SNOPPTÅRTA

Woaaahhh måndag redan.. Vad hände med hela helgen??? Den har bara flugit förbi.. Wihiiiii.. hahaha.. Ehh jag har lite överdamp idag..

Lördagen blev lyckad iaf efter många om och men. Jag har fått massor av blommor och massor av presenter.. Helt oväntat faktiskt.. TACK ALLA UNDERBARA!!! Jag var först inte på humör så telefonen var på ljudlös hela dagen.. Sen hade jag typ 129 sms och 71 missade samtal. Visste inte ens jag hade så många vänner.. hahaha..

Tack för alla gratulationer.. Verkligen.. Har inte orkat svara på alla men ni vet att jag är tacksam.. =))
M han får ju alltid en massa konstiga tankar och funderingar så han sa såhär "Nu Nikki kan du veta vilka som verkligen bryr sig om dig och tycker om dig" "Jaha hur undrade jag som ett fett frågetecken??" "Jo.. De som grattar dig via fejjan, gör det bara för sakens skull. De som grattar dig via sms bryr sig lite mer, men ändå inte tillräckligt mkt för att orka ringa. De som ringer är de som bryr sig desto mer. Och jag som har grattat dig på alla möjliga sätt och vis och står framför dig tom.. JAG BRYR MIG MEST OCH ÄLSKAR DIG MEST AV ALLA.." hahaha.. Såå störda vänner man har asså.. han avslutade med  "Du den som grattar dig via EMAIL, de kan du bara dumpa" hahahaha.. min mage asså jag krampa...

Hm... Jag får ju inte glömma att en av mina överraskningar i lördags var en SNOPPTÅRTA... hahaha... För ett par år sen fick jag en SNOPPTÅRTA av Jadie. Den var i Blå marsipan.. Iår fick jag en BRUN SNOPPTÅRTA av Johanna.. haahaha.. Nästa gång vill jag ha en RÖD.. ööööööööörk...





Min goda snopptårta Benny.. hahaha..

Vi drack så sjukt mkt som vanligt.. Oh my god jag mår dåligt bara jag tänker på drinkbordet med en massa massa övermkt sprit.. Blääää... Shit så mkt som vi fulade oss på dansgolvet.. Jävla ankor.. Jag studsade runt så mkt så jag behöver fan inte träna på en vecka framöver.. hahaha.. Stackars O, han måste ha blivit rädda för oss, men för livet typ.. hahaha..

så tröga som vi är så glömmer vi beställa taxi INNAN vi ska hem.. så vi fick vänta typ en halv timme.. Bläää.. Jag blev så pipig och liten då.. hahaha.. Ringde stackars T och beklagade mig... Jag hade fått rumpinflamation för det var så kallt, jag ville hem och dricka mjölk.. hahha.. ÖVERSTÖRD..

Var så hungrig så jag beställde en hamburgare.. Ja jag vet.. JAG ÄTA HAMBURGARE liksom.. Jag sa jag ville ha en ny och ingen gammal.. Och alla bara garvade åt mig.. Fick en kall hamburgare, men var så hungrig så jag åt den plus jag ville fördriva tiden.. Fick såna sjuka krampor i magen som tom höll i sig till igår.. Bläää... Jag vet jag vet ni tänker som T sa till mig "Men varför åt du den då när du vet att du har känslig mage".. MEN JAG VAR JU HUNGRIG O RASTLÖS.. hahaha..

Jävla mongo kväll.. Nu orkar jag inte mer.. Ska gå och ta tag i min egen krage och få saker o ting gjort.. Later babes!!!

♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

Snygg tårta.. hahaha..

2008-10-20 @ 16:57:33
Postat av: Linda

Haha vilken rolig tårta! Kul idé att göra en sådan^^

2008-10-21 @ 12:23:46
URL: http://tornrosas.blogg.se/
Postat av: Ida

Hehe :P Ja...

2008-10-21 @ 12:48:03
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar; Har köpt den på gina tricot, den finns där än :D

2008-10-21 @ 13:53:40
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Anonym

hehe minnet är bra men kort;)

2008-10-21 @ 14:47:23
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack =) ja innan hon växte till sig så var hon lite älglik =)

2008-10-21 @ 14:56:40
URL: http://saraseal.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hehe :) tack detsamma!

2008-10-21 @ 15:46:11
URL: http://rebeccasegedi.blogg.se/
Postat av: Sessan

haha, vilken tårta =)



Åh så glammigt, ja då kan du komma hit och fixa lite hår till mig inför bröllopet. Behöver massa hår för at göra min håruppsättning =)



Vill ha en liten puppy, men vår misse skulle nog hoppa på den =(



Puss sötsak

2008-10-21 @ 15:59:00
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Jessi

haha snygg tårta babe :)

2008-10-21 @ 19:19:04
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Lexi

Menar du från Elizabeth Arden? Den verkar väldigt bra=)

2008-10-21 @ 22:42:34
URL: http://alexxxi.blogg.se/
Postat av: Henrik Lindmark

haha han e typ bäst i oth :D jag hoppas att om jag får en son någon gång att han blir sådär asså :P skulle va soft :D



:) tack jag tror faktiskt jag iallafall har en chans att lyckas :D

2008-10-22 @ 11:46:25
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0