Jag Blev Offer På Jobb

Igår var jag ett jävla offer på jobb.. Jag brukar klara mig rätt bra genom att skada mig själv på jobb men igår hjälpte folk mig.. *Snyft*

Först klämmer jag mig i ett askfat när jag ska sätta på locket.. Sen snubblar jag över en diskback inne i baren som jag själv hade ställt på fel ställe.. haha.. Sen när jag går ner på nedanvåningen och ska gå igenom dansgolvet ja då sparkar någon jävel på mitt ben för att jag trängde mig förbi.. Nästa gång jag ska gå ner på nedanvåningen igen tar jag trapporna från läktaren.. Då går där två idioter/damer framför mig.. Helt plötsligt stannar den fete jäveln upp och på ngt konstigt vänster ska stajla så hon lutar sig bakåt snabbt som fan och hoppar upp ett steg så hon trampar på mig.. 

Och gissa vart hon trampa.. Självklart på min redan skadade fot.. Sen undrar hon varför jag rynkar på näsan och ser så sur ut.. Jo men prova du och ha en som väger över hundra kilo som stampar dig på foten ska vi se hur glad du ser ut..

Inte nog med det.. När jag sen är i baren ute på däcket så böjer jag mig ner på knä för att leta efter nånting precis när min kollega ska ha nånting från kylen på min högra sida och han är på min vänstra sida.. Så på något konstigt sätt försöker jag ge plats åt honom men han sträckte sig på andra sidan så han ger mig en box rakt i ögat.. Oooooooooont..

Trodde det var allt för kvällen men neeeeeeej.. hahahha... Stod på läktaren och kollade ner på dansgolvet då får jag syn på psykopaten som attackerade mig på Skärtorsdagen tror jag det var.. För att dra det snabbt..

En dam som tydligen är helt kär i min kollega.. Kom och bölade och hade sig.. Och självklart befinner jag mig på fel ställe vid fel tillfälle.. Sitter och pratar med honom i hans bar när han ska berätta om henne när jag ser ngn stirra som fan på oss.. Då var det hennes vännina som skulle övertala honom att prata med psykopaten igen för att hon grät som en idiot.. Min kollega pallar inte och drar in mig som räddaren i nödan och säger jag är hans flickvän.. Först attackerar vänninan mig och säger jag är tjej jag borde stå på deras sida.. Ehh jaha ok??

När jag sen lämnar hans bar för att fortsätta till min så går jag förbi de två.. Psykopaten och vänninan.. och vänninan berättar väl att jag är flickvännen.. Jag hade bråttom och helt plötsligt drar någon mig jätte hårt i håret och jag nästan flyger bakåt.. Hon attackerar mig som en galning.. haha.. river mig o sliter i mig.. Frågar henne vad som är problemet och jag uppfattar inte vad hon säger.. Bölar som en alika och mascara i hela fejjan.. Det enda jag hör är din pojkvän och diverse svordomar och könsord..

Som tur är var jag på bra humör så jag gjorde ingenting.. Hade mkt att göra så hade bråttom och glömde tom hämta en vakt.. Men hon hade tydligen tjaffsat med vakterna också så hon är portad.. Trodde jag ja.. Nej men någon hade väl råkat släppa in henne för alla vakterna visste inte direkt hur hon såg ut..  Såg henne igår som sagt.. Men tappade bort henne sen.. Det var ju synd.. ahhahaha..

Idag har jag ont i min fot och mitt öga.. *tår i ögat*

♥ XoXo Nikki... ♥


Jag Hatar Fortf. POSTEN...

Om ni har missat mitt inlägg om att jag hatar POSTEN så påminner jag er igen.. Så jävla ruttna är de.. I förra veckan så postade bossen på kontoret Piccabookort till mig.. Han tom gick in på postkontoret för att försäkra sig om att de kom fram dagen efter.. Tror ni de gjorde det.. Nej precis..
 
När jag nu ska hämta ut de så säger tjejen bakom kassan ehhh ojjj asså det var öppet när det kom fram så allting hade i princip trillat ut och låg överallt o ingenstans.. Vikna o trasiga o sånt.. Och jag har inte ens en tiondel av allt som skickades till mig.. Så nu ligger det Piccaboo kort överallt från göteborg ner hit.. *AAAAAAAAAAAAAAAAA*


Jag har varit med om det förr.. Att någon jävla idiot på posten blir nyfiken och öppnar ens post... Har tom en polare som jobbar på posten och hon har erkänt att det faktiskt är så.. Så så länge man inte skickar nånting som bara är helt platt så kan man riskera att det blir öppnat.. Men om de nu ska vara så jävla fucking nyfikna kan de väl fan klistra igen skiten ordentligt.. De kan ju inte precis påstå att bossen stängt bubbelkuvertet dåligt för man ser ju att det är uppsprätt hela vägen och inte ens att det har råkat gå i sönder på vägen.. Där är som sagt bubbel inuti så det är rätt omöjligt att det skulle kunna rivas upp av ngt annat..dessutom hela vägen så rakt osså..

Den jäveln som öppnade mitt kuvert.. Kommer fan få ngn förbannelse och det snarast!!!!!!!

♥ XoXo Nikki... ♥


Piccaboo´s Kungligheter

Kungadömet piccaboo



Kungen: Andreas
Kungen styr och ställer i piccaboo-familjen, har absolut power. men misstolka inte hans position som en diktator, kungen är en charmig och sympatisk herre som gärna beblandar sig med vanliga döda och tar gärna råd från övriga hovet.

Kungens bror: Toni
Kungens bror har fått sitt eget hertigdöme och styr där med järnhand över sina undersåtar. Men han sparar inga av kungens pengar på att ordna festliga tillställningar för folket i sitt hertigdöme. Besöker kungen med jämna mellanrum för att fylla på skattkistan och för att använda sitt inflytande på kungen för att förbättra livet för sitt folk.

Drottningar: Lkey och Nikki
Alla i kungadömet ser upp till drottningen. Styr och ställer bakom kulisserna genom små antydningar här och var och är inte rädda för att mingla bland undersåtarna och att hålla alla vid gott sinnelag. Då vår drottning valde att abdikera för att behålla sin anonymitet bland stadens värdshus, var inte vår nuvarande drottning sen att fylla den lucka som så desperat behövde fyllas för att hålla kungadömet flyttande.

Prins: Davey
Prinsen lär sig nått nytt varje dag och gör allt för att göra kungen nöjd, charmig och stilig som en sagoprins krossar han hovdamernas och folkets hjärtan. Leder kungens riddarorder och anses som den bästa fäktmästaren i kungadömet, även om prinsen själv antyder att hans like inte finns i hela den kända världen.

Prinsessa: Danibanani
Prinsessan ser upp till drottningarna och absorberar allt genom att hålla sig i drottningens närvaro för att en dag kunna ta över som kungadömets moder. Drar sig inte för att skaffa sig fiender på vägen genom att vägra spela falskt och dölja sina åsikter, men de som älskar henne kompenserar för de få som inte gör det.

Hovnarren: David Eneroth
Alla hov måste ha en narr, nån som liver upp stämningen under gråa dagar. Får alla i hovet att skratta efter sin pipa med sina hyss. Men se upp, han kanske ser liten och harmlös ut, men hovnarren har mer inflyttande hos kungen än man kan tro. I sällskap med prinsen blir de två som fyra hovnarrar. Om det inte slutar med en brottningsmatch ute på borggården, så bör man hålla sig på avstånd, för då har de hittat på hyss mot övriga hovet.

Kunglig magiker: pafisc
Den kungliga magikern trixar och trollar för att få kungadömet att fungera och följer kungens minsta lilla order. Magikern har inga som helst skrupler mot att förtrolla hovets drottningar och prinsessor för att få vad han vill ha. Inom sitt arbete är han unik och det finns ingen som förstår sig på hans trix, så bli inte förvånad om han gör oväntade saker bakom kungens rygg.



Asså jag skrattade så det hette duga när jag läste detta. Som är skrivet av ingen mindre än den Kungliga Magikern Patrik (pafisc på picca)...

Hoppas han inte trollar om mig till något annat för jag kopierat detta och slänger in det i min blogg.. *Fniss*


 

♥ XoXo Nikki... ♥

Mycket kärlek till http://www.piccaboo.com/


Snabb UppDatering

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera nu på senaste jag vet.. Har bara inte haft orken plus jag varit deppig.. Men just nu har jag gråtit färdigt.. Peppar peppar knacka på trä.. Jag ska inte säga för mkt kanske hamnar i en depp attack om någon timme bara.. Men just nu känns det kanske OK så jag får hålla tummarna och tårna.. =)))

Vad har hänt då?? hum.. Det var påsk.. Krängde en massa påskgodis, vilket jag har fått sota för nu, har fått två tvillingar (finnar) på hakan.. Me hate it.. Men det var nog inte bara pga godiset.. Sömnbrist och all sprit och stress som också påverkade detta miraklet.. Om man nu kan kalla det så.. hahaha..

Hela påsken har varit underbar.. Jobbade häcken av mig men ändå hann jag med Piccaboo´s Spring Break Party i Göteborg.. Den uppdateringen kommer lite senare inatt..

För just nu ska jag ordna lite saker till.. Har haft fullt upp hela dagen.. Trodde jag skulle få softa men så fel jag hade ju.. *snyfta* Jag ska fixa lite saker sen ska jag bänka soffan och snyfta över att jag missar NRJ AT THE CLUB i Sthlm.. *tår i ögat*


♥ XoXo Nikki... ♥



Tårar & Tankar

Just nu är det extrema depressionstider för mig.. Det kom igår.. Helt plötsligt.. Igår hade jag jättemkt att ta itu med och som skulle göras.. Helt plötsligt kom en vind med en påse tårar till mig.. Höll de inne så länge jag kunde.. Tills på kvällen när jag skulle lätta hjärtat för min sockerflinga så bara brast allting.. Tårarna bara forsade och gick inte att stoppa..

Blir helt tårögd av att tänka på det.. Men jag ska absolut inte gråta mer.. Grät igår så det hette duga.. Mina ögon är helt svullna, har knappt kunnat sova och jag ska jobba inatt så det är ju jävligt snyggt.. Eller inte..

Det har väl suttit i ett tag kanske jag vet inte. Men har väl förnekat det för mig själv att jag snart kommer må dåligt??!! Det är ju som berg och dalbanan och när ska det gå över?? Allting känns så misslyckande och allting känns så meningslöst.. Fattar inte hur allting kunde bli såhär.. Hur saker och ting kunde gå så snett..

Jag kommer aldrig någonsin att läka till hundra procent.. Jag kommer aldrig någonsin att bli bra igen.. Det är bara att acceptera och försöka gå vidare.. Jag biter ihop och försöker så gott jag kan.. Men ibland faller jag i hålet igen.. Då vill jag bara ge upp.. Jag kommer inte ge upp för det har jag aldrig gjort innan så varför ska det komma nu.. Men känslan av att bara få släppa allting går inte att beskriva..

Det finns inte många som ligger nära hjärtat hos mig. Men de som gör det. De ligger jävligt nära och de tycker jag om riktigt mkt. Utan de hade jag aldrig klarat det här. Fast jag inte är den som brukar dela med mig till vem som helst så vet jag att den dagen jag vill så lyssnar de. Och det viktigaste av allt, att det stannar.

Sockerflingan har lånat ut sin axel till mig många ggr nu på den senaste tiden. Han finns alltid där för mig och jag vet att han alltid menar väl. Han skulle inte ens kunna röra ett hårstrå på mitt huvud. Igår försökte han plocka ner mig från tårmolnen fast han hade ont i huvudet.

Han bad mig först ta en dag i taget. Det är just det jag har gjort. Därför faller jag tillbaka till ruta ett igen förr eller senare. För jag som människa fungerar inte så. Jag kan inte ta en dag i taget. Jag måste ha ett mål jag ska till. Och jag gör allt för att nå dit.

Sen bad han mig sätta upp små mål istället. På senaste tiden har jag inte vågat sätta några mål alls, för jag vet att innerst inne mår jag inte så bra. Jag är den som har för höga krav på mig själv. Jag är den som inte vågar misslyckas för mig själv. Vill jag så ska jag oavsett priset som kan innebära för min egen del. Jag har gjort så mkt som skadat mig själv bara för att nå dit jag vill komma. Är det bra eller dåligt??

Han hade läst gårdagens inlägg och bad mig kolla runt omkring och hitta någon jag vill vara. Inte försöka ändra på mig eller nåt. Utan se om där är några mål andra har nått till som jag vill nå till. Det gav mig en funderare och jag kom faktiskt fram till att jag vill inte vara någon runtomkring mig eller ens någon jag känner till.(Nu snackar vi inte kändisar som lever i bubblor utan det verkliga livet) Det låter jävligt egoistiskt, tyck vad ni vill.

Den enda jag vill vara är den jag varit innan. Den gamla Nikki. Jag vill ha mitt gamla liv tillbaka. Det kommer aldrig bli detsamma. Men jag har ett mål att sträva efter. Och det är att försöka få allting att så småningom bli bra igen. Jag fick inte allting serverat på silverfat innan, tvärtom, jag kämpade som ett djur för det jag ville. Det var tufft och många tårar där också. Men samtidigt så var jag sjukt lycklig ändå så det kompenserade.

Han sa någonting annat som gav mig ännu en tankeställare. Han sa att jag ska glädja mig åt att jag bara vill vara mig själv, den jag var innan, att jag inte hittar ngn idol jag vill vara som. Att det måste betyda någonting. När jag tänker tillbaka så gör det ont i hjärtat. Allt som har hänt under dessa åren. Men samtidigt har jag varit lycklig. Inte bara olycklig.


Det krävs olyckliga stunder för att man ska uppskatta de lyckliga.

♥ XoXo Nikki... ♥

Jag Vill Vara Som Alla Andra

"Jag vill se ut som henne. Jag vill klä mig som henne. Jag vill vara lika populär som henne. Jag vill umgås med henne."

NEJ! JAG VILL VERKLIGEN INTE VARA SOM ALLA ANDRA. JAG KOMMER ALLTID VARA JAG. OAVSETT OM DU GILLAR DET ELLER EJ.

Jag hade kunnat hålla på i evigheter, men det orkar jag inte. Sen när blev det sååå fel att vara sig själv? Ok att vissa liksom har en förebild/idol eller vad man nu ska kalla det för, som de ser upp till o såhär. Men detta går ju liksom överstyr och blir patetiskt.

Folk är inte sig själva längre. De fenomenet är något jag aldrig har förstått mig på och antagligen aldrig kommer att göra i heller.

Vi har haft denna diskussionen bland oss tjejer ett par gånger. Vissa av mina vänner är såna, men inte så extremt. Vi snackar om små saker.

Exempel 1: Vissa vågar inte riktigt vara sig själv på tex en middag, verkligen anstränger sig för att äta fint (klart man ska ha lite vett o etikett o äta fint men här pratar vi musbett, som om maten vore farlig), inte vågar äta sig mätt för man ska verka som ett matvrak, ska alltid kasta mat (det kan verka lite både och där, "fint" för att man är tunn och inte orkar äta så mkt, "ofint" för att man kastar mat).

Exempel 2: När de träffar folk första gången så verkligen överanstränger de sig för att lägga fram ett bra första intryck. Visst jag håller med om att ett första intryck gör mkt, väldigt mkt i vissa fall. Men vad tjänar det till att verkligen anstränga sig och vara någon man egentligen inte är bara för att lämna ett bra första intryck. Blir du gillad så är det egentligen inte dig de gillar ju. Och hur man är som person kommer ju fram förr eller senare. Då är det bara pinsamt ju.

När vi har träffat nytt folk ihop ber de alltid mig bli lite mer laidback och tänka på det första intrycket. Men varför? Jag är jag. Varför ska jag spela finare än jag är? Varför ska jag spela någon jag inte är?

Visst att man kan ha olika personligheter. Jag själv är väldigt flippig och överhypad med övermkt energi. Oftast är jag det, älskar att flippa rundor och hålla på. Men samtidigt kan jag faktiskt (tro det eller ej=) tagga ner och vara allvarlig. Tror väl inte jag studsar runt på kontoret eller när jag är på möte. hahaha.. Hade varit ngt..

Folk som jag har träffat i verkliga livet som jag från början bara hade pratat med via internet blir oftast så chockade. Oftast är man stor i käften o verkligen kan släppa loss bakom datorskärmen, men när man väl ses i det verkliga livet så är det mer nertaggat som gäller och man blir lite tillbakadragen. Men jag är lika skadad även i verkliga livet. hahaha..

Det roligaste på länge jag fått höra var nyligen: "Shit asså, vi har ändå pratat länge på MSN, du är alltid så överhypad och skadad, trodde inte du var sån i verkligheten, men shit, det är ingen skillnad, nästan värre i verkligheten, inte tillbakadragen nånstans ju, men jag gillar det" hahaha.. så söt..

Mitt ex brukade jämföra mig med Sushi.. Hahahahaha.. Inte alla kan njuta av Sushi och bara de finaste och bästa kan tekniken. Och att jag verkligen är som Sushi, antingen gillar man det eller så gillar man absolut inte det. Finns liksom inget mellanting som typ går att äta fast man inte gillar det.

Ja jag vet inte. Jag tycker jag är jag och jag försöker inte spela någon annan eller försöker vara finare än jag är. Finns säkert många som inte håller med mig men det är dom det, för de känner ju inte mig. haha.. Sen att jag kan vara överpetig och vissa saker funkar absolut inte. Det är fortf. jag som person. Jag spelar inte fin.

På senaste tiden har jag lagt märke, eller rättare sagt verkligen observerat vissa personer runt omkring mig. Varför vet jag inte? Men det känns som om de som jag trodde var mina vänner, eller typ den bilden jag fick av de, att de verkligen inte är så i slutändan, att det verkligen bara har varit en mask. För hur man än anstränger sig så gör man små eller stora misstag någon gång som gör att folk märker att man egentligen bara haft en fin mask på sig.

Alla som känner mig vet att jag har jättesvårt för tjejer. Inte att jag har svårt att föra en konversation med de eller dylikt. Men att jag har svårt att släppa in tjejer i mitt liv, som riktigt nära vänner. Det funkar helt enkelt inte. Jag vet inte. Så på senare tid, känns det som om många lagt på en väldigt finslipad mask för att komma mig nära. Allting har verkligen verkat perfekt osv osv. Jag har NÄSTAN gått på det. Men jag har varit med om mkt. Och som tur är så lär man sig av sina misstag. Oftast iaf.

När jag har sett minsta lilla saken som gör mig osäker så börjar jag att observera och spara informationen. Till min förvåning kommer alltid mer och mer. Jag borde ha kontrat det första jag märker av jag vet. Men jag vill inte dömma av ett felsteg. Jag önskar att det bara var en tillfällighet. Jag vill verkligen aldrig tro att personen som visat sig vara bra i flera månader helt plötsligt visar sig vara någon annan. Sånt gör mig så jävla ledsen och besviken.

Tyvärr är jag den som sparar på mig mkt, och den dagen det rinner över och jag väl öppnar foderluckan då finns det absolut ingen återvändo. Jag ger folk många många för många chanser, men när det är stopp så är det verkligen stopp, finns ingenting som kan få mig att ändra mig. Är det folk som inte är mig nära då spottar jag ut vad som helst, när som helst. Håller jag inte med så säger jag det fast tjugo andra tycker samma sak. Tar verkligen ingen skit och låter ingen trampa på mig, men när det gäller folk som jag tycker om så kan de tyvärr trampa på mig rätt många ggr innan jag verkligen ger upp och säger ifrån, och då är det som sagt försent för oss att försöka lösa det. Men å andra sidan. Någon som trampar på mig, vad är det för en vän? Inte ens värd att kalla vän.

Vad tjänar man på att spela någon man inte är?? Det håller aldrig i längden ändå?? Varför varför?? Någon som har svaret??

Bättre att vara sig själv och bli älskad/omtyckt som den man verkligen är. Än att lägga på en fasad och bli älskad/omtyckt för någon som man verkligen inte är. Livet är inget skådespeleri.

Bättre att bli hatad för den man är, än att bli älskad för den man inte är.


♥ XoXo Nikki... ♥


PiccaBoys & Colgate Smile

Så trots mkt trubbel, om och men så efter tre timmars sömn var vi äntligen på väg till Göteborg.

När vi kom fram var jag hungrig som ett svin och upptäckte att jag glömt min "välling medicin" hemma. Hur ska jag klara mig? Kommer hamna på akuten diiirekt om jag bara äter. Jaja återstår att se, inget o göra åt.

Patrik mötte upp oss på Lunch. Lagom bakis var han liksom. Hahaha. Missförstod varann vart vi skulle mötas upp o sånt, stod mitt i ingenstans och såg ut som en turist, det enda som saknades var liksom kameran runt halsen. Varenda gång jag öppnade munnen och pratade med Johanna i telefon så hade man alla blickar på sig, är det så sällan Skånebönderna vistas i Göteborg?? Haha.. När jag vänder mig om ser jag värsta smilet gåendes och kände mig inte som en turist längre. haha..

För er som inte vet så är Patrik, hur ska jag beskriva det?? Självaste Piccaboo sidan?? haha?? Utan honom hade inte självaste hemsidan funnits och fungerat.. Han är killen bakom alla koderna och alla finesser OCH alla felen på själva Piccaboo sidan.. =) Så har ni några klagomål eller bara vill bjuda honom på middag är ni mer än välkomna att maila honom på [email protected] Men hur ni än fjäskar och har er så kommer ni aldrig kunna ta min plats hos honom, för han är min speciella vän, min alldeles speciella INLAGDA GURKA.

Efter Lite snickesnackande och en bit mat så stack vi till självaste paradiset THE FAMOUS PICCABOO OFFICE. hahaha.. =)) Intrippandes kommer vi och alla ser lagom bakis ut. Men alla hade ändå deras välsvarvade Colgate smile som verkar vara känt för just the Piccaboo Boys.

Den första som ska hälsa är David Eneroth, sträcker fram sin vänstra hand och mumlar någonting jag inte hinner regga för jag tänkte på informationen jag fick tidigare på dagen och började garva. Han skulle stoppa in sladden till sin laptop och gud är nog den enda som vet vad som hände tills han ligger ner och det piper fram "Men...??? Vad hände...???" Hahahaha.. Jag skratta så det hette duga på vägen upp till göteborg, tänk om jag vart där, hade ju förmodligen legat dubbelt på golvet med honom. Jag fick informationen sen av någon annan att han hälsade med vänster för att han SKADAT SIG PÅ KICKBOXNINGEN, tror det var så iallafall, det var viktigt för honom så det var viktigt att ge mig den informationen igen . hahahaha....

Sen var det dags för en bamsekram av självaste Mr Boss som är Andreas Karlsson för er som inte vet. Kan tala om att han luktar gott också för de intresserade som antecknar. hahaha..

Precis när jag skulle säga någonting så tappar jag bort mig för att Davey börjar tjabbla hej vilt om Davids dåliga engelska på något som de höll på med. Han läste upp några rader och det lät som ett helt annat språk än engelska. haha.. De var så söta. Lät som två små söta flickor som tjaffsa över barbiedockor ungefär.

Sen kom vi på att vi hade ju påskägg till de. (Läs föregående inlägg om påskägget=) Hade skrivit ett jättefint kort som David E läste upp högt. Hade ju ett magiskt silverägg inuti påskägget som var till självaste hönan. Och på kortet stod det att den inte fick öppnas förrän påsk eller dylikt så David verkade visa en liten besviken min för han trodde hela påskägget var till Mr hönan och att det inte fick öppnas förrän påsk. Men när vi informerade att det var ett lite mindre ägg inuti det stora påskägget så sken han igen. Men det dog ganska snabbt när han öppnade locket och upptäckte grönsakerna. Man hörde liksom ett "Jaha ohh så nyttigt med rödbetor".. NEJ INGA RÖDBETOR UTAN RÄDISOR tyckte liksom jag.. Johanna gav instruktioner på att de skulle lyfta på foliet och upptäckte de allt godis som låg under.

Killar alltså, att man ska behöva göra allt åt de. hahahahaha..

Det låg ett litet magiskt silverägg med instruktioner att det inte fick öppnas före påsk. Men någon kunde visst inte motstå grupptrycket, som tjatade att det skulle öppnas, så han öppnade ägget och då dog allt det magiska. Så det blev bara ett vanligt kinderägg med en överraskning. Och det var visst ett flygplan för när vi hade stuckit från kontoret så fick jag sms om att det kastades runt flygplan på kontoret och någon fick det på ryggen. Killar, återigen killar. *suck* hahaha..

Jaja! Det var en liten ball visit, speciellt när de var såååååå pigga på att jobba och var såååå på G efter Bindefeld utställningen med en massa gratis champagne. Mer fjant än jobb var det ju den dagen. Men sånt är tillåtet ibland!

Skulle dokumentera Boysen och alla händelser så jag kunde skvallra med fotton men mitt emellan allt fjant så glömde vi bort det.. Bläääääääääää...


♥ XoXo Nikki... ♥



(Jag vet att detta inlägget kommer jättesent. Haha, men bättre sent än aldrig. Orkade inte fortsätta från föregående.)


Piccaboo´s Påskägg Föddes

"Tjaa har du kondomer?? Är du säker på att du inte har gömt någonstans?? Shit skyddar INGEN sig eller?? Ska ni ha barn igen??"

Hahahaha... Asså oh my god jag viker mig själv dubbelt när jag tänker på den dagen i förra veckan. Det var dagen innan trippen till Göteborg. Jag och halvan skulle till Ica och handla med Mamichullo. Dagen innan hade jag som förslag att vi skulle köpa Påskägg och fylla det med massa godis till The Piccaboo Boys. http://www.piccaboo.com/ När vi kom till Ica så upptäckte jag ett mega ägg. Då slog det runt lite konstiga tankar i våra huven. haha..

En fågel viskade mig i örat för ett tag sen att The Crewboys är träningsfreaks och väldigt måna om sina kroppar och utseende.

Tacka gud för det men det har vi väl redan själva listat ut att de gör eller hur.. =) *Yummiiieee*

Så jag var egentligen lite osäker på att köpa en massa godis, tänk om det åker rakt ner i papperskorgen liksom. *Snyft*

Johanna föreslog på skoj Viktväktargodis eller torkade frukter.. hahaha..
Hur som helst, vi sög lite på våra tankar. Och väntade på Mamichullo på frukt&grönsaksavdelningen. Jag skojade och tog upp Champinjoner och sa vi skulle stoppa lite i påskägget. Halvan skrattade som fan och tittade ner i "korgen" där jag stod.

Vi upptäckte jätte fina rosa RÄDISOR (anledningen till jag skriver det med så stora bokstäver är för att folk envisas hela tiden och säger RÖDBETOR) med gröna blad. Vi tittade på varandra och började skratta, för vi tänkte på samma sak. Så det blev en påse med Rädisor. Sen gick vi till Mamichullo som stod och plockade morötter. Halvan tog upp den äckligaste moroten som såg ut som två delade fingrar som satt ihop med ett fett eller dylikt. Nasty var den.

Hon skulle ha den och hon letade fram de äckligaste och mest missbildade morötterna man kan tänka sig hitta i en en meter hög korg med morötter. haha. Vad ska du med de till undrar jag, stoppa i ägget säger hon med den självklaraste tonen. Hur idén kom med att trä morötter med kondomer har jag ingen aning om, kommer inte ihåg, fast det är kanske lika bra det. hahahaha..

Mamichullo var som sagt med. Jag vägrade köpa kondomer framför henne när hon visste vi skulle till Göteborg dagen efter. Hur jag än hade förklarat att vi skulle skoja med Påskägget, hade ni trott på mig? Nej exakt! Hon har redan tjatat tillräckligt på senaste varför jag varit i Göteborg så ofta o sånt, jag som ogillade Göteborg innan. Vad kan jag säga?? Har fått en helt ny syn på Göteborg och det hände ju innan Kina resan, den kanske gjorde mig till en ny människa? haha, Nej men den förändrade mkt.. Men men...

Hur som helst. Halvan ville inte heller köpa kondomer. haha. Så hon började ringa runt till våra vänner och fråga om de hade kondomer. Men inte en jävel hade, inte en enda kondom fick vi, inte ens till den missbildade moroten. *Snyft*

Hon ringde verkligen alla hon kunde komma åt. Tom hennes lillebror.. Hahaha.. Till slut gav hon upp och slängde ur sig en massa saker som "Shit ska ni ha barn igen? Varför skyddar ni inte er? Har ni inte hört om sjukdomar?Vill du verkligen ha barn med nästa du hoppar i säng med?Vill du ha HIV?" Asså jag dog av att bara lyssna. Gjorde inte saken bättre att jag var så dödstrött ju.. Hahaha..

Vi pyntade ägget jättefint iallafall. Klistra på en massa fjädrar och godisar på framsidan, så den blev fin tom utan kondom =) Och neah vi var inte så äckliga att vi blanda godis med jordiga grönsaker. Vi hade folie under grönsakerna så klart.




Det magiska silverägget i mitten. Men det magiska dog när självaste Mr Hönan som fick det inte kunde motstå grupptrycket. Men det berättar vi en annan gång. =)




Håll nu med mig att det är rädisor och inte rödbetor som folk kastar ur sig. Märks att mina vänner inte äter grönsaker. haha. Den sexiga moroten.




The Picca Crew avbildade på Påskägget. Självaste Mr Boss och de små söta kycklingarna som studsar rundor. Så mkt kärlek mellan grabbarna så vi klistrade dit hjärtat i mitten. Så sött!!!






Och ehh ja tänderna har jag ingen aning om vart de kommer ifrån. Den som gjorde det kanske var hångelsugen. Och nej det var inte jag som klistrade dit tänderna. hahahahaha..

Vad tycker ni om mitt Påskägg?? Erkänn ni aldrig sett snyggare. Dessutom är den gjord med Mucho Mucho Kärlek.. hahaha..


♥ XoXo Nikki... ♥


Besvikelsen Blir Större

När jag allra första gången slängde ur mig "Jag ska nog ta ledigt på det nya schemat och sticka till göteborg i Mars, vill någon hänga på" så tyckte alla det var en super idé och att det skulle vara asroligt. Fast det var ju iofs ett tag sen jag drog upp det. Och som alla känner till är mina vänner nummer ett på att ha beslutsångest och banga.

ALDRIG ALDRIG och då menar jag verkligen ALDRIG att man kan planera någonting hela gänget och att man verkligen genomför det hela gänget. Har aldrig hänt och kommer förmodligen aldrig att hända i heller. Jag är så trött på det så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är alltid jag som ska planera saker och ting vi ska göra och sen får jag all skiten tillbaka för folk bangar och det ena och det andra när allting nästan är spikat och klart.

Men sluta ta tag i saker då då säger folk. Det är ju aldrig någon annan som pallar göra det? Alla klagar på hur tråkigt det är, att det aldrig händer ngt osv osv. Men är det ngn jävel som gör ngt åt saken? Nej exakt. Alla sitter och väntar på att ngn ska styra upp det. Jag jobbar alltid på helgerna. Är väl ledig var åttonde helg eller va fan det är. Då vill jag inte bara sitta rakt upp och ner och titta på mig själv. Då kan jag ju lika gärna jobba.

Jag kräver inte värsta planeringar och att det ska hända värsta sakerna. Jag är lätt o tillfredsställa. haha ehh?? Iaf. Med rätt sällskap kan jag ha kul med en flaska bubbel och en parkbänk för fan. Men folk orkar inte ens lyfta lillfingret för att ringa och fråga ska vi hitta på ngt. Det känns som om det alltid är jag som hör av mig "Vad ska du göra, ska vi hitta på ngt, vi gör det o det o det". Ett tag frågade jag mig själv om felet satt på mig. De kanske inte ville umgås med mig bara? Men nej det var ju inte det heller. För de satt hemma på varsett hörn om inte jag samlade ihop oss och gjorde saker.

Fuck that!!! Så trött på det. Pallar inte mer. Jag ger upp!


Det har varit så förr och det är därför jag oftast bara planerar för mig själv. Ska jag flyga till Stockholm gör jag det själv, ska jag åka till Göteborg gör jag det själv, ska jag sticka på konsert eller hälsa på polare så gör jag det själv. Asså var nu inte sån, jag vet att jag är mobbad men jag gör inte saker helt själv ändå. hahaha.. Menar att jag inte planerar att ta med mig någon här nere ifrån om jag ska nånstans för det blir bara pannkaka av hela smeten till slut och det slutar med att jag blir skit förbannad och sitter och rullar tummarna. Och de jag lagt planer med blir arga på mig för att de har planerat att det ska komma folk osv. Så det drabbar inte bara mig.

När man sen skaffade "nya" vänner eller kom vissa lite närmare så kände jag mig så sjukt elakt. Att varenda gång jag gjort ngt kul komma hem och berätta och man hör "Awww hade också velat hänga på, fan va skoj". Då tänker jag, fan så elakt varför fråga jag inte. Ok men nästa gång så får du hänga på. "Ja självklart, hade aldrig bangat". Ehh jo visst eller hur!!!

Så nu får jag väl ta fram mitt ego igen. För jag pallar inte mer. Är så trött på att bli besviken. Saker och ting förändras aldrig. Det är bra ett litet tag sen trillar allting tillbaka igen.

♥ XoXo Nikki... ♥



Fortsättning På Inlägget Nedan



Nu är klockan 23.50. Jag städade och städade och städade och hittade saker/fotton jag inte skulle ha hittat. Grät mig till sömns men nu känns allting mkt mkt skönare och bättre. Visste att det var någonting som inte riktigt stämde och man brukar ju inte ha fel om sig själ eller??

Men nu har jag gråtit ut och det känns lite bättre iaf. Så jag får skärpa mig och sluta deppa ihop, försöka iallafall. Ny dag snart och nya tag. Slut på allt jävla äckligt krängande jag sysslat med. Har proppat i mig allt jag fått tag på. Äckliga Polly, Nappar, Paradischoklad, Chips, Popcorn, kex och glass.. Oh my god!! Just nu ser det ut som om jag är gravid.



♥ XoXo Nikki... ♥

Jag Tror Jag Är Deprimerad...



Hur kan man tro en sån sak undrar man ju.. haha.. Men asså.. Jag är inte riktigt mig själv.. Har proppat i mig en massa saker för sakens skull.. Käkat upp en massa Paradischoklad.. En massa choklad, tom sånt jag inte tycker om, typ Polly??? Örk, känner mig helt flottig och äcklig, Massa finnkompisar kommer jag få också.

Saker och ting känns fel, inte riktigt som det ska vara osv osv. Så något fel måste det vara. Jag ska försöka vända tillbaka på lite saker och göra det jag brukar göra när jag inte mår bra.. STÄDA!! Så nu ska jag rensa igen som vanligt och förhoppningsvis inse senare idag vad det är som är fel med mig.

Jag vet inte ens vad jag pratar om???


 

♥ XoXo Nikki... ♥

SiliconBröst & Allt Va Det Innebär

"Fan va du har stora bröst. Har du silicon? Är dina pattar äkta? Varför verkar dina bröst vara så fasta och runda, det måste vara silicon, du ljuger, får jag känna annars? Visa pattarna så vi får se om de är äkta eller inte!"

Det är få av alla de idiotiska kommentarerna jag har fått höra genom åren angående mina två tvillingar som jag kallar för Bull och Ull.. Hahaha.. Det sista var dock skämt å sido..

Iallafall.. Jag satt precis och läste en tjejkompis blogg där hon har skrivit ett inlägg för att driva med folk om hur pantad hon är osv osv.. Först undrar jag varför hon skriver så, sen slår det mig att folk brukar hålla på att skriva en masas elaka saker till henne. Sen kollar jag kommentarerna och där är över hundra stycken, självklart orkar jag inte läsa alla men de elaka jag trillade över går ju inte ens med ord förklara.
 
Visst att alla har rätt till sin åsikt men mår folk verkligen bättre av att hacka ner på andra??

Den här tjejkompisen råkar nu vara en offentlig person (vissa kallar henne kändis, för mig är hon fortf. min goa vän), folk skriver saker till henne som "Ta ut dina silicon och var en bättre förebild. Färga håret brunt så ser du smartare ut". Asså ärligt med såna kommentarer. Vem är det egentligen som är nollad?? Den som skriver det. Eller min polare som både är blond och har silicon. Det undrar man ju.

Tycker det är så patetiskt att jag kan spy på det. Fast en blogg är så pass personlig så visar det absolut inte hur människan egentligen är. Fast man lämnar ut personliga saker så är det fortf. massor man inte lämnar ut. Man känner inte en människa och kan dömma en människa för man läst någons blogg.

Den här vännen är ganska "känd". Hade jag skrivit namnet så hade alla fattat så därför låter jag bli att göra det. Hur som helst. Många vet vem hon är osv. Hon är blond och har silicon. Men va fan spelar det för roll?? Är man dummare för man är blond? Är man dummare för man har silicon? Klart att en offentlig person får stå ut med lite mer saker än någon som inte så många främlingar känner till. Men varför ska det vara tillåtet?? Att en offentlig person ska behöva ta en massa skit och inte "vi andra normala"?? Vem är den som har rätten att hacka ner på någon sådär?

Varför ska någon som har gjort operationer få ta skit? Jag har aldrig i hela mitt liv hört någon säga till någon som är född med stora bröst "Förminska dina bröst fan, du ser trög ut"

En jämförelse mellan mig och henne har gjorts innan oss vänner emellan. Ok nu har inte jag lika stora bröst som hon har men ändå. Exempel på dumma kommentarer jag har fått drog jag ju ovan. Men jag kan nog aldrig säga att jag har fått höra personangrepp som hon får. Att jag skulle vara dummare eller trögare eller dylikt för jag har större bröst än en "normal" person. Någon kanske har haft det i tankarna, haha, inte vet jag, men ingen har sagt det iaf.


image162

image163 


 

Detta är min vackra kusin. Går hon då på konstiga piller eller hon kanske är hittad vid glasskiosken för att hon inte ser ut som en kines? Snea ögon och svart hår??


Hade jag fått en femma varje gång någon anklagar mig för att ha silicon hade jag nog haft spargrisen mer än full nu. Folk blir chockade när jag säger att jag inte har silicon, frågar jag sen varför är svaret oftast "jo men asiater brukar inte ha bröst, de brukar vara rätt platta" Ehhh ok???

Jag är längre än "normala" asiater och fetare. De brukar ju vara korta och taniga. Varför frågar ingen om jag går på typ anabola (vet inte om de funkar på tjejer, haha) eller något annat konstigt som gör att jag ser ut som jag gör. hahaha.. Förresten en tanke slog mig precis. När jag var yngre frågade folk min mamma vad hon matade mig med och om jag verkligen var min mammas biologiska unge. För mina föräldrar inte är så långa och jag liknar inte mina föräldrar. Skadat va?!!
 
Har folk hört talas om att det finns blandningar mellan olika människoraser och att alla inte måste se ut som alla andra?? ahaha.. nej tänkte väl det.. Sen att man faktiskt inte måste fått gener från sina föräldrar, kan vara längre bak i tiden. Men som sagt. Såna som slänger ut såna kommentarer. De avslöjar ju sig själva hur smarta de egentligen är.


Saken är den att jag har många kompisar som har silicon. De är inte mindre värda för det. De är inte dummare för det. Deras insida är lika fin som den alltid har varit och jag älskar de lika mkt. Med eller utan silicon.


UTSIDAN GER INSIDAN CHANS. DÄREFTER GER INSIDAN UTSIDAN MER POLERAD GLANS!

♥ XoXo Nikki... ♥


Sex & Dildos & Uppblåsbar Barbara

Mjuka Dildos, Hårda Dildos, Vagina Pumpar, Dildos i Glas, G-punkt Stavar, Rabbit Pearl, Finger Vibratorer, Ägg, Geisha Kulor, Strapons och Buttplugs... Yeah you name it.. Whatever that satisfy you..

image160


 

Det sägs att könsorganen är vackra (fast vi har ju andra åsikter, haha), men detta var ju riktigt läbbigt.



Detta samtalsämne kom upp idag.. Fråga mig inte hur vi kom in på det.. Men som sagt, vi kan verkligen prata om allt från himmel och jord när vi alla ses.. hahaha..  Anyway..

Har verkligen alla tjejer sexleksaker?? Jaaaa självklart svarar alla killkompisar jag någonsin känner.. Nej det är faktiskt inte sant. Alla tjejer äger faktiskt inte gottelådor med dildos och andra saker. Jag har aldrig ägt någon sexleksak förutom handbojor. Och en del av mina tjejkompisar äger heller ingen.
 
Men det betyder absolut inte att vi inte gillar sex eller sexleksaker. Rynka inte på ögonbrynen nu och spela fina va, vem gillar inte sex liksom?? Den som inte gör det har nog bara haft otur och legat med någon extremt dålig. =)

Men bara för man gillar att tex leka med en dildo med sin partner MÅSTE det inte betyda att man har en massa hemma som man leker med själv. Men varför är det nästintill ingen som tror på en när man säger jag har ingen dildo, jag brukar inte ligga hemma och leka med mig själv???!!!

Utan att blotta både mitt och mina polares sexliv alldeles för mkt så kan jag ju säga att jag/vi älskar sex, men samtidigt så klarar man sig ett ganska bra tag utan det. Tacka gud för man är tjej ibland, just i detta tillfället. Asså jag är ju inte direkt den som sitter hemma ensam rakt upp och ner och helt plötsligt måste ha sex. Asså ja inte nu när jag inte är sambo längre.. haha..

Klart att om man befinner sig på ett och samma ställe med ngn man känner attraktion för så kanske det blir lite jobbigt.. haha.. Men å andra sidan, händer det inget så händer det inget, vi har ju inte riktigt samma problem som en kille skulle haft med vännen rakt upp i vädret.. haha.. Men jag kan ju erkänna att jag blir tjurig om jag inte får som jag vill.. Men jag dör ju inte av kåthet..

Jag vet inte?? Det handlar nog om att kunna behärska sig och styra sig själv ganska bra.. Sen hjälper det kanske att jag har alltid en massa saker jag kan sysselsätta mig med om dagarna så jag slipper sitta rakt upp o ner o tänka på sex hela tiden.. hahahaha..

Som sagt med rätt person och vid rätt tillfälle så tackar man ju inte direkt nej till sex.. Men som sagt leka med sig själv?? Neah.. Vi gillar inte kopior ju.. Äkta vara ska det vara.. Väljer man en falsk Balenciaga eller en äkta Balenciaga.. Behöver jag tala om svaret?? hahaha..


image161


Eftersom jag har en massa som läser min blogg utan att jag vet vilka det är så kanske jag ska klargöra vissa saker så inte folk springer rundor och misstolkar en massa..

Visst jag nämnde att vi älskar sex.. Vi vill ha äkta vara och inga snopp kopior så som dildos.. Men det betyder inte att vi springer runt och ligger med allt och alla för vi inte gillar dildos. Som sagt.. Det handlar om att kunna behärska sig och hålla sig.. =)))

Jag skojjade innan idag och sa att med lite tur kanske jag kan hålla mig resten av 2008.. Då sa en polare (kille självklart) "Klart du inte kommer kunna, isåfall bara om du laddar hela byrån full med sexleksaker" Som sagt. Typiskt killar som bara tänker med en sak.. hahaha..

En annan tjejkompis sa "Shit va gött gumman, tänk han som du kommer ligga med år 2009, det kommer att vara som att ha sex med en erfaren oskuld ju"  Det där tänker jag ju inte ens kommentera..

Hahaha.. Sjuk Nikki och Sjuka kompisar vad annars..

Jag måste nog lära mig att sova lite fler timmar och somna tidigare.. Med såna hära inlägg kan det ju sluta illa..

♥ XoXo Nikki... ♥


Misslyckad Till Max..

Nu är klockan strax halv tolv.. Jag blev trött strax över tio och bestämde mig för att lägga mig tidigt för en gångs skull.. Behöver jag ens berätta att jag misslyckade big time?? haha..

Måndag idag och hela dagen har bara flögit förbi.. Idag har det inte hänt något speciellt.. Bara degat idag och sett en film..
 

image159


 

Var faktiskt rolig men lite småseg emellanåt tycker jag.. Det var lite en sån här tänk efter film typ.. Att gräset inte alltid är grönare på andra sidan.. Man kanske redan har det grönaste gräset utan att man kan uppskatta det..



Jag jobbade i lördagsnatt så igår (söndag) så var jag dödstrött. Skulle egentligen till Malmö och chilla med T men det sket sig för jag orkade verkligen inte röra mig.. Det enda jag orkade göra var att förflytta mig till soffan.. Bestämde mig för att dö där men halvan ville mysa så jag var tvungen att lyfta på den feta rumpan och följa med och hyra film och handla ngt som vi skulle laga för att äta.. Hade ingen inspiration till mat alls.. Skulle göra det lätt för oss och köpa pizzor i frysen som man slänger in i ugnen men hittade ingen vegetarisk pizza till mig så det sket sig.. haha..

Stod och kramade frysen ett tag innan vi bestämde oss för att äta tacos.. Vegetarisk färs till mig och det var mumma.. Smakade de nya Tortilla bröden (tror de heter så va??) med örter och vitlök tror jag det var.. De var helt ok.. Goda men inte typ mer än en..


image158

 
Hart hört att denna är ruskigt äcklig men jag kanske hade för höga förväntningar av att ha läst baksidan jag vet inte. Rätt så seg. Var nog bäst och läskigast i början när man inte riktigt visste och fattade.. haha.. För det psykade mig.. Sen var den seg.. Men sen var den bra i slutet.  Lite såhär oväntat slut.. En rätt psykisk film.. Inte så självklart utan kryptisk..  



I lördags på jobb så var det mega mkt att göra.. Jag trodde för en sekund att jag skulle gömma mig UNDER baren och titta fram när vi stängde eller ngt.. Jag var helt slut.. Jag klämde mig mellan de feta äckliga dörrarna in till diskrummet.. Jag kunde skrika så det hette duga men eftersom jag inte ville skrämma iväg alla så höll jag mig så jag trodde bokstavligen jag skulle svimma av..

Vi har ju såna dörrar som man kan öppna åt båda hållen, och (nästan) alla öppnar dörrarna åt samma håll av en orsak liksom, att folk inte ska smälla dörren på varandra och att man inte ska klämma sig typ som jag gjorde..

Jag tappade känseln i mitt fuck you finger och jag känner fortf. ingenting. Förutom att det pumpar satan, som om någon satt in ett hjärta i mitt finger. Den är helt blå och svullen och äcklig.. Precis vid nagelroten är den helt lila, tror min nagel kommer ruttna. Aj aj aj.. Skulle skölja den under kallt vatten.. Kunde inte för det gjorde så satans ont. Paula höll mitt finger under vattnet och jag bad henne släppa mig ifall jag inte skulle kissa ner mig och börja gråta.. hahaha..

Jag har en sån där fingertub eller vad det heter. Varför vet jag inte. Dämpar väl lite för jag kan inte ens röra det, men det hjälper ju inte mkt. Hur som helst. Min varg tror att det är en leksak eller ngt dylikt så han "bet" tag i mitt finger. Gissa om jag skrek och tänk hur underbart det kändes när jag knappt kan känna på fingret med ngt annat finger. Och valptänder skojar man ju inte bort fast de inte biter hårt... AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!


♥ XoXo Nikki... ♥


Nu Har Vi Myst Färdigt..

Idag har det varit "mys" på hög nivå med hela feta gänget.. Jag har syndat big time.. Jag får inte äta och jag får inte dricka.. Jag har gjort både och idag.. Min mage kommer verkligen inte vara snäll mot mig i natt.. Kommer ha så sjukt ont.. Så därför tänkte jag bara blogga snabbt och försöka somna innan jag får ont och inte kan sova för jag ska jobba imorron..

Vi gjorde en jättegod fruktsallad med glass.. *Mumma* Sen drack vi lite drinkar och vin.. jag drack faktiskt inte så mkt.. Med tanke på att jag inte vill sota för det.. Eller rättare sagt jag vågar inte.. hehe.. Nåja jag blir väl frisk nångång jag med förhoppningsvis..

Min gumma Emma kunde äntligen också joina oss ikväll och det har varit fullt hus och bus.. haha.. Det var verkligen längesen jag hittade på ngt med henne, förutom att kolla film och dö då.. =)) Så det var naajs att hon också kunde komma.. Har en massa jävla sjuka kort som jag ska bjuda på senare.. haha Oh my god säger jag bara.. Denna gången hade jag faktiskt inte ens halva foten inne.. Det var för omväxlingens skull inte jag som stod för alla sjuka sakerna de gjorde.. Nog om detta..

Nu ska jag försöka krama kudden och drömma sött!!! Natti!!!

♥ XoXo Nikki... ♥

RSS 2.0