The Bitch Is Back...

And she is here 2 stay... Allvarlig talat så ger jag verkligen upp.. Jag orkar inte mer.. Jag har gråtit floder.. Jag har inte velat äta.. Eller så har jag krängt som en jävla gris så att jag får mina krampor i magen och säger att jag aldrig mer ska äta.. Jag har blivit arg för ingenting.. Jag har blivit ledsen för ingenting.. Just nu kan det inte finnas någon annan som är känsligare än vad jag är.. Jag har totalt bara struntat i allting och bara varit nere...

Men nu pallar jag inte mer.. Kramporna i magen är tillbaka.. Ögonen är svullna som grisar för jag gråtit så mycket.. Magen är helt svullen så att man hade kunnat tro att jag gått och blivit gravid.. Allt allt allt på en och samma gång as always.. Men nu får det fan räcka.. JAG GER UPP DETTA SKITET!!!


Som sagt Bitchen är tillbaka, och jag är här för att stanna. INGEN och då menar jag INGEN kommer att få trampa över mig igen.. INGEN ska få mina tårar att fälla så enkelt.. INGEN.. ABSOLUT INGEN..

Jag har en gång i tiden varit en riktigt kall människa, väldigt svår att komma in på livet.. Efter många om och men så ändrade jag mig när jag träffade diverse människor.. Jag har varit stenhård men samtidigt väldigt mjuk.. FÖR mjuk.. För de som jag älskar och för de som betyder något i mitt liv.. Men allvarligt talat..

Säg ifrån om jag har fel.. Den som jag älskar och bryr mig om, oavsett om det handlar om en vän eller en hjärtevän.. Om den personen skadar mig, sviker mig eller får mig att fälla tårar.. Är det verkligen värt det?? Är det verkligen värt min kärlek och tårar?? Så vitt jag vet så skulle jag aldrig vilja få den jag älskar att gråta..

Jag har alltid sagt och faktiskt kunnat hålla det fram tills de senaste året. Att den som får mig att fälla tårar och känna mig helt värdelös, jag fäller de tårarna sen går jag vidare. Finns inga MEN efter det.. Jag tål mycket men när gränsen är nådd så är den nådd, då finns det ingen återvändo.

Jag offrar mycket och gör mycket för de som betyder något för mig. Oftast FÖR mycket. Jag är för blåögd, jag är för blind, jag är för trög, jag ställer alltid upp för mkt, jag finns alltid där till 150% och jag säger aldrig nej.

Men nu orkar jag inte mer. Jag är trött på det. Det gäller faktiskt nästan allt och alla. De senaste veckorna har jag bara varit med mig själv och tänkt igenom saker och ting. Funderat och spekulerat. Pusslat ihop o haft mig. Och nu har jag samlat ihop de svaren jag behöver. Det gör ont i hjärtat men hellre nu än senare. De jag trodde var mina närmsta vänner är absolut inte mina närmsta vänner. De jag trodde var mina ytliga vänner är inte mina ytliga vänner. Den jag trodde hatade mig, bryr sig verkligen om mig.




Hittade denna gamla bilden i mina mappar. Den är säkert fyra fem år gammal. Bitchen i bakgrunden är en vän från gymnasiet. Jag saknar henne så sjukt mycket. Hon gifte sig och flyttade till Danmark. Har inte pratat med henne på typ ett år och inte träffat henne på säkert två. *snyft*


Min vän & min hjärtevän
... pratar med mig och inte om mig.
... ser mig gråta innan tårarna fäller.
... älskar mig med handlingar
... är aldrig orsaken till mina tårar
... dömmer aldrig mig
... pekar inte på mina "brister" utan accepterar mig för den jag är
... finns där för mig innan jag ens vet att jag behöver det

Är detta verkligen så mycket begärt av en vän??? För mig kommer det naturligt utan att behöva tänka på det. Kanske också därför jag lätt blir överkörd och stucken i ryggen.

♥ XoXo Nikki... ♥



Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan va vacker du är på kortet gumman.. Men då var du inte så gammal väl?? hihi.. Håller med dig.. Fuck alla idioter.. De förtjänar inte dig så enkelt är det.. SToR KRAM

2008-10-06 @ 00:01:03
Postat av: Wysteriia

Svar: Ja jag har insett att det är lika bra att lägga ner. Enklare sagt än gjort dock. Älskar ju honom. Men...får helt enkelt fortsätta sökandet och hitta någon som älskar mig tillbaka.

2008-10-06 @ 00:35:16
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Madde

SVAR. Tack så jättemycke för kommentaren! :) Fin bild här också i inlägget.. :)

2008-10-06 @ 01:01:50
URL: http://maeee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är så mycket bättre än alla andra som ger dig skit. Du brukar alltid kunna komma med kloka ord och råd till folk som behöver, men lilla hjärtat varför kan du aldrig lyssna till dina egna råd själv?

2008-10-06 @ 10:53:17
Postat av: Jessi

du är så vacker hjärtat!

2008-10-06 @ 14:13:07
URL: http://jessi91.blogg.se/
Postat av: Emilia

Svar; Tack så mycket för kommentaren :)

Fin bild! Ha en bra dag!

2008-10-06 @ 18:13:25
URL: http://mumsrumpa.blogg.se/
Postat av: Jenny

nae tack så mycket!:) nej det gör jag inte, men de hade vart kul! :)

2008-10-06 @ 19:29:56
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Zarah

fin blogg du har :)

2008-10-08 @ 19:25:41
URL: http://zlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0