Saknaden...!!!




Saknaden gör fortfarande väldigt ont...!!! Och du kan inte försvinna från mina tankar. Varför sitter jag fortfarande och hoppas på ett mirakel som aldrig kommer uppstå?! Allting hände vid fel tidpunkt och blev fel och nu går det inte att rädda. Hur mycket jag än vill och önskar!!!


♥ XoXo Nikki.. ♥




 


Mina Hjärtan..<3

Saker och ting blir aldrig som jag har tänkt mig. Varför? Varför ska ödet och livet alltid leka med mig? Ända sen dagen jag var sperma har livet fuckat med mig, jag menar allvar. Men den historien tar vi en annan gång. =)

Idag är det en sån konstig dag där tankarna bara snurrar rundor, de hittar varken ut eller in. Har varit sjukt duktig och städat idag fast jag har mega ont i magen att jag bara vill hänga mig.

Allt har en mening och man kan ju inte mer än att hålla med eller?? Jag tycker iallafall att det stämmer, även om det kanske tar tid innan man ser själva syftet men förr eller senare dyker det alltid upp. När en dörr stängs öppnas alltid en annan. Hur svårt och jobbigt det än är för stunden att gå vidare och verkligen tro på att det kommer att bli bra så kommer det verkligen att bli bra igen. Hur många gånger har vi inte fallit och sagt att vi inte orkar mer men ändå orkat resa oss upp och fortsätta att bita ihop eller hur??!!

Jag har sagt det tusen gånger innan och jag säger det igen.. År 2007 har varit sjukt händelserikt för mig. Jag har verkligen fått genomgå saker som jag aldrig någonsin i min vildaste fantasi kunde fantisera om. Det har hänt mest dåliga saker men som sagt från allt det onda kommer det något gott.

Jag har förlorat fyra personer som en gång betydde allting för mig. Jag tyckte mitt liv var över och jag orkade verkligen inte, hur skulle jag någonsin kunna glömma och gå vidare?? Det var helt hopplöst för mig, det enda som gjorde att jag verkligen bestämde mig att ta mig från botten av bottens botten var och är min mamichullo och papichullo. Utan de hade jag aldrig klarat det. Jag ligger fortfarande på riskzonen av bottens botten men jag har kommit upp en bit iallafall och det är alltid något.

Jag vet inte om jag någonsin kommer bli återställd. Ärren kommer alltid finnas kvar. Gå vidare håller jag på med. Men att glömma det kommer jag aldrig att göra. Under hela min livstid har jag alltid haft folk runt omkring mig som vill skada mig. Oftast ser man alltid varningstecken men jag är för trög för att förstå och backa direkt. Jag tror inte det finns så elaka människor så jag förbiseer det hela. Hänt mig miljoner gånger ändå lär jag mig aldrig.

Även om jag inte lär mig så är det tur att jag blir starkare för varje händelse som sker iallafall.

De fyra människorna som en gång betydde allt för mig, de existerar inte i min värld längre. Vad som än händer och sker i framtiden, jag kommer aldrig falla tillbaka. Fast de en gång var mitt liv. De var som maskinen som höll mig vid liv. Sladden drogs ur och jag dog. Men jag återupplivades och fick order om att inte ge upp och här är jag idag.

Man måste förlora något gammalt för att något nytt skall dyka upp. På bara detta året har jag fått sjukt många nya vänner.



image90


Johanna a.k.a Glitterdrink på Picca.

Johanna som är min halva, vi har varit bekanta innan och haft gemensamma vänner men aldrig umgåtts själva. Helt plötsligt hände någonting en dag och nu har vi minnen för livet. Det går inte en dag utan att vi ses eller pratar. Annars är det ngt som inte stämmer. Bästa kompisar har man haft sen barnsben men aldrig har jag varit så sjukt fäst vid någon tjejkompis. Hon är verkligen den som finns för mig oavsett var, när och hur. Gör jag fel så stöttar hon mig och visar mig den rätta vägen. Gråter jag har hon en axel. Skrattar jag, skrattar hon med. Lyckas jag med något och är glad/lycklig är hon också det från hjärtat och inget falsk Grattis och leende på läpparna. Hon är verkligen den som aldrig skulle kunna skada ett enda hårstrå på mig ens. Älskar henne gör jag överallt annat. Förutom att jag är gul och hon är vit så är vi som syskon. Fast vi kommer alltid överrens.. =))

image91


Sarah a.k.a Dara på Picca, killen ingen aning=), Laura a.k.a Lkey på Picca.


Laura och Sarah.. Är två sjuka brudar, ja de är sjukare än mig, då är det katastrof. Laura pratade jag först med på Picca, Sarah kom som en bonus.. =)) Pratade med henne först på Picca och vi sa vi skulle hälsa om vi såg varann ute men blir ju som sagt aldrig av. Sen helt plötsligt började vi på samma jobb och där stod hon "Hej jag vet vem du är, Du är BabyNikki va?" Min första tanke var denna bruden är knas, lönt o fråga när du bara kan gissa o antagligen redan vet, det står Nikki på min namnbricka och du har säkert sett mig på Picca. Eftersom på den senaste tiden då hade så många känt igen mig från Picca och jag tyckte det var jobbigt. Ville ju vara anonym så mkt som möjligt. Hahaha. Sen sa hon att hon är Lkey och det förklarade liksom allting. Utan att jag ens märkte något så blev vi alla tre snabbt jättebra vänner på jobb. Jag vet att de också alltid finns där för mig och backar upp mig oavsett vad. När jag har haft jobbiga dagar och kommer till jobb och mår dåligt får de mig alltid på andra tankar och får mig alltid att lämna stadt med ett äkta leende på läpparna. Det är vänskap från hjärtat..

Carro a.k.a Caliiina på Picca..
Har ingen bild på henne just nu men det kommer. .=)) Hon är läcker iaf.. =))

Caroline är den fjärde bruden jag kommit nära detta året. Vi gick EBS (Europeiska bartenderskolan) tillsammans. Hon var den första jag såg när jag kom dit och vi väntade på Toni utanför. Hon stod en bit ifrån och jag tänkte gå fram och hälsa men visste inte om hon skulle vara elev eller inte så jag gjorde inte det. Hon kanske bara väntade på någon då hade hon tyckt jag var sjukt skadad i huvet. Hahaha. Hur som helst skolan började, visst vi hälsade lite och pratade lite. Men eftersom jag alltid har problem med tjejkompisar så kanske jag inte direkt dök och ville bli best friends med tjejjerna. Utan det var bara ytligt. Fram tills en dag jag kom till skolan och hade varit borta i tre dagar, kom gåendes och pratade i telefonen på morgonen. Då kommer Carro fram och kramar mig och säger "Va kul och se dig igen gumman". Blev helt chockad. Vi hade ju inte haft den kontakten innan. Men jag är glad att hon gjorde det, för från och med den kramen så kom vi varann bara närmare och närmare. Vi stack och lunchade själva och pratade massor. Sen dess har det bara klickat. För varje dag som går så tycker jag bara om henne mer och mer och märker hur lika vi är. Det är riktig vänskap som bara växer och blir starkare.


Jag är så sjukt glad att jag har gett de här människorna en ärlig chans och släppt in de i mitt liv. Jag har en dålig erfarenhet av nya vänner, speciellt tjejjer. Men ibland så bara klickar det direkt och det går inte att förklara. Men det är då det är rätt och äkta. *LOVE*


- Du är den speciella som har lämnat ett tomrum hos mig som aldrig kommer fyllas ut. Du är den jag alltid kommer att minnas. Den jag alltid kommer tänka på lite då och då efter såren har läkt. Jag kommer alltid undra varför?? Jag kommer alltid undra vad som hände?? Jag kommer alltid undra vad som hade kunnat ske?? Jag kommer alltid ha en massa frågetecken kring dig och alltid tycka du är lika betydelsefull oavsett vad.

♥ XoXo Nikki.. ♥

Otrohet..KärleksAffärer..Oskyldig Flört..

You name it... Kalla det vad du vill kalla det men för mig är det otrohet.. Alla har väl varit otrogna någon gång?? Eller?? Nej inte jag.. Men vart går egentligen gränsen till otrohet?? Finns det någon regelbok?? Är det en självklarhet??

Igår hörde jag "Nikki du är otrogen på Piccaboo". För det första, I´m free like a bird. För det andra, hur är man otrogen på en mingelsida?? Okey sex snack och sånt är ju liksom helt uteslutet för min del, iaf på Picca.. hahaha..
Nej men asså.. Vart går gränsen när det gäller internet?? När man vill ses och pratar sex och känner en viss nyfikenhet och attraktion då är det väl på väg åt fel håll eller är det bara jag som tycker det?? =///

Otrohet är någonting jag aldrig har förstått mig på och antagligen aldrig kommer förstå mig på. Alla har varit i den sitsen säger folk till mig, ehhh nej inte jag, är jag den enda?? Men i dagens läge känns det som vardagsmat. Det är nästan chockerande att man aldrig har varit otrogen. När jag får frågan har du aldrig varit otrogen och svarar nej så trillar ju folk ner från stolen eller så tror de inte mig. Why not??

Personligen när jag väl hittar någon som jag tycker om jättemkt så fastnar mina ögon för den personen. Jag tycker inte någon annan ser bra ut, intresset fastnar helt enkelt inte på det viset. När jag väl hittar nya "kandidater" som jag tycker ser bra ut eller när det växer en ny nyfikenhet hos mig då vet jag att det är något fel mellan mig och den "första". Någonting som jag inte förstår heller är att man kan vara otrogen mot sin partner och sen kunna titta denna i ögonen och låtsas som ingenting har hänt. Aldrig i min värld, jag hade mått så sjukt dåligt över att jag går bakom ryggen på någon som älskar mig.

Hur kan man vara så känslokall?? Jag har sett med egna ögon hur någon först har träffat personen han/hon är otrogen med, sen komma hem till sin partner och säga "Jag älskar dig mest av allt, finns ingen annan jag vill ha." Hur fan kan man ljuga någon så där kallt rakt upp i ansiktet utan att ha dåligt samvete. Om man nu vill vara med någon annan varför inte avsluta det första??

Men det känns som om folk springer runt och säger "Jag älskar dig" hej vilt bara för det ska vara så och för det låter bra. Folk är kära var och varannan dag. Först är de jättekära och blir tillsammans och älskar varann överallt annat. Sen gör de slut och gråter i en dag. Två dagar efter älskar de någon annan likamkt. Jag fattar inte hur sånt fungerar?? Jag önskar jag själv var en sån, som lätt kunde släppa in ngn o "älska" och sen släppa ut de och "älska" ngn annan. Varför fungerar inte jag så??

När jag faller för ngn så faller jag riktigt djupt. In deep shit liksom.. haha.. Nej men asså så.. visst har jag haft falska fjärilar i magen men sånt känner jag av ganska fort. När det är äkta, jag är förvirrad, inte kan beskriva med ord osv osv då vet jag att det är rätt. Det har inte hänt så ofta, men det är väl det som är äkta antar jag eller??

Otrohet är iallafall någonting jag aldrig kommer förstå, någonting som jag hatar och något jag aldrig kommer delta i. Man ska aldrig säga aldrig jag vet, men här är jag för en gångs skull hundra procent säker. Jag har nog sett alldeles för mkt med egna ögon därför skrämmer det mig så fruktansvärt mkt.

-När jag älskar honom då älskar jag verkligen honom och vill bara vara med honom och absolut ingen annan. Vill jag vara med någon annan så älskar jag honom inte så djupt som jag tror att jag gör. För älskar jag honom så vill jag absolut inte skada honom och otrohet skadar. Det vet alla. Både du och jag!!!


Amor Vincit Omnia - Kärleken Övervinner Allt!!!


image89



♥ XoXo Nikki.. ♥


Ont I Mageeen...

Har så sjukt ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta mig till.. Det är så sjukt kallt ute.. Fryser ju häcken av mig.. Jobbade i Lördes och det var en riktig knas kväll.. Så sjukt roligt vi hade, flipp hela högen.. hahaha.. Ngn apa skrämde mig så jag krossade ett highball glas i handen, fyllt med glaskross  i händerna och som fastnade på min stickade kofta.. Så nu har jag jättefina små sår överallt och ingenstans.. När jag var på centralen och väntade på tåg så kom där fram en kille, relativt söt men jag hade verkligen ingen lust o bry mig. Han började snacka som en jävla babbelmaskin. Presenterade sig fint o hela paketet. Whatever tänkte jag.. OK sen sa jag ha det bra.. Han fattade att jag dissade honom men ändå gick han inte, hur pinsam får man vara? Sen så pekade han på ett gäng killar som var hans polare så sa han att ingen vågade gå fram till mig så de skickade honom ensam o bla bla bla.. Orkade verkligen inte lyssna, var dödstrött för klockan var liksom sex eller nåt sånt sjukt. Ville bara stoppa in hörlurarna och softa o vänta på tåget.. Och att halvan skulle ringa.. Men självklart när jag behöver henne så är hon upptagen på jobb.. hahaha.. Han var ganska söt.. Men jag hade inte intresse för fem öre.. Såg förresten en annan kille på klubben som faktiskt såg bra ut, pratade lite med mig o sånt men hade ingen vidare lust där heller. Vad har hänt med mig? Jag vet vad problemet är, det har redan fastnat ngn i mina tankar då ser jag ingen annan.. and I hate it.. Very very very mucho..

- I just wanna know why??? You give me that, and I give you myself.

♥ XoXo Nikki.. ♥



♥Födelsedagen...♥

I torsdags fyllde jag år.. Wihhiiieee.. Det var lätt den bästa födelsedagen jag har haft i hela mitt liv faktiskt.. Vart enda år jag har fyllt år så har det alltid varit någonting som har hänt som gjort att det har varit en skit födelsedag.. Men detta året var det perfekt.. egentligen var det inget speciellt som hände eftersom jag ska inte firas förrän nästa helg för jag jobbar denna helgen.. Så allting kom som en överraskning och allting kändes bara så soft och så sjukt bra.

Det började med att jag fortfarande var vaken när klockan blev tolv.. Blev bombad med sms och mobilen ringde och det skrevs grattis på msn.. Det var folk som jag inte har pratat med på jättelänge som inte ens bor här som kom ihåg min födelsedag.. Och det gjorde mig så sjukt överraskad och glad.. Gick och lade mig strax vid ett tiden typ.. telefonen ringde lite då och då.. Det var ju torsdag så det var ju utekväll i stockholm o sånt så det var ju galningar som ringde och sjöng med världens ofinaste röst.. Men vackert var det..hahaha.. Nämner inga namn.. hahaha..

Klockan ringde vid fem och dödstrött var jag.. Knappt sovit nånting.. Skulle iväg till kursen i Malmö och banka in lite mer drinkar.. Som om hjärnan inte redan var fylld med sprit information typ.. hahaha.. Hade så sjuuukt ont i min mage.. =/// Telefonen fortsatte att ringa.. Vid lunchtid ringde det och en kompis bad mig mötas för att hämta en present.. När jag kom fram var det en fet bukett med rosor.. Blev helt chockad.. Skulle varit hundra rosor men eftersom floristen inte kunde binda hundra rosor i en och samma bukett så tycktes det att det inte skulle bli fint med två bundra buketter så det blev "bara" femtio rosor.. Aww sååå sjukt sött.. Sen anlände ytterliggare en fet bukett som var hundra rosor.. blommor blommor blommor.. Men jag älskar ju rosor så det var bara toppen på snoppen..hahaha..

Halvan bombade mig hela dagen och undrade när jag kom hem till mamma.. Hade sjukt ont i magen så jag stack hem tidigare än planerat.. När jag anlände nedanför mamichullo så var hela tjejligan där.. Sara och Johanna såg helt luriga ut och hade en massa saker.. Fattade ingenting.. Jag snubblade över alla mina rosor och av de fick jag en till..hihi.. Sen gick vi upp till mig och skulle fika.. Då hade de bakat en jäääättesöt tårta och köpt en massa presenter och sånt.. Sååå övergulligt.. Aldrig har någon gjort ngt så gulligt för mig och totalt överraskat mig.. Det ringde på dörren och blombud var det.. Sen ringde det igen och mamichullo sa det var Jehovas vittne.. hahaha.. Så jag gick ut och var förberedd på att säga nej tack.. Väl framme vid dörren stod en dam och jag lyssnade inte på vad hon sa.. Hörde bara "fru knopp".. Sen sa hon jag har nånting till dig.. Var förberedd på att säga nej tack.. Så räckte hon fram ytterliggare blommor.. Vet inte varför men varenda gång jag får blommogram så blir jag skit rädd, varit med om otäcka saker förut ju.. =/// Frågade henne direkt vem är det ifrån. .Så log hon och sa det står på kortet.. helt skraj kom jag in och frågade om det var tjejerna som fulade sig.. tyckte jag hade fått tillräckligt liksom.. Läste på lappen och där stod alla mina tre namn, ännu mer skraj blev jag.. De flesta vet bara jag heter Nikki Yen och inte Joyce också.. öppnade och det var tre jättestora o fina rosor.. På kortet stod det "Blev inga hundra rosor tyvärr, tog de tre sista. Grattis önskar sockerflingan" Awwwwwwwww.. visste direkt vem det var.. hahaha.. så sjukt sött.. blev helt paff.. Den sista jag trodde skulle skicka blommor faktiskt..

Hel dagen var så sjukt underbar.. Inget speciellt men för mig var det underbart.. Vi fikade och krängde som grisar.. Jag och mina hjärtan på min födelsedag kan det bli bättre liksom..

Vi fulade oss som fan och tog en massa knasiga mobilkort med blommorna och sånt men jag får inte lägga upp de.. haha.. så lägger bara upp de "normala" =))

Vad fick jag?? Humm.. Fick pengar av mamichullo.. Fick en jättesöt espressomaskin.. Highball glas med olika färger till bartendern.. =) Jätte söta espressomuggar.. Choklad o Kåtpiller.. hahaha.. Ja kommer inte ihåg allt.. =)) tack iaf..

image84

Min sexiga tårta bakad av pärlorna..

image85

Den första buketten som anlände som jag blev helt genomsvettig av när jag skulle göra nya snittytor..

image86

Har någon provat de?? Funkar de?? hahaha skojja..

image87

Det söta kortet måste jag bara visa ju.. =)))

Har Ingen Rubrik...!!!

Veckorna bara flyger förbi och nu är det helg igen, det är helt sanslöst. Jag hinner inte med. Helt plötsligt är det måndag, sen wooops är det fredag likafort. Har inte varit ute på evigheter, kommer knappt ihåg vad sprit smakar. Hahaha. Men det har faktiskt varit skönt med hemmahelger. Bara chilla och myspysa framför tvn och soffan. Har inte varit ute och festat och druckit sen tisdagsklubbens avslutning. Och det var väl i början av augusti eller något tror jag eller?? Hm.. Vi drack ju vin för tre veckor sen och blev lite snurr i skallen men det räknas ju inte riktigt. Det var myspys med film och chilla, så det var ju sällskapsdricka och inte festdricka.. =))

Igår var det softish hemma hos mamma med film och sånt. Kände mig dock lite ensam men ja det var skönt. Idag/Inatt ska jag jobba som vanligt.. Orkar verkligen inte.. Vill bara vara hemma och gris.. =///

Har en tomhet inom mig just nu som inte går att förklara. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag ska ta mig till riktigt. Jag vet egentligen inte varför jag mår så här. Jo jag vet om jag gräver, men jag tror att jag är för rädd för att gräva djupare och verkligen få reda på varför. Innerst inne vet jag varför, jag förtränger det bara. Och hoppas på att det ska bli bra snart igen. ALLDELES snart.



- DU är tomheten inom mig. Varför måste det vara så mkt problem runt omkring? Varför måste alla lägga sig i alltid? Varför måste folk alltid ställa till det för mig? Varför måste allting alltid jävlas med mig?? Varför jag?? Varför varför?? Jag ville inte, jag orkar inte, jag skiter i det!!! Jag vill att allt ska vara bra! Jag vill spola tillbaka tiden till den första kvällen! Jag vill att det ska vara jag och du! Jag vill vara lycklig igen! Jag vill att du ska fylla ut tomheten inom mig!



 


Jag Önskar....

Önskar mig en tidsmaskin...
Önskar att saker och ting skulle vara lite annorlunda...
Önskar att det som hände aldrig hände just då...
Önskar att du kom in i mitt liv vid en annan tidpunkt...
Önskar att du inte är så perfekt och underbar som du verkar vara...
Önskar att jag inte skulle vara så fast...
Önskar jag slapp tänka på dig dygnet runt...
Önskar jag slapp drömma om dig och vakna av besvikelse att det var en dröm...

Det jag önskar mest av allt är att mina Önskningar ska gå i uppfyllelse..



Att önska och vilja är en sak, verkligheten är en helt annan värld. Men å andra sidan så är ingenting omöjligt. Man ska aldrig säga aldrig för det inträffar när man minst anar det.. Vad vore livet utan önskningar och förhoppningar.

Störd Överkörd...

Fyy faan va jag svär.. haha.. kollade igenom min blogg snabbt och mina två senaste blogginlägg började med fy fan så tänkte ta en tredje gången gillt.. hihi..

På senaste så har man hunnit bli jättesjuk, blivit lite frisk och nu börjar jag bli dålig igen.. Började träna alldeles för tidigt upptäckte jag..*snyfta* Nu hostar jag som en idiot igen och halsen kliar konstant. Perfekt timing på att sluta röka också eller?? hahaa.. Helt otroligt så mkt man kan hosta..

Har något riktigt bra på G nu och det är bara att hålla tummarna.. hihihi.. Men som vanligt så blir ingenting som jag vill så ska kanske inte ha så höga förhoppningar iallafall?? Hm..tjaa vi får se..

När en dörr stängs så öppnas en annan eller vad det nu heter??!! =))

Helgen är över och måndagen är också över.. Idag har jag haft sååån otrolig kramp i magen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen... Vad hände?? Kändes som någon vrängde mina organ eller ngt.. Usch usch!!!

Idag har jag skrattat åt allt och inget.. Helt sjukt.. Saker och ting känns faktiskt ganska bra.. Har en bra känsla.. Kan inte riktigt säga vad det är eller varför det känns så.. Men det känns..jaaa..bra??? Känns som om något bra kommer att hända så vi får väl se helt enkelt.. =))

Klockan är nu snart halv tolv. Dags och krama kudden alldeles strax om jag verkligen ska orka gå upp klockan fyra.. Varför säger jag alltid att jag ska sova tidigt men varför blir det aldrig av?? Vad är det med mig och att sova tidigt.. Hahaha.. Störd överkörd..

Någon från stockholm ringde mig innan, blev helt överraskad. Antagligen blir det fint besök om två veckor när flickan fyller år och ska ut och firas.. =))) Överraskningar är aldrig fel.. Me like me like..

Det där med att någonting gammalt försvinner och något nytt dyker upp stämmer verkligen. I mitt liv gör det det iallafall. Även om man saknar det gamla alldeles för ofta så ska man ju egentligen bara blicka framåt och inte gråta över spilld mjölk, tror det heter så iallafall.. Ta istället vara på det man har just nu och allt har en mening..

Vad babblar jag om egentligen?? Febern har tagit över mitt liv.. NIKKI KOM NER PÅ JORDEN!!!!!!! hahhaha...

Sätt Igång...

Fy fan fick sån ångest när jag bloggade om att jag inte ens minns när jag tränade sist. Så jag  tog mitt pick och pack och stack och tränade. Alla vet att man INTE ska träna när man är SJUK.. Fyyy fan va död jag var efteråt. Orkade nästan ingenting på gymet. Blev helt yr i bollen osv. Hahaha.. Men men nu mår jag bättre, hostar fortf. och sånt men är snart på benen igen.

Helt plötsligt gick jag från jättesjuk till litesjuk och nu börjar jag bli lite normal igen.. hehe.. Gick från att jag inte visste när jag tränade sist till att jag faktiskt tränade Måndag, Onsdag, Torsdag och kanske idag.. Har inte bestämt om jag hinner riktigt ännu... I tisags blev det ingen träning för då var det shopping och myspys i Malmö.. =)))

Jag märker verkligen så mkt jag har tappat sen jag slutade träna. Händer mkt på två månader. Nu orkar jag knappt någonting och har sååååån jävla träningsvärk att det känns som någon mörbultat mig fan. haha.. Men men det ska vi väl kunna fixa till också eller?? hehe..  

Nikki Är Skam...

Fy fan va jag skämms.. Det var så sjukt längesen jag tränade att jag inte ens kan minnas när jag var på gymet sist. När jag bestämde mig för att sticka och träna igen och vara duktig vad händer då? Jo jag blir ju super duper sjuk. Fan är detta liksom. Så nu ligger man hemma och äter blåbärssoppa. Känner mig snart som blåbäret själv. Mrs Blueberry.. Hahahha.. Nikki Blueberry... Sweeet...

Alla andra som är sjuka och inte kan äta går ner i vikt. Men min kropp fungerar ju inte så. Jag går upp i vikt istället för kroppen sparar allt det lilla jag stoppar i mig. Så sjukt skadat. Såg någon gammal bild på mig själv och blev helt deppig. Kan ju kyssa min gamla kropp adjö och inse att jag aldrig mer kommer se ut sådär. Nu är det köttbullen som numera rullar fram på gatorna.

RSS 2.0