Kort Säger Mer Än Tusen Ord

Tolkning:

 
Det som var:

Kung i Mynt


Kung i Mynt
 
Kung i mynt tyder på att han/hon känner sig uppskattad och värdefull. Ett seriöst intresse med varma och genuina känslor som bygger först och främst på en trygg och stabil vänskap. Han/hon känner en väldig närhet och pålitlighet.

Det som är:

Åtta i Mynt


Åtta i Mynt
 
Åtta i mynt tyder på att han/hon är mycket uppe i sina egna projekt vid sidan om och inte riktigt hinner med en relation just nu. Han/hon har fokus på något helt annat och är inte riktigt tillgänglig. Det du troligtvis letar efter kommer du inte att finna här, i alla fall inte i dagens läge.


Det som kommer:

Riddare i Bägare


Riddare i Bägare
Hos den här personen finns det mycket och intensiva romantiska känslor och du blir säkerligen uppvaktad. Han/hon är intresserad och redan emotionellt engagerad på gott och ont. En vilja att utforska relationen och varandra vidare finns. Har ni kommit på kant med varandra finns här en vilja att bli sams och lappa ihop relationen igen.


Jag brukar inte tro på hokus pokus saker. Men detta är alldeles för skrämde för att inte våga tro på. Relationen mellan mig och den tilltänkta är verkligen såhär. Vad finns det mer att säga förutom att jag tycker det är lite läskigt?? Att kort kan säga så mycket..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0