Mitt Hjärta Stannade

Igår så stannade mitt hjärta och jag tappade den. Jag har fortf. inte hittat mitt hjärta.. Haha.. nej men det känns så.. Chocken har fortf. inte lagt sig än.. Igår var jag jättesugen på kladdemuffins så jag ringde och frågade om Johanna ville baka med mig.. Sagt och gjort.. Upptäckte vi inte hade ägg hemma och andra små saker så cyklade ner för att handla med henne..

När jag står i kassan så ringer mobilen och det var Emma.. Tyckte hon lät lite konstig när hon frågade vart jag var och sen vart vargen var.. Han var hemma tyckte självklart jag.. Men nej hon säger att hon tycker hon ser en hund irra rundor nere på gården som liknar vargen.. Mitt hjärta stannade.. Bad henne kolla noga och skrika hans namn.. Tydligen var det han..



Asså jag fick hjärtattack.. Förvånar mig att jag inte kastade alla varorna och bara kutade hem.. Jag fattade inte vad hon sa och att det var sant förrän vi var på väg hem i hundranittio.. När vi var framme så hade Mamma fått hjälp av Emma och fått hem vargen.. Han var såå skakis och fjäskig, hade huvudet på mitt knä jätte länge och lät mig klappa honom..

Vet inte hur han kom ut men han hade iaf irrat rundor på gården ganska länge.. Han hade antagligen letat efter mig.. Han blev nog förvånad och rädd när han upptäckte att han var helt ensam och inte hittade mig.. Han blir helt galen bara Johanna ska hålla honom och jag går iväg.. Och ändå är han jätte fäst vid Johanna..

Jag mår illa bara jag tänker på vad som hade kunnat hända.. Han hade lika gärna kunnat springa rakt ner för trapporna istället för att sneda över till gården.. Ute vid vägen kör ju idioterna i tvåhundranittio och tror det är motorväg bara för det är en lååång raksträcka.. Fyyy asså.. Min mage mår fortf. inte bra sen gårdagens händelse.. Fick sååå ont i magen och kände sån ångest..



Idag har han varit en ängel.. Inte ett enda snedsteg.. Tror han är minst lika chockad själv.. Han fick nog panik när han upptäckte han var där nere alldeles ensam..Den stackarn.. Mitt "lilla"  monster..

♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer
Postat av: Henrik Lindmark

grymt fin hund på dendär närbilden där uppe :)

2008-10-05 @ 15:57:37
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken fin hund! tur att han kom tillrätta igen!

2008-10-06 @ 08:56:48
URL: http://saraseal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0