Toppen Lördagsmorgon

Nej det kan jag inte direkt påstå att det är. Min dag började inte alls bra. Har sovit i tre och en halv timme så jag är dödstrött, plus att jag har kramp i magen och ont i ryggen. När ska man pensioneras?? Vet inte hur jag lyckades men jag lyckades välta "skålen" till min aromalampa, som jag aldrig kommer kunna få tag på i samma färgnyans. Jag såg hur den höll på att trilla men var alldeles för trött för att orka reagera och fånga den så jag såg bara den falla i golvet och gå i tusen bitar. Min fot är svullen som en kossa så inga skor får jag på i heller.. Hur ska denna dagen sluta?? Ska gå ut med vargen kommer väl trampa på hundbajs också.. Orkar inte mer.. Allt är bara skit nu asså, verkligen allt.

♥ XoXo Nikki... ♥

I F*cking Give Up



Yes I do.. I really do.. Jag pallar inte mer.. Jag orkar inte mer.. Jag skiter i det.. Det blir aldrig bättre ändå.. Efter första misstaget borde jag ha gett upp för längesen.. Varför ska man alltid vara så sjukt godtrogen och bli övertrampad och ändå bara förbi se det?????????? Som sagt jag tål jävligt mkt skit från folk jag tycker om, oavsett om det är vänner eller om det är någon kille, jag tål för mkt, men den linjen mellan att jag kan förbi se det och där jag tycker bägaren rinner över och det är stopp, den linjen är väldigt tunn, och när man är över den tunna tunna linjen finns det absolut ingen återvändo och jag förlåter aldrig. Tyvärr men så fungerar jag.. Och nu är det över den tunna linjen så nu spelar ingenting roll längre. Vad som sägs, vad som görs, vad som kommer förändras. Fuck it.. Never ever more.. I will never ever forgive again.. Jag förtjänar inte denna skiten..



♥ XoXo Nikki... ♥

Killen I Mitt Badrum...

Ok klockan är lite mer än åtta och jag är inte riktigt människa än. Igårkväll/igårnatt så kollade jag film med tjejerna och satte exstensions på Johanna. Eller ja jag satte exstensions först och kollade film sen.. Men ja ni fattar.. Jag är mega trött för jag har sovit i typ fyra timmar eller något.. Har suttit här framför datorn och tvn och försökt att öppna ögonen och förstå vad killen i badrummet säger.. Han ger mig information som jag just nu inte får in och som jag knappt förstår heller. Men vad kan jag göra mer än att le och låtsas att jag lyssnar och är jätte intresserad?? hahaha..

Asså fattar ni.. Där står en snygg kille i MITT BADRUM klockan sju på morgonen helt frivilligt.. hahaha.. För ungefär en timme sen så ringde han på dörren, jag sov jätte gott men flög upp som ett spjut. Öppnade dörren och han flinade lite smått åt mig och jag fattade direkt vad han ville. Som tur var så hann jag slänga på mig en morgonrock omedvetet så jag inte stod och flashade mina bröstvårtor som jag gjorde för postgubben en gång.. *Skämms*

När jag öppnade så var ögonen knappt öppna så jag såg knappt hur han såg ut. Men var ju tvungen att släppa in honom ändå. Hahaha. Jag gick in i mitt sovrum för att försöka hitta mina ögon och hjärna och sen kom jag ut igen. DÅ INSÅG JAG ATT JAG NYSS HADE LIKSOM STÅTT I MORGONROCK MED VÄRSTA KN*LLFRISSAN OCH INTE ALLS VAKEN, OCH LIKSOM STÅTT FRAMFÖR EN SKIT SNYGG KILLE UTAN ATT HA FATTAT DET. Och nu står han i mitt badrum......

För att installera min nya toalett. Det är min toalettkille som är skit snygg. Hade han installerat vår nya Jacuzzi kanske jag hade orkat flörta lite o sådär. Kanske försöka se mänsklig ut fast jag inte ens har vaknat. Men han skulle sätta in min nya toalett, som by the way är skit snygg. hahahaha. Likaså killen.. Men asså ja..

Klockan är på tok för lite, jag har sovit på tok för mkt, jag snackar på tok för mkt skit. Killen är på tok för snygg. Min toalett är också på tok för snygg. Och jag är på tok för kissig nödig så jag snart inte kan hålla mig och killen är kvar i badrummet och kramas med rören och den nya toaletten. Jisses..!!!!!!! Vilken morgon...

Nu är klockan ännu mer och killen är kvar.. Han sa faktiskt en HALV TIMME. Har gått mer än så och jag sprängs snart. Killen tycker vargen är jättefin och busig och han sa till vargen att han gärna hade busat med honom någon mer gång om de hade setts.. Ehh jaha?? Hundtricket fungerar.. Min toalettkille lade precis in en diskret flört.. TILL MIN VARG.. hahahahahaa.. Njaee okey då han frågade vad jag skulle göra idag om jag skulle gå runt i morgonrock hela dagen och vart jag hade tänkt och äta lunch så han typ kunde bumpa in på mig.. För det första.. Bumpa in på mig?? Han står i MITT BADRUM just nu och han vill bumpa in på mig senare, vad är det för fel med action right now?? hahaha.. för det andra så..  Lunch?? Klockan är knappt åtta, jag hittar knappt min hjärna, sa någon verkligen lunch???  

Nej för fan detta med Nikki och toalettkillen fungerar verkligen inte. Nu fortsätter livet och jag ska fokusera på en sak.. Det är att inte kissa på mig.. hahaha..


♥ XoXo Nikki... ♥


Ängelholmare Se Hit!!!

Jag vet ju att jag har många läsare men hur många från Ängelholm det vet jag inte. Hahaha.. Men hur som helst. Alla andra får ju också lov att ta del av detta.. =))



KICK SPELAR IKVÄLL PÅ BAHNHOF BAR. 11/7 KL: 23-03

100 I ENTRE, LEG 18ÅR UPPTRÄDER KL: 00.30

BAHNHOF BAR
INDUSTRIGATAN 16
262 63 ÄNGELHOLM

FÖR MER INFORMATION ELLER BORDSBOKNINGAR ÄR NI VÄLKOMNA ATT HÖRA AV ER PÅ:
TEL: 0431-410 100, 070-754 45 65
 


♥ XoXo Nikki... ♥



Kort Säger Mer Än Tusen Ord

Tolkning:

 
Det som var:

Kung i Mynt


Kung i Mynt
 
Kung i mynt tyder på att han/hon känner sig uppskattad och värdefull. Ett seriöst intresse med varma och genuina känslor som bygger först och främst på en trygg och stabil vänskap. Han/hon känner en väldig närhet och pålitlighet.

Det som är:

Åtta i Mynt


Åtta i Mynt
 
Åtta i mynt tyder på att han/hon är mycket uppe i sina egna projekt vid sidan om och inte riktigt hinner med en relation just nu. Han/hon har fokus på något helt annat och är inte riktigt tillgänglig. Det du troligtvis letar efter kommer du inte att finna här, i alla fall inte i dagens läge.


Det som kommer:

Riddare i Bägare


Riddare i Bägare
Hos den här personen finns det mycket och intensiva romantiska känslor och du blir säkerligen uppvaktad. Han/hon är intresserad och redan emotionellt engagerad på gott och ont. En vilja att utforska relationen och varandra vidare finns. Har ni kommit på kant med varandra finns här en vilja att bli sams och lappa ihop relationen igen.


Jag brukar inte tro på hokus pokus saker. Men detta är alldeles för skrämde för att inte våga tro på. Relationen mellan mig och den tilltänkta är verkligen såhär. Vad finns det mer att säga förutom att jag tycker det är lite läskigt?? Att kort kan säga så mycket..

Long Time No Seee!!!

Shiiit va det var längesen jag bloggade. Det är dåligt jag vet. Men det snurrar runt så sjukt mycket saker just nu att jag knappat hänger med hälften. Men men.. Bara att bita ihop. Det har hänt så sjukt mycket saker också på senare tid. Men en sak är bestämt. Allt gammalt ska raderas och allt nytt är välkomet.

Bla bla bla just nu har jag massa myror i kroppen så detta var egentligen ingen bra blogg time men vem bryr sig. haha..

Förra veckan blev jag fett lurad.. Tjejerna ville åka iväg och gå en mysig runda mitt ute i ingenstans. Jo men visst varför inte tänkte lilla jag liksom. Kommer dit och jag ser alla berg o allt vad det innebär och jag håller på att svimma av.. Typ piper ut "Har ni glömt att jag är höjdrädd" tillbaka får jag att de garvar. SNÄLLA VÄNNER MAN HAR!

Upp för en massa branta berg o backar så det heter duga. Helt plötsligt ska vi hoppa över en massa stenar o gegga. Vad tror ni händer. JAG ÄR FORTFARANDE HÖJDRÄDD. Så jag plurrar och jag vrålar ut att jag aldrig mer ska gå ut och gå mysiga rundor med de.

Jag fick ju snällt fortsätta gå och man hörde slafs slafs i mina skor. Helt geggigt var det. Kändes som jag hade bajs i skon och ändå fortsatte gå. Vad skulle jag göra liksom? Torka mig med löv? De kolla på den vackra utsikten och allt vad det innebar. Det ända jag kollade på var ner i marken. Jag hörde de snackade någonting om att tälta nånstans nåndag. Och aldrig i mitt heliga liv säger jag bara.

Men men efter regn kommer alltid solen som det ju heter. Efter alla äckliga bergsvägar o sånt mög så kom vi fram till jättemysiga vägar.. Plankor som man kunde gå på hela vägen.. Och där var vatten som rann på högersidan.. Åhh ja det var riktigt mysigt och vackert.. Kan tänka mig att sticka dit igen men då får någon bära mig fram till där det var mysigt.. haha..

Detta inlägget skrev jag i förra veckan men glömde visst att publicera det. Efter jag skrivit bloggen har vi hunnit med att sticka till Ängelholm (av alla ställen) och spela minigolf, och en massa annat trams som vanligt. Bio också förresten. Och en massa mys med film och kräng. Nu springer det i benen och jag måste pysa. See ya when I see ya..!!!

Den dagen du läser detta kommer du att vara bra och på benen igen. Rädslan hos oss finns att den dagen kanske aldrig kommer att uppstå, att du kommer bli helt återställd igen. Men man ska ju aldrig säga aldrig? Vi älskar dig och du finns i våra tankar dagarna in och dagarna ut. Du anar inte så oroliga vi är för dig konstant och önskar att du var med oss alltid som förut. Den lilla tiden vi får spendera med dig räcker inte. Vi vill ha mer. Vi är giriga som alltid. Vi vill ha tillbaka dig, Här och Nu!!!

♥ XoXo Nikki... ♥

RSS 2.0