Vad Vill Du???

Hahaha asså va fan är detta?? Jag ringde precis till Folktandvården, först svarar någon och jag säger vad jag vill och sen kopplar hon mig till någon annan som svarar "Hallå?? Ja vad vill du??" Keee??hahahaha cp.. ofta man svarar så då..

Fyyy fasiken va kallt det är ute.. Jag fryser bokstavligen häcken av mig.. Mååååste ut och jaga en riktigt varm vinterjacka.. En lång.. Kommer annars få rumpinflammation.. hahaha.. Kallt som fan men ändå gillar jag kyla.. Iaf sån frisk o skön kyla.. I år vill jag faktiskt ha SNÖ..

Trodde jag skulle få sovmorgon idag men neeeeeeeeeej... Vargen väckte mig ööövertidigt för att lillen höll på med något bus.. Vargen är en perfekt storebror, en riktigt skvallertacka när lillen gör något.. hahaha.. Men det är bra för inte har jag koll alltid.. hehe..

Shit klockan bara tickar iväg.. Måste lyfta på mig själv och göra mig i ordning.. Ska på möte i Malmö snart.. Pallaaaaaaaa.. Sen till salongen.. Fan jag är verkligen överallt hela tiden..Bläää... Skönt med fredag iallafall..

♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer
Postat av: Linda

I really do hope so! I april, så jag hinner ju förvarna folk om att jag ska ha det till min 20-års dag=D

2008-10-31 @ 11:27:33
URL: http://tornrosas.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Jag glömde att jag skulle till tandläkaren och sen tänkte jag avboka tiden, men klockan var så pass mkt, så när jag väl ringde var det bara telefonsvaren.



Jag bad om ursäkt att jag ringde på kortvarsel, sa mitt nanm + personnumer och bad de höra av sig om en ny tid. Sen insåg jag att jag kanske skulle betala, så säger puckot jag "om jag nu måste betala för att jag ringer så sent, kan jag komma imorgon iaf... kan ni bara höra av er imorgon och bekräfta det här"... hahaha...



Åh, jag hoppas verkligen att det blir bra med löshåret. Funderar på att köpa från taj mahal, vad tycker du??? Ska jag ha clipsar, är det bäst eller??

2008-10-31 @ 11:59:09
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag har köpt en Olympus E420:) okej:)

taack hihi:)

2008-10-31 @ 13:34:25
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Lexi

Tyvärr så kan det bli så om underlaget är blond, frisören du va hos missade nog att förpigmentera innan så att det åtminstone skulle hålla i mer än en tvätt. Hehe typiskt...

2008-10-31 @ 23:35:20
URL: http://alexxxi.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag tror inte vi kommer få någon snö här nere i skåne tyvärr.. bara slask och skit.. håller tummarna på en ordentlig vinter iaf!

2008-11-01 @ 11:54:15
URL: http://mrsg.blogg.se/
Postat av: Maja.

Haha måste ha låtit ganska så roligt när de svarade så i luren, om inte så skulle jag i alla fall ha blivit extremt förvirrad:)

2008-11-03 @ 19:14:57
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0