Jag Blev Offer På Jobb

Igår var jag ett jävla offer på jobb.. Jag brukar klara mig rätt bra genom att skada mig själv på jobb men igår hjälpte folk mig.. *Snyft*

Först klämmer jag mig i ett askfat när jag ska sätta på locket.. Sen snubblar jag över en diskback inne i baren som jag själv hade ställt på fel ställe.. haha.. Sen när jag går ner på nedanvåningen och ska gå igenom dansgolvet ja då sparkar någon jävel på mitt ben för att jag trängde mig förbi.. Nästa gång jag ska gå ner på nedanvåningen igen tar jag trapporna från läktaren.. Då går där två idioter/damer framför mig.. Helt plötsligt stannar den fete jäveln upp och på ngt konstigt vänster ska stajla så hon lutar sig bakåt snabbt som fan och hoppar upp ett steg så hon trampar på mig.. 

Och gissa vart hon trampa.. Självklart på min redan skadade fot.. Sen undrar hon varför jag rynkar på näsan och ser så sur ut.. Jo men prova du och ha en som väger över hundra kilo som stampar dig på foten ska vi se hur glad du ser ut..

Inte nog med det.. När jag sen är i baren ute på däcket så böjer jag mig ner på knä för att leta efter nånting precis när min kollega ska ha nånting från kylen på min högra sida och han är på min vänstra sida.. Så på något konstigt sätt försöker jag ge plats åt honom men han sträckte sig på andra sidan så han ger mig en box rakt i ögat.. Oooooooooont..

Trodde det var allt för kvällen men neeeeeeej.. hahahha... Stod på läktaren och kollade ner på dansgolvet då får jag syn på psykopaten som attackerade mig på Skärtorsdagen tror jag det var.. För att dra det snabbt..

En dam som tydligen är helt kär i min kollega.. Kom och bölade och hade sig.. Och självklart befinner jag mig på fel ställe vid fel tillfälle.. Sitter och pratar med honom i hans bar när han ska berätta om henne när jag ser ngn stirra som fan på oss.. Då var det hennes vännina som skulle övertala honom att prata med psykopaten igen för att hon grät som en idiot.. Min kollega pallar inte och drar in mig som räddaren i nödan och säger jag är hans flickvän.. Först attackerar vänninan mig och säger jag är tjej jag borde stå på deras sida.. Ehh jaha ok??

När jag sen lämnar hans bar för att fortsätta till min så går jag förbi de två.. Psykopaten och vänninan.. och vänninan berättar väl att jag är flickvännen.. Jag hade bråttom och helt plötsligt drar någon mig jätte hårt i håret och jag nästan flyger bakåt.. Hon attackerar mig som en galning.. haha.. river mig o sliter i mig.. Frågar henne vad som är problemet och jag uppfattar inte vad hon säger.. Bölar som en alika och mascara i hela fejjan.. Det enda jag hör är din pojkvän och diverse svordomar och könsord..

Som tur är var jag på bra humör så jag gjorde ingenting.. Hade mkt att göra så hade bråttom och glömde tom hämta en vakt.. Men hon hade tydligen tjaffsat med vakterna också så hon är portad.. Trodde jag ja.. Nej men någon hade väl råkat släppa in henne för alla vakterna visste inte direkt hur hon såg ut..  Såg henne igår som sagt.. Men tappade bort henne sen.. Det var ju synd.. ahhahaha..

Idag har jag ont i min fot och mitt öga.. *tår i ögat*

♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha det är så typiskt dig gumman.. Nikks i ett nötskal.. =)

2008-03-29 @ 16:09:37
Postat av: Anonym

Stackars söt!! Puss på ögat// Martin

2008-03-29 @ 18:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0