Tårar&Jobb&Vodka&Tjockhuve

Jag har varit kass på att uppdatera jag vet. Men jag skrev faktiskt ett jätte långt inlägg igår. Helt plötsligt från ingenstans så laddades sidan om och allting försvann. Hade ingen vidare lust att sitta och skriva ner allting en gång till så jag gav upp. hehe..

I lördags var det som sagt en tung och tårfylld dag. Tårarna började redan rinna när jag vaknade. Jag hade bett om ledighet från jobb men eftersom jag inte hade hört något från chefen så tog jag förgivet att det inte gick att ordna. När jag väl kom till jobb frågade min ena kollega vad jag gjorde på jobb fast jag var ledig. Trodde de skojjade men när jag mötte chefen i omklädningsrummet så förstod jag att det var sant.

Jag hade inte svarat i telefon på hela dagen eftersom jag var så ledsen och hade ingen lust att prata med någon. Hade femton missade samtal från dolt nummer men när jag pratade med A så sa han att han hade ringt från dolt så då tänkte jag inte mer på det. Men tydligen hade chefen också ringt från dolt nummer. Och han hade pratat in i telefonsvararen men den hade jag missat o lyssna av. Typiskt ju. Allting var förberett och jag skulle bara byta om för öppning så kunde lika gärna stanna o jobba.

Höll på att brista i gråt jag vet inte hur många gånger. Men så fort mina ögon var tårfyllda så lyckades mina sjuka kollegor få mig på andra tankar. Så det såg ut som glädjetårar istället.

Som om inte dagen var tung nog för mig. Nej nej absolut inte. Aldrig nog när det gäller Nikki tycker ju den som sitter där uppe o trollar eller vad det nu som än händer däruppe. Jag trillade i trapporna för att någon apa hade spillt is. Såg ut som en studsboll och kul var det. Jag skrattade jätte mycket. Ända tills jag upptäckte att jag hade jätte ont. hahaa.. Hade ont i min skadade fot men tänkte inte mycket mer på det. Typiskt mig att ta saker och ting med en nypa salt alltid ju.

Gick upp till mina andra kollegor i baren däruppe när det var lite lugnt. Ställde armen på bartopen och kände hur ont det gjorde. Drog upp min kofta och skjorta och upptäckte att min arm var helt uppskrapad och det blödde ganska mycket. Min gulliga kollega kom med en blöt servett och tvättade av såret och kylde ner det med is. Vi pratade och jag tittade honom i ögonen.

Samtidigt från ingenstans kom min mindre gulliga kollega med en servett FULL med VODKA och bara TRYCKTE in den i armen. Jag var helt chockad o skrek o minen på mig var oslagbar sa de. Inte nog med att Vodka svider på sår, han tryckte jättehårt med servetten på det redan uppskrapade såret. Konstigt jag skrek och såg konstig ut i ansiktet liksom. Hahaha. Fick inte bort honom heller han bara det dödar bakterier jag lovar dig. hahaha störd..

De sista timmarna så haltade jag mer och mer men tänkte inte så mycket på det. När jag var på väg hem gjorde det jätte ont. Gick och lade mig. Fyra timmar senare vaknade jag av att vargen tjaffsa med den lille hunden så skulle jag vända mig och somna om. Men kände att foten var lite konstig och det pumpade. Kollade på foten och såg att den var uppsvullen som ett tjockhuve. Hahaha.. Något stämmer inte. Så då var det bara att bege sig till akuten och kvida vidare där.

Väl där inne så skulle de BARA vrida min fot hit och dit och vrida skruvarna tillrätta. De skulle BARA.. Jag skrek som en idiot och tårarna rann så ont det gjorde men de skulle BARA tyckte de. AJ AJ AJ AJ!!!


♥ XoXo Nikki... ♥ 

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja de e klart.. Eller som någon nattlig aktivitet kanske? =) Jag vet inte med dig,men jag tycker sådana är kul :)

Haha.. Jag e inte elak.. Jag bara förklarar vad jag menar.. *ler snällt* ;) Men ne.. Inte ha ngn sån.. Jag vill ha en hund som ser ut som en hund...

Nae.. ja vill nog inte göra om det.. de kastade ju upp mig helt fel.. o de gjorde sååå ont... annars hade ja kunnat fundera på det..

Kram :)

2008-04-23 @ 11:21:09
Postat av: LindaTherese

HEj igen :) jag svarade på din kommentar i min blogg.. glömmer bara vad jag ska skriva annars. Sköt om dig :) kram

2008-04-23 @ 11:52:34
URL: http://lindasrosamoln.blogg.se
Postat av: Sessan

Tänkte mest på layotuen, att du har bytt stilmall??

Dra ner på shoppandet.. nja, det går inte så bra. Förstår inte vad det är som är fel! Imorgon ska jag spendera massa pengar hos min frisör, så bäst att jag inte shoppar nåt idag! Ska bara köpa några drinkar, ska på after work ikväll=)

Tusen kramar söt... hur mås det i vårsolen? Sol idag oxå!

2008-04-23 @ 12:05:44
URL: http://sessan82.blogg.se
Postat av: Therese

Hehe, ja visst jag kletade i lite fläckar i förrgår :P för den andra hårfärgen jag hade (bruna) försvann så jag blev automatiskt blond igen ; / så då testade jag nått annat . Hur är det med dej då? ser att du verkar vara lite depp :( söt ?
Finns om du vill prata, har själv en jävla period just nu.
Krama vargen från mig han är så lovely

2008-04-23 @ 12:21:47
URL: http://puppuzzy.blogg.se
Postat av: Lena, Eddie & Zyrran

Hallå! Mina två jyckar är en sheltie på snart 8 år och en rottweiler på 14 månader. Det finns mer att läsa om (o)djuren på deras hemsida http://www.pichu.se

//Lena

2008-04-23 @ 14:02:05
URL: http://pichu.blogg.se
Postat av: Jessi

Hej gumman :)

Jo tack, nu känns det ganska bra faktiskt :) Jag tror det har mycket med vädret att göra, man blir mycket piggare och gladare!
Idag är det dock mycket och jag vill bara åka hem men slutar inte jobbet förens 22:30, suck.

Hur är det med dig?
Kram Jessi

2008-04-23 @ 16:06:50
URL: http://jessi91.blogg.se
Postat av: Catti

Du har verkligne otur som ingen annan...! *krama*

2008-04-23 @ 21:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0