En Skrammande Resa...

I skrivande stund ar klockan 08.22 har i Kina.. Jag har sovit ungefar tva timmar.. Legat och vredit mig och hoppas pa att febern och forkylningen snart ar over.. Den har resan har inte riktigt varit planerad.. Jag och halvan pratade om redan i November att vi skulle aka hit.. Effer manga om och men sa skulle vi aka sa vi kom hem till jul.. sen blev det framskjutet igen.. Vi skulle komma hem innan nyar.. Sen hade jag fatt hora att jag var tvungen att jobba bade juldagen och nyar.. Men egentligen var det bara nyar jag var tvungen o jobba men eftersom jag anda var hemma och inte hade planer pa att ga ut sa jobbade jag juldagen ocksa som jag kanske har namt.. Sa vi skot fram det ytterliggare till efter nyar.. Sen var det lika bra eftersom jag anda inte ville vara borta fran mamma pa julafton..

Var i goteborg pa mellandagarna och fixade klart mitt visum och hamtade biljetter. Men apatanten hade tydligen lurat oss. Sa en rasande pappa avbestallde resan. Sen har det bara blivit tomt snack.. Har inte orkat bry mig mer.. Forran jag helt plotsligt fick samtal fran pappa att jag MASTE aka akut.. Fattade ingenting men lyssnade pa vad han sa.. Biljetterna bokade natten och jag packade pa morgonen och sen stack jag.. Det kandes inte alls akta.. Visste innerst inne att nagonting var fel. Men kunde inte saga vad. Jag ar den som brukar tanka det varsta sa lade bara tankarna at sidan. Val framme motte min farbror och hela vaktligan mig pa flygplatsen.. Allting verkade normalt?? Varfor san akut resa helt plotsligt??

Efter manga om och men far jag reda pa att min farbror ar allvarligt sjuk. Det kanns heller inte akta. Det ar egentligen en manniska jag inte kanner men det ar anda min farbror och jag vill inte han ska ma sadar. Han ar den goaste, visar inte alls att det ar nagot fel. Gor allt for att jag ska bli frisk (jag har blivit forkyld, fatt feber, hostar och har jatte ont i ryggen) och att jag ska fa en underbar resa. Jag har varit minst lika falsk och alltid haft ett leende fast det gor ont i hjartat. Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera?? Hur jag ska ma?? Vad jag ska saga och inte saga?? Da ar det kanske bast att bara vara tyst??

Detta ar kort om varfor min allra forsta gang i kina blivit min hemskaste resa. Jag vill inte prata om det mer efter detta inlagget. Jag vagar inte. Jag vill inte. Jag vill vakna fran mardrommen. Nar jag kommer hem sa kan jag forhoppningsvis beratta om de roligare sakerna som har hant ocksa. Kanske, kanske inte?? Livet ar orattvist och oforutsagbart. Jag kanske inte kommer sa langt som hem for jag just nu sa garna vill det??? Maybe this is my goodbye??

♥ XoXo Nikki.. ♥



Sjuklingen Langtar Hem Till Sweeden...

Just nu ar jag i Kina och jag HATAR det bokstavligen.. Innan jag akte sa bloggade jag ett langt inlagg.. Vad tror ni hander precis nar jag ska lagga upp det.. JO DET FORSVINNER.. hur storigt ar inte det pa tva skalor.. Orkade jag skriva om det.. Nej exakt.. Lite saker har hant sa det blev en akut resa till kina.. Berattar mer nar jag kommer hem..

Jag har hemlangtan sa sjukt mkt och jag har blivit jattesjuk.. Sa just nu tycker jag synd om mig sjalv som ar pa andra sidan jordklotet utan min mamma som kan ta hand om mig och utan mina alskade hundar.. Jag saknar mamma sjukt mkt.. Saknar hundarna och mina vanner narmast hjartat.. Sa alla mina nara och kara och alskade.. Forutom ett fett tacke, min sang eller soffa, en MASSA servetter och halstabletter.. Sa ar det ENDA jag behover.. IT IS LOOOOOOOOOOVE... Varme och karlek fran de jag alskar och de som alskar mig..

Har jag namnt att jag har hemlangtan och att jag ar sjuk??? Hahahaha.. Febern har tagit over mitt liv.. OHH NOOO...

¢¾ XoXo Nikki.. ¢¾

Äntligen.. Så efterlängtad..

Pussar, Kyssar, Hångel, Påpälsad, Naket, Arg, Glad, Normal, Onormal, Full, Nykter, Sex, Nunna, Dejta och Slut Dejtat..


Adjö 2007... Välkommen 2008... Tror jag iallafall, men å andra sidan, det kan väl knappast bli värre än hela förra året?? Fast man ska ju aldrig säga aldrig.. haha..

Alla andra man kände hade verkligen sett framemot en underbar nyårsafton. Antingen skulle de på middag/fest eller så var de utomlands. Jag själv hade verkligen ingen lust till någonting, varken fira jul eller nyår. Julen blev lugn, nog den lugnaste någonsin. Fast å andra sidan skön. Juldagen jobbade jag.


Nyårsafton skulle jag också jobba. Hela dagen blev jag bombad av telefonsamtal och sms där mina nära och kära önskade mig gott nytt år. När jag blev frågad vad jag skulle göra i år för jag hade varit så tyst av mig, alltid jag som kommer med galna ideer. När jag då svarade "Jag ska jobba" så säger alla "Awww stackare".. Haha vadå aww stackare?? Jag hade inte alls ångest för jag skulle jobba.. Tyckte bara det var skönt att jag slapp planera någonting på nyår som jag såg framemot och sen nog bara skulle bli överskattad. Jag visste att kvällen skulle bli okey ändå. Den blev BÄTTRE än okey. Tack vare att vi har världens bästa kollegor och chef. Hela kvällen var så sjukt rolig. Egentligen ingenting speciellt men alla var så glada och på topp för det var nyår. Skojja och flippa och sånt. Vem har sagt att man inte kan ha roligt på nyår som nykter?? haha.. Okey då.. Jag trodde nog inte direkt på det heller innan men nu har jag fått det bekräftat.. =)) Jag hade asroligt på nyår och dessutom nykter..

Så till alla mina vänner som jag pratade med dagen efter som sa "Awww stackars dig gumman, att du jobbade. Vi hade jätte roligt." Tyck inte synd om mig. För jag hade jätteroligt och vaknade helt pigg. Nog jag som skulle tycka synd om er för att ni alla var bakisar och mådde som ni förtjänade.. hihihi.. *Lots of Love*


Våra kära tårtor som jag och halvan bakade dagen innan nyår.. Checka in mitt mästerverk på den gröna prinsesstårtan.. haha.. Snyggare målat än Picasso himself.. Bakade en skit snygg och god Buddapest också men glömde fotta den.. snyfta..

image94


image95


 

God Fortsättning Allihopa..!!!


 

♥ XoXo Nikki.. ♥



RSS 2.0