Piccaboo´s Kungligheter

Kungadömet piccaboo



Kungen: Andreas
Kungen styr och ställer i piccaboo-familjen, har absolut power. men misstolka inte hans position som en diktator, kungen är en charmig och sympatisk herre som gärna beblandar sig med vanliga döda och tar gärna råd från övriga hovet.

Kungens bror: Toni
Kungens bror har fått sitt eget hertigdöme och styr där med järnhand över sina undersåtar. Men han sparar inga av kungens pengar på att ordna festliga tillställningar för folket i sitt hertigdöme. Besöker kungen med jämna mellanrum för att fylla på skattkistan och för att använda sitt inflytande på kungen för att förbättra livet för sitt folk.

Drottningar: Lkey och Nikki
Alla i kungadömet ser upp till drottningen. Styr och ställer bakom kulisserna genom små antydningar här och var och är inte rädda för att mingla bland undersåtarna och att hålla alla vid gott sinnelag. Då vår drottning valde att abdikera för att behålla sin anonymitet bland stadens värdshus, var inte vår nuvarande drottning sen att fylla den lucka som så desperat behövde fyllas för att hålla kungadömet flyttande.

Prins: Davey
Prinsen lär sig nått nytt varje dag och gör allt för att göra kungen nöjd, charmig och stilig som en sagoprins krossar han hovdamernas och folkets hjärtan. Leder kungens riddarorder och anses som den bästa fäktmästaren i kungadömet, även om prinsen själv antyder att hans like inte finns i hela den kända världen.

Prinsessa: Danibanani
Prinsessan ser upp till drottningarna och absorberar allt genom att hålla sig i drottningens närvaro för att en dag kunna ta över som kungadömets moder. Drar sig inte för att skaffa sig fiender på vägen genom att vägra spela falskt och dölja sina åsikter, men de som älskar henne kompenserar för de få som inte gör det.

Hovnarren: David Eneroth
Alla hov måste ha en narr, nån som liver upp stämningen under gråa dagar. Får alla i hovet att skratta efter sin pipa med sina hyss. Men se upp, han kanske ser liten och harmlös ut, men hovnarren har mer inflyttande hos kungen än man kan tro. I sällskap med prinsen blir de två som fyra hovnarrar. Om det inte slutar med en brottningsmatch ute på borggården, så bör man hålla sig på avstånd, för då har de hittat på hyss mot övriga hovet.

Kunglig magiker: pafisc
Den kungliga magikern trixar och trollar för att få kungadömet att fungera och följer kungens minsta lilla order. Magikern har inga som helst skrupler mot att förtrolla hovets drottningar och prinsessor för att få vad han vill ha. Inom sitt arbete är han unik och det finns ingen som förstår sig på hans trix, så bli inte förvånad om han gör oväntade saker bakom kungens rygg.



Asså jag skrattade så det hette duga när jag läste detta. Som är skrivet av ingen mindre än den Kungliga Magikern Patrik (pafisc på picca)...

Hoppas han inte trollar om mig till något annat för jag kopierat detta och slänger in det i min blogg.. *Fniss*


 

♥ XoXo Nikki... ♥

Mycket kärlek till http://www.piccaboo.com/


Kommentarer
Postat av: Pafisc

Stöld!

Simsalabim och olde dole doff,
så blev nikki till korvstroganoff

2008-03-26 @ 22:55:25
URL: http://www.piccaboo.com
Postat av: Anonym

hur hamnar man i den kungliga familjen.. ni verkar vara en rolig familj.. blir man medlem på piccabooo då och blir en av er eller vad krävs?

2008-03-27 @ 00:17:02
Postat av: Lollo Rosso

hahaha så grymt bra det är!!!:P

2008-03-27 @ 21:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0