Äcklad

Jag är så sjukt seg. Vaknade av sms från G som vanligt. Klockan var typ halv elva, wow halv elva så länge sover aldrig jag. Men jag jobbade ju inatt och somnade typ sju så många timmars sömn var det ändå inte. Försökte somna om men det gick ju inte som vanligt. Låg ändå kvar och segade som en gris och vägrade röra mig. Haha.

Jag fick ju hoppa in och jobba inatt och ska jobba inatt igen. Så jag har sovit i malmö igen. Saknar min säng och min varg. Min snälla kollega lånade ju ut sängen till mig. =) Själv sov han hos flickan sin. Så jag har varit och är helt ensam. Och alla som har ett hum om mig vet hur mkt jag hatar att vara ensam och jag klarar verkligen inte av det länge. =( Jag ville somna om så tiden kunde springa iväg snabbt. Men låg kvar tills...

Tills magen kurrade som bara den. Blev jätte sugen på flottig Pizza eller kebab eller något. Hittade en lapp i hans vardagsrum där de hade hemkörning, perfekt, för ska jag vara ärlig så vet jag inte ens i vilket hörn av Malmö jag befinner mig i. hahaha.. Ringde och beställde och man var tvungen att beställa för typ 150 så fick köpa två saker. Beställde världens äckligaste pizza och en kycklingsallad.

Tittade på pizzan och den såg god ut. Åt av den och det var som att äta salt. Nasty!!! Nu står allting i köket och bara stirrar på mig. Kycklingsalladen har jag inte ens rört. Tappade aptiten efter den äckliga pizzan.. bläääärk!!!!

Är så rastlös och vill inte vara själv men samtidigt så är jag inte på humör för att ringa någon och hitta på något heller. Vill bara tiden ska springa iväg så denna helgen också är över. Helvetes mög. Jag är så tjurig.. Finns en anledning men det orkar jag inte ta upp nu för kommer bara bli ännu mer förbannad och tjurig.

♥ XoXo Nikki... ♥

Så Sjukt Förälskad

Jag är så sjukt förälskad i lille Vincent... Han är så underbar.. Såna underbara varelser gör att man själv blir sugen på en.. Men som sagt.. Det är helt fel just nu för en sån liten krabat.. När T såg bilden på Vincent så lös ögonen på honom och han bara "Gumman ska vi också ha en".. Jo eller hur.. haha.. Nej nej.. Barnvakt kan jag nöja mig med ett bra tag framöver.. Har knappt tid med mig själv hur i hela friden ska jag ha tid med ett barn?? Ja säg det??

Veckan är snart över och jag har bara stressat igenom hela känns det som.. I måndags hade jag en massa möten skit o mög.. I tisdags så rymde jag ifrån det jag egentligen skulle göra. Istället så skaffade jag mig lite tid för att få dreggla över Vincent. =))) Det var det värt!!!

image192

Underbara Vincent..

I onsdags så skulle vi på "mini bartenderkurs" med Palle Rosén, VM mästare i bartending. Grymt duktig prick det där. Jag är också grym fick jag reda på då.. haha.. =)) Skulle fotografera honom och intervjua honom för att göra ett reportage till Piccaboo. Snacka om att ingenting gick som jag ville. Först så bråkade kameran med mig. Och det fortsatte den med också. Sen så rann tiden bara iväg så det fick bli en telefonintervju. Har inte haft tid o slänga ihop det till ett reportage ännu. Men det kommer så småningom. Därför kan jag nog inte visa bilderna nu heller. Tur jag tänkte på det för jag skulle precis slänga upp lite kort. hahaha..

I torsdags så jobbade jag som en idiot. Sen så skulle jag och G luncha. Dagen innan när vi pratade så var vi sugna på Gränden men så fick jag reda på av en nöt att Gränden nog inte skulle ha öppet Lunchen på Torsdagen. Men G hade varit där förbi när han skulle till banken så han messade mig och skrev kom till Gränden. Blev helt överglad, som jag har saknat den maten. Sååååå sjukt god ju.. *Mumma* Det blev kycklingspett med potatisgratäng. In kommer chefen/ägaren med värsta smilegroparna, ja undra varför han var så glad. HELA gränden var ju fullsatt plus att folk väntade på bord. Så sjukt packat med folk och det var bara Premiären. De har byggt ut det så sjukt mycket också, så mega stort är det.

Idag är det fredag och jag har jobbat som en idiot igen. Fast självklart har jag hunnit ta en glass i solen. Man måste ju svalka sig. hahaha.. Nu har jag jätte bråttom, måste göra mig i ordning och leka med vargen lite för att sedan bege mig och jobba inatt.. Åhhhhhhhhhhhhh!!!! Jag vill ju hellre glassa i solen.. Så sjukt fint det ska vara i helgen.. Alla mina vänner ska grilla ikväll o umgås o sånt mysigt hela helgen.. Utan mig.. *snyft* Bada o sola..

Jag vill jag vill jag vill jag vill!!!!!!!!!

♥ XoXo Nikki... ♥


A Song For Mama

Idag är det Mors Dag. Och mamma är verkligen mitt allt. Utan henne hade jag självklart inte funnits. Min mamma är mitt allt. Min mamma är det enda ljusa i allt det mörka hos mig just nu. Det är tack vare henne som jag orkar kämpa och fightas med allt jobbigt som dyker upp i mitt liv.

Hon är den enda som alltid förstår mig och står vid min sida oavsett vad. Oavsett om jag har gjort rätt eller om jag har gjort fel. Jag är den jag är idag tack vare henne. Mamma är den som aldrig sviker.

Mamma är mitt allt!!!

You taught me everything
And everything you've given me
I'll always keep it inside
You're the driving force in my life, yeah
There isn't anything
Or anyone that I can be
And it just wouldn't feel right
If I didn't have you by my side
You were there for me to love and care for me
When skies were grey
Whenever I was down
You were always there
To comfort me
And no one else can be
What you have been to me
You'll always be
You will always be the girl
In my life for all times

http://www.youtube.com/watch?v=IAh0Tn0B8Gk

♥ XoXo Nikki... ♥ 


Då Var Det Dags

Igår så tog vi en tripp ut till viken och åt på restaurang. Egentligen hade jag ingen lust men J tyckte jag skulle få annat i tankarna. Sagt och gjort. Det var sjukt mysigt. Vi satt ute och åt o drack lite vin. Vi var nog där från sju till elva eller tolv tror jag. Det var jobbigt att behöva dra på mitt fejkade smile hela tiden. Det var ju så mycket folk man kände osv. Men men.. Det funkade.

Nu har det regnat jävligt länge hos mig så nu vill jag att solen kommer tillbaka snart.. Åhhh hatar detta.. Gillar inte o må dåligt fast o andra sidan who does??

Ikväll/inatt ska jag jobba.. Skulle egentligen ha varit ledig vilket passade perfekt. Mitt humör är inte o leka med när jag mår dåligt. Blir otrevlig lätt o irriterad lätt. Det sista jag vill är att hamna i bråk. Men jag sa nej till att jobba förra helgen och igår och kunde inte säga nej idag med. Och va fan är det för fel på folk?? När man sjukanmäler sig varför i helvete gör man inte det i tid? Varför ringer man en timme innan nattklubben öppnar??

Mors dag imorgon och när jag gick förbi blomsteraffären så såg jag att det stänger redan klockan tolv. Så jag hoppas jag hinner vakna innan dess imorron. Kommer hem åtta imorgon bitti.. Hm.. Jaaa..Det blir tajt.. hehe..

Nej nu orkar jag inte mer. Ha en underbar lördag.

♥ XoXo Nikki... ♥ 


I Min Ensamhet

Klockan är på tok för mycket för att jag ska sitta här. Jag ska typ upp om tre fyra timmar. Vart tog min sömn vägen?? Var jätte trött innan. Men sen hände någonting. Jag saknade en gammal låt som jag älskar. Laddade hem låten och lyssnade sen grät jag som ett litet barn. Så mycket minnen som dök upp men det orkar jag inte dra här. Ville inte vara hemma mer så jag stack o träffa J en snabb runda. Blev på lite bättre humör och nu är jag alldeles för pigg för att sova.

Imorgon är det fredag. Veckorna bara flyger förbi. Jag hinner ju inte med hallå?? Stanna upp tack. Ingen aning vad som händer i helgen. Ingenting speciellt planerat, känner inte för det för den delen heller. På lördagmorgon åker L till Mallorca så vi ska väl hinna ses imorgon. På söndagmorgon åker P till Cypern. Vill hinna träffas också men tiden är ju knapp?? Shit alla bara lämnar mig just nu. Vill inte bli lämnad. =(

Imorgon kommer antagligen D och tramsar med mig och J och resten av ligan. Vad vi kommer göra återstår att se. Jag vill bara chilla o sånt. Tror vi ska åka ut till Viken o äta o sen hyra film eller gå på bio kanske?? Just nu känner jag bara för att gömma mig under täcket och komma fram om ett par månader igen. Kan jag inte få göra det?

Idag har jag bara pratat med G "lite" och det känns helt tomt för det. =(( Va fan är det som händer. Det går inte, det går inte, det kan bara inte. Förstått!!!!

Allting är pest och pina just nu och jag pallar inte mer. Jag orkar inte göra nånting eller träffa någon eller ens prata med någon. Jag har isolerat mig så sjukt mkt dessa veckorna. Imorgon skulle jag försöka krypa ut ur skalet men jag orkar faktiskt inte det. Vill gömma mig ett tag till. Får jag det?!!

Jag vill bara vakna upp imorgon från denna mardrömmen och känna att allting är bra igen. Att jag är lycklig igen. Att allting bara flöt på som det så fint gjorde en gång i tiden. Men det kommer inte hända. Det kommer inte bli bra. Det kommer förmodligen aldrig bli bra igen. Why me??

♥ XoXo Nikki... ♥ 

Stjärnorna Pratar Om Mig

Nikki,
Diet, exercise, and work somehow mean more now and you want to feel good about yourself and the way you do things. You are beginning to love something that at one time caused you great fear. This could lead to a strong, long-lasting relationship. Speak your mind while you still have the opportunity to do so.


Så säger stjärnorna om mig. Första meningen stämmer iallafall till punkt och pricka. Om resterande stämmer det återstår att se. Men å andra sidan är det väl som det står. Att det egentligen mer eller mindre är jag som bestämmer om det kommer så ske eller ej. If I´m gonna speak my mind or not. Låter ju simpelt som helst. Men oftast är det lättare sagt än gjort tyvärr. =/// Men jag måste samla mod och ta mina chanser innan det är försent och då kommer jag ångra mig djupt. *Bläääää*

♥ XoXo Nikki... ♥ 


Skapat Beroende

Man är inte beroende av någon. Det finns ingen man inte kan leva utan. Man säger "oftast" så "Åh jag kan inte leva utan dig" men när det väl kommer till kritan så kan man det och det fungerar hur bra som helst i slutändan. Men man kan skapa ett beroende och gå in i det så djupt att man verkligen mer eller mindre fastnar och verkligen tror att man dör om saker och ting kommer att förändras. Jag har nog ofrivilligt skapat ett beroende för både något och för någon som jag egentligen inte vill men inte heller kan råför.

Visst kan jag sätta stopp för det som håller på att hända. Men den stora frågan är väl om jag verkligen vill det?? Innerst inne vill jag nog inte det. För då hade jag gjort det som sagt. Men just nu känns detta "beroende" rättså bra. Jag trivs ganska bra just nu iaf. =)) Vart detta kommer att leda och hur länge det kommer pågå det återstår att se.

Men som sagt. Nu känns det bra och förhoppningsvis är detta bara en fas som snarast går över och allting kommer lägga sig igen. We will see.. Jag pratar i gåtor och knappast jag vet vad jag pratar om???


image191

Jag försöker leka fotograf och ta en fin bild på Min älsklingjuice. Förhoppningsvis kan jag snart säga att jag lever i Passion igen. Hahaha.. Men det lär nog dröja.. Men men.. Man måste ha ett mål för att nå dit..=))

♥ XoXo Nikki... ♥ 


It Sucks And I Hate It

Fan va allt suger just nu. Kan inte komma ihåg senast jag hade ångest för det var måndag. Nu har jag det och det betyder bara en sak. Att någonting måste göras åt saken. Och det är NU.

Inatt har jag bara sovit en timme så jag är lagom trött. Är inte riktigt van vid tidsskillanden osv osv. Vaknade av en mardröm och kunde inte somna om. =///

I helgen har jag absolut inte gjort något vettigt. I fredags så jobbade jag hela dagen och hela natten så totalt hade jag väl kanske jobbat tjugo timmar utav 24?? Jag kunde ha varit mer död men det var jag inte. Men hela helgen har varit förstörd pga det. Inte pga att jag jobbade så mycket på fredagen utan att jag jobbat som en cpnörd hela veckan och knappt sovit så hela helgen var helt död och jag orkade inte ens lyfta på lillfingret typ. Grillade lite och mös med mysig middag och det var nog i stort sett allt som hände hela helgen för min del??

Nu orkar jag inte mer. Förresten vem fan har ätit upp min sol igen??? Grrrrrrrrrrr.. Hate it.

image190

Behöver jag tala om att jag ÄLSKAR glass?? haha.. Alla de senaste korten på mig sen solen tittade fram, innehåller bara kort på mig och glassar.. *Mummaaaaaaaaaaaa*

Det sätter iofs ännu mer spår på mitt vinterspäck som jag egentligen försökte bli av med men va fan. Min beach 2008 är ändå förstörd sen lång tid tillbaka så jag struntar i det detta året och återkommer nästa beach 2009 istället.. hahaha.. Som jag tröstar mig själv för att få äta glass..


♥ XoXo Nikki... ♥ 


Nikki På Rosa Moln Och Åter På Gråa Moln...

De senaste dagarna eller kanske tom sen solen kom fram?? så har jag svävat på rosa moln.. Nej sen solen kom fram är väl att överdriva, men jag har svävat på rosa moln i ungefär en vecka. Vad det är som förgyller mina dagar det vet jag inte, eller jo jag vet men jag tror jag förnekar det. Det håller på att hända men det får absolut inte hända. Inte just nu. Det är inte rätt tidpunkt. Det är helt fel timing för det just nu. Jag har inte tid och jag har ingen lust. Jag har för mycket annat att tänka på. Så allting kommer bara bli kladd för jag kommer inte prioritera detta. Jag kommer prioritera allt annat och då kommer detta bli en enda stor kladd och jag kommer ångra mig.

Vad pratar jag om?? Det undrar jag med. Mitt undermedvetna vet.

Jag har varit ledig hela helgen. Och jag kan inte komma ihåg när det senast hände?? Detta var den perfekta helgen jag kunde vara ledig på också. Det var så sjukt fint väder. Jag tog ledigt denna helgen för jag skulle egentligen till Hed Kandi i Göteborg. Men det blev inte av efter många om och men. Men jag har haft en superhelg ändå.

Jag har umgåtts med världens bästa honor och hanar. Och tack vare de så fick jag årets hittills bästa helhelg. Jag har verkligen kopplat av. I fredags när jag vaknade så kändes det inte så värst bra. Fick ett uppmuntrande mess av G och det hjälpte faktiskt. Jag levde på det messet hela helgen. Plus att jag för en gångs skull lyssnade på någons råd. Inte till hundra procent men nästan. =) Han bad mig stänga av mobilen och bara koppla av hela helgen ensam eller med folk som får mig på andra tankar. Jag stängde inte av mobilen för det går absolut inte. Men det var helg, det var MIN helg. Och jag svarade endast på de samtalen jag ville och de messen jag ville. Så mobilen var i stort sett på ljudlös nästan hela helgen. Kändes helt konstigt för när jag väl kollade på mobilen så undrade jag vem som satt den på ljudlös. hahaha..

I helgen har vi grillat massor och bara myst och busat allihopa. Vi har solat. Haft vattenkrig med ISKALLT vatten. Jag solade men de andra "barnen" spelade kubb o badminton o grejjor. Vi drack också massor på lördagskvällen. Och spelade massor med Guitar Hero på Nintendo Wii och sjöng Singstar på Playstation 2. Snacka om att man sjunger vackert onykter, inte för man (läs jag) gör det bättre nykter. haha.. Och det var ganska jobbigt att spela guitar hero onykter också. Haha.. Men det funka. Blev inget poolbad dock. *snyfta* Men men det kommer väl I hope????


image188


Självklart så fick min berömda Kahlua & Baileys tårta en favorit i repris. Denna gången med jordgubbar istället för melon. =)



 

image189


 

Titta på bildens högra hörn där uppe så ser ni Lollos hand som ska sno min tårta..*grrrrrrrrr*





Det har varit sååååå sjukt mysigt att jag inte ens har ord för det. På söndagsmorgonen så åt vi frukost ihop allihopa med nybakade frallor o sånt.. *mumma* På kvällen grillade vi igen och satt ute allihopa och åt och mös. Vargen har också varit med. Han har varit jätte duktig denna helgen. Förutom att han bet sönder kopplet när jag band honom utomhus för vi förberedde maten inomhus. *Grrrrrr* Men men.. Han är annars en ängel som bara har bitit i sönder två saker sen han kom hem så det är väl inte världens problem.. hehehe..

Han har lekt med sin bästis Gordon.. De är så söta ihop.. märks att de gillar varann.. hehe.. De har varit så duktiga. Sprungit o lekt helt lösa och lyssnat jätte duktigt. Inte stuckit en endaste gång. Ändå har jag aldrig direkt lärt Demon hur han ska bete sig när han är lös. Har hittat ett trick. När han är lös och inte vill lyssna när jag säger "Kom Demon" så får jag säga "Hejdå Demon" så kommer han. hahaha.. Lika knasig som sin mamma (läs mig)


image185

Min varg inte så fullt vacker efter att jag har badat honom och skrubbat och dragit av all gammal päls. Han ser ju nästan naken ut. =(((  Jag vill ha fluffbollen tillbaka.. Så vit han är när han är nybadad. Undrar hur länge det varade. Typ tills han träffa Gordon? haha..



 

image186

 
Han ser helt liten ut i denna vinkeln. Nästan som en valp ju.. hehe.. Han spanar in sin kamrat Gonggong (Gordon)



 

image187

 
Gordon i en inte så vacker bild. =(  Men han är söööö för det.. Lilla GongGong..



Idag har det inte riktigt varit min dag. Allting är bara fel idag. Så jag orkar ingenting och vill ingenting. Har varit helt iskall mot alla också. För jag orkar inte bry mig just nu. Vill bara denna dagen ska vara över. Förlåt det är inte meningen det ska gå ut över er. Men jag orkar helt enkelt inte idag. Vill bara bli lämnad ifred.

Imorgon är en ny dag och jag hoppas jag hittar mitt rosa moln igen. För jag gillar verkligen inte de här gråa molnen som jag svävat på idag.


♥ XoXo Nikki... ♥ 


Nytt Liv & Fjärilar i Magen

Var längesen jag bloggade jag vet.. Jag har inte haft tid. Dåligt av mig jag vet. =// Har haft så sjukt mkt att göra att timmarna räcker inte till.. Vet inte vart jag ska ta vägen snart.. Känns som om jag bara vaknar och blinkar sen är klockan liksom jättemycket och jag hinner sova tre fyra timmar innan det är dags igen..

Känns som om jag har ett nytt liv just nu. Fast jag vet inte om jag trivs eller inte? Just nu känns det ganska bra men hur länge det varar det är en annan historia. Det enda som är fel är väl att jag inte kan spendera dagarna lång med vargen längre och kan inte längre ta med honom överallt. Kontoret och det mesta funkar väl iofs men dessa dagarna har jag haft jätte många möten och sånt och där kan han inte vara med. Så han har varit lite tjurig på mig. =// Men detta är ju egentligen det riktiga livet. Ok jag kanske jobbar överdrivet mycket men jag har ju varit ganska bortskämd ett tag. Bara jobbat lite när jag vill och känner för det och bara varit med vargen, men han är inte valp längre. Snart inte iaf. =// Min baby börjar bli en man.. hehe..

Solen och värmen tar kål på mig. Jag klagar inte. Men fy helvete va varmt det är. Jag blir helt kokko av att bara gå ut snabbt ju. Ångest att jobba i detta vädret.

I helgen så var vi i Malmö hela helgen och jobbade och myste med solen och lunch o fika o hela paketet. Bakade världens goaste tårta till E som hade fyllt år. För att gottgöra att när vi grattade honom så fick han "tårtan" i huvudet. Så denna gången fick min kära kollega en riktig tårta och en jätte god middag lagad av mig och Lollan. Jag dog nästan så god tårtan var. Ser inte så värst snygg ut för vi hade mega bråttom för vi skulle till jobb men god var den.

image184

 
Den godaste tårtan jag ätit med chokladbotten, det ni ser på sidorna är hackad mandel, sen är det melon ovanpå, ringlad med choklad och "fyllningen" innehåller vaniljkräm/choklad, två lager med grädde som är blandad med kahlua och baileys. MUMMA. Det silvriga är silverkulor där vi skrivit kollegans namn lite slarvigt. hehe.


Annars har det bara varit jobb jobb jobb o jobb efter helgen. Jag har varit duktig och tränat också. Hade nog aldrig orkat jobba så mycket annars. Men min Beach 2008 är ju lätt o lagom förstörd. Haha. Får satsa på Beach 2009 istället.. haha..

Igår lunchade jag med G på Lilla Torg. Så mysigt. Det var hans idé, tänkte inte ens på Lilla Torg. Så nu har jag lunchat på Lilla Torg´s uteservering för första gången i år.. =))) Det var mumma med lax.. Och solen.. *Myyyyys*
Har också ett nytt favvo ställe i Malmö. Redfella Juicebar. De har nypressad juice av alla sorters frukter och SMOOTHIES med färska frukter som jag äääääääääälskar. Gör ju alltid sådana hemma. Vem gillar liksom inte Jordgubbar, Hallon, Blåbär, Ananas och allt sånt mumsigt. Hihi.

Jag har fjärilar i hela kroppen??? Vad händer med mig?? Igårkväll hade jag en liten svacka och kände mig jätte deprimerad. Men samtidigt så känner jag mig glad. För jag är jävligt lyckligt lottad som har alla underbara människor runt omkring mig.

♥ XoXo Nikki... ♥ 


I Finally Made It...

Som om det inte vore nog med alla mina skador och allt som har hänt som jag nämnde i mitt förra blogginlägg. Haha. Jag tror det var dagen efter eller dylikt så kom en bräda bakifrån från absolut ingenstans. Och hur den trilla har jag absolut ingen aning om.. =/// Hur som helst så köttande brädan mina hälar och vader. Så för tio sekunder hade jag absolut ingen känsel i mina hälar och det kändes som om jag skulle trilla ihop och det bara spruta med blod. *Bläääääää*

Efter det har det väl inte hänt så mycket. Hade värsta problem med o gå ut med vargen, kunde inte ha skor på mig ju. Har ju inga hällösa gympaskor precis. Och gå i skogen med flip flop kändes inte så motiverande. hahaha. Men det löste sig. Haha.

Jag har mest fixat o trixat med en massa saker o papperssaker. Och sen har jag degat med filmer tror jag? Iaf hela dagen igår. Osså har jag bakat Cupcakes med vit Toblerone igen.. *Mumma* Asså gud va skönt det är med Digitalbox där man kan hyra filmer direkt. Bara att klicka sig fram o slippa gå och hyra film, särskilt med alla handikapp jag äger just nu. hahaha.

Jag har äntligen dragit hem det efterlängtade kontraktet till företaget värt 2,5miljoner i månaden. *Hoppar och studsar* Det var en riktig pain in the ass kund. Badar i pengar men gud så svår o ha o göra med. Men trevlig är han iallafall. Tur det. Idag har jag sovit tre timmar. Gjorde vid mig. Värsta ordentligt klädd med skjorta o grejjor och stoppade in mina onda hälar i ett par klackar för att gå och ha möte med honom, då möter jag upp honom värsta sportigt klädd och jag går mot honom som ett frågetecken.

Då säger han "Ja det är fint väder idag och jag känner för en morgonrunda med golfen. Men ville inte ställa in mötet med dig så om du inte har något annat för dig så får du hänga på och prata business samtidigt"

Ehh jaha??? Långgolf? Funkar inte minigolf? Visst, jag tycker golf är roligt men jag kan absolut ingenting förutom att slå bollen åt *peeeep*. Hahahaha. Jaja han får väl tycka att jag är råkass då då. Jag menar nog ingen mening att jag ska vinna över honom heller då blir det väl inget kontrakt. Haha.

Jag sa som det var till honom att jag kan verkligen ingenting om golf. Han bara äsch men tänk på någon du ogillar eller något som gör dig arg och använd krafterna för att få iväg bollen. Sikta på bollen och inte gräset. Jag bara tänkte här står jag mitt ute i ingenstans och riskerar att få bonnabränna, blir det inget kontrakt RÅKAR han kanske få klubban i huvudet. Hahaha. Neah.. Det gick väl bra?? Inte för jag vet vad som är bra?? Men det var kul och han sa att jag var duktigare än han trodde. *Jaha snällt att han tyckte jag skulle vara kass då*

Hur som helst. Vi båda blev tillfredsställda. Han med sin morgongolf i solen och jag med mitt feta efterlängtade kontrakt som jag faktiskt hade gett upp. I Finally Made It..

Vad har ni hittat på på valborg? Jag var för en gångs skull ledig och tänkte hitta på något skoj och mysigt med tjejerna. Typ middag o sånt tramsigt. Men nej då. En polare till mig var i knipa och saknade personal på nattklubben så fick hjälpa honom och jobba i garderoben. Det var inte helt tokigt. Vi hade skoj iallafall. Hehe. Jag i ett nötskal har oftast roligt vad jag än gör. Almost! =)

image181

Vadå ÖVERDRIVET smile?? hahaha..

image182

Jag är seriös och står och räknar kassan medan den mindre seriösa Lollo ska ta en bild på våra snygga tröjor. Hon hade liksom inte ens tid att säga ifrån eller rätta till min tröja för att försöka få en bra bild. Ingen fotografframtid där inte. Hahaha.


image183

Den här flickan åt mer godis än jobbade. hahahaha. =)))


Nu är jag dödstrött. Tre timmars sömn. Nu ska jag fixa lite mat. Sen ut med vargen. Sen packa och iväg till jobb. =/

Ha en underbar helg allihopa!!!

♥ XoXo Nikki... ♥ 

RSS 2.0