Han Har En JÄTTESTOR Snopp...

"Hej gumman min! Hur är det med dig?? Hoppas du inte har maginfluensa mer. Och hoppas jag inte väcker dig. Om du inte sover kan du väl ringa upp mig DIREKT. Jag har världens grej att berätta. VI HAR LEGAT. Fy fan va han är bra i sängen. Han har en jättestor snopp också. hahaha. Synd att han inte kan kyssas så bra men hur många killar gör det egentligen?? Kan du fatta vi gjorde det första gången helt nyktra. Men jag har inte ens vågat kolla på hans snopp men känt att den är stor. Hahaha. Ring mig annars hörs vi imorgon babe. Pussss!"


Inatt väcktes jag av de meddelandet.. Jag fick läsa det om och om och om igen för att fatta vad som egentligen pågick. Eftersom jag låg och sov. Jag funderade vilken idiot som för det första vågar skicka mitt inatten för att tala om att en kille har stor snopp.. Sen undrade jag vem av mina idioterna det kunde vara.. Sen så kom jag på att jag inte alls har maginfluensa. Sen såg jag att numret inte fanns med i telefonboken, hade ju varit klockrent om de skickat från killen med den stora snoppen.. hahaha.. Orkade inte svara tillbaka och hade inte lusten o ringa o höra vem det var som hade stor snopp..

Så vände mig om och tänkte somna om faktiskt.. Men kunde ändå inte somna för jag var ändå nyfiken på vem det kunde vara.. För typ tre eller fyra av mina tjejkompisar har ju precis träffat nya pojjkar.. Men för min egen skull så tänkte jag undersöka saken nu på morgonen för att jag har en tendens att drömma om det sista jag tänker på eller pratar om när jag är jättetrött.. och jag hade INGEN lust att drömma om någons stora snopp.. hahahahha..

Sagt o gjort.. Jag försökte somna om.. Nu när jag kollade upp numret så är det absolut INGEN jag känner.. hahahahaha.. Borde skicka tillbaka o gratta henne att hon hittat sig en kille med stor snopp och som dessutom är bra i sängen.. Men synd att han inte kan kyssas.. Och att det visste finns killar som kan kyssas.. få är de visserligen men bra finns det fortf. =)))

Nu måste jag klä på min rumpa för att sticka till salongen.. Vi ska ha möte.. Blääää.. Är ju inte frisk.. Varför ska folk utsätta mig för sådana hära saker.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!! Tyck synd om mig.. Jag är sjuk och jag har ingen stor snopp.. HAHA

♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, kul sms att få :P

2008-10-14 @ 14:12:18
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: Mumari

Var gärna med och tävla om ett superfint armband hos mig!

www.mumari.se/2008/october/tavla-om-armband.aspx

Välkommen och lycka till :o)

2008-10-15 @ 09:02:13
URL: http://mumari.se
Postat av: Becca

http://pengargratis.se/?r=4776 Gratis är gott, eller hur? ;)

2008-10-15 @ 19:14:15
URL: http://pengargratis.se/?r=4776
Postat av: Emma :)

hahaha men gud!

2008-10-16 @ 19:18:24
URL: http://emmasternrot.blogg.se/
Postat av: Henrik Lindmark

asså jag e skådespelare de e mitt jobb men de e inget jag kan leva på så pluggar samtidigt mest för skojs skull men :P sen så nästa år ska jag gå teater skola antigen teater högskola eller calleflygare får se va de blir men iallafall jag tänker mig skådespelare som något jag kommer kunna leva på senare i livet :)



jo lillkillen e han i oth jame :D han e seriöst tuffaste ungen i värden :P

2008-10-18 @ 02:08:57
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej:) Va du på bloggawards igår? Eller jag kanske redan har frågat dig? :)

2008-10-18 @ 02:14:12
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hahahah ojdå intressant sms :D

2008-10-18 @ 02:23:28
URL: http://rebeccasegedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0