upp o fler.. sen tyckte jeppe längre ner o under trosorna..sen lånade ja pennan och ritade tribalstreck.. Sen tittade hon på mig och sa oj var det inte du som var mega feg..
Jag ska inte göra ska bra prova sa jag.. gick iväg till speglen o tittade och gillade det jag såg.. Så smilade Jeppe och sa ja du kan ta fram sakerna för hon kommer göra det det ser jag på henne.. Jag tänkte shit nu eller aldrig. kommer aldrig få samma mönster igen.. Sagt o gjort.. I FINALLY DID IT.. Och fan va jag älskar min tatto.. Fast smaken är ju som baken..hahaha..

Är jävligt glad att vi bad henne bara skugga tassarna och se hur det blev.. Hade ja gjort dem hel svarta hade jag ångrat mig..

Jag hade tänkt mig det värsta så det var inte så farligt.. var inte direkt smärtfritt men det var värt det och ja överlevde--=)))
Trodde det skulle kännas mest vid revbenen men nej det var vid ljumsken o under trosorna.. FY I HELVETE aldrig mer.. Tappar ja färgen så får det vara så..haha.. eller nej kanske inte.. det var värt det..

image16
Detta är min nya tattos....HAHAHHAHA..SKOJJA...Hade varit ngt speciellt iaf..




image18




Shopping på hög nivå...

Det var verkligen längesen jag var ute på shoppingrunda.. En rejäl en asså.. =))) Det var askul.. Bestämde på tisdag kväll att vi skulle åka till Nova Lund.. Åkte ganska tidigt på morgonen för att hinna med allting eftersom jag skulle till frissan på eftermiddagen...
Först hittade vi inte ens dit.. hahaha.. körde åt andra hållet och då hittar inte jag.. Körde in till centrum o irrade.. sen frågade vi två gubbar som visade oss en helt konstig väg.. vi körde "fel" från deras beskrivning men det roliga var att vi hittade iaf.. och den vägen vi körde först var egentligen rätt om vi hade fortsatt rakt fram istället för att göra en jävligt onödig u sväng..hahahaha...
Först hittade jag ingenting o gasten handlade en massa.. men sen var det min tur o plocka på mig en massa saker.. hiihi.. Hittade allt från himmel o jord.. för nårra tusen får man ganska mkt onödigt.. *snyft* Det viktigaste av allt var en klänning eller nånting att ha på mig på Alizzas dop och på Saras student.. Men köpte jag någon klänning till det eller hittade jag ngt till det??!! Nej precis.. ALLT förutom det jag behövde hittade jag och köpte jag.. Hade faktiskt lite ångest efteråt.. Men va fan det var skoj.. hahaha.. O mysigt hade vi.. o VARMT var det..

Sen blev jag avslängd i Helsingborg för att fortsätta vidare till frissan.. Färgade min utväxt.com toppade det och gjorde ännu ljusare slingor... Knappt min egen pappa känner igen mig.. På Fredag ska jag sätta i exstensions.. Har egentligen redan rätt långt men vill ändå ha.. onödigt men fint.. hihi.. saknar mina lockar.. När jag gick in till knutan för att hämta pengar stötte jag på min kära Desiré.. Gud har inte sett henne på flera månader och fy i helvete vad jag saknat henne.. Det första hon gör är att krama mig jääääättehårt och pussssssa mig.. Sen säger hon: Nikkiiii..Du har utväxt.com.. Du har inga ögonfransar längre och dina naglar måste du gå och fylla på snart.. Du ser ut som ett skabb.. Titta inte bakåt för där står ditt gamla ragg.. Du är inte vacker idag som man är van vid att alltid se dig.. Alla som älskar mig är alltid så ärliga och snälla.. hahahahahaha.. Men det var sant.. jag var inte snygg nånstans den dagen..haha.. men va fan då.. skulle till frissan ändå.. palla göra vid sig innan.. hahahahaha.. =))))

image15

Jag och Johanna skiiit onyktra på Class.. Kommer inte ens ihåg att dem fotta..*S*


På kvällen var vi så rastlösa att vi åkte in till Ängelholm och skulle mysa.. haha.. skulle hälsa på min kära Desiré som skulle jobba.. Men hon hade så mkt o göra så jag missade henne trots allt.. *snyfta* Men vi fick iaf en mysig stund i ängelholm.. hahahaha.. *Knasig resa*



PartyyyyLördag För Sjuklingen..

På Lördagen skulle jag ju egentligen ha stannat hemma för jag mådde inte alls bra.. Men inte ens 40 graders feber hindrar Nikki från att feeeesta ju..hahaha.. Sagt och gjort.. Vaknade på morgonen och bestämde mig för atta verkligen ta det luuuugnt och inte stressa vilket jag ALLTID gör när jag ska iväg.. Satte mig vid datorn o latade mig lite.. Skulle iväg o sola men fick ju inte liv i Johanna.. Månsson ringde och ville jag skulle mä in till stan o lämna något till fotbollen o sen käka lunch på Väla... Sagt och gjort vi stack.. Åkte förbi Babyland och köpte doppresent till Levanas prinsessa Alizza... Jag och Månsson är ju ingen höjdare på att packa in presenter.. Inte när dem är krokiga iaf..hahaha.. Men men.. Inpackat blev det iaf.. Vi var hemma strax innan tre.. Det ösregnade.. Månsson kastade av mig vid solariet.. Tänkte fusk steka mig innan utgång.. Sen kom jag på att vi skulle ta tåget fem.. hahahaha.. Så vi tog tåget vid sju.. Stressade sönder mig själv.. Skulle hinna med allt innan jag åkte.. Glömde typ halva mig själv hemma..

Skulle på förfest hos Dennis.. Grabbarna hade haft killkväll med middag o grejjor.. söööötttt...
Drack som svampar där.. Spelade kort.. Challe kastade halva kortleken på mig för han förlorade... Grrrrrrrr...
Blev en aning sne i bollen... Dags för Taxi till Choklad.. Lämnade killarna.. Skulle ses sen.. Brudarna Hade saker o uträtta på Choklad..*S* Fick ett V.I.P bord av min kära polare inne på Choklad.. Fylld med sprit.. Vad gör vi?? Jo tömmer.. hahaha.. allting snurrade fett där inne.. Spann mer i min skalle än i dj båset.. försökte dansa av oss spriten lite granna innan vi skulle vidare till privé o möta killarna.. dem var as kalas så ingen svarade.. vi tog taxi dit o hoppades på att dem skulle vara där.. ringde samma taxi chaufför.. han körde oss gratis.. men gratis blev det ändå inte för klantiga jag tappa ju 2000kr i taxin..snacka om surt.. hata mig för det... När vi gick mot kön så stod skit många vakter där.. kört för mig tänkte ja..haha.. snackade samtidigt som vi gick mot kön..Visade mitt leg först samtidigt som ja prata, vakten titta på mig och log och sa ja du vet vad ja ler åt.. men välkommen och ha en trevlig kväll.. niiiiiiiiiiiiiiiiiiice..hahaha..

Killarna var fulla som kastruller.. Dennis kastade runt mig överallt.. döööö ont i ryggen fortf.
När jag tittade mot baren tyckte jag att ja såg en kille ja kände igen..detta är inte sant tänkte jag.. men jo det var det.. sen vände ja mig om.. tyckte ja såg en annan i röd tröja ja kände igen.. bingo.. sen dansade ja vidare.. när johanna vänder mig så står HAN också där.. trodde jag skulle få hjärt attack.. hur stor är chansen att vi hamnar på samma ställe av alla ställen i malmö liksom.. hahaha.. sjukt.. you can´t fight fate.. =)))

När vi skulle ta taxi hem till Dennis så fick ja för mig att ja skulle träffa HONOM istället.. Så ja lät killarna och johanna hoppa av så åkte ja till HONOM.. Väl framme skulle han o hans polare käka så vi satt o snackade.. full som en gurka var jag.. tog en cigg o han kramade om mig.. dem andra skulle på efterfest men vi skulle hem o sova.. vi pussades lite o hånglade helt plötsligt fick ja panik och skrek nej jag kan inte sova med dig ja ska till dem andra.. Hur störd är inte jag på två skalor liksom.. Ringde taxi IGEN.. Ringde Johanna o bad henne gå ner o öppna för mig.. Orkade inte vänta på min taxi så jag snodde någon annans taxi o räckte tunga åt dem..hahaha..
När jag var framme var där ingen Johanna, orka inte stå så ja satte mig pladask ner på gatan o tog en cigg.. såg lidde hemlös ut när Johanna kom o öppnade..hahaha..

Överstörd kväll men sjukt roligt ändå.. Aldrig har vi tråkigt i Malmö...
På söndagen låg vi i soffan alla och dega och snacka om den sjuka dagen..hahaha..

Jeppe hade bokat bord på teaterkatten i hbg klockan sju men ja hann inte hem.. Så fick avboka.. Så surt men han blev inte sur iaf.. skönt.. Åkte hem till mamma o degade framför tvn.. Så kom Sabina en sväng o började snacka om Amadeus kebab.. blev skiiiiit sugen.. Bad Jeppe köra o köpa o komma till mig.. hihih.. sagt o gjort.. sen skulle vi kolla film.. Mys pys.. När han skulle hem så ringde han mig och sa: Gumman ja hittar inte min bil tror nån snott den.. Nikki springer ner i hotpants o linne dööö rädd.. så sa jag är du säker på att du parkerat HÄR och inte DÄR uppe.. Ehh kanske inte..hahaha.. förvirrad eller vad.. Går hem igen o stöter på grannen.. Stackars pensionär tittar på mig så ögonen nästan trillar.. hon trodde kanske jag sprungit runt ute i bara hotpants o linne mitt i natten..hahaha...

För er som inte lärt är så är Jeppe min gamla kärlek och Jesper som jag haft trubbel med någon helt annat.. Två Jespers i mitt liv.. =)))  Eller ja nu finns bara en.. Och det är Jeppe.. Och vi är goda vänner..

R.I.P Duva...

Längesen jag bloggade. Är ju expert på att skjuta fram på saker och ting som ska göras. Men NU måste det ske en förändring. Och det snarast. Eller ja NU.. haha.. Grrrrrr...
 
Kommer inte ens ihåg vad jag bloggade sist.. Jo jag var sjuk eller??? Satt och höll tummarna om att jag skulle bli frisk så det skulle bli utgång i Malmö.. Frisk blev ja dock inte men utgång blev det ändå. =)
På fredagen och lördagen skulle det vara rutten karneval här. Brudarna skulle dricka o sånt men ja orkade inte. Spenderade min fredag med Jeppe. Var ju jätte fint väder så vi körde runt överallt o ingenstans o bara glassade rundor. Efter vi hade käkat på andra sidan stan så var jag sugen på glass. Jeppe sa ja men där är ju en glasskiosk.. NEJ JAG SKA HA GLASS FRÅN SOFIEROKIOSKEN. Som låg på andra sidan där vi befann oss. Men som alltid får jag min vilja fram. =))) JAG fick köra den nytvättade bilen och äta glass. (Har inget körkort jag vet) Lite busig får man vara ibland.. =)) Sen fick ja köra en sväng.. Körde till Skälderviken i Ängelholm o sen gick vi en sväng på stranden.. Sååååå underbart vackert.. Får ju inte glömma o nämna att Nikki körde på en DUVA... Snyft..

R.I.P Duva..


Sen var det dags för Jeppe o droppa av mig hemma hos mamiichullo för han skulle ut.. Körde som en galning och på raksträckan efter rondellen fick vi puntering.. Jag dog av skratt.. Jeppe helt förtvivlad.. Jag kan fan inte ha punka det är punkteringsfria däck på min fucking M6:A.. Nikki får alltid otur med dig.. Såååå sant..det var punka.. PGA MIG.. När det var Sam´s dödsdag så messade ja Jeppe när han var på väg från träningen.. Han missförstod mitt mess och trodde jag skulle ta livet av mig.. Så han fick lite panik och körde på ngt man inte skulle köra på.. *OOOPS* Så när han lämnade in bilen skulle dem svetsa dit ngt och det blev för mkt så varenda gång bilen studsar så skar den in i däcket. Så hela däcket var liksom avskuret på ena sidan.. så det var ingen liten punka..hahaha.. Som vanligt så är Skadeglädje den sanna glädjen.. Nikki skrattade ihjäl sig och Jeppe blev skit sur.. hhahaha.. Satte mig på motorhuven och fick jätte ont i magen så mkt som ja skrattade så jag höll för magen samtidigt som tårarna sprutade.. Det stannade en massa bilar som vi fick skicka iväg för vi hade redan hjälp på väg.. När mina tårar sprutade som mest av allt skratt så stannade två bilar.. Då hade ja huvudet nere o höll för magen för ja hade såååååå ont av allt skratt.. Så kom den ena killen fram till mig när ja tittade upp sa han: Men lilla gumman det är ingen fara det är bara punka.. Varför gråter du.. Jag gråter inte sa jag.. Jag skrattar åt.. åt.. åt..försökte hitta Jeppe men han hade stuckit in bland buskarna för att pissa eller ngt så killen trodde jag var dum i huvet o hitta på säkert..hahaha.. En störd brud som garvar o bölar för punka helt ensam..haha.. Som vanligt är jag såååå himla bra på att hitta något bra ut det dåliga... Hittade en chipspåse i bilen så ja satte mig på motorhuven och krängde chips i det fina vädret tillsammans med myggorna.. hahaha.. såg lidde sjukt ut.. men va fan skulle ja göra?? Gråta?? Neah..hahaha..

Väl hemma hos mor så ringde ja brudarna och dem var fulla som svin.. Ville inte gå ner o dricka för jag var ju inte frisk.. Skulle ut på lördagen jue.. =)) Ringde Jeppe o fråga om han hellre ville dega med mig än o gå ut.. Självklart.. Gasten vände och vi skulle kolla film.. Brudarna ringde o tjata men jag sa nej då sa dem jo men kom ner till statoil o säg hej o ta en cigg det är fem minuter från dig.. Annars kommer vi upp till dig o Jeppe o ja visste dem var skit fulla så jag gick ner och sa hej i en timme typ för dem drog runt mig.. Jeppe blev lite tjurig..snyft..

J: Tar det en timme o säga hej??
N: Nej men ja röka också...
J: Jaha så deeet tar en timme..



haha.. jag är aldrig bra på att rädda mig själv från dåliga situationer när det gäller Jeppe.. Snyft...

Det var min fredag förra veckan... Det var niiiiice väder...


RSS 2.0