Torsdagstankar

Vet egentligen inte vad jag vill säga.. Jag har så ont i huvudet och febern dödar mig.. Känner mig helt snurrig.. Som om jag kan svimma vilken sekund som helst.. Börjar bli lite orolig över bulan på huvudet som jag fick i Kroatien.. Jaja asså den var helt gratis.. Bula på köpet.. haha..

Nej men asså det har ändå gått ett tag och jag har fortfarande ont och när jag gör snabba rörelser så blir jag yr och svimfärdig.. Vågar inte gå till doktorn. Tänk om det är något allvarligt.. =/// Jag slog ändå i huvudet ganska hårt..

Jag skulle behöva vila på riktigt.. Där mobilen och alla telefoner och datorn är avstängd.. Där jag bara ligger och verkligen ruttnar... Det skulle jag nog behöva.. Men det lär ju aldrig hända..

Fortfarande sjukt mycket att göra.. Och vet fortfarande inte hur jag ska hinna med allt.. Varenda gång en sak är färdig dyker tio andra saker upp..hahaha.. Nåja.. det löser sig förr eller senare..

Igår på vägen hem från salongen gick jag in på Pressbyrån för jag var sugen på Smoothie från Brämhults.. Gick förbi där de hade böcker och upptäckte PS. I Love You.. Var bara tvungen att köpa den.. Har ju sett filmen men boken är ju ändå en helt annan sak.. Tur jag såg filmen först och inte läste boken först.. Annars hade ju filmen kanske inte varit lika bra.. Eller ja i boken avslöjar de mer detaljer så man kanske hade blivit besviken..

Nåja jag köpte den och började läsa den på tåget.. Vet inte hur många ggr jag tänkte att shit nu måste jag sluta läsa.. Blev ju tårögd ett par gånger.. den är så sjukt bra.. Jag får så många tankeställare..

Anledningen till att jag inte vågar släppa in någon riktig kärlek i mitt liv är nog min stora rädsla att förlora den, eller ngt jag vet inte.. Men varenda gång det ska bli seriöst så sticker jag och lämnar allt.. Har förlorat så många under mina få år.. Det gör lika ont varje gång, och det är sår som aldrig läker, de blir bättre med tiden men de läker aldrig. Nu menar jag inte enbart partners utan folk i mitt liv som har betytt något överhuvudtaget.

Här omdagen blev jag vän med någon på Facebook som en gång i tiden betydde jättemycket för mig. En massa saker hände på vägen och vi gick skilda vägar. Han var min bästa vän, han var mitt allt, han förstod alltid mig. Jag har tom mailen kvar från honom som är flera år gammla. Varenda gång jag läser de blir jag jätte ledsen. Lite då och då saknar jag honom väldigt mycket och tänker på honom jätte mycket.

Och har undrat om han någonsin tänker på mig och saknar mig. Det finns så mycket jag vill säga till honom men aldrig vågat, varför inte?? Tider förändras och människor förändras. Jag har funderat på om jag ska skriva någonting till honom men jag vet inte om jag vågar och om jag borde.. Första gången vi tappade kontakten tog vi upp den igen, men efter ett tag hände något annat och vi tappade den igen, det har hänt så ett par gånger, varenda gång har det gjort så fruktansvärt ont att förlora honom så jag vågar nog inte för jag är inte beredd och jag vill inte genomgå det igen. Han är verkligen en vän som har ett tomrum hos mig som aldrig kommer kunna fyllas ut.

Mmmm snacka om berg och dalbana.. Hur blev jag såhär känslig helt plötsligt?? Mycket känslor men få ord.. De som vet de vet, de som inte vet de borde inte veta.

♥ XoXo Nikki... ♥


Back In The Reality

Eller ja.. Jag borde ju vara det.. Men det känns som om min kropp inte riktigt hänger med.. Idag har jag bara orkat vara på salongen i två timmar. När jag kom hem hade jag egentligen en massa pappersarbeten att ta hand om men jag orkade inte. Jag kände mig heldåsig och kroppen orkade inte ens sitta upp. Ögonen sved så det hette duga.

Åt lite mat och lade mig ner för att vila, blev som vanligt väckt av mobilen. Sen kunde jag inte somna om. Kände att febern började smyga sig på mig sakta men säkert. Vet inte hur många ggr jag sa att jag måste resa mig upp för att gå ut med vargen, men det gick inte, jag var hel snurrig i skallen. Efter många om och men har jag varit ute med honom, han har fått göra sig av med sin överenergi och springa av sig själv, medan jag lunkade fram fem meter bak. Han tittade bak hela tiden och undrade nog vad som var fel med mig varför jag gick som en myra.

Nu känner jag mig helvarm och hela hemmet känns jätte varmt, fast det egentligen är kallt. Jag vill inte bli sjuk.. Snyft..
Känner mig små deppig också.. =((( Allt på en gång som vanligt..

Annars har jag haft det underbart nice och softish i Kroatien. Berättar mer när jag mår lite bättre. En massa bilder har vi tagit också. Mest mongokort men det är väl inget ovanligt. Kom hem i söndags och var helt rastlös, hade så mycket energi att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Som vanligt är det borta bra men hemma bäst för min del.

Träffade Emma senare på kvällen och vi kollade film och krängde som vanligt.. hihi.. Hon börjar bli riktigt tjock om magen nu, om tre månader så ploppar det ut ännu en liten flicka. Tiden går så fort. Hon är så fin som gravid. Älskar gravida magar.

Igår så var jag tvungen att åka in till Malmö och köpa lite Geléer till salongen. Passade på att luncha med Blondie och träffade hanen min. Blev överraskad med en FET bukett rosor som hette duga. Säkert en meter höga och MEGA många.. Så stor bukett att jag fick kramp av att bära runt på buketten i stan.. hahaha..

När jag kom hem hittade jag ingen vas som passade alla rosorna.. =(( Så fick bli en KASTRULL...hahahaha..

Nu ska jag krypa ihop i soffan med mitt älskade Green Tea som jag har saknat så mycket när jag var i Kroatien.. Ska lägga mig tidigt också.. Så kanske jag inte blir sjuk trots allt.. Håll tummarna för mig..

♥ XoXo Nikki... ♥


Förmodligen Sista Inlägget...

Klockan är snart ett och jag är helt upp i varv.. Kan inte sova och ska inte sova.. hihi.. Har precis varit hos Johanna med hela gänget och spelat biljard, hur grym jag är på det ska vi inte ens gå in på. *Hell yeah*

Jag skulle packa för typ tolv timmar sen.. haha.. Hela dagen har bara försvunnit.. Har varit på salongen, fixat o hämtat upp saker, hjälpt mamma med maten, fixat mina naglar, "packat" med andra ord har jag bara lagt fram sakerna på sängen. Sen skulle jag träffa mina hjärtan, eller några av de iaf, sen tänkte jag ställa in det för jag skulle träffa någon annan underbar men som vanligt så skiter det sig när jag vill något så gärna.

Jag har gjort mkt idag men mkt av det mega viktiga har jag ändå inte hunnit med. *Suck* Jag ska vara iväg en vecka men det känns som om jag ska flytta för evigt.. =///

Just det, har ju glömt att berätta att om ett par timmar sitter vi på flyget till Kroatien.. =)) Jag har varit så duktig på senaste tiden så jag förtjänade ju en resa till Värmen.. hihi.. samla ihop mig och smälta och gräva ner allt skit där borta för att komma tillbaka piggare än någonsin och må bättre än någonsin... Att må bra kommer vara min prioritering nummer ett.. Allt annat skit som får mig att må dåligt ska jag försöka fort som fan bara skita i som sagt.. Lättare sagt än gjort
men som sagt.. Jag har ju överlevt de flesta jobbiga hinderna så..

Jaja, vad ska jag mer printa ner då?? hum.. Kommer faktiskt inte på så mkt just nu.. Så nu ska jag faktiskt gå och fixa klart min packning.. Känns som om det är viktigast just nu.. hihi..

♥ XoXo Nikki... ♥


Det Borde Inte Vara Såhär

Redan igårnatt så var det en skit dag... Jag somnade klockan elva och efter en och en halv timme så vaknade jag.. Super pigg och kunde inte somna om.. Smsade lite med en kompis som också var vaken.. Sen snackade vi lite skit och efter en och en halv timme var jag fortf. inte trött.. Visste då att någonting inte stod rätt till.. Gäspade och var trött men kunde absolut inte somna.. När klockan var strax innan fem så gav jag upp.. Gick upp och satte mig i soffan med laptopen och ugglade rundor..

Tittade på hanens bilder och började skratta ihjäl mig.. Fem minuter efter satt jag och funderade lite och helt plötsligt brast jag ut i tårar..

Allting känns jätte tufft just nu och jag vet inte hur jag ska ta mig ur det.. Jag kommer klara det, det vet jag, men just nu är det jätte jobbigt.. Jag vill ha en axel och luta mig mot just nu.. Någon jag kan gömma mig bakom.. Men ändå vill jag inte veta av folk.. Vad är mitt problem??!!!

Jag har egentligen så mycket att göra.. Men jag kan inte koncentrera mig.. Jag måste hjälpa mamma med maten och lovade henne att baka.. Hon ska ha gäster imorron..

Nu ska jag gå och torka mina tårar.. Jag har få underbara människor runt omkring mig men de få jag har är så underbara att det inte finns ord o beskriva med.. Alltid när jag mår dåligt så lyckas de få mig att må lite bättre och alltid gråta.. Gråter för att deras ord till mig alltid är så djupa och jag vet att de verkligen menar det och alltid finns för mig. Jag hatar att gråta men det är skönt när det är gjort..

♥ XoXo Nikki... ♥




 


Mitt Hjärta Stannade

Igår så stannade mitt hjärta och jag tappade den. Jag har fortf. inte hittat mitt hjärta.. Haha.. nej men det känns så.. Chocken har fortf. inte lagt sig än.. Igår var jag jättesugen på kladdemuffins så jag ringde och frågade om Johanna ville baka med mig.. Sagt och gjort.. Upptäckte vi inte hade ägg hemma och andra små saker så cyklade ner för att handla med henne..

När jag står i kassan så ringer mobilen och det var Emma.. Tyckte hon lät lite konstig när hon frågade vart jag var och sen vart vargen var.. Han var hemma tyckte självklart jag.. Men nej hon säger att hon tycker hon ser en hund irra rundor nere på gården som liknar vargen.. Mitt hjärta stannade.. Bad henne kolla noga och skrika hans namn.. Tydligen var det han..



Asså jag fick hjärtattack.. Förvånar mig att jag inte kastade alla varorna och bara kutade hem.. Jag fattade inte vad hon sa och att det var sant förrän vi var på väg hem i hundranittio.. När vi var framme så hade Mamma fått hjälp av Emma och fått hem vargen.. Han var såå skakis och fjäskig, hade huvudet på mitt knä jätte länge och lät mig klappa honom..

Vet inte hur han kom ut men han hade iaf irrat rundor på gården ganska länge.. Han hade antagligen letat efter mig.. Han blev nog förvånad och rädd när han upptäckte att han var helt ensam och inte hittade mig.. Han blir helt galen bara Johanna ska hålla honom och jag går iväg.. Och ändå är han jätte fäst vid Johanna..

Jag mår illa bara jag tänker på vad som hade kunnat hända.. Han hade lika gärna kunnat springa rakt ner för trapporna istället för att sneda över till gården.. Ute vid vägen kör ju idioterna i tvåhundranittio och tror det är motorväg bara för det är en lååång raksträcka.. Fyyy asså.. Min mage mår fortf. inte bra sen gårdagens händelse.. Fick sååå ont i magen och kände sån ångest..



Idag har han varit en ängel.. Inte ett enda snedsteg.. Tror han är minst lika chockad själv.. Han fick nog panik när han upptäckte han var där nere alldeles ensam..Den stackarn.. Mitt "lilla"  monster..

♥ XoXo Nikki... ♥


Svullen Som En Stucken Gris

Har precis kommit hem efter en runda med vargen och Johanna och Zelda.. Demon och Zelda lekte och busa så det hette duga.. Kul hade de, så nu är vargen död, men det varar väl i tio minuter sen är han igång igen.

Fy fan va mygg det är ute asså. Jag har 18 myggbett och jag överdriver inte. Johanna bara skratta när hon tittade på min högra hand. Helt uppsvullen är jag i händerna och armarna. Speciellt min högra hand, ser ut som någon slått mig, skakar gör jag också. Detta kan inte vara bra.. Blääääää..

Gud va jag måste vara känslig. Syns knappt någonting på henne men mega mycket på mig. Peppar peppar ta på trä, har aldrig blivit stucken av en geting. Tänk om det händer. Jag kommer ju explodera så mycket jag kommer svullna upp. Kliar o svider. Vad kan man göra åt det?? *Snyft*

Nu ska jag fixa lite mat, sen ska jag fixa mina naglar och ta tag i resten av sakerna som jag inte hunnit gjort idag.

♥ XoXo Nikki... ♥


Underbart...

Visst att allting är lite grått och tråkigt hos mig men låter allting verkligen så negativt i min blogg?? En viss mister tycker tydligen det så jag får väl ändra på det då då.. =))

Det är mycket just nu och allting är fortf. upp och ner och bak och fram.. Men det tar sig.. Sakta men säkert.. Fast det är jobbigt så känns det samtidigt underbart. Och det är tack vare de få underbara jag har runt omkring mig som står ut med mig och finns där för mig..

Jag tycker det är läskigt när man tex tänker på någon, smsar någon eller dylikt så gör den andre personen likadant.. Jag kom och tänka på en vän innan som är sjuk, skrev ett meddelande och frågade hur det var med honom, PRECIS när jag klickar på sänd så ringer han. Skiiiit skumt..

♥ XoXo Nikki... ♥


Ingen Aning???

I söndags skulle jag ju titta på HITCH efter maten.. Men det blev inte så... hahaha.. Som vanligt så går mina planer aldrig som planerat.. hehe.. J ringde och det slutade med att vi var ute och gick en skööön lång promenad med vargen och snackade lite skit.. det var underbar väder.. Inte ens kallt fast klockan var typ tio någonting..

Dessa närmsta dagarna har det varit nagelstudio hemma hos mamma.. Alla har behövt göra vid sina naglar känns det som.. Helt plötsligt bygger jag på jättemånga hemma, jag skulle ju inte?? Vad hände?? Jag har fortf. inte lärt mig att säga nej.. Finns det någon BLI DUM OCH NEJ KURS?????? 

Idag kan jag inte ens stava.. Klockan är inte ens tio och jag har redan skrivit så sjukt mkt fel.. hahaha.. Inte ens stavfel utan jag skriver ett helt annat ord än det jag egentligen ska skriva.. hm??? Har någon flyttat på mina tangenter på laptopen??ahhaha..

Jaja nu har jag inte tid o sitta här mer.. massor att göra idag.. Heeej så länge..

♥ XoXo Nikki... ♥



Världens Bästa Kock

Jag har nog glömt o tala om för er att jag är världens bästa kock.. haha.. =) Nej men faktiskt, jag är jätte duktig på att laga mat.. Har ju drivit restaurang förut hallå.. hihi.. Men idag har kocken varit lite lat.. Eller inte lat men jag var jätte sugen på kebabtallrik.. Men eftersom jag är lite som jag är.. Jag mår alltid illa efter jag ätit pizza eller kebab o sånt flottigt och får ont i magen så bestämde jag mig för att avstå.. Jag gjorde en egen hemmagjord "kebabtallrik" istället..

Det blev pommes, massa sallad och köttbullar som jag skivade upp och kryddade själv och stekte.. Sist men inte minst min egen vitlökssås.. Det blev mumma.. hihi.. Övermkt sallad och övermkt mat som vanligt, orkar ju aldrig äta upp.. Bläää måste verkligen lära mig laga lagom med mat.. Nu rullar jag.. Ätit halva regnskogen.. haha..

Nu ska jag ut och mysa en runda med vargen, tänkte gå med mamma men hon har fortf. inte ätit upp.. Haha.. Så går nog själv med honom.. Ner till graven en sväng.. Sen ska jag och mamma och hundarna titta på "Hitch" med Will Smith och goosa med Ben&Jerry´s Glass.. =) Fy fan va jag luktar efter vitlöksdressingen, måste borsta tänderna och tugga tuggummi när jag går ut med vargen, annars kommer nog han och halva befolkningen tuppa av..haha..





 






♥ XoXo Nikki... ♥


Bara Lite Isbergssallad...

Klockan är snart sju redan.. Jag har hunnit städa lite o fixa o dina.. Sen har jag fixat naglar på Sara och mamma.. Och jag ska laga Johannas naglar senare antagligen.. Tiden bara flyger förbi.. Jag och mamma skulle laga mat så vi bestämde oss för att gå ner och handla lite isbergssallad.. Lite hit och lite dit i korgen och väl framme i kassan och 890kr senare så var vi på väg hem med våra varor.. VA FAN?? Allting är så sjukt dyrt nuförtiden.. Nåja.. Äta bör man annars dör man.. ahahaha..

Så nu håller jag på att laga middag till mamma.. hihihi.. Sen ska vi titta på film och bara umgås.. Jag och mamichullo och hundarna.. hihi..

♥ XoXo Nikki... ♥


Söndagmorgon...

Jaha då var det söndag redan.. Helt sjukt asså.. Var ju måndag nyligen.. Nåja finns ingenting o göra åt saken så det är väl bara o lufta sig bakåt o njuta.. Njuta av vad?? Regnet? haha..

Igår när jag kom hem så var jag så mega mega trött.. Orkade knappt röra mitt lillfinger, så var inte sugen på någonting.. Så alla andra fick leka utan mig.. Jag bänkade soffan ochv tittade på film..

Fool´s Gold, Superhero Movie och Shutter.. De var faktiskt helt ok allihopa.. Shutter var en skräckfilm och den var faktiskt bra, skrämmande men inte överdriver.. Fool´s Gold var också bra, trodde jag inte skulle gilla den, så jag hyrde den egentligen bara för sakens skull.. Men den var bra.. Superhero movie hade jag nog inte tyckt varit bra om jag inte varit så övertrött och gått på överskottsenergi.. haha men jajaja..


Idag ska jag städa o dona o ha mig som vanligt.. Fan tycker jag gör samma saker hela tiden men det är bara för dagarna försvinner så snabbt ju..

♥ XoXo Nikki... ♥


Skit Morgon...

Vilken jävla skit morgon.. Haha.. nej men asså vädret är helt bläää... Grått o skit o mög.. Kommer säkert spöregna på mig så fort jag stiger utanför dörren... Vaknade av en underbar dröm och in till en äcklig verklighet.. Ont i halsen och ont i hela kroppen, som om någon har mörbultat mig inatt.

DHL har en leverans till mig och de har fortf. inte dykt upp.. Så jävla trött på allt sånt.. Ingenting går någonsin rätt.. Det enda ljusa med denna dagen är väl att det är fredag.. Men egentligen.. Vad skiljer det från alla mina andra dagar?? Absolut ingenting.. Jag vet inte varför jag känner mig så konstig idag.. Får skylla på förändringen i min vardag och att jag slutade röka helt poff bara sådär.. kanske kanske inte.. hehe..

Igår fick jag reda på att *hm* har gått bort.. Jag kommer inte tror på det förrän jag ser det med egna ögon.. Folk snackar så jävla mkt skit.. De är inte ens säkra ändå går de och snackar.. Hur jävla roligt hade det varit o fått höra att man är död när man är livs levande.. Folk har verkligen ingen skam i kroppen men det visste vi ju för längesen iofs..

Idag är jag bara negativ jag vet.. Och jag tänker låta mig själv vara negativ också.. För jag pallar inte mer..

♥ XoXo Nikki... ♥


Produktiva Nikki

Shit va rastlös jag är.. Egentligen är jag så trött att jag borde decka direkt.. Men jag vill inte sova redan.. hehe.. jevla trams.. men men..

Dessa dagarna har jag varit så duktig.. Jag har varit så sjukt produktiv.. Så jag är chockad över mig själv.. Någon borde belöna mig.. haha.. Fortf. mkt att ta tag i och sånt men det löses upp sakta men säkert.. Dagarna bara flyger förbi och äntligen känns saker och ting.. tjaaa jag kan inte säga att det är bra.. Men det är på god väg att bli bra igen.. Jag har fortf. mina svackor flera ggr om dagen, när jag helt plötsligt bara tappar humöret och vill bryta ihop.. Men jag har inte tillåtit mig, så det kommer väl en flod med tårar snart.. men men.. det får jag ta när det kommer.. Då ber jag om att få låna en axel från någon av mina bästa som finns i hjärtat..

Har fortf. inte hört något från min hane, andra dagen nu.. Har han lämnat mig på riktigt måtro.. Han har väl så roligt på sin kryssning att han inte ens kommer ihåg eller bryr sig om att höra av sig.. Fast har man roligt på en affärsresa?? haha.. Nåja tiden lär ju utvisa vad som händer o sker där också..

Åhhh varför måste alltid min mobil tjuta som en galning med sms och samtal när den ligger inne i sovrummet på laddning.. Grrrrrrrrrr... Har jätte ont i min skadade fot så orkar faktiskt inte röra mig, får ringa upp sen eller något..

Nu ska jag glotta lite på tv sen ska jag krama kudden o dejta john blund och drömma sött om... something and someone..

♥ XoXo Nikki... ♥



 


Saknar Dig...

Jaha då var denna dagen snart också över.. Min tredje dag som icke rökare.. Det känns faktiskt toppen.. Fick höra från Js Pappa att det tar tre dagar att bli av med nikotinbehovet eller vad det nu var han sa.. Tre dagar för kroppen att rensas helt från rök?? Så kanske det var istället..haha.. Hur som helst och vad det nu än var så är min tredje dag snart över iaf.. =))

Jag har sån en konstig känsla i magen.. Jag vet inte varför men det gör mig riktigt orolig iaf.. =///

Idag har jag inte hört någonting från min hane och det känns jätte konstigt.. Det är helt normalt att inte höra av sig varje dag jag vet.. Men vi hörs alltid varje dag.. Så detta känns inte alls bra..

Jag borde hoppa i säng nu för att jag ska upp om ett par timmar. .Orka..blääääää.. Nåja ..thats life.. inget vettigt o skriva egentligen.. eller jo jag har men jag orkar inte.. Natti..


♥ XoXo Nikki... ♥


Likmaskar På Läpparna

Detta är LÄTT den äckligaste storyn jag har hört i hela mitt liv.. Det värsta är att det är ingenting som är påhittat utan den utsatte vet vi vem det är.. Men här nämner vi i detta fallet inga namn och varför kommer ni att förstå senare...

Det var en tjej som åkte runt som backpacker.. En kväll var hon ute och festade till det lite.. Blev lite onykter och hittade sig en riktigt snygg kille som sedan stötte på henne.. De flörtade och till slut så kysstes de.. Killen ville att tjejen skulle följa med honom hem.. Hon ville så gärna för hon tyckte han verkade helt underbar.. Men något sa åt henne att tveka, sagt och gjort hon följde inte med.. När hon sedan kommer tillbaka till Sverige upptäcker hon att hon fått utslag på läpparna och det ser helskumt ut..

Åker till läkaren för att ta en massa prover.. Efter några dagar ringer de tillbaka till henne och ber henne komma upp.. Hon får värsta förhöret och där sitter värsta interpool o allt vad de konstiga myndigheterna heter.. Hon berättar som det är att hon tror att det är killen som har smittat henne med något.. Men det första man tänker på är ju att det kan vara en könssjukdom.. Det är redan sååå bläää.. Men detta slår alla rekord..

Efter många om och men visar det sig att det är killen som har smittat henne med något.. Och det är inte vad som helst.. Utan hon har typ porer av likmaskar och likmaskebakterier på läpparna.. Därav alla utslagen.. SÅÅÅÅ JÄVLA VIDRIGT...
Hon hade killens nummer kvar som tur var.. De fick tag på honom och hittade lik i hans lägenhet.. Han drog alltså hem folk.. Dödade de och sen hade sex med de, om han låg med de levande vet vi inte, och det vill vi inte veta heller..

SÅ JÄVLA ÄCKLIGT.. Jag mår helt illa asså.. Gissa om jag blev grön i huvudet när jag fick höra det..
Nu när jag har skrivit ner det här så mår jag så illa att jag inte behöver äta på hela dagen.. Det nyaste bantningsmedlet.. hahaha..



♥ XoXo Nikki... ♥


Det Känns Helt Underbart...

Min första dag som en ny Nikki är över.. Och det känns faktiskt bra... Jag har faktiskt inte varit röksugen.. Jag ljuger ju om jag säger att jag inte tänkt på cigg, det har jag ju men jag har ändå inte syndat.. Inte än iaf.. =))

Det känns så bra att det skrämmer mig.. Detta ska ju vara jobbigt.. haha.. ätit regelbundet har jag också gjort.. och tagit tag i saker och ting... hm.. detta är nice.. =)) Kommer nog komma svackor snart men det får jag ta.. =) Just nu får ni bara hålla tummarna för mig.. Nu ska jag fjanta med Jojjo lite.,,

Puss & Kram..

UPPDATERING!!!



Fjantat klart med Jojjo och klockan är snart ett.. Och jag kan inte sova.. Det var ett tag sen det hände, hoppas det inte kommer tillbaka igen.. Att jag ska sitta uppe halva nätterna.. Nu ska jag be någon läsa godnattsaga för mig.. haha.. Hoppas jag kan somna då..=)




Detta blev min godnattsaga:

*Nikkilicious SanCheZzzz* säger (00:50):

vill du läsa en godnattsaga för mig?

C säger (00:50):

ehmm... *suck*

C säger (00:50):

... Det var en gång...

C säger (00:51):

en söt liten flicka som hade en varg

C säger (00:51):

en dag tänkte flickan att hon skulle busa till det lite

C säger (00:51):

hon tog på sig skorna och gick ut med vargen

C säger (00:52):

efter en stund kom hon på idén att leka lite och hittade en fotboll

C säger (00:52):

vargen och flickan lekte en stund

C säger (00:52):

helt plötsligt tappar flickan fotfästet och halkar så att hon snubblar över vargen

*Nikkilicious SanCheZzzz* säger (00:52):

*Arg gubbe*
C säger (00:52):

flickan åker i poolen med ett fasligt plask

C säger (00:53):

aj aj som det kan gå

C säger (00:53):

snipp snapp snupp nu va sagan slut ;)

*Nikkilicious SanCheZzzz* säger (00:53):

tur för dig att jag inte bor nära dig..

C säger (00:53):

bra va? kom på den alldeles själv :p

C säger (00:54):

ja annars hade jag nog fått sätta ett extra lås på dörren just nu

*Nikkilicious SanCheZzzz* säger (00:54):

ett??tror du det räcker

C  säger (00:55):

hehe kanske inte


Om ni inte redan förstått det så ska den klantiga flickan som snubblar över vargen och trillar ner i poolen, den flickan ska vara mig.. *GRrrrrrrrrrrrrrrr*



♥ XoXo Nikki... ♥


Nu Är Det Slut På Riktigt...

Nu är det verkligen slut på allt trams asså jag orkar verkligen inte mer.. Jag måste verkligen skärpa mig innan jag verkligen går under jorden.. Jag har bestämt mig för att börja träna, äta mer regelbundet och nyttigt och sluta röka.. Hur allting kommer gå det vet jag inte.. Men jag har bestämt mig iallafall och ska verkligen försöka göra allt för att nå mina mål..

Jag äter så sjukt oregelbundet och glömmer att äta.. sen är jag vrålhungrig och bara kastar i mig.. oftast då för mkt.. Tränat har jag inte gjort på evigheter, köttbullen är mitt andra namn.. haha.. Röker gör jag alldeles för mkt.. I början av året så slutade jag, eller rättare sagt hade uppehåll i några månader.. Sen började man tramsa med att feströka och när humöret inte var på topp och jag var lite smådeprimerad så började man helt plötsligt röka på heltid igen..

Sånt jävla trams.. så sjukt trött på mig själv.. Måste verkligen ändra mina vanor.. detta är absolut inte bra för mig.. Måste börja träna igen, min skadade fot har blivit jätte svag, bara jag går lite för mkt eller står lite för länge så får jag jätte ont.. Den blir verkligen inte bättre av att få vila som många tror.. Tvärtom.. När den får vila och jag sen väl ska använda den så får jag ont..

Egentligen borde jag ta små steg i taget jag vet men jag orkar inte leva så här längre.. Det kommer inte vara lätt men jag ska fanimaj klara det.. Hur mitt humör kommer vara vill jag inte ens tänka på.. Stackars de runt omkring mig.. haha.. Men jag vet hur mkt ni älskar mig och att ni kommer stötta mig och finnas där för mig och stå ut med mig.. =))

Nåja... vi får helt enkelt se hur detta kommer att ta sig.. Wish me good luck!!!!





♥ XoXo Nikki... ♥


RSS 2.0