Allt Begravs...

I torsdags var det farmors begravning som sagt.. En jätte jobbig dag med blandade känslor.. Visste inte om jag kunde gråta eller om jag kunde skratta.. Var skrattet äkta?? Var tårarna äkta?? Vad var egentligen äkta?? Brydde sig verkligen alla som var där eller ville folk bara ha det överstökat så de kunde gå vidare och börja bråka om guld och diamanter??

Hela dagen kände jag mig jätte konstig.. Gråten satt fast i halsen och jag hade jätte ofta andningssvårigheter.. Men jag tycker ändå jag tacklade dagen bra.. Det var bara EN som såg igenom mig, eller rättare sagt hörde i telefonen att jag inte alls var så bra som jag låtsades vara.. Och han är underbar..

Hela dagen var också jätte stressig på något konstigt sätt.. Jag kunde inte koncentrera mig på någonting och fick ingenting gjort. Jag var tvungen att åka förbi salongen på kvällen för jag hade en kund och sen skulle jag stänga.. P var med mig hela eftermiddagen och kvällen som min extra axel ifall jag inte stod ut.. Följde med mig till jobb och allt.. Senare på kvällen kom C in till salongen för att också finnas där för mig.. Lillprinsen fick också följa med eftersom mamma inte skulle vara hemma utan hos faster o hjälpa de fixa saker hemma hos farmor..

De få timmarna jag var ensam i torsdes kände jag mig så sjukt ensam och övergiven.. Jag blev jätte överraskad.. De samtalen som jag fick och de smsen jag fick var från folk jag inte alls hade förväntat mig av.. De som jag egentligen trodde alltid fanns för mig har idag fortf. inte hört av sig.. Men ingenting överraskar mig längre som sagt..

Begravningen var klockan 15.00 och när jag kollade mobilen så hade jag fått sms EXAKT klockan 15.00 från Baby D.. Och de orden var så jäkla fina.. De gick rakt in i hjärtat och mina tårar sprutade direkt.. BABY D ÄR BARA SÅÅÅ UNDERBAR!!!


Alla som fanns där för mig den dagen och som hörde av sig och tröstade mig och bara allmänt brydde sig eller hade mig i tankarna.. Jag tackar från hjärtat!! Och det uppskattas verkligen.!!!



I samband med farmors begravning ska jag själv begrava allt skit och så sakta men säkert ta tag i mig själv igen.. Jag har gömt färdigt mig själv nu.. Nu får det räcka.. Dags för mig att skärpa mig..

♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer
Postat av: malinm

tack för ditt svar, verkligen =) Ska köra på make up stores löspuder nu då :) Vad ligger de på i priser ungefär?

2008-11-16 @ 20:52:40
URL: http://malinm.se
Postat av: Henrik Lindmark

jag e ju Henrik Lindmark jag vet allt om kändisar ^_^ nä men jag såg de på tv en gång då han spelade in något nöjes grej i sverige då han var på ett slott me massa andra gamla kändisar så badade han naken i en pol :P

2008-11-16 @ 20:53:08
URL: http://livetsomhenke.blogg.se/
Postat av: jayne

Ja då jag mår bra, lite tråkigt att det redan är söndag kväll.. men jaha ja.

Ja begravningar är jobbiga och svåra på många vis. Hoppas du får en bra måndag.

2008-11-16 @ 21:03:07
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Sandra Nordin

Vill du ha gratis presentkort på H&M, Vero Moda, Åhlens, IKEA eller andra bra butiker? Bli medlem genom min länk (http://www.gratismode.se/?c=1746) och få 50 poäng direkt. Det funkar!

2008-11-16 @ 21:14:22
URL: http://sandranordin.com
Postat av: Linda

Jo det är bra med mig=) Är ledig rätt mycket nu så jag känner mig utvilad och så.=) Allt med dig trots omständigheterna?

2008-11-17 @ 11:36:36
URL: http://tornrosas.blogg.se/
Postat av: Åsa

Svar: Jo tack det är bara bra med mig. Själv då? Hoppas det mår bättre snart :/ Det finns inget värre än när någon nära går bort :/

2008-11-17 @ 15:59:47
URL: http://mrscash.blogg.se/
Postat av: Jenny

=/ jodå det är ganska bra här!

2008-11-17 @ 19:32:02
URL: http://penajs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0