Hanen lämnar mig IGEN..

Jag blir lämnad hela tiden.. Börjar snart tröttna.. hahaha nej men.. Jag är väl van?? haha..
Igår så var jag helt död... Gjorde ingenting.. Vi hade kramkalas och filmkalas.. Hade så bråttom när jag hyrde filmerna så det blev tre dööö kassa filmer.. hahaha..

Trodde Cloverfield skulle vara bra men det var en besvikelse.. Sen kom jag på att E sa för längesen han var på bio och såg den och varnade mig.. Men men försent.. haha.. Sen såg vi Sports Movie.. Sög rumpa.. Och den bästa av allt.. BRATZ..hahahaa... jag vet jag vet., Jag trodde först det var en tjejfilm.. Det var bokstavligen en tjejfilm men för typ tio åringar.. hahaha.,..

Det handlade ju om de dockorna som heter Bratz och alltid går på reklam... Det bästa av allt var att den var dubbad till svenska.. haha.. lät sjukt hemskt.. Tänkte inte jag på.. Hade som sagt skit bråttom o hade inte tid o läsa på baksidan... hahaha.. Nåja.. Nu är det gjort iaf..



Jag saknar honom redan.. Blääää.. Tiden går så sjukt sakta när han är borta.. Ingen som uppehåller mig om dagarna.. hehe.. Men men.. thats life..

Jag tänkte vara duktig och storstäda och rensa bland mina kläder.. Där är så sjukt mkt att mkt får inte ens plats.. Vet inte hur jag ska göra?? Har redan rensat o kastat mkt.. det mesta som är kvar är sånt jag inte ens hunnit använda med prislappar på.. Lämna tillbaka det?? hahaha..

Får se hur mkt jag orkar göra.. Har så sjukt ont i min rygg att jag borde egentligen vila.. Men blir ju knappast bättre av att ligga o dega..snarare tvärtom..blir helt konstig i skallen då också ju...snyft...

Pusss så länge!!!!!!!!!!!!!

♥ XoXo Nikki... ♥




AnkKäft

Fan fan fan tiden bara springer iväg.. Hallå stanna... Kan någon stanna tiden?? Haha.. Jag vaknade åtta för att hinna göra en massa massa saker innan jag skulle iväg i eftermiddag.. Tror ni jag har hunnit? Nej precis.. Jo jag har hunnit göra en del men det finns massor kvar.. Åhhhh

Vill någon vara min assistent och hjälpa mig uträtta saker o ting?? Skit skoj jag lovar.. Dessutom ingenting betalt.. hahaha..

Blubb blubb.. nu måste jag fortsätta. Ha en trevlig dag alla korvar.. Ett roligare inlägg kommer snart jag lovar.. =))

Det var inte skoj... Folk anklagar mig för att ha EN RIKTIG PUSSMUN... EN ANKMUN?? Hmm.. vart är världen på väg??

♥ XoXo Nikki... ♥


Jag Var Kanske Duktig??

Jag kanske var duktig igår iallafall.. haha?? Jag storstädade och tvättade.. Sen var det iväg med bästisen och handla det sista som behövdes för middagen jag skulle laga till bästisens familj.. Det var så gotte.. Mätta och rullade fram gjorde vi.. hihihi..

Jag mår fortf. inte alls som jag ska.. Vill bara bli friiiisk.. Känns som om jag är nerdrogad eller nåt, helt groggy o konstig..
Jag vaknade ganska tidigt, gick ut med vargen sen skulle jag fortsätta städa, men allting bara snurrade så jag gick och lade mig igen istället..

Skulle träffa hanen idag men jag orkar nog inte det.. Skulle till kontoret o hämta upp en sak men orkar inte det heller.. hehe.. Känner mig helskum.. Men jag vill ändå inte bara ligga o dega så nu ska jag ta och stoppa i mig en pilla och sen ska jag fortsätta städa o ha mig.. Vi hörs sen så får jag se hur mkt jag hunnit göra.. hahaha..

Pusss så länge..!!!!!!!!!!!




♥ XoXo Nikki... ♥


Jag Skulle, Jag Skulle & Jag Skulle

Shit va jag har haft många jag skulle göra saker... Men inte ens en tredjedel har blivit gjort ju.. Saken blir ju inte bättre att jag varit/är lite smådålig.. Tur min röst är tillbaka iaf..*Smile*

Idag är det redan söndag och vi får se hur mkt Jag skulle jag hinner göra idag då.. hehe.. Men nu måste jag stoppa lite frukost i magen innan jag ens orkar börja tänka på vad jag ska göra.. hehe.. Haaaj så länge...

♥ XoXo Nikki... ♥


Gömmer Mig

Dessa dagarna har jag bara gömt mig. Med bästa kompisen DVD:n. Jag har så sjukt ont i min rygg och min mage spökar igen. Det är mirakulöst att jag fortf. lever. Så jävla mycket problem jag har, inte ens jag orkar bry mig längre, inte ens jag chockas längre. Jag har sån stoooor depressionsklump i magen som jag bara vill spotta ut. Men den vill inte ut.

Så jag antar att den klumpen får stanna där tills den själv vill ut då då. Inte brukar väl jag vara deprimerad anyway..




Åhhh I really miss the old times with my girls.. =((

♥ XoXo Nikki... ♥


"Min" Hane Flög Inatt..

Igår så hade jag lite saker att ordna osv.. Sen så orkade jag inte röra mig mer, iallafall inte göra något vettigt.. Så jag träffade en kompis i Malmö en snabb runda för att sen bege mig vidare och ha kramkalas med "min hane" innan han skulle bege sig med flyget.. Han ska visserligen inte vara iväg så länge men det känns ändå ruttet.. Saknar honom redan.. Eller ja det gjorde jag redan igår efter jag åkt hem och jag fick meddelande om att han var på flygplatsen och saknade mig..

Dagarna brukar ju försvinna förbi snabbt för min del, men denna veckan känns verkligen mega super duper seg.. Vädret o allting, och det gör ju inte saken bättre att han nu också lämnat mig.. *snyfta*  Vem ska nu vara solstrålen i mitt liv som skiner när solen inte gör det?? Fan va löjlig jag är.. Vi kan fortf. prata och skicka sms.. Men det känns ändå annorlunda för när någon inte är "hemma" så vill inte jag "störa"

Jag har det verkligen inte lätt.. hahaha..

♥ XoXo Nikki... ♥

Blå Himmel & Fjärilar i Magen

Varför har jag fjärilar i magen? Idag skulle jag ta sovmorgon, trodde jag ja, vaknade som ett spjut och var jätte pigg. Varför vet jag inte? Finns nog många anledningar. Jag ska snart pysa iväg och ordna lite saker så jag får lite ordning o reda på mitt liv igen. Har så sjukt mkt att ta tag i hela veckan så jag vet inte ens vart jag ska börja. Ok men jag måste börja nånstans och göra nånting. Hehe. Resten får falla på plats så småningom, orkar inte stressa igenom mina dagar då blir sakerna ändå bara halvdant gjorda och jag får göra om allt.

I min mage snurrar det runt underbara fjärilar, vart de kommer ifrån, det har jag ingen aning om, men de får mer än gärna stanna där ett tag. Jag behöver något som piffar upp mig om dagarna och det verkar vara ganska lyckat.

Nu ska jag ta och byta ut morgonrocken mot lite ordentligare kläder och pysa till mötet som börjar strax. Ha en underbar dag så länge alla söta korvar.. =)..

♥ XoXo Nikki... ♥


Inte Min Dag Idag

Fast å andra sidan vilka dagar brukar vara min dagar???? Typ INGEN nu förtiden.. så trött på allt asså.. Jag orkar inte mer.. Åhhhhhhhhh


När jag vaknade kändes det toppen, men det vände ju lika fort igen som vanligt. Har precis lagat mat till mig och mamichullo.. Så nu ska jag kränga som en gris.. Sen ska jag bara krama täcket och chipspåsen och glo på tv.. Inte för det finns ngt vettigt men skit samma, orkar inte ens röra mig.. Vill bara denna dagen ska vara över.. Eller ännu bättre detta tunga livet..


Åhhh varför måste du vara arg/tjurig på mig. Det känns verkligen i hjärtat. Bara höra dig kalla mig "Nikki" som du annars ALDRIG gör, det kändes. Du har aldrig kallat mig Nikki, bara gumman, när du bara sa Nikki förstod jag att något inte stod rätt till utan att ens behöva höra resten =(( Det finns idioter som vill förstöra, varför låter du de lyckas??

♥ XoXo Nikki... ♥


She´s Back..

Har bara en sak att säga.. She is back.. And this time it´s for gooooooooooooood...


♥ XoXo Nikki... ♥


Dålig, Dålig & Dålig

Vi hyrde tre filmer och alla tre var skit asså. Allvarligt talat hur stor är risken. Killen i videobutiken sa att de var jättebra alla tre, snacka om att smaken verkligen är som baken in this case...

Den nya Halloween, One last thing och Definitely, Maybe tror jag de heter. Hur som helst.. De suger så se inte de. De är så kassa att jag inte ens orkar googla efter bilder.. Grrrrrrrrrr...

Nu ska jag dejta John Blund och hångla med kudden.. Natti natti..

♥ XoXo Nikki... ♥


Vaknar På Fel Sida

Jag har vaknat på fel sida i väldigt många dagar nu, när ska jag få vakna på rätt sida?? Vet inte vad det är med mig. Jag måste rycka upp mig, men det känns så jävla tungt och jag orkar inte?? Har egentligen massor jag borde göra idag. Men jag orkar inte röra på mig och ta tag i någonting. Vill bara dra täcket över huvudet och bara försvinna, hade varit så sjukt skönt.

♥ XoXo Nikki... ♥


Äntligen Något Som Verkar Ljust Iallafall

Det som var:

Sju mynt


Sju mynt
 
Nu är det dags att vara försiktig och vara noga med vad du gör med dina pengar, gör inga impulsköp eller snabba beslut angående att investera pengar. Du behöver ta en riktig funderare på hur du ska fortsätta här ifrån, du ser inte den utvecklingen du skulle önska i ditt arbete och ekonomiska situation. Kanske det är dags att byta jobb, söka sig vidare, eller kämpa på och hoppas på att det blir bättre längre fram.

Det som är:

Stjärnan


Stjärnan
 
Framtiden ser ljus ut och du känner dig hoppfull. Längre fram kommer du att kunna skaffa dig den ekonomiska situation som du önskat dig genom att göra små förändringar i nuläget. Du är positiv och ser klart på situationen.


Det som kommer:

Tre mynt


Tre mynt
Du lägger upp en plan och budget inför framtiden vilket ger dig full kontroll på in och utgifter, du gör även upp en plan för sparande. Du får belöning för ditt utsökta arbete och känsla för detaljer, pengar är på väg in mer eller mindre oväntat  



Detta låter mycket mycket mycket bättre.. =))

♥ XoXo Nikki... ♥


Han Med H:et I Mitt Liv


 
Det som var:

Magikern


Magikern
 
Han/hon har ett intresse för dig och är mycket handlingskraftig, ser till så att ni träffas, kommer på roliga aktiviteter, spännande dejter. Du upplever honom eller henne som fascinerande och spännande, du kommer inte att ha tråkigt en sekund. Nackdelen är dock att han/hon kan ha svårt för intimitet och känsloliv, kan vara svår att tolka och veta vart man har, kan även vara något av en ensamvarg vilket leder till att det kan bli svårt att utveckla en seriös kärleksrelation längre fram.

Det som är:

Lyckans Hjul


Lyckans Hjul
 
Han/hon känner att det finns en djupare mening till varför ni träffats, ödet. Personen upplever det som att ni är menade för varandra på ett eller annat sätt och berörs på djupet. Ni träffas av till synes en slump men inser ju mer tiden går att det finns någon djupare mening med ert möte.


Det som kommer:

Döden


Döden
Döden handlar alltid om förändring, transformation. I en kärleksrelation kan det innebära att man väljer att lämna relationen och sina känslor bakom sig för att gå vidare. Det kan även visa på en förändring i känslor och relationen där man lämnar problem bakom sig och börjar om på nytt, en ny chans.  

Varför ska det alltid verka så bra men sen att det aldrig är bra ändå???


♥ XoXo Nikki... ♥


Hur Går Man Tillväga??



Från att en gång ha legat på toppen och sen ligga nere på bottens botten.. Hur klättar man upp från bottens botten??? Hur börjar man om?? Hur biter man ihop?? Hur fortsätter man?? Hur raderar man allt från det förflutna?? Hur får man tungt att kännas lätt?? Hur får man svar på alla dessa frågetecken??

♥ XoXo Nikki... ♥

RSS 2.0