Han Med H:et I Mitt Liv


 
Det som var:

Magikern


Magikern
 
Han/hon har ett intresse för dig och är mycket handlingskraftig, ser till så att ni träffas, kommer på roliga aktiviteter, spännande dejter. Du upplever honom eller henne som fascinerande och spännande, du kommer inte att ha tråkigt en sekund. Nackdelen är dock att han/hon kan ha svårt för intimitet och känsloliv, kan vara svår att tolka och veta vart man har, kan även vara något av en ensamvarg vilket leder till att det kan bli svårt att utveckla en seriös kärleksrelation längre fram.

Det som är:

Lyckans Hjul


Lyckans Hjul
 
Han/hon känner att det finns en djupare mening till varför ni träffats, ödet. Personen upplever det som att ni är menade för varandra på ett eller annat sätt och berörs på djupet. Ni träffas av till synes en slump men inser ju mer tiden går att det finns någon djupare mening med ert möte.


Det som kommer:

Döden


Döden
Döden handlar alltid om förändring, transformation. I en kärleksrelation kan det innebära att man väljer att lämna relationen och sina känslor bakom sig för att gå vidare. Det kan även visa på en förändring i känslor och relationen där man lämnar problem bakom sig och börjar om på nytt, en ny chans.  

Varför ska det alltid verka så bra men sen att det aldrig är bra ändå???


♥ XoXo Nikki... ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0