I´m Empty...

Jag har verkligen vaknat på fel sida idag.. Jag känner mig så otroligt deprimerad och så otroligt ensam och.... ledsen... Vad händer med mig?? Vad gick snett på vägen?? Allting var så himla bra för några timmar sen bara.. Jag ska iväg och resa snart.. Men jag vill inte.. Klockan är snart ett och jag har inte ens börjat packa.. Jag orkar inte.. Jag vill inte.. Jag önskar jag missar flyget.. Va fan är det för tankar liksom?? Igårnatt skrev jag ett inlägg om vad som har hänt sen senast jag bloggade, men något blev fel och det försvann.. Och jag orkar faktiskt inte uppdatera.. Jag vill ingenting, jag orkar ingenting, jag känner inte för nånting. Jag vill bara sjunka ner under jorden och gömma mig.. Jag saknar Sam så otroligt mkt.. Jag kan inte förstå att jag aldrig mer kommer få se honom.. Han ligger under jorden. Det kan inte stämma right?!  Varför är det så här?? Jag ska ha glädjetankar för jag ska åka iväg, istället blir jag deprimerad och tänker på en massa negativa saker som kan hända osv. Jag har verkligen gått in i väggen. Och det kom från ingenstans.. Utan förvarning..

Allting borde vara tipp topp.. Jag borde må underbart.. Så liiiite problem och beskymmer jag har just nu har jag inte haft på hela 2007 så va fan bölar jag för?? Jag trivs med mina jobb. Ja konstigt nog så trivs jag skiiit bra på nattklubben. Tror det är mkt tack vare människorna där.. Speciellt Bill och Bull..(Laura och Sarah) De är verkligen underbara och har gett mig riktiga skrattstunder.. Och mina chefer är underbara.. Gabbi är så meeega cool.. =) 
Ikväll har Laura övertalat mig att jobba med henne på klubben på någon knasig kändisfest.. Trög som jag är så ska jag jobba innan jag ska flyga.. Knas eller vad.. Men de som känner mig vet ju att jag hellre jobbar än att sitta och rulla tummarna.. Klubben har ingen stängningstid utan stänger när kändisarna sticker.. Men jag ska gå tidigare eftersom jag ska iväg.. Snart levereras mammas nya platt tv som hon har önskat sig så länge.. Har skämmt bort henne riktigt mkt på senaste.. hihih.. Hon fick skor av mig och underkläder och idag ska hon få en tv.. Hon är värd allt av mig.. Utan henne hade för det första inte jag funnits. Allt jag har idag och allt jag kommer att ha tillgång till och allt allt allt är tack vare min mammas stöd och att hon ALLTID funnits vid min sida oavsett vad.. Det bästa med henne är att hon blir glad för så lite.. Jag kan komma hem med en kasse frukt och hon blir överglad.. Blir tårögd av att tänka på vad hon har fått stå ut med under hennes liv.. Kolla nu rinner tårarna och hur hände detta då? Jag skulle summera allt bra som kommer hända så jag kunde försöka må bra igen. Nu sitter jag istället och grubblar för mkt och gråter. Helt otroligt..

Vart var jag då?? Jo just det.. Mammas nya Tv ska anlända idag.. Längtar till att få se hennes min.. =)
Sen ska jag se om jag hinner sticka till stan med halvan och se om jag hittar jeans till mamma. Har hört hon vill ha nya.. Jag har så mkt o göra innan jag åker och jag kommer inte ens hinna hälften. Det låter som om jag ska dö på resan eller ngt. Men jag är bara så himla negativ just nu. Sen ska jag göra vid mig förmodligen packa och sen jobba.. Sen åker jag.. Ska vara borta en vecka men som det känns just nu kommer jag komma hem tidigare och mina instinkter sviker mig aldrig så vi får väl se helt enkelt. När jag kommer hem väntar något jag har velat ett tag som äntligen ska bli av. Men det avslöjar vi inte än.. =)) Antingen kommer det underbart eller så kommer det bli katastrofalt..

Hot På Sms 2...

Detta är det underbara sms nummer två som jag har fått..
"Jag hoppas du sover gott inatt din horjävel och tittar noga på hur du set ut nu innan det förändras med det fina rakbladet. Dröm sött om hur underbart ditt liv är nu för snart är det över och det är ett löfte. Welcome 2 hell your fucking bitch."
 
Fan va naaaajs asså.. Han/hon/den/det roar mig med sms varenda jävla dag sen det började.. Tom nattar mig med sms.. helt otroligt att man orkar?? Kan ju inte vara så kul eftersom jag inte har ngt nummer att skicka tillbaka till?? Jag tycker inte det är skoj att skicka sms och inte få ngt tillbaka iaf.. Någon som är emot den åsikten?? hehe..
Jajja orka slösa tid på det onödiga. Har redan tidsbrist..

Vad har hänt i helgen då?? Hm.. Jag jobbade på klubben fredag och lördag.. Jobbade fredag natt och sov enbart tre timmar, så lördag kväll/natt var jag övertrött.. Och igår var jag helt död.. haha..
Älskar verkligen mitt kontorsjobb och mitt nattklubbsjobb.. Älskar mina kollegor.. alla är så jävla underbara.. Speciellt bill och bull.. hahaha.. Sarah och Laura.. de är liksom lika sjuka i huvudet som mig.. Vi är dödströtta och har skit stressigt ändå hinner vi lägga ett smile på läpparna.. Eller rättare sagt asgarva.. ahahha.. skämten laura drog då.. så torra att man bara var tvungen att skratta ju.. Tom vakterna sitter och drar skämt med oss.. ja allt är en enda röra på jobb och det är sååååå jävla skoj..

Nej nu måste jag försöka hångla med kudden.. Ska ju upp tidigt imorron igen..snöööft..

Hot På Sms...

Fan klockan är halv ett jag borde liksom SOVA just nu.. Men nej kan som vanligt inte sova.. Idag har jag bara jobbat lite och glassat lite.. När jag kom hem så träffade jag min kära halva.. suttit och snackat lite skit och mög och bara grisat oss.. hehe.. Fan känner mig som en rullande köttbulle.. Inte bra inte bra.. Kanske därför jag tror att jag kommit över bachelor för att jag tröstäter och förtränger det?? Har iallafall gått upp i vikt, vågar inte ens ställa mig på vågen. Snart är det skärpning.. Snart.. =//// Har ju faktiskt varit duktig men sen jag började jobba på nattklubben har ju allting blivit fel.. Sover ju när man ska vara vaken och jobbar när man ska sova ungefär.. Detta är inte alls bra.. Vad ska jag göra åt saken?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Någon som vill försörja mig så jag kan sluta jobba och bara ta hand om mig själv???

I Tisdags var det sista Tisdagsklubben.. SJÄLVKLART befann sig tjejligan på plats i Malmö.. *smile*
Trodde verkligen jag skulle jobba eftersom de hade personalkris.. Självklart ville alla vara på stället för att festa och inte jobba.. Höll alla tummar och tår jag ägde hela dagen och på eftermiddagen plingade sms på mobilen där chefen skrev Nikki vi ses ikväll men då vill jag se dig onykter och inte i fluga och skjorta.. hahaha.. Faaaaaaaaaaan va naaaaaaaaaajs det var liksom... Först var vi hemma hos Sara och Johanna för Sara fyllde år sen begav vi oss vidare till Malmö...
Heeeeeeeeelgalen kväll hade vi.. Tror inte jag har haft så roligt sen ja jag vet inte ens hur länge asså??
Fulla som ankor var vi och allt var heeeelgalet.. De sista drinkarna vi beställde in så gav min kära bartenderkollega mig ett glas vatten så sa jag "Men jag har inte beställt vatten" Så sa han "Snälla Nikki ta det bara du kommer tacka mig sen eller iallafall imorgon"... Hahahaha..
Kaos som vanligt med F.. Vad annars.. Hahaha.. Men men.. Jag börjar ju bli van??!!!!
Träffade på en maaaaaassa som vi kände och allting var bara toppen.. Kollade inte på klockan en endaste gång vilket jag alltid gör.. Helt plötsligt sa någon Ey ska vi gå ner där nere nu.. Neah inte nu varför då skriker jag.. Ehh jo för de stänger.. Neeeej inte alls skrek jag.. Då tystnade musiken och jag höll på att tappa hakan.. hahaha.. DÅÅ har man haft roligt för tiden bara FLÖG iväg..
Så jävla ruttet de skulle egentligen förlänga till fem men polisen kom och de fick stänga tre.. Såååå jävla onödigt.. Bara för där var en massa bråk och skit.. Jävla möggelmänniskor.. Ska man bråka så kan man väl fan sitta hemma och lukta på sur strumpa.. Förstöra för alla.. JÄVLA APMONGOLIDER.. *HATA*

Måste tillägga att Hot Dogen vi åt efter Tisdagsklubben var nog den godaste på läääääääänge också.. hahaha..

Idag fick jag ett UNDERBART SMS... Följder nedan:
Din jävla slyna sluta tracka och höra av dig till *beep*.. *Beep* vill ändå inte ha något med dig att göra om du inte har fattat det än. Han är min nu och kommer alltid att vara min. Så sluta höra av dig, jag vet vart du brukar hålla hus. Var jävlig försiktig när du visar dig i Malmö ska jag tala om för dig. Jag vet var när och vilka tider du jobbar i klubben i Malmö och dina kontorstider i Helsingborg. Om du inte vill ha din fucking ansikte fixad med rakblad so stay fucking away bitch. Jag vet vart du bor och allt om dig. Och jag känner massa folk believe me. Jag kommer förstöra ditt liv jävla horjävel.


Den patetiska nollan vågade inte ens skicka med nummer utan skickade från skyddat. Visste inte ens att det fortf. gick att göra. Ska man hota någon kanske man bör låta personen försvara sig eller?? Eller stå för det man gör?? Jävla fega idiot.. För det första så äger liksom ingen människa någon annan individ. För det andra så skulle väl inte *beep* höra av sig om *beep* inte ville träffa mig och ha med mig att göra eller?? För det tredje så är vi inte tillsammans så han är tillgänglig på marknaden så go for it biatch...

JAG BER TILL GULDFISKEN NEMO ATT DU LÄSER DETTA DIN IDIOT. Om du vet allt om mig borde du kunna adressen till min blogg.. Vad är ditt jävla fucking problem liksom? Kom fram till mig nästa gång du ser mig och säg det face to face istället.. Ta med dig ditt kära rakblad också liksom.. Om du nu är så jävla kär eller va fan det nu är i *beep* så tala om det för *beep*.. Vad fan tänker man med?? Såna här saker händer på film.. Någon idiot förstör för någon annan och vinner själv priset.. Det fungerar inte riktigt så i verkligheten.. För att förr eller senare så kommer allting fram.. Daaaaah..

Visst är det läskigt med såna sms och hot.. Det kan jag inte säga att det inte är.. Men jag är så jävla trött på sånt..  Fick stå ut med sånt under tre år med Jeppe så antar att jag är väl härdad eller?? Först var det hot sms.. Sen var det brev.. Sen var det samtal.. Sen var det vita rosor med den underbara texten R.I.P Nikki.. Det sista jag var med om var när de gjorde en snygg gravdekoration till mig utanför min gamla restaurang.. Trodde helt allvarligt att Desiree skojjade när hon ringde helt skräckslagen och berättade det.. Jag jobbade själv inte den dagen.. Utanför restaurangen hade Desiree satt ut lyktor med ljus i.. Sen hade någon/några flyttat på lyktorna.. Satt dit en orange halloween pumpa som de hade huggt med en kniv i.. Det var liksom ingen som hade tappat pumpan för de hade ändrat lyktorna och satt pumpan mitt emellan.. Precis som jag brukar dekorera min brors grav på halloween.. Bara att det var inte ens i närheten av Halloween.. Det var typ i December eller januari förra året liksom.. Heeelt sjukt.. trodde inte på det desiree sa förrän dagen efter jag kom till jobb och såg det med egna ögon.. hon hade ju självklart inte rört lyktan.. Morgonen efter gick vi till jobb ihop och där var en ny present.. tre vita rosor med r.i.p Nikki plus pumpan.. Alltid lika trevligt.. Den människan har överraskat mig i tre år och jag har än idag inte fått veta vem det är så jag kan tacka.. Lite synd faktiskt.. *Fuck head*

image82

Den här snodde jag precis från Piccaboo (och ser att piccaboo medlemen har snott den från snyggast=)
Den dagen jag blir ett skelett så blir det antagligen så här och inte av några flickor som är kära i mina pojjkar..



Äkta Leende På Läpparna...

Shiiit va jag har tappat blogg läsare.. Från flera hundra till typ 40-50 bara.. *Tår i ögat* Föööörlåt alla trogna blogg läsare för jag inte har haft tid att blogga om något vettigt.. Jobbar ju så mkt.. Hinner inte med allting som ska eller iaf borde göras.. Behöver fler timmar på mina dygn..Snyfta..

Någonting positivt som har hänt är väl iallafall att jag har gjort slut med dammsugaren och alla städgrejjorna.. hahaha.. har ju inte tid och dammsuga tre ggr om dagen längre.. men jag märker att jag inte glömmer det heller.. haha.. hade en timme över i lördags innan jobb och självklart städade jag den timmen.. hahaha..

Någonting har hänt den senaste veckan/de senaste dagarna.. Jag är mkt mkt mkt gladare.. Jag har ett smile på läpparna.. Ett ÄKTA smile.. Inget falskt som jag bara drar på för sakens skull... Utan jag känner mig verkligen lite gladare än vad jag har varit de senaste åtta månaderna.. Saker och ting börjar så smått falla på plats och jag börjar så smått hitta mig själv igen.. Men samtidigt så sitter rädslan där att jag snart får gråt attack igen.. Utan att vara negativ så vet också alla som känner mig väl att varje gång jag mår bra och det händer något gott så händer det mig något ont som är hundra ggr värre.. Så egentligen när jag mår dåligt så mår jag som bäst eftersom då brukar det inte kunna vara värre.. Nåååjaa.. Får njuta fullt ut medan jag kan tills nästa attack dyker upp..

Idag kom min kära bachelor hem igen.. Har inte kunnat låta bli att tänka på honom men samtidigt så känns det ganska bra på något sätt.. Tror jag håller på att läka på den fronten.. Och det är tack vare alla som ligger närmast hjärtat som har stöttat mig.. Jag har inte kommit över honom.. Snarare tvärtom.. Känslorna blir starkare för varje dag som går och hårdare känns det.. Men jag börjar nog lära mig och leva med mitt eget beslut.. Att från och med nu och ett bra tag framöver så ska jag ta mina egna vägar och läka mig själv innan jag beger mig på en väg tillsammans med någon annan.. och som alltid när man absolut inte vill eller absolut inte ska han någonting med några killar att göra så har man massor runt omkring sig.. Varför varför??? När man är desperat efter någon finns inte en jävel.. hahaha.. Men men jag får hålla i mina egna tyglar och spänna mig själv VÄLDIGT hårt.. Ska inte falla i gropen igen.. Det är bra nu.. Och ett tag framöver..

Tisdag imorgon.. Vad innebär det om inte TISDAGSKLUBBEN i malmö.. SJÄLVKLART.. hihihi.. såååå jävla sorgligt.. det är sista tidagen för iår.. Snyfta snyfta... Såååååå jäääävla leeedseeeen i öööögat Niiiikkkiiii Bliiiirrr.. Vad ska jag nu göra hädanefter då?? Snyfta.. Tisdagsklubben har ju gjort så att veckorna har gått så jävla snabbt.. Först är det helg..Sen är det sega söndagen och sega måndagen..Sen är det tisdagsklubben och sen är man seg på jobb på onsdagen sen bara flyger det iväg.. Känns som om det har varit helg mitt i veckan.. Nu kommer veckorna gååå sååå jävla seeegt igen..snyfta... Kommer bli GRYMT imorron..

Nu ska jag pysa en sväng ner till broderns kära grav och vattna.. Längesen jag var där..

Måste ju tillägga att jag har världens bästa bossar.. Älskar mina chefer.. och att de står ut med mig och min överenergi är ju bara där redan stjärna i taket.. hahaha..

Got 2 go now.. Peace Love And Understanding

image81

Hahahaha..Snubblade över denna bilden och den är bara såååå jävla grym..hahahaha..

Alla har vi väl våra behov.. Stackare han verkar ha sprängfyllda pungkulor...hahahah..

Tillbaka Till Verkligheten..

Idag slutade min kära semester, eller ja egentligen börjar jag på måndag. Riktig semester har jag väl inte haft för jag har jobbat på nattklubben men har ju haft semester från mitt ordinariejobb som är kontoret. Men igårkväll fick jag ett samtal av min nya chef att han ville jag skulle komma förbi kontoret idag pga lite möte och såhär.. Varför inte tänkte jag har inget bättre för mig liksom. Helt plötsligt skulle jag jobba lite..bara liiite sa han.. helt plötsligt skulle jag stanna nån timme till.. sen skulle jag helt plötsligt äta lunch med honom.. helt plötsligt när vi skulle tillbaka till kontoret så mötte han någon han kände och de började tävla med varandra.. ehhh och han körde ju inte nådigt i heller.. jag slutade titta när jag såg 210km.. så helt plötsligt var vi ute vid city gross och fick vända tillbaka.. hahahaha.. jag har den trögaste chefen men jag har den härligaste chefen.. dessutom är han ung och snygg.. Min nya chef på jobb asså.. undrar om han är singel också?? ahahha skojja bara.. aldrig blanda nöje och jobb.. Har haft en underbar dag idag..betalt dessutom.. jobb blandat med nöjje.. men inte den sortens nöjje..haha..

Har hunnit med skiiit mkt idag faktiskt.. Jag träffade Jeppe en sväng.. skulle följa med till BMW för han skulle beställa något till bilen.. orkade inte följa med in så satt utanför.. sen så kom han ut och sa jag har köpt en sak till dig... så var det en jääätttesöt liten nalle med BMW F1 kläder som man kan ha nycklar i..dock lite stor nalle för nycklar men iaf..hahaha.. söööt var den iallafall.. ska ta en bild på mobilen och lägga in den.. hihihi...

Sen skulle vi sticka och käka men Janne behövde hjälp så nu är jag fast här... Idag har jag både varit kontorsflicka, servitris, kock och när köket stängde har jag varit bartender.. hahaha.. helt jävla sjuk dag..tror ni jag är trött?? jo tack det är bara förnamnet.. jag har jobbat sen klockan åtta och klockan är just nu tolv och jag har precis blandat fem nya drinkar och uteserveringen är full.. så jag kan nog ta  några dyner och säga godnatt...hahaha..

Peace Out!!!!


Kalla Det Livet Förtillfället...

Jobbade igår/inatt på klubben igen och det var sjuuuukt roligt.. Hahaha.. Vilka minnen för livet.. Bartenderyrket är nog ingenting för mig iallafall.. tappar ju flaskor hej vilt och flairing ska vi ju inte ens tala om.. Försökte verkligen lära mig men det var ju en och annan som fick flaskor på tårna.. hahaha.. Sjuuukt jävla roligt var det.. Skar mig som vanligt igen.. Irrade rundor som en jävla galen höna för att hitta shotglas.. HATAR FOLK SOM SNOR MINA GLAS..*MÖRDAAAAAAAA*

Det var roligt att vara nykter och se alla man kände fylla.. Shiiiiit va odräligt asså.. Det flög champagne flaskor hit och dit.. Woooowww..hahaa..Fick nästan en på huvudet men klarade mig.. Jihaaaa...
Min bartender kollega för natten var riiiiiktigt naaajs o jobba med.. först blev jag och han värsta ovänner.. han skrek på mig osv.. men det löste sig..sen var vi snäckan och kexet för varann..hahaha.. Ett lyckat och trivsamt jobb för mig innebär absolut att man ska trivas på stället och med kollegorna.. Har ju alltid sagt sen jag var liten att trivs jag inte på ett jobb kan jag inte stanna med längden även om det betyder att jag har mega hög lön.. Det funkar bara inte.. Blir ju psykiskt störd i hjärnan fan.. Okey inte för jag är så jävla normal nu men ja det blir värre..haha..

Usch jag babblar bara en massa mög och skit just nu.. Orka liksom.. Men jag har ju fan vänt på hela mitt jävla liv.. jobba från kväll till morgon är jag inte riktigt van vid.. Brukar ju festa de tiderna.. haha.. men men.. man vänjer väl sig heter det väl eller?? Tjaaa vi får välla se hur allting kommer att rulla på hädanefter.. Nu rullar allt ganska bra, väntar bara på de jävla spärrarna som alltid dyker upp för mig.. Får väl njuta medans jag kan I guess.. Kommer ju sitta här och blogga om tårar snart eller ngt annat mög..


Fick ett så jävla fint mess från bachelor idag.. *Värmer verkligen*

-Jag saknar att du finns vid min sida.. När du finns vid min sida känns allting så fullbordat... Utan dig så är det något som saknas varje dag.. Jag känner varje morgon att det är någonting som jag har glömt.. Och det är att få höra din röst och att du hör av dig.. Jag vet att du har bestämt dig.. Och förtillfället finns det ingenting jag kan göra.. Men när ska det gå över?? När kan jag ha kontakt med dig igen utan att det känns som ett spjut åker in i hjärtat??

N: Det enda jag kan säga just nu är att tiden lär utvisa allt. Är det menat så är det menat. Låt tiden utvisa vilken väg vi ska ta. Just nu har jag valt min väg och du får också välja din. Vad som händer i framtiden kan ingen förutse.
Jag önskar iallafall att allting kommer bli bra i slutändan.


image80

Försök att förstå denna. Gör ni det så fattar ni det "roliga".. hahaha..

SjälvMordsBenägen...

Så som jag känner just nu kan jag verkligen tänka mig att sjunka under jorden allvarligt talat.. Helt mörbultad.. Blåmärken överallt. Skärsår överallt på händerna för jag råkade ta i glas och flaskor som hade gått i sönder. Kan knappt röra mig bara.. Känns som om någon har stått och totalbankat mig gul och blå med ett basebollträ. Jag har jätte ont i min fot kan inte stå, så har kröpit från sängen till soffan och där har jag stannat hela dagen. Så snart ska jag krypa in till sovrummet och stanna där till klockan fem. Kommer ju fastna här ett tag till så det blir väl fyra fem timmars sömn sen börjar livet igen. Min semester slutar ju idag så imorgon är det tillbaka till jobbet igen. Sååån ångest har jag.

Anledningen till att jag känner mig som en köttad gris är för jag jobbade ju igår/inatt. Jag har ju alltid den turen att få jobba på ställen när det ska vara sååå jävla mkt att göra. Det var helt sjukt. Först var det helt okey. Sen helt plötsligt fylldes hela jävla nattklubben med folk från ehh vart?? Alla droppade in som småmyror. Allting tog slut. Vi saknade en i personalen så vi sprang häcken av oss. Ismaskinen slutade funka. Så de fick springa åt shotta helvete för att hämta is. Tömde alla restauranger plus Privé på is. Dvs hela jävla stora byggnaden tömdes på is. Vi saknade fortf. is. De fick springa till mc donalds och burger king. Haha. Vadå katastrof och kaos. Bara för det så tog allting extra tid. Så i baren saknade vi glas. Diskaren var allmänt sur på allihopa. För alla bartenderna tjurade för vi hade inga glas osv osv. Men det var jääävligt skoj faktiskt. Känner faktiskt att det är sån stress och sån kick jag har saknat. Kontorsjobbet jag har är ju liksom ingenting jämfört med detta. hahahaha. Och de som jobbar i restaurang och klagar kan ju liksom bara vara tysta. Jag tyckte det var jobbigt innan och stressigt men det är ju ABSOLUT ingenting jämfört med en nattklubb. Tänka sig att först är en bar tom sen blir den fylld på sekunden. Helt skadat. Fan nästan soft o jobba som diskare ju. Bara stoppa in massa glas i diskmaskinen och skölja. Hur jobbigt är det. Han behöver inte direkt stressa jag menar. Han kan inte göra det snabbare än vad diskmaskinen diskar. Sen slipper han allt mongo folk när de är fulla. Ska nog byta position faktiskt..hahahaha..

Blev tillfrågad om jag ville jobba på Tisdagsklubben på tisdag. Och alla VET att Tisdagsklubben är ÄNNU mer kaos. Typ igår gånger hundra. Bara tanken på det får mig att bli snurr i skallen. Men jävligt skoj är det dock. Denna tisdagen kommer det bli mer folk än vanligt pga det är sista tidagen. Förra tisdagen var liksom vip kön på tjugo minuter klockan tolv. Skadat mkt folk. Kom precis på en sak. hahaha. Ska jag först jobba på kontoret på tisdag från åtta till fem. Sen på klubben från nio till fyra eller fem. Och sen jobba på kontoret klockan åtta till fem igen. Shiii va jag kommer vara PIGG.. Hahaha. Kommer vara en DÖD jävla zoombie.. Eller två.. det värsta är att jag kommer göra det också.. Älskar ha många bollar i luften osv. Ger mig en ofantlig kick. Naaaaaaaaaajs... Störd jag vet.. Hm..

Kom o tänka på en sak. Och det är att fy i helvete va odrägliga och jobbiga folk är när de är fulla. Shiit tänk om man är likadan.. Aaaaaaaaaaaaaaaa.... Hade jag fått en femma igår varje gång någon i baren skrek mitt namn hade jag nog varit rätt rik idag. Hahaha. De där jävla namnbrickorna på brösten är fanimaj bara till besvär. Då vet de vad man heter ju. Örk.. När jag skulle gå igenom dansgolvet för jag hade hämtat champagne i en ISKALL spann med massa is o sånt. Ville bara snabbt förbi, så stoppar några idioter mig på vägen och vägrar släppa förbi mig om jag inte visade brösten.. Ehh va?? Jag började på en mening men fick aldrig avsluta den för den andra bartendern kom och räddade mig. Med andra ord skrek och putta bort allihopa. Bokstavligen PUTTADE. hahaha.. Sen så sa han erkänn en sak Nikki hade inte jag kommit hade du tagit ut champagnen och hällt isen över honom. Jag frågade om han var tankeläsare.. Hahahaha.. Det bästa med att jobba på en nattklubb är att kunden har inte alltid rätt, för de är fulla osv.. Hahahaha.. Makt.. hahaha..

Jag är störd.. Jobbat fööör mkt och sovit fööör lite.. Ska försöka hångla med kudden snart...



Skulle behöva en rejäl helkroppsmassage och spa. Hade varit riktigt naaajs.. Någon som vill följa med?? =))

Psykfall Till MAX...

Hahaha.. Asså hela denna jävla veckan har varit en ren psykvecka allvarligt talat.. Alla har mensat och alla har lackat ur och alla har skapat problem för mig.. Det roligaste är ändå att jag härom dagen satt och bloggade om att alla som ger mig negativ energi, de orkar jag inte ens lägga energi på så de skiter jag i totalt. Jag har som sagt problem och beskymmer så det räcker och blir över, behöver ingen som skapar mer till mig..

I Tisdags fick ju jag och F en massa jävla problem så vi bestämde vi skulle gå skilda vägar. Både jag och F är stenhårda så eftersom inte jag tänkte höra av mig och jag VISSTE att inte han heller kommer höra av sig så kommer vi avsluta allting på det viset. Men till min förvåning så ringde han mig i natt. Och jag var iskall. Han försökte verkligen göra saker och ting bättre men jag är stenhård. Så är det bara. Man kan inte mörda och sen ångra sig liksom. Det är försent då. Har du väl satt en fel potatis krävs det JÄVLIGT mkt för att jag ska kunna förbi se felet. Ingen är perfekt alla gör fel. Men konsekvenserna får man ta också så enkelt är det bara. Jag var så taskig att jag nästan fick dåligt samvete. Men han förtjänade det. Sen skulle han komma och hämta oss till Malmö igen. Klockan var ganska mkt så det sket sig. Vi pratade och saker och ting blev ännu värre. Så nu är vi mer ovänner än vad vi blev i Tisdags. No shit liksom.

Sen lackade någon annan på mig om saker som egentligen inte ens har med personen att göra. Låter mig inte säga mina ord osv osv. Men som sagt. Orkar inte lägga ner energi på det. Vill de ha det så så varsågod liksom.

Mamma lackade på mig nyligen.. Pga ett par skor.. Hahaha..

En som jag inte ens känner lacka på mig för att HENNES EX raggade på mig. Ehhh vad är mitt fel där liksom?? hahaha.. Så jävla patetiskt.. För det första är det hennes EX.. För det andra har vi inte ens gjort ngt.. Jag har inte gett ngt gensvar på "raggandet".. För det tredje så är inte jag hennes vän har pratat med henne typ en gång, visste inte han var hennes ex ens, så det är inte så att jag sviker henne om jag flörtar tillbaka..

Janne lackade på mig för jag inte kunde hjälpa honom och jobba nu i helgen.. Hade liksom redan planerat saker.. Dessutom ska jag jobba imorron..

Jeppe lacka på mig för att han tycker att jag har varit så upptagen på den senaste tiden med allt och alla och inte har prioriterat lite tid för honom..

Min polares pojkvän lackar på mig för att hon ringer mig mer än honom.. Är det inte henne han ska lacka på?? Fan inte jag som ber henne ringa mig istället för honom.. hahahha

hahahahaha..finns det NÅGON som inte har lackat på mig denna vecka typ?? Psykfall allihopa ju.. Hahaha.. ingenting är liksom värt att lacka för i heller..


ORKA.. Nej exakt.. Jag orkar INTE.. Så enkelt är det bara.. Vill ni ha det så så fine.. JAG tänker inte springa efter er och slicka röv.. Om ni funderar NOGA över det ni har gjort mot mig så fattar ni själva poängen och hur onödigt det egentligen var.. Ahhhhhhhh.. hahaha nu får jag dampanfall..

På måndag börjar jag jobba igen. Semestern är slut. Sån ångest är det verkligen. Det ska bli fint väder i helgen och jag kan inte gå ut för jag ska jobba. Hur naajs är det på två skalor.. Det är så jävla typiskt.. regnat varenda jävla dag när jag har haft semester. Nu när min semester är slut blir det självklart fint väder. Det är ju typiskt Nikki´s Luck liksom..

Suuuuug jäääävla sooool... Du kunde liksom inte visa dig en endaste jävla gång när jag hade semester.. Och nu när jag ska börja jobba så ska du komma fram och skina sönder dig själv när jag ska sitta på kontoret och titta ut och bara längta att få känna dina strålar mot min kropp och bli lite pepparkaka.. Så jävla rutten är du din sol jävel.. hahahaha.. Jag har problem jag vet.. Bitchen har psykat mig... hahaha.. Bara för att hon bitcha så SKA jag ragga på hennes ex även om jag egentligen var ointresserad från början.. Inte för att jag ska bli intresserad men jävlas är alltid så jävla roligt.. What goes around comes around och det jävlas med fel bitch denna gången.. Jihaaa.. Here we goes..hahahaha..


Keep going!!!

Ragga På HÖG Nivå...

Saker och ting blir aldrig bra när man veeeerkligen ska liksom... Skulle egentligen till Falkenberg idag men det sket sig.. Sååå jäääävla stööörigt.. Det måste ju verkligen ordnas innan jag börjar jobba och jag börjar jobba på måndag. Jäääävla skiiiit..

Idag har jag varit ute och raggat som en jäääävla galning.. Efter en fluga.. *Smiiiile* Asså en sån fluga, motsatsen till slips. En sån man har runt halsen.. =)) Kände mig lite skum när jag frågade efter en fluga som egentligen KILLAR har... hahahaha.. knas till max.. Fan va flugor är dyrt då.. 300 fucking spänn... öööööööö.. De som är på rea är ju såna fula randiga som ingen vill ha..haha.. spyyyy..hahaha.. Hittade till slut en fluga JAG ville ha.. Hm.. Fjanten sa alla flugor ser väl fan likadana ut gumman??!! Neah jag är NIKKI.. Ska alltid klaga på någonting..haha.. Blev lite shopping och mys idag.. Sååå jävla skönt har det varit.. Inte ens tittat på klockan en endaste gång.. Jag får ju alltid onödiga saker med mig hem som jag inte ska handla.. Men idag har jag faktiskt varit duktig.. Jag lyckades iallafall hitta det jag verkligen skulle ha också... =)) En vit skjorta och en fluga.. haha.. Kommer vara snyggast på hela nattklubben när jag ska jobba på lördag..hahaha.. Såå det är naaaajs..hahaha..

Satt och pratade med en gammal vän på msn i morse innan jag åkte iväg. Sågs en snabb runda och snackade ut lite gammalt skit och det känns ganska skönt. Jag orkar inte vara sur på någon. Vi kommer definitivt inte bli bästa vänner eller så. Bara man vet vart man har varandra. Vi har ändå ett förflutet ihop. Men å andra sidan finns det mkt som har skadat mig som jag inte kan glömma. Det viktigaste är att vi inte är ovänner. Vi har egentligen inte bråkat, det bara blev så. Och i alla år har det alltid varit fram och tillbaka mellan oss. Men men man kan inte klicka med alla helt enkelt. Och jag har bestämt mig för att ta avstånd från folk som jag känner ger mig problem. Jag har varken tid eller ork med sånt helt enkelt. Jag har mina närmsta vänner i hjärtat, de vet vilka de är. Alla andra är liksom bara kompisar på ytan. Och de tänker jag inte ens slösa mkt tid på. Blir bara problem i slutändan. Jag skapar problem åt mig själv så det räcker och blir över, så jag behöver inga fler som skapar åt mig.

Nog om det tråkiga.. =))

Hm.. Vad har jag mer gjort idag då?? Spelat minigolf med hallongrotta pojjkarna..hahaha.. Jag suuuuger på minigolf så jag kommer looosa stort sa jag.. Men neeeeej då.. Tre eller fyra hole in one fick Nikki in..Jihaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Dessutom kom jag inte sist för jag kom tvåa.. Hihihi.. Hade fan vunnit om jag inte blev distraherad två eller tre gånger så allting blev fel..*snyfta* Fick faktiskt skit bra poäng.. hihihi.. sttoooooolt.. Har alltid varit jätte dålig på minigolf, är mkt mkt mkt bättre på långgolf. Där kan jag släppa ut min ilska och slå HÅRT.. hahaha.. Vet ju vad som hände sist vi spelade minigolf, en gravid kvinna fick bollen i huvudet och åkte ambulans, MEN det var inte jag som klantade mig den gången. hahaha..

Fan jag kom på idag att det är Torsdag.. Haha.. har verkligen noll koll asså.. Bränt sönder hjärnan typ.. Fan fredag imorron.. Vad händer?? Slappa bara?? Ska ju jobba på Lördag.. Lite ångest faktiskt.. Känns som om alla ska göra något skoj denna helgen bara för JAG ska jobba.. Så jävla typiskt eller hur..

Glömde en sak.. Sprang på min ÄLSKADE ÄLSKLING Desirée idag..Blev helt chockad och typ va fan gör du här sa jag..haha.. Hon bara awww nutttan saknar dig..krama mig jäääättehårt..  Awwwwwwwww saknar henne sååå jävla mkt.. För er som inte redan det.. Det är min gamla servitris när jag hade restaurangen.. Har inte träffat henne på evigheter.. Såg henne snabbt en gång bara.. Vi kom varann nära skit snabbt och blev jättebra kompisar.. Eftersom hon var min servitris så jobbade vi ihop varenda jävla dag.. Vi festade ihop.. Vi pratade alltid i telefon med varann när vi var hemma.. Vi var helt sjuka.. haha.. Tom hennes pojkvän började bli svartsjuk..hahaha.. Och nu har jag bara sett henne två gånger på sex månader.. Heeelt sjukt.. Saknar henne sååå jävla mkt.. Verkligen älskar den bruden.. Hon är så jävla jordnära och har båda fötterna på jorden.. Hon har alltid funnits där för mig.. I vått och torrt och verkligen är äkta.. Skulle aldrig göra ngt för att skada mig, står alltid på min sida.. den bruden är ÄKTA..


-Jag har bestämt mig. Jag ska gå vidare. Jag ska gå vidare ENSAM. Jag ska hitta mig själv. Bygga min egen trygga framtid. Jag ska läka och bli hel. Och det ska jag göra utan dig. Jag klarar inte av detta just nu. Jag måste först reparera mig själv innan jag kan reparera oss. Jag tycker om dig mega mkt men jag klarar verkligen inte mer. Det finns fööör mkt som har hänt. För mkt runt omkring mig. Jag blir inlagd på psyket snart verkligen. Jag vet att du läser min blogg. Jag vet att du följer mitt liv. Jag vet att du hoppas att allt ska bli bra när du kommer hem igen. Jag vill också det. Jag trodde verkligen det. Jag trodde att efter jag tänkt efter noga så skulle beslutet vara att vi skulle försöka på nytt. Men jag är inte redo för det. Jag kan inte helt enkelt. Jag kommer säkert ångra mitt beslut. För jag vill verkligen vara med dig. Det vill jag. Men beslutet är taget och jag kommer ta det med dig face to face när du kommer hem igen. Jag trotsar mig själv när jag gör så här och jag kommer må dåligt men jag gör det ändå. Jag tror trots allt på ödet och är det menat så är det menat. Då kommer vi hitta till varann när jag känner mig hel igen. Just nu måste jag först och främst hitta mina egna pysselbitar och försöka pussla ihop mig själv. Bit för bit. Timme för timme. Dag för dag. Until that day comes.. I wish you good luck with everything and I will miss you a lot.


image78
För er som vill lära er knyta en fluga.. Haha.. Jag fuskade och köpte en färdigknuten. Annars hade jag fan varit färdig nästa år eller dylikt.. hahahaha.. Knyta slips är jag faktiskt bra på.. Jeppe lärde ju mig.. Mister perfect himself liksom.. haha..


image79


Okey orkar inte fotta så denna bilden är snodd och min fluga är svart.. =)) I siden.. Fan ska fråga bossen om jag får vara lite unik och ha en svart fluga med bling bling.. Fan va nice.. Får jag ha det på nattklubben ska jag genast ut och ragga efter en..hahaha..

Horoskop Helvete..

Varför måste aaaaalltid mina jävla kärlekshoroskop stämma?? Jag tror inte på horoskop för jag tror fan inte att just det de skriver passar tex alla jävla vågar i hela världen. Men de senaste månaderna när jag har läst mitt kärlekshoroskop så har det faktiskt varit rätt. Bästa datumet har stämt och bästa chanserna har stämt och bästa ställena har stämt. Lite skrämmmmmmande..

Vågen


Nog är du romantisk alltid men det finns en risk att praktiska omständigheter gör att du ändå inte kan satsa på kärleken, att du får nöja dig med att längta på avstånd. Kanske är du och din älskling helt enkelt på olika platser, för detta är en utmärkt resmånad och dessutom en härlig månad för alla slags nöjen. Du träffar intressanta människor och får nya vänner, men du är upptagen och kärleken får helt enkelt ont om utrymme. Det hindrar dock inte att du dagdrömmer en hel del.
Bästa chansen: Jungfru, Lejon.
Bästa stället: I stadsvimlet.
Bästa datumen: 16-17/8.

Never Ever Again...

Tisdagsklubben igår i Malmö.. Sååå jäävla mkt folk.. Sååå jäävla lång köö.. Tom V.I.P Kön hade 20 minuter kö.. Hur normalt är det på två skalor.. Helt enkelt fööör mkt.. Men det får man ju räkna med när det är Tisdagsklubben, aldrig mindre än tusen pers typ ju... Alla de andra gångerna jag har varit där har det varit såååå jävla roligt men igår var det katastrof. Eller jaaa egentligen var det väl inte katastrof såå, det var en impulsgrejj. Skulle egentligen inte dit. Men bestämde mig i sista minuten att vi skulle dra ändå. Haha. Lika tröga som vanligt. Nej det var faktiskt skoj. Förutom sakerna som hände där så var det super.

Innan Tisdagsklubben var jag på Underklädesparty. Fann dock ingenting som föll mig i smaken förutom ett skiiiiit gulligt nattlinne.. Lite så halv porrig. Tyckte dock fem hundra var lite sådär för jag är nästan säker på att jag INTE kommer använda den. hahahaha.. Men om jag inte köpte den så skulle jag ångra mig så det blev att man köpte den ändå så klart. Ovanligt.

Det hela började med att telefonen började tjuta som en galning mitt under visningen, inget ovanligt. Den tjuter när den absolut inte ska. Sen fick jag en massa sms. Helt plötsligt satte det snurr i skallen på mig att jag skulle till Tisdagsklubben helt plötsligt. Hahaha mongo men men..

Idag har det inte hänt så mkt förutom att jag har tröstätit och fällt tårar. Sanningens rätta jag visade sig igår, inte ens i min vildaste fantasi kunde jag tro det om dig. Men som sagt.. Skenet kan bedra. JÄVLIGT MKT!! Nåjaa.. Jag är glad att du visade ditt sanna jag nu än senare. Även om du satte ett spjut rakt in i mitt hjärta så kommer det också att läka, det tar tid men det kommer bli bra det vet jag.

När en dörr stängs öppnas alltid en annan eller hur!!! I´ll be fine without you...

Efter Tisdagsklubben igår fick jag många knasiga mail inne på Piccaboo, en massa knasiga sms och en massa knasiga msn..hahaha..

Anonym 1: Halllååå där Nikki. Sexig du var igår på tisdagsklubben. Så het att jag inte våga hälsa.. =//
Anonym 2: Hej där! Jag tror jag såg dig igår på andra sidan baren. När jag gick för att hälsa så grabba jag tag i fel brud för du hade redan stuckit. *skämms*
Anonym 3: Tja bejb! Jag såg dig igår varför hälsade du inte?
(Nikki svarar: Ehh DU såg MIG. Hur ska JAG kunna hälsa när inte jag såg dig?haha)
Anonym 4: God morgon. Vart tog du vägen igår? Hittade inte dig. Trodde vi skulle dela kudde.
Anonym 5: Shit så naaajs du var igår.
Anonym 6: Hallå där gumman. Såg dig mitt emot baren där ute. Varför tittade ni men inte hälsade? Vi såg nog era blickar. Uppenbarligen så spillde du ut halva din drink och två av fem tequila för du blev distraherad av att vi kollade lika mkt tillbaka eller? Såg dig nog. hahaha.

Orkar dock inte skriva upp allting. Nämner bara de här för jag vet att NI som är inblandade läser min blogg. haha.. Busted darlings.. Hade ju inte skadat om ni KOMMENTERA också..

Dagens bästa och sötaste sms är ändå detta:
"Hej Darling!! Hoppas du har sovit gott. Ledsen för det som hände igår. Hoppas det löser sig idag. Jag försökte få tag på dig men det gick inte. Sen dog väl ditt batteri. Hoppas iallafall du har kommit hem välbehållen idag. Har varit lite orolig för du var ju inte så nykter. hehe. Dessutom såg jag på dig hur mkt du kämpade för att hålla tårarna inne för det som hände. Jag tänker på dig stumpan. Puss Puss!"

När man har tre och man inte har mobilen igång och folk ringer så får man det som meddelande att den och den har ringt. Så när jag satte igång mobilen till min förvåning hade jag jääättemånga som hade ringt. Och den som ringde och messade flest gånger skickade messet ovan. Det värmde jääätte mkt gubben. Tack för allt.

RSS 2.0