Vad Vill Du???

Hahaha asså va fan är detta?? Jag ringde precis till Folktandvården, först svarar någon och jag säger vad jag vill och sen kopplar hon mig till någon annan som svarar "Hallå?? Ja vad vill du??" Keee??hahahaha cp.. ofta man svarar så då..

Fyyy fasiken va kallt det är ute.. Jag fryser bokstavligen häcken av mig.. Mååååste ut och jaga en riktigt varm vinterjacka.. En lång.. Kommer annars få rumpinflammation.. hahaha.. Kallt som fan men ändå gillar jag kyla.. Iaf sån frisk o skön kyla.. I år vill jag faktiskt ha SNÖ..

Trodde jag skulle få sovmorgon idag men neeeeeeeeeej... Vargen väckte mig ööövertidigt för att lillen höll på med något bus.. Vargen är en perfekt storebror, en riktigt skvallertacka när lillen gör något.. hahaha.. Men det är bra för inte har jag koll alltid.. hehe..

Shit klockan bara tickar iväg.. Måste lyfta på mig själv och göra mig i ordning.. Ska på möte i Malmö snart.. Pallaaaaaaaa.. Sen till salongen.. Fan jag är verkligen överallt hela tiden..Bläää... Skönt med fredag iallafall..

♥ XoXo Nikki... ♥


MINISTRY OF SOUND

Ministry Of Sound till Ängelholm?

Är detta verkligen sant??



Ja när jag för första gången hörde att Ministry Of Sound skulle komma till Ängelholm blev jag minst sagt chockad. Lilla Ängelholm av alla ställen liksom. Men ingenting är omöjligt sägs det ju. Efter noggrann undersökning och värdering av nattklubben där de ska hålla till så kan jag förstå varför Ministry Of Sound valt att komma dit.


Sprit till alla!.

Ja jag har själv varit där ett par gånger, och det chockade både mig och mina vänner. När jag första gången frågade om de ville följa med mig till Ängelholm, så tappade i stort sett alla hakan. Men detta ställe är helt klart det ställe jag har haft roligast på med mina tjejer under hela detta året, utan att överdriva.  Så nu undrar de istället när vi ska dit igen??


Sitt skönt och snyggt.

När jag kom hem från min semester hade jag fått en inbjudning till deras invigning. Wow! vad är detta tänkte jag. Nyinvigning??Det betyder renovering? Men jaja, nattklubbar brukar renovera men man märker liksom ändå ingen större skillnad. Men när vi kom dit.. Wooooow va imponerad jag blev. Och då var jag ändå onykter och vinglade fram. Men ögonen var på plats iallafall. Haha! Den kvällen var helt klart min bästa kväll på läääänge.


 Stället är så snyggt, och hur ofta tycker man en nattklubb är snygg? Inte jag i alla fall. Barerna är så otroligt snygga att jag som bartender helt klart blev sugen på att söka jobb där. Personalen är trevlig och känner igen dig när du varit där mer än en gång. Haha!!! Dj:n spelar bra musik och inte bara tjatar död på den "senaste" musiken som redan är uttjatad av alla andra och radion.


Snyggaste baren!

På sommaren kan du dansa under bar himmel och titta på stjärnor samtidigt. På vintern flyttas du in i lokalen med tak, och du väljer själv om du vill synas eller vara diskret. Antingen uppe på "strippstången", bland de sköna sofforna eller bland de underbara VIP-borden.


Strippstång.

På fredagar har de After Business från klockan 16:00. Då har de Time Beer, dvs. desto tidigare du kommer, desto billigare blir det. Och självklart bjuds det på gratis Buffé. På kvällen har de Free Friday, dvs. gratis inträde och 25:an i baren hela natten. Lördagar är det "vanlig" nattklubb med ena delen för 21+ och andra delen för 27+. Lammkött eller oxkött. You decide!!

Den 1:a November kommer alltså ingen mindre än Ministry Of Sound dit. Med sig har de ingen mindre än:

ALBERTO SOTTO - Dreamers Malaga Spanien
ALEX MORENO - Sweden Superstar
MIKAEL WEERMETS - Göteborgs Dj Nr 1
ALEX LEWERENTZ - Stockholms hetaste Dj.

Så nu kliar det i mina fötter och jag lääängtar till Ministry Of Sound kvällen. Och ni undrar säkert vilken nattklubb jag talar om. Det är ingen mindre än Bahnhof Bar i Ängelholm. Det är nya ägare sen i början av året. Nytt koncept. Nyrenoverat. Så allt crap ni hört från förr kan ni ju bara spola, precis som jag gjort. Nå vad väntar ni på?? Vi ses där!!!


Klubben kallas inte Bahnhof för intet.



Biljetter finns att köpa på:

BAHNHOF BAR: 070-754 45 65


Vad tycker ni om mitt reportage?? =)))
Den har jag hämtat från http://www.piccaboo.com/
Eftersom det enligt Patrik inte gick att ha fler skribenter så fick inte Danira plats..*snyft*
Måste ju tacka henne också för hjälpen med artikeln.. Kameran, fjantet, porrbilderna på oss från nattklubben och myset.. hahaha.. Tack så jätte mega mycket gumman!!!! Du är värd guld..

♥ XoXo Nikki... ♥


Brukar Inte Hänga Ut NR/Folk..

"Hi! I´m sorry that you haven´t found out that Mike has a several personality disorder. 2 Live with him you have 2 accept 2 live in the twilight zone. He´s a compulsive lier. He can´t be honest. He´s hobby is dating and collecting woman. I spoke 2 four different women (I managed 2 open his simcard). He´d told them different stories, but he was always single and had been so 4 years. He had told 2 of them that he was going 2 move 2 them and asked 4 help 2 look 4 job/school just as he did with me. Angela is one of them. 2 cover up with new lies, escaping, not 2 be caught is this favorite game. I tried to escape him early but he can´t separate he just came up with more lies, looking honest and cried. He´s not to be trusted that´s why I want to check him when he sees liam. If someone was a fling it was Mike. But the traced my phone nr and was very concerned about beeing in touch as he was single... Maria.."

0707-321635 är numret.. trodde det var ett skämt???
 
Asså herregud vad är det med folk och skicka fel sms??? Detta smset fick jag idag.. hahahah.. fattar ingenting.. Men verkar vara någon Mike som är en satan på att vara otrogen.. hahaha.. Förra gången fick jag ett sms från någon som hade hittat ett nytt rag som hade stor snopp, var bra i sängen men kunde dock inte kyssas.. haahahhaa.. Massa snuskerier som skickas till mig.. Synd bara det är till fel mottagare.. hahaha..

Nej nu kallar faktiskt sängen.. Wooow tidigt idag.. klockan är bara halv elva.. Men ska upp tidigt imorron igen.. Har bara sovit några timmar idag ju.. Imorron är det stress stress stress o stress igen som gäller.. Like always..

Måste snaaaabbt in till Malmö o fixa lite saker.. o sen tillbaka till salongen..uööööööööääääää..

♥ XoXo Nikki... ♥


Home Sweet Home..

Fy fan va trött jag är.. Idag har jag öppning och stängning på salongen.. Hade en kund imorse klockan halv åtta.. Så snart har jag varit här i tolv timmar.. Puuhhh.. Har tom gjort vid mina naglar, jag som har gått med de i sju veckor för jag inte har haft tid.. Hade så mkt tid över så gjorde de jätte söligt och exprimenterade med lila och silver.. alla bara wooow.. hahaha.. Fint blev det.. Men tycker de är så korta nu.. Jag har klippt ner de för mkt.. Snyft...

Jag är såååå jevla trött.. Vill bara hem.. Ont i ryggen har jag också.. Har fan storstädat hela jevla salongen.. den som hade stängning igår städade inte.. Skickade ett sms och frågade och om hon glömde och städa igen eftersom det inte är första gången så sa hon nej vadå då.. så sa jag nej det var jättesmutsigt och en massa disk.. så säger hon jo jag städade men det fanns inget diskmedel, därav disken, nähä men ärligt.. Va fan gör man när diskmedlet är slut. Prova på att KÖPA vettja.. Blääää..  Så trött och irriterad just nu...

Har bara sovit ett par timmar eftersom jag hade massor o göra igår efter salongen.. Nåjaaaaaaa... SNART SNART SNART...

Puss...

Nobody Knows I´m Gay

Amen hallå liksom.. Vad är det för fel på folk nu förtiden.. hahaha.. På tåget mötte jag en VUXEN man i 50 års åldern.. Som såg allmänt skum ut, tyckte jag. Han hade en lång kappa, cowboyhatt, konstiga boots och endast en handske på höger handen. Han tittar konstigt på mig som om det var JAG som kom från Pluto.. haha..

Han sätter sig ner mitt emot mig fast längre ut och kollar fortf. på mig. Han fattar inte att jag ser i fönstret att han glor på mig. Han tittar på min Balenciaga väska, han tittar på mina naglar, han stirrar mig i ansiktet och håret. När jag vänder mig om för att visa konduktören min biljett ser jag hur han ser ut innanför kappan..

Skjortan är för liten för hans ölmage så knapparna nästan flyger.. Han har glömt o knäppa gylften.. Örk!!! Hans byxor är för korta och liksom rödbruna.. hahaha.. Jag ser en brosch på hans kappa.. Där står det NOBODY KNOWS I`M GAY.. hahaha.. Asså jag dog.. Hur pinsamt skulle detta bli egentligen..

Missförstå mig rätt.. Jag har ingenting emot bögar eller dylikt.. En av mina bästa vänner är Gay.. Men han var ju liksom allmänt skum.. Jag vänder mig om och han fortsätter att stirra.. Samtidigt som han tar upp sin hands free och börjar kackla som fan i telefonen.. Ok jag måste höja min musik.. hahaha.. Ändå har jag såna mega hörlurar som stänger ute nästan allt ljud.. Tycker det börjar bli jobbigt att efter 30 min stirrar han fortf. på mig.. 
 
När jag reste mig upp för att stiga av tåget så tänkte jag faktiskt fråga honom va i helvete det var han stirrade på, den där gay mannen.. haha.. Men då fick jag syn på att hans handsfree hängde fritt.. Alltså inte tillsammans med ngn telefon.. EHH??? Har han någon ny handsfree som jag inte hört talas om?? Med sladd men ändå sladdfri?? hahaha.. Eller har han suttit och pratat med sig själv??

Jag besparade mig och struntade i att fråga va fan han glodde på.. Kändes som det var bäst för stunden.. hahaha..

♥ XoXo Nikki... ♥


Min Ängel..

Jag har äntligen vaknat på rätt sida.. Fy fan va det känns bra.. Igår skrev jag värsta blogginlägget om en positiv inställning ni kan läsa nedan. Sen fick jag värsta push upen av min allra allra bästa vän genom tiderna.. Han som alltid funnits vid min sida sen flera flera år tillbaka.. Har inte träffat honom på flera år och vi har knappt någon kontakt iheller.. Men jag vet att han alltid finns där för mig när jag behöver, bara det att jag ber inte om det, för hans flickvän gillar inte vår kontakt.

Hans ord är magiska.. Jag vet inte vad det är med de.. Han känner mig utantill och innantill.. Han läser mig som en jäkla öppen bok och säger de orden som åker rakt in i hjärtat.. De flyger in utan att jag behöver ta in de.. Han fick mig visserligen att gråta i flera timmar igår när vi pratade men det var inte sorgliga tårar på de viset.. Utan han väckte mig.. Han fick mig att inse.. Att jag är så jävla mkt bättre än all skit jag har fått och tagit emot de senaste året..

Han påminde mig om hur mitt liv var.. Hur jäkla bra det var.. Att det var jävligt tufft men på ett bra sätt.. Han bad mig tänka hur jag hade haft det om jag inte hade haft alla idioter runt omkring mig som förstört för mig.. Han bad mig tänka igenom så mkt jag har gjort och så mkt jag kan.. Jag fick tänka igenom så himla mkt som jag aldrig har gjort innan.. Som jag inte ens haft en tanke på..

Under dessa tuffa åren/tiderna har jag mer eller mindre bara skyllt allting på mig själv. Trott att det är något jag gjort/gör som förtjänar all skit.. med mera med mera.. Ibland är det skönt att ha någon att skylla på.. och då väljer jag att skylla på mig själv.. Vilket inte alls gör situationen bättre.. För det är fan ta mig inte mitt fel.. Jag är som han säger.. Oturens barnbarn.. hahaha..

Blev påmind om att jag en gång i tiden lovat att inte ge upp.. Att han är den som aldrig kommer ge upp hoppet om mig för han vet att jag är så mycket bättre och klarar allting.. Oavsett händelse och hur lång tid det kommer ta så kommer jag någon gång bli bra.. Även om det kan ta lång tid så kommer jag bli bra.. låt tiden ta sin tid.. När någon tror så starkt på mig och har gjort så mkt för mig.. Då ska jag absolut inte göra honom besviken.. Detta kommer ta tid.. Det kommer ta lång tid.. Men en dag.. Some day.. I will come back 4 real I promise..

Under alla dessa åren har han fortf. hetat "Min Ängel" på min mobil.. Och desto mer tiden går desto mer förstår jag innebörden av min ängel.. Han har alltid och kommer alltid vara min skyddsängel.. Han är min allra allra bästa vän och min själsfrände..

♥ XoXo Nikki... ♥


Du Har Två Val...

Kalle är den typen du älskar att hata.
Han är alltid på gott humör och har alltid något positivt att säga.
När någon frågade honom hur han mådde svarade han:
" Om jag mådde bättre hade jag varit tvillingar".

Han var en naturlig inspiratör. Om en av de anställda hade en dålig dag var Kalle där och talade om för de anställde hur man kunde se positivt på situationen.
Jag blev nyfiken av att se detta, så en dag gick jag bort till Kalle och frågade honom:
"Hur lyckas du?"
Kalle svarade: "Varje morgon vaknar jag och säger till mig själv: Du har två val idag. Du kan välja att vara på gott humör eller du kan välja att vara på dåligt humör. Jag väljer att vara på gott humör."
Varje gång det sker något dåligt, kan jag välja att vara ett offer eller dra lärdom av det. Jag väljer att dra lärdom av det.
Varje gång någon kommer och klagar hos mig, kan jag välja att acceptera deras klagan eller jag kan välja att peka på de positiva sidorna i livet.  
Jag väljer de positiva sidorna i livet.

"Säkert, men det är inte fullt så enkelt",  protesterade jag.
"Det är det", svarade Kalle. Livet handlar om val. När du tar bort allt runt omkring är varje situation ett val. Du väljer hur du vill reagera på situationen.
Du väljer hur folk skall påverka ditt humör.
Det är du som väljer om du vill vara på bra eller dåligt humör.
Till syvende och sist är det ditt val hur du lever ditt liv.  

Jag funderade över vad Kalle hade sagt.
Strax därefter lämnade jag företaget för att starta eget. Vi tappade kontakten, men jag tänkte ofta på honom när jag gjorde ett val i förhållande till livet, istället för att bara reagera på det.

Många år senare hörde jag att Kalle var inblandad i en  allvarlig olycka med ett fall på 20 meter från en radiomast.  Efter 18 timmars operation och flera veckor på intensiven, blev  Kalle utskriven från sjukhuset med skenor längs ryggen. Jag träffade Kalle ca sex veckor efter olyckan. Då jag frågade honom hur han mådde, svarade han: " Om jag mådde bättre skulle jag ha varit tvillingar. Vill du se ärren?"
 
Jag avböjde erbjudandet om att se ärren, men frågade honom om vad som försiggick i huvudet på honom under olyckan.
"Det första jag tänkte på var på min ännu ofödda dotter", svarade Kalle.
" Så medan jag låg på marken mindes jag att jag hade två val. Jag kunde välja att leva eller jag kunde välja att dö. Jag valde att leva".
"Var du inte rädd? Blev du inte medvetslös?"
frågade  jag
Kalle fortsatte: "Ambulanspersonalen var fantastisk. De sa hela tiden att allt kommer att gå bra. Men då de rullade in mig på akutmottagningen och jag såg uttrycken i läkarnas och sjuksköterskornas ansikten, blev jag vettskrämd.
I deras ögon stod skrivet: "Han är döende". Jag visste att jag måste göra något.

"Vad gjorde du då?", frågade jag.
Nå, det var en sjuksköterska som skrek frågor till mig", sa Kalle.
Hon frågade om jag var allergisk mot något.
"Ja", svarade jag. Läkarna och sjuksköterskorna stannade upp medan de väntade på mitt svar.   Jag tog ett djupt andetag och ropade: "Tyngdkraften".
Genom deras skratt sa jag till dem: "Jag väljer att leva. Operera mig som om jag var levande, inte död".
Kalle överlevde tack vare läkarens skicklighet, men också på grund av sin fantastiska inställning.
Jag lärde av honom att varje dag kan vi välja att leva fullt ut.

Inställningen är, trots allt, allt.
Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga". Egentligen är dagen idag den morgondag som du bekymrade dig för igår.
Nu har du två valmöjligheter:
Antingen ta tag i problemet så gott du kan och fortsätta le eller att gömma dig och gråta och tycka synd om dig själv.



Jag om någon vet verkligen vad jag talar om.. Egentligen har min situation inte förändrats jämfört med för ett par veckor sen. Det som har förändrats är min inställning till allting. Ska jag ta tag i saker och ting positivt eller negativt. Må dåligt eller må bra. Le eller inte le. Det är mitt beslut.

Jag tror ju mer eller mindre på ödet. Jag kan inte göra mer än mitt absolut mesta och bästa. Visst att jag tror att jag kan styra ödet en del men det mesta är nog redan förutspått. Eller något i den stilen, vad vet jag.

Sen har jag också två helt underbara som har stöttat mig, oavsett när jag har behövt och verkligen lyssnat på mig. Och inte bara lyssna för sakens skull.. De två underbara är C och D.. haha.. Bokstavsordning dessutom.. De har lyssnat och gett mig råd och verkligen försökt pusha mig på alla möjliga sätten.

Pricken över i:et är att dessa två människor egentligen inte är någon gammal vän eller dylikt. Utan dessa två människor är egentligen helt nya i mitt liv. Jag är inte den som brukar dela med mig, har svårt att verkligen öppna upp mig.  Men här känns det helt naturligt att kunna öppna mitt hjärta och tilliten finns redan där. Utan att jag ska behöva säga "Berätta inte detta för någon". Jag ska inte ta ut något i förskott jag vet.

Jag har lovat mig själv att vara försiktig och hela de paketet. Men ibland när det känns rätt så känns det rätt. Folk har varit underbara mot mig förr i början men sen när jag börjar gilla de och ger för mkt så har de tagit hela mig och svalt jag vet. Om det nu så är fallet så får jag stå mitt kast. Jag chansar hellre och hoppas på att det underbara verkligen är sant än att stänger ute de och inte vågar chansa.

♥ XoXo Nikki... ♥


Det Bästa...



Ok ok sluta gnälla på mig på msn.. hahaha.. Jag ska göra en positiv lista också.. =))

... Med att ha hundar är att man får riktig kärlek och riktig ömhet hela tiden utan baktankar...
... Med att tvätta är att allt blir rent igen..
... Med att ha myskväll är att få ta det lugnt och bara samla krafter med de jag tycker om...
... Med att få lämna filmerna är att jag får lite frisk luft...
... Med att få rent och snyggt när man städar...
... Med detta är att jag inte klagar...



Hahahaha.. Öööööverstöd.. Men vadå.. Shit varje gång jag kommer till msn ser jag en massa orangea rutor där folk klagar på att jag är negativ i bloggen igen.. Så fine.. Här får ni en motsats lista.. hehe..

♥ XoXo Nikki... ♥




Det Värsta...



... Med att ha hundar är att det blir så jävla hårigt överallt..
... Med att tvätta är att jag aldrig får plats med alla kläderna i garderober, byrååer och dylikt..
... Med att ha myskväll med film är att jag aldrig orkar lämna de dagen efter...
... Med att ha myskväll hos mig är att det är JAG som får lämna filmerna...
... Med att städa och få rent är att jag knappt får luft för jag är dammallergiker...
... Med allt detta är att jag gnäller..



 

Hahahahaha!!!!

♥ XoXo Nikki... ♥


Våt Söndag

Snacka om en våt söndag.. Regnet bara piskar ner.. Vill ju knappt gå ut.. Att det blåser så fruktansvärt mycket gör ju inte saken bättre..Helgen snart över.. IGEN liksom.. Söndag idag, vad betyder det, jo en produktiv dag för Nikki.. hehehe...

Jag hade en så sjukt skum dröm inatt.. Kommer inte ihåg så mycket egentligen mer än att jag vet att den är sjukt skum med skumma människor som jag aldrig träffar längre.. Åhh jag önskar det fanns en riktig drömtydare.. men men..

Förresten ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme..=))

Later Babez...


♥ XoXo Nikki... ♥


Rosor,Middag&Mys Med Baby D...

Jag är så översen jag vet..Men bättre sent än aldrig har jag lärt mig.. haha..

I Tisdags så hade jag så sjukt mkt att göra.. Stressade halvt i sönder mig som vanligt.. Så mycket att göra men så lite tid.. Hur allting ska gå runt det har jag ingen aning om.. Men men..

Baby D sa till mig på måndagen att jag inte skulle planera någonting på tisdagen förrän jag fått telefonsamtal från D... Sagt och gjort.. Fick bara reda på att jag skulle åka in och vi skulle träffas, ingenting mer än så.. Ohh va spännande.. Jag som bara ÄÄÄÄLSKAR överraskningar liksom.. hihi..

Fick knappt en timme på mig att göra vid mig, hur ska detta gå till?? Duscha, fixa och dona och renovera ansiktet.. haha.. Blev bara en halv och snabb renovering.. Hoppas jag inte skrämde någon.. haha..

När jag kom fram så mötte jag Baby D och fick en MEGA KRAM i regnet så det värmde.. plus rosor.. Ohhh I löööve roses..
Baby D
hade bokat bord klockan sex men eftersom jag var framme redan halv fem så fick vi bordet tidigare.. Typ fem.. Ja fråga mig inte varför jag skulle stressa ihjäl mig och vara framme halv fem när vi hade bord sex.. hihi.. Klantigt men sött.. Fick ju spendera mer tid tillsammans jö..





Vi åt som grisar.. Gott var det.. Min mage.. såg ut som jag skulle föda i vilken sekund som helst.. Vinet började snurra rundor i huvudet också.. haha.. För mycket av det goda kanske.. Vi skulle inte ha efterrätt eftersom vi var sååå mätta.. Men efter drygt en timme blev det efterrätt iallafall.. Tobleronemousse och Marängsviss tror jag det var.. Sååå gott.. Fick dessutom glitter och tomtebloss... WOOOOWWW.. Min födelsedag var inte över fast jag fyllde år på lördagen veckan innan.. hihihihi..

Vi satt och bara myste tillsammans i fyra timmar tror jag.. Det var sååååå soft och såååå mysigt att jag inte med ord kan beskriva det.. Vi tänkte gå på bio också men eftersom jag skulle jobba tidigt dagen efter för jag hade öppning på salongen så var jag tvungen att åka hem... Meeen man kan inte få allt av det goda på en och samma gång.. Man måste ju hinna sakna och längta tills nästa gång right.. hihihi..

♥ XoXo Nikki... ♥


TeleSex Med DELL

Snacka om att man kan tolka fel.. eller höra fel... eller rättare sagt höra det man vill höra.. hahahaha..
Hela jävla dagen har jag haft en massa att göra.. Är fortf. inte klar men nu klarar jag seriöst inte mer.. Min rygg dödar mig..

Haft en massa problem med min laptop men inte haft tid eller ork att bry mig... Men idag när den visade en blå skärm fattade jag att jag var tvungen att ringa Servicen hos DELL.. Sagt och gjort.. Ringde jag vet inte hur många ggr... Blev aldrig rätt.. Alla nördarna säger olika saker ju.. Efter många om och men så skulle jag spara ner mina saker och sen göra en ominstallation.. SÅ KLART...!!!!

Efter jag hade gjort det så ringde jag tillbaka för jag orkade inte vänta på att killen skulle ringa mig.. Så var det en massa kackel här så jag sa till och bad om lite tystnad och förklarade att jag hade TelefonService med DELL.. Sen hör jag en svag röst.. Schyyyy Nikki har TelefonSex med DELL... hahaha.. What tha fuck???

Jaja som sagt.. Man hör det man vill höra.. =))) Har ett smaskigt inlägg om gårdagen lite senare.. Nu har jag inte tid.. Men snart.. =) Haaaj så länge..

♥ XoXo Nikki... ♥


SNOPPTÅRTA

Woaaahhh måndag redan.. Vad hände med hela helgen??? Den har bara flugit förbi.. Wihiiiii.. hahaha.. Ehh jag har lite överdamp idag..

Lördagen blev lyckad iaf efter många om och men. Jag har fått massor av blommor och massor av presenter.. Helt oväntat faktiskt.. TACK ALLA UNDERBARA!!! Jag var först inte på humör så telefonen var på ljudlös hela dagen.. Sen hade jag typ 129 sms och 71 missade samtal. Visste inte ens jag hade så många vänner.. hahaha..

Tack för alla gratulationer.. Verkligen.. Har inte orkat svara på alla men ni vet att jag är tacksam.. =))
M han får ju alltid en massa konstiga tankar och funderingar så han sa såhär "Nu Nikki kan du veta vilka som verkligen bryr sig om dig och tycker om dig" "Jaha hur undrade jag som ett fett frågetecken??" "Jo.. De som grattar dig via fejjan, gör det bara för sakens skull. De som grattar dig via sms bryr sig lite mer, men ändå inte tillräckligt mkt för att orka ringa. De som ringer är de som bryr sig desto mer. Och jag som har grattat dig på alla möjliga sätt och vis och står framför dig tom.. JAG BRYR MIG MEST OCH ÄLSKAR DIG MEST AV ALLA.." hahaha.. Såå störda vänner man har asså.. han avslutade med  "Du den som grattar dig via EMAIL, de kan du bara dumpa" hahahaha.. min mage asså jag krampa...

Hm... Jag får ju inte glömma att en av mina överraskningar i lördags var en SNOPPTÅRTA... hahaha... För ett par år sen fick jag en SNOPPTÅRTA av Jadie. Den var i Blå marsipan.. Iår fick jag en BRUN SNOPPTÅRTA av Johanna.. haahaha.. Nästa gång vill jag ha en RÖD.. ööööööööörk...





Min goda snopptårta Benny.. hahaha..

Vi drack så sjukt mkt som vanligt.. Oh my god jag mår dåligt bara jag tänker på drinkbordet med en massa massa övermkt sprit.. Blääää... Shit så mkt som vi fulade oss på dansgolvet.. Jävla ankor.. Jag studsade runt så mkt så jag behöver fan inte träna på en vecka framöver.. hahaha.. Stackars O, han måste ha blivit rädda för oss, men för livet typ.. hahaha..

så tröga som vi är så glömmer vi beställa taxi INNAN vi ska hem.. så vi fick vänta typ en halv timme.. Bläää.. Jag blev så pipig och liten då.. hahaha.. Ringde stackars T och beklagade mig... Jag hade fått rumpinflamation för det var så kallt, jag ville hem och dricka mjölk.. hahha.. ÖVERSTÖRD..

Var så hungrig så jag beställde en hamburgare.. Ja jag vet.. JAG ÄTA HAMBURGARE liksom.. Jag sa jag ville ha en ny och ingen gammal.. Och alla bara garvade åt mig.. Fick en kall hamburgare, men var så hungrig så jag åt den plus jag ville fördriva tiden.. Fick såna sjuka krampor i magen som tom höll i sig till igår.. Bläää... Jag vet jag vet ni tänker som T sa till mig "Men varför åt du den då när du vet att du har känslig mage".. MEN JAG VAR JU HUNGRIG O RASTLÖS.. hahaha..

Jävla mongo kväll.. Nu orkar jag inte mer.. Ska gå och ta tag i min egen krage och få saker o ting gjort.. Later babes!!!

♥ XoXo Nikki... ♥


GRATTIS TILL MIG SJÄLV... =)

Hahaha... Jag har ett fett ego jag vet.. hahaha.. Men hallååå jag får faktiskt lov att ha det idag eller?? hehe..

Det är ju min stooooora dag.. Wohoooo... Min födelsedag.. Usch det känns skumt.. Nu fyller jag år.. Sen är det halloween... Sen är det jul och sen nyår.. Wooooowww.. Snacka om att tiden bara flyger iväg..

Den stora stora födelsedagsfesten är inställd.. Förlåt alla.. Jag är jobbig jag vet.. Men jag har mått apa så kände inte alls för det.. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll och vilka som kommer.. Utan det är mina närmsta pärlor som ligger närmast hjärtat som har ordnat något och som jag ska leka med.. Jag ska göra mig i ordning och vara klar klockan fyra.. Bege mig till huset fin fin och hoppa i poolen?? haha.. Neah jag vet inte.. Vi får se helt enkelt..

Desto fler desto roligare har jag alltid sagt men jag orkar faktiskt inte det.. Så hoppas bara det blir ett par stycken.. Ngt litet och mysigt.. Mina föräldrar har sagt om och om igen.. Om jag verkligen inte ska ha något stort.. För 21 är ju ganska stort.. Iaf utomlands.. Men nej.. I chill.. haha..

Det jag vet om ikväll är att.. tjaa va fan vet jag?? Att vi har drinkbord ute sen.. Det är allt jag vet.. haha.. Sen får det komma som det komme helt enkelt.. Men med mina flickor har jag aldrig tråkigt så det spelar ju ingen roll..

Igår hade jag en skit dag på jobb. Verkligen skit från jag vaknade till jag kom innanför dörren.. Då överdriver jag inte.. Men men.. Den dagen är över och jag orkar inte ta upp det.. För då kommer jag må dåligt igen.. Jag vaknade tidigt idag men klockan är redan halv tolv.. snart ska jag vara klar och jag myser fortf. framför tvn med laptopen och täcket.. hehe..

Dags o röra på fläsket mina underbara..

Fan jag kom på att jag skulle göra vid mina naglar, de har vuxit så otroligt mycket. Gjorde vid de innan Kroatien och det var ju mer än en månad sen.. Har inte haft tiden och orken och det har jag inte nu heller.. Så får omprovisera till ikväll.. hahaha.. katastrof Nikki katastrof..

♥ XoXo Nikki... ♥


Han Har En JÄTTESTOR Snopp...

"Hej gumman min! Hur är det med dig?? Hoppas du inte har maginfluensa mer. Och hoppas jag inte väcker dig. Om du inte sover kan du väl ringa upp mig DIREKT. Jag har världens grej att berätta. VI HAR LEGAT. Fy fan va han är bra i sängen. Han har en jättestor snopp också. hahaha. Synd att han inte kan kyssas så bra men hur många killar gör det egentligen?? Kan du fatta vi gjorde det första gången helt nyktra. Men jag har inte ens vågat kolla på hans snopp men känt att den är stor. Hahaha. Ring mig annars hörs vi imorgon babe. Pussss!"


Inatt väcktes jag av de meddelandet.. Jag fick läsa det om och om och om igen för att fatta vad som egentligen pågick. Eftersom jag låg och sov. Jag funderade vilken idiot som för det första vågar skicka mitt inatten för att tala om att en kille har stor snopp.. Sen undrade jag vem av mina idioterna det kunde vara.. Sen så kom jag på att jag inte alls har maginfluensa. Sen såg jag att numret inte fanns med i telefonboken, hade ju varit klockrent om de skickat från killen med den stora snoppen.. hahaha.. Orkade inte svara tillbaka och hade inte lusten o ringa o höra vem det var som hade stor snopp..

Så vände mig om och tänkte somna om faktiskt.. Men kunde ändå inte somna för jag var ändå nyfiken på vem det kunde vara.. För typ tre eller fyra av mina tjejkompisar har ju precis träffat nya pojjkar.. Men för min egen skull så tänkte jag undersöka saken nu på morgonen för att jag har en tendens att drömma om det sista jag tänker på eller pratar om när jag är jättetrött.. och jag hade INGEN lust att drömma om någons stora snopp.. hahahahha..

Sagt o gjort.. Jag försökte somna om.. Nu när jag kollade upp numret så är det absolut INGEN jag känner.. hahahahaha.. Borde skicka tillbaka o gratta henne att hon hittat sig en kille med stor snopp och som dessutom är bra i sängen.. Men synd att han inte kan kyssas.. Och att det visste finns killar som kan kyssas.. få är de visserligen men bra finns det fortf. =)))

Nu måste jag klä på min rumpa för att sticka till salongen.. Vi ska ha möte.. Blääää.. Är ju inte frisk.. Varför ska folk utsätta mig för sådana hära saker.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!! Tyck synd om mig.. Jag är sjuk och jag har ingen stor snopp.. HAHA

♥ XoXo Nikki... ♥


Telefonsnusk Mitt i Natten

Usch vilket tråkigt och ruggigt väder idag.. Men skit samma så länge det inte regnar så.. Mitt humör är ändå inge vidare så hade bara varit jobbigt med fint väder..

Jag har inte alls sovit bra.. Hade en massa konstiga drömmar som jag som tur är inte kommer ihåg så mycket av.. Somnade nog inte förrän tre eller halv fyra.. Pratade med J i flera timmar inatt.. Asså jag vet inte ens vad vi pratade om.. Allt mellan himmel o jord.. Först kunde vi skratta jättemkt så jag trodde jag skulle tappa andan... Sen helt plötsligt kom vi in på allvarliga saker om livet o allt annat.. Asså heeeelt sjukt.. hahaha..

Sen helt plötsligt från ingenstans så hör man ett pip "Nikki har du legat i år. Jag lovar att du har brytit det.". Jag bara EH VA?? Va fan säger människan.. hahaha.. Då slog det mig att i början av året så slog vi vad.. Eller vi sa att vi inte skulle träffa ngn eller ha sex på hela året.. Och detta året är fan snart slut.. Shit va tiden går..

Sen fortsatte vi fjanta oss.. Såhär kommer min framtida man se ut..

155cm lång.. 145kg bred.. Skallig mitt på huvudet men hår i sidorna ovanför öronen.. Jätte hårig på bröstet och armarna och överallt.. Liten mellan benen så man slipper känna att man har sex med honom.. Men det viktigaste är att han älskar mig och det är min STORA KÄRLEK.. bokstavligen stora kärlek.. hahahaha..


Sjuka i huvudet jag vet.. Men jag har aldrig påstått något annat i heller..

♥ XoXo Nikki... ♥




Söndag Söndag Söndag

Jaha då var det söndag igen.. Idag har det bara varit MIN dag.. Min egen dag.. Alldeles för mig själv.. Fast jag ljuger väl om jag säger att jag bara tänkt på mig själv men men.. Man kan inte lyckas med allt..

I fredags så var det mysdag med mig själv och vovvarna och mamichullo... Hyrde tre filmer.. What hapens in Vegas, Welcome home Rasco Jenkins tror jag den hette och den tredje kommer jag inte ihåg.. De var faktiskt bra.. Men fan måste alla filmer vara så jevla känslomässiga.. Klarar inte av sånt just nu.. men men..

Igår så gjorde jag inte så mycket heller.. P kom förbi och vi hade en speedfika.. hehe.. Drack kaffe och snackade lite skit som vanligt.. Hade inga planer... Skulle åka o träffa D och hitta på någonting men D jobbade till tio så jag skulle komma på ngt vi skulle göra.. Kom inte på någonting, blev på jätte dåligt humör, var jätte ledsen så jag grät mig till sömns.. Blev väckt ungefär klockan elva på kvällen av J.. Vi snackade lite skit i telefonen, inte för jag kommer ihåg så mkt av det eftersom jag halvsov.. Sen trackade P mig ungefär halv tolv och tvingade mig att klä på mig och följa med ut.. Jag sa strongt nej men gjorde det ändå.. hade en halv timme på mig att göra vid mig.. Spontant och sjukt.. haha.. Men sjukt roligt hade vi.. Tills jag kom hem och allting brast igen.. Tårarna bara sprutade.. Halv fem på morgonen försökte J trösta mig.. Samtidigt så försökte en annan P trösta mig, som inte ens befinner sig hemma i Sverige, han var jätte trött antar jag men han gjorde ett försök att få mig att må bättre iaf.  Gulligt var det.. Och det värmde verkligen.. Från både J och P..

Det är i de jobbigaste stunderna som man vet vilka som verkligen är ens vänner och finns där för en oavsett var när och hur.. Idag har jag inga tårar kvar och jag tänker absolut inte gråta mer.. Inte idag iaf.. Jag får ta en dag i taget.. Men just nu känns det bättre.. men samtidigt är det som berg och dalbana och kan ändras vilken sekund som helst..

Hela dagen har jag legat och myst med lillprinsen och kollat på alla serier jag har missat i veckan.. En myssöndag för mig själv.. Sen skulle jag ner och lämna filmerna så gurkan följde med mig som sällskap.. Handlade en massa mat som vanligt och lagade en supergod middag till mig och mamichullo.. Det blev potatisgratäng, broccoligratäng med Oxbiffar a la Nikki style.. haha.. Super gott faktiskt.. Åt lite FÖR mkt.. Har krängt så ofantligt mkt sen jag blev deprimerad.. Måste verkligen skärpa mig och sätta stopp för det innan det går för långt att mina magproblem kommer tillbaka.. Det är verkligen det sista jag behöver just nu..

Nu går I, robot på tv med Will Smith. Den är verkligen jättebra.. Men vet inte om jag vill se den.. När det var biopremiär så var jag och kollade på den med K.. Då var K sjuk men jag tvingade med henne.. Hon var jätteförkyld, hostade och allt. Men jag fick med henne och sjukt roligt hade vi. Saknar henne så otroligt mkt. Att saker och ting blir som det blir. Det var jag och hon för alltid mot hela världen. Men men.. Life goes on no matter what..

♥ XoXo Nikki... ♥


Du Förföljer Mig



Eller så är det mina tankar som spökar.. Du finns överallt.. Jag ser alltid något som påminner om dig.. Lyssnar jag på musik så kommer alltid de få låtarna som påminner om dig fram.. Jag vill inte ha dig i mina tankar! FÖRSVINN! Men det är inte så enkelt när du dyker upp överallt. Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på innan jag somnar och ibland den jag drömmer om. Jag vet att du inte vill mig något illa men du har redan skadat mig. OMEDVETET!!! Du vet inte att du har mig lindad runt lillfingret som en jävla Jojo. Du vet inte att du kan styra mig hur du vill. Du vet inte att jag lyssnar på allt du säger. Du vet inte att jag blivit blind. Du vet inte att jag håller på att falla.. Falla DJUPT... Du vet inte att du redan har sårat mig.. Det är inte mycket du vet.. Det är bara för att jag VÄGRAR erkänna den skiten jag sitter i.. FÖR ATT JAG SKA TA MIG UR DEN SNARAST MÖJLIGT OAVSETT VAD...

 DET KOMMER BLI BRA, DET KOMMER DET, DET SKA BLI BRA...

♥ XoXo Nikki... ♥


Nu Får Det Vara Nog...

Det borde vara underbart men det är det inte.. Allting någonting litet som är kvar som man inte kan släppa, ok detta är väl ganska stort iofs, men fast i klistret är jag. Och jag border verkligen inte vara det.. Ostabil och ett nervvrak är jag fortf. Mådde som en prinsessa efter jag hade bestämt mig att inte ta mer skit.. Men sen hade jag ju inte tänkt på detta lilla "problemet". Vet inte hur jag ska lösa det. Tårarna sprutar så fort jag tänker på det. Lösas måste det iaf... Nog om det..

Jag är sjukling.. IGEN.. Va fan är det för fel på mig.. Blir aldrig sjuk men detta jävla viruset har fastnat i min kropp och kommer tillbaka för ofta.. Aaaaaaaaaa jag blir galen.. Sa ju att jag hade varit ute o cyklat på morgonen med blött hår när det var iskallt, fick världens huvudvärk samma dag och dagen efter.. Sen dagen efter så lekte jag med J.. Vi myste lite med film och sånt.. Hade en jätte konstig känsla i näsan som jag aldrig varit med om, jag sa att jag fått vineger i näsan..hahaha.. Det blev bara värre o värre..

Igår vaknade jag av att jag hade världens huvudvärk igen och jätte ont i halsen... Fick ändå snällt åka till salongen.. Kunde knappt stå på mina ben och alla tyckte så synd om mig.. hahaha.. Efter tre timmars plågande kunde jag äntligen åka hem igen.. Jag kunde svimma i vilken sekund som helst.. Nog bäst o lägga in ett ICE (In Case of Emergency) nummer i mobilen fall ifall..hehe..

Blev på världens deprimerande humör lite senare på dagen och allt var bajs bajs bajs.. Sen kom J förbi en snabb runda och det kändes lite bättre.. Jag tom orkade baka en jätte god sockerkaka med banan och kokos.. Min fluff kaka.. Allting kändes ok men jag visste det skulle vända lika fort igen.. Kände inte för att göra någonting eller träffa ngn efter J hade stuckit så bestämde mig för att mysa med mig själv o hundarna så jag stack o hyrde film...

Mitt dåliga humör kom tillbaka så där låg jag och krängde som en val o kollade på film och bara deppade...

Jag har hört att om man nyser tre ggr på morgonen så betyder det tur.. Jag har nyst kanske 150 ggr sen jag vaknade.. Har jag mega tur idag då?????? Just det.. Igår sa jag att jag skulle spela på hästar idag.. Kanske borde ändå...???

♥ XoXo Nikki... ♥


Date&Tipp Topp Snipp Snopp

Igår blev min dag sån iallafall.. Jag vaknade ju jätte trött som jag nämnde i inlägget nedan.. Jag såg ut som någonting råttan hade släpat in..

Timmarna gick sååååååååååååå segt.. Ändå gjorde jag mycket tycker jag.. I morse när jag vaknade så kom jag på att jag ska byta ut "min underbara vän" till "solstrålen" istället.. hahaha.. Han är faktiskt mer eller mindre solstrålen i mitt liv.. Alla vet vi att mina dagar är som berg och dalbana... Men han står alltid ut med mig och klagar nästan aldrig.. hehehe.. Förutom när han jämförde mig med hans mamma och orsaken var att jag brydde mig om honom för mkt.. DÅ var han ingen vidare vän.. men men.. shit happends..haha..

Hur som haver.. Igår efter min solstråle hade fått sin överraskning så blev jag lämnad.. *Snyft* Neah men han skulle ju jobba.. Dagen innan hade jag bestämt dejt med D.. Men visste inte när D skulle komma efter D egentligen skulle ha möte.. Men så när solstrålen lämnat mig så får jag sms av D att D var på väg.. För mötet var imorgon (idag)...

Så många D det blev.. hahaha.. Men har bestämt att vissa saker tänker jag inte avslöja, eller ja vissa människor, jag är alldeles för sårbar för det, alldeles för många som läser min blogg som inte direkt vill mig väl..

Och eftersom jag hade en helt UNDERBAR date med D igår så tänker jag ABSOLUT inte avslöja vem det är, tänk om någon får för sig att röva bort denna underbara människa.. hahahaha.. Fan va jag spårar ur..

Hur som haver (igen).. D kom till salongen och vi var vrålhungriga så vi skulle sticka och Luncha.. Gick fan runt hela jävla stan och hittade inte ett enda ställe som hade mat som vi ville ha.. Jag var sugen på en fet köttbit eller något.. Men fick jag det, nej precis. Istället så åt vi på *beeep* som jag inte ens tänker nämna.. haha..

Sen skulle vi fika.. Vi skulle BARA ha vars en bakelse eller kaka eller något.. Men som vanligt mina ögon.. Köpte så mycket så det räckte till hela salongen och vi är fem stycken plus mig..

Så i det stora hela hade vi det jätte mysigt.. Vi lunchade, fikade, och lekte med lillprinsen, D o lillprinsen lekte som galningar. Kunde nästan tro det fanns en kamphund på salongen.. hahahaha..

Just det jag får inte glömma att jag tvättade D´s hår...hahaha.. Ja asså tro inte D var smuts, men eftersom jag hade stängning klockan sju så fick vi ha något att fördriva tiden med.. såååå kul.. eller ja snacka om torr humor egentligen.. Men fan den frisörvasken på salongen är inte så bra.. Så stackars D fick ont i nacken plus att jag tvättade ansiktet också för vattnet FLÖG hej vilt.. Ja FLÖG så det var inte mitt fel.. *oskyldig* Så gulligt.. D stannade tills jag stängde.. Vet inte vad jag hade gjort ensam.. eller jo Jag hade somnat under bordet jag lovar...

Jag mådde inte alls bra under dagen.. När jag kom hem slog det pang boom.. Jag fick jätte huvudvärk.. Och idag har jag värsta migrän.. Känns som mina ögon ska ploppa ut.. Skulle ha ett jätte viktigt möte idag klockan halv tio men får flytta fram det.. Jag har ingen ork i kroppen alls.. Det slog mig att jag hade så bråttom på morgonen igår att jag gick ut med blött hår när det var svinkallt, får alltid jätte huvudvärk efteråt, tänkte inte alls på det, glömt bort att det blivit så mycket kallare bara för solen sken igår..


Idag borde jag ta tag i en massa saker, men jag kommer inte ens röra mitt lillfinger kan jag ju tala om, inte om detta håller i sig iaf, jag ser ju bara med ett öga för fasen.. blääääääääääääää...



Det var så längesen jag träffade solstrålen, iaf nykter, haha, och eftersom vi inte umgicks igår utan det var två timmars behandling hos Nicole så fick jag bara träffa honom i kanske en halv timme sammanlagt, och det räckte nog inte för mig, för jag saknar honom så fruktansvärt mkt idag.. Blääää... Skickade ett god morgon sms men idag är han då ingen bra vän för två timmar efter och jag har fortf. inte fått svar.. Kanske för jag var lite jobbig igår eftermiddag när vi pratade i telefon??hehehe.. Jag är en vän med många tillbehör.. hehe..


♥ XoXo Nikki... ♥


BINDOR PÅ VÄGEN????

Igårkväll så kom jag hem jätte sent och var dödstrött... Slängde i mig en bit mat snabbt sen så var det ut och ta en powerwalk med vargen... Orkade inte gå så långt som han önskade.. Vi hoppade o studsade över lite stenar o busade.. Sen ville vi hem.. haha.. Jag var helt slut.. Gick och lade mig direkt..

När vi var ute så åskådade jag något så fruktansvärt äckligt.. Det låg bindor på trottoaren.. Tre använda bindor.. Det var så jävla äckligt att jag mådde helt illa.. Mår fortf. illa när jag tänker på det.. Örk.. Vem fan är så jävla äcklig o byter bindor på vägen och bara kastar de.. Kom igen.. Va fan.. Jävla äckel asså...

I morse så vaknade jag klockan fem och var dödstrött... Tänkte detta är fan inte sant.. Orkade inte röra en fena.. Fick väcka lillprinsen... Tyckte så synd om honom.. Han fick följa med mig till jobbet idag.. han trivs som fiskarna i havet.. hahaha..

Har ingenting inbokat idag, tröga mig, glömde ju att jag har öppning o stängning, så har inga bokade kunder men får ändå snällt vara kvar tills stängning.. Bläääääääääää...

I morse så fick min underbara vän komma till jobbet.. För jag hade en överraskning till honom... Han var helt nervös o trodde jag skulle vara elak eller ngt.. Blääää.. Tyckte han behövde en avslappnande behandling hos Nicole.. Så efter två timmar så var han nöjd och kom på att jag är nog en ganska snäll vän iaf.. hahaha.. Han har precis lämnat mig för han måste jobba..blääää...

Har ingenting att göra så har tvingat en annan vän komma hit o göra mig sällskap.. Så snart ska jag på dejt med D... hahahaha... Hungrig börjar jag bli också... bläää..

Update later.. Nu ska jag pussa lillprinsen...

♥ XoXo Nikki... ♥


Ni Finns I Mina Tankar...

Idag vaknade jag upp som en solstråle och kände mig på bushumör.. Visste inte riktigt vem jag skulle jävlas med och vad jag skulle göra.. Tills jag kom på de perfekta offret.. hahaha... Stackars min underbara vän, han satte nästan bullen i halsen fick jag höra.. haha.. Min morgon var gjord.. The devil is back.. haha..

Var ute och gick en powerwalk runda med vargen och han var ovanligt lugn imorse och bara njöt av solen han med.. Sen kom det ett mindre roligt besked.. Det ska ju alltid vara något.  Idag känner jag mig lite värdelös.. Det finns två värdefulla människor i mitt liv som behöver mig och jag finns inte där..

Jag önskar det fanns något jag kunde göra, säga eller förändra. Men det finns ingenting. Jag är helt maktlös. Jag kan inte göra mer än att finnas till hands och bara visa att jag bryr mig. Men idag kan jag inte det. Jag har ganska mycket att göra o förbereda och sen ska jag befinna mig på salongen till ganska sent ikväll.. Inte jätte kul men jobb är jobb..

Just nu är jag helt okoncentrerad och mina tankar finns hos dessa två.. Det måste lösa sig på ett bra sätt.. Det bara måste.. Finns ingen annan väg.. That´s the only way..

♥ XoXo Nikki... ♥


The Bitch Is Back...

And she is here 2 stay... Allvarlig talat så ger jag verkligen upp.. Jag orkar inte mer.. Jag har gråtit floder.. Jag har inte velat äta.. Eller så har jag krängt som en jävla gris så att jag får mina krampor i magen och säger att jag aldrig mer ska äta.. Jag har blivit arg för ingenting.. Jag har blivit ledsen för ingenting.. Just nu kan det inte finnas någon annan som är känsligare än vad jag är.. Jag har totalt bara struntat i allting och bara varit nere...

Men nu pallar jag inte mer.. Kramporna i magen är tillbaka.. Ögonen är svullna som grisar för jag gråtit så mycket.. Magen är helt svullen så att man hade kunnat tro att jag gått och blivit gravid.. Allt allt allt på en och samma gång as always.. Men nu får det fan räcka.. JAG GER UPP DETTA SKITET!!!


Som sagt Bitchen är tillbaka, och jag är här för att stanna. INGEN och då menar jag INGEN kommer att få trampa över mig igen.. INGEN ska få mina tårar att fälla så enkelt.. INGEN.. ABSOLUT INGEN..

Jag har en gång i tiden varit en riktigt kall människa, väldigt svår att komma in på livet.. Efter många om och men så ändrade jag mig när jag träffade diverse människor.. Jag har varit stenhård men samtidigt väldigt mjuk.. FÖR mjuk.. För de som jag älskar och för de som betyder något i mitt liv.. Men allvarligt talat..

Säg ifrån om jag har fel.. Den som jag älskar och bryr mig om, oavsett om det handlar om en vän eller en hjärtevän.. Om den personen skadar mig, sviker mig eller får mig att fälla tårar.. Är det verkligen värt det?? Är det verkligen värt min kärlek och tårar?? Så vitt jag vet så skulle jag aldrig vilja få den jag älskar att gråta..

Jag har alltid sagt och faktiskt kunnat hålla det fram tills de senaste året. Att den som får mig att fälla tårar och känna mig helt värdelös, jag fäller de tårarna sen går jag vidare. Finns inga MEN efter det.. Jag tål mycket men när gränsen är nådd så är den nådd, då finns det ingen återvändo.

Jag offrar mycket och gör mycket för de som betyder något för mig. Oftast FÖR mycket. Jag är för blåögd, jag är för blind, jag är för trög, jag ställer alltid upp för mkt, jag finns alltid där till 150% och jag säger aldrig nej.

Men nu orkar jag inte mer. Jag är trött på det. Det gäller faktiskt nästan allt och alla. De senaste veckorna har jag bara varit med mig själv och tänkt igenom saker och ting. Funderat och spekulerat. Pusslat ihop o haft mig. Och nu har jag samlat ihop de svaren jag behöver. Det gör ont i hjärtat men hellre nu än senare. De jag trodde var mina närmsta vänner är absolut inte mina närmsta vänner. De jag trodde var mina ytliga vänner är inte mina ytliga vänner. Den jag trodde hatade mig, bryr sig verkligen om mig.




Hittade denna gamla bilden i mina mappar. Den är säkert fyra fem år gammal. Bitchen i bakgrunden är en vän från gymnasiet. Jag saknar henne så sjukt mycket. Hon gifte sig och flyttade till Danmark. Har inte pratat med henne på typ ett år och inte träffat henne på säkert två. *snyft*


Min vän & min hjärtevän
... pratar med mig och inte om mig.
... ser mig gråta innan tårarna fäller.
... älskar mig med handlingar
... är aldrig orsaken till mina tårar
... dömmer aldrig mig
... pekar inte på mina "brister" utan accepterar mig för den jag är
... finns där för mig innan jag ens vet att jag behöver det

Är detta verkligen så mycket begärt av en vän??? För mig kommer det naturligt utan att behöva tänka på det. Kanske också därför jag lätt blir överkörd och stucken i ryggen.

♥ XoXo Nikki... ♥



Besvikelsen Blir Större..

o större för varje dag som passerar.. Jag kan inte med ord, eller jag vet inte hur jag med ord just nu ska placera allting.. Jag själv är i ett sånt chocktillstånd att jag varken vet in eller ut.. En sak är säker.. Det är att det verkligen är the end of the end nu.. Jag ger verkligen upp.. Jag orkar verkligen inte mer.. Det finns absolut ingen återvändo denna gången.. Nog är nog.. Och jag har fått fett med nog..

♥ XoXo Nikki... ♥


DJ Jennifer Lopez På Besök...



Behöver jag säga något mer än BE THERE!!!

♥ XoXo Nikki... ♥




God Morgon...

Äntligen morgon ska jag väl inte direkt säga.. För jag är meeeeega trött.. Har knappt sovit inatt.. Har en massa i tankarna som jag inte kan rensa bort för att sova.. Utan bara tänker o tänker o tänker... Sen så kommer jag på mig själv och tänker shit nu måste jag slappna av och sova.. Det funkar i två minuter sen är tankarna igång igen.. Tror jag behöver sömnpiller eller ngt dylikt.. Detta funkar ju inte...

Jag har redan kinesögon och när jag är så trött ser jag nästan ingenting.. hahaha..

Kändes som om jag precis somnade och sen ringde klockan igen... Blääääää...!!!!

Fredag idag och jag brukar tycka det är skönt med helg fast jag har massor att göra.. Men idag känns det inte ens skönt att det är helg.. Hela jag är helt uppjagad.. Usch fyy bläää!!!

Jag har sån sjuk värk i min vänstra hand, måste ha legat konstigt inatt..

Later!!!


♥ XoXo Nikki... ♥



Inte Röra En Fena...

Nu ska jag inte röra en fena mer.. Åhhh gud va trött jag är.. Min rygg dödar mig.. Har varit i gång sen åtta i morse.. Nu kan jag knappt böjja mig ner.. Nästan rensat alla mina garderober och byrålådor.. Fy fan va kläder jag äger, det har jag inte insett förrän idag.. Jag har sjukt mkt kläder med prislappar kvar tom, som jag aldrig rört. Behöver inte köpa kläder förrän jag pensionerar mig ju.. Har jag kommit på.. Duktigt va..haha..

Sen har jag sorterat mina kvitton på fakturor och grejjor till revisorn. Så glad han kommer bli, hahaha, shit asså, alltid när han får papper av mig ser det ut som bombnedslag ju.. Stackars..!!! Denna månaden är jag snäll.. hehe..

Sen har jag haft en massa telefon samtal.. Åhh så jobbigt.. Hatar det..

Det känns fortf. tungt och jobbigt efter allt som har hänt men idag har jag inte tänkt så mycket på det.. Det har dykt upp i tankarna hela tiden men eftersom jag varit så mega sysselsatt så har jag varit tvungen att stänga av och fokusera..

Idag har egentligen varit för mkt.. Jag borde inte ta ut mig sådär på en och samma gång.. Men men.. Someone has 2 do it..

Jag saknar min underbara.. Har bara pratat med honom i 30sekunder idag.. Bläää... Tycker inte om när han har produktiva dagar.. Men men.. What 2 do..

Nu ska jag dricka mitt underbara Clear Green Tea.. Och sen ska jag läsa min älskade bok Ps. I love you och sen ska jag dejta John Blund och nanna sött..!! Har jag bestämt iallafall..

♥ XoXo Nikki... ♥


Vad Gör Jag För Fel???

Så många gånger jag har undrat vad jag gör för fel för att allt ska hända mig?? Eller om det fanns ett förra liv, hur stor idiot jag var då för att få allt straff i detta livet?? Tjaa jag vet inte..

Allt är bara grått grått o grått på alla fronter just nu.. Orkar knappt blinka med ögonen.. Det kommer gå över detta med I know, don´t tell me, men just nu är det bara så jävla jobbigt..

Efter Kroatien skulle allting vara lugnt och bra, trodde jag verkligen på det själv?? Nej precis.. Visste att någonting skulle hända.. Men trodde inte det skulle vara så sjukt stort bara.. Inte i min vildaste fantasi.. Men men..

Just nu orkar jag inte berätta vad det är för jag kan inte sitta här i tårar för jag har en massa saker att ta tag i..

I´ll be back later...

♥ XoXo Nikki... ♥


RSS 2.0